7647
  • boscorelli2
    Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék ... again :)
    Van, hogy egy fegyvert lecserélek egy nagyobb sebzésűre, és nagyobb szintűre, de a tűzerő majdnem 1000! pontot is csökken. Mit érdemes figyelni? A tűzerőt, vagy a fegyver sebzését?
    Van egy fegyver aminél írja bónuszként, ha megjelölök egy célpontot, akkor a következő célpontra automatikusan kritikus sebzést ad. A megjelölés annyiban kimerül, ha áthúzom rajta a célkeresztet, akkor pirossal megjelöli, meg megjeleníti az enemy felett az életerejét. Ez már megjelölés vagy van valami spéci dolog még, amit végre kell hajtani a megjelöléshez pl.: Battlefield 4-ben a Q gombbal lehetett megjelölgetni az ellenfeleket stb.
    Kritikus találatot érek el, akkor az ellenfélnél bevillan 4 sárga egyenes vonal átlóban, ez a kritikus találat jele?
    Rejtekhellyel kapcsoltban, minden úgy volt ahogy elmondtátok, tiszt a végén még ad jutalmat is. Mondjuk minden más is úgy van ahogy elmondjátok :) Köszönöm a tanácsaitokat.
  • DrSoong
    Most amikor beléptem azt írta a játék, hogy kaptam valami jutalompárgyat és egy gázmaszk volt eme két sor előtt. Ezt vajon hol tudom megnézni, használatba venni? Lereketomba nincs, jutalombeváltónál sincs, kinézetnél nincs új dolog...
  • boscorelli2
    Sziasztok!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

Grifid71 : "Azért ne várjunk a játéktól RealLife élményt." igaz... igaz ... :) Azért tényleg jó kis gém ;)

És köszönöm, hogy nem lőtted le a sztorit :) ("A Division ügynökök egymás hentelése pedig világossá válik, ha végig játszod a sztorit.")
  • Grifid71
    Nem semmi kiosztásod van és ahogy elnézem a bullfroggal is nagyobb szerencséd volt mint nekem. xd
    A GE is szánalmasan dobott, cassidy és tenebrae vagy 4db meg kb 6 classified set item.
    Én azért váltottam mk-ról m700-ra mert meguntam,hogy nem döglenek a fejesektől. Neked még durvábban sebezne. Alapon 130k/lövés a fegyver statja, de nálam is egy boss általában 3 fejlövés.
    Classified Predator szettre fáj a fogam nekem is, tegnap 2 szociopata belémjött, szerencsére lekésték a kimentést. 1-et igy is kifektettem de a másikra nem maradt szufla.
  • MrTobiasRipper
    Hell!

Why:
    Az utóbbi pár változtatás kimaradt... Érdekesek az új helyszínek, küldetések... Bár szerintem nehezedtek is. Nem az ellen megölése, csak, hogy az alapjátékban nem általános, hogy minden égtáj felől egyszerre ugranak rád... És mintha a reSpawn is gyorsabban működne. Alig pucolok ki egy helyszínt máris ott vannak azt újabb ellenfelek. Igazából a lőszer mennyiséget látom problémásnak, gyorsan fogy ÷)

boscorelli2:
    Azért ne várjunk a játéktól RealLife élményt. A fertőzött zónák eléggé sokkolók voltak az elején... Bezsákolt holttest halmok... Az emberek nyomoráról pedig a mobilokból tudsz szemelvényeket kapni.
    A PVE a történet, vagy kooperatív módot jelenti, a PVP itt a DZ-t (Sötét Zónát) jelenti, játékosok egymás ellen.
    A Division ügynökök egymás hentelése pedig világossá válik, ha végig játszod a sztorit.
  • MerlinW
    Cover shooter + ésszel játszom, ritkán találnak el. 400k vagy 600k hp, alapvetően tök mindegy. Így is felfogom a golyókat 3-4mp-ig, ami elég hogy elfussak egy fedezékig. Továbbá support station mindig slot-ban van és vannak self heal statjaim, -20% elite védelmem, stb.

Le tudom szólózni a challenging mission-öket, ennyi elég.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.21. 01:20:23
  • Why
    Durva DPS! Gondolom hamar halnak az enemyk,de a szivósság az nem valami sok. Vagy igy is megy simán?
  • DrSoong
    Lehet setet kell váltanom, de lehet a skillezésem szar... Nekem az elsődleges csak 168 ezer, a másodlagos meg 318 ezer, a pisztolyom meg 183 ezer. Ezek mind 280 pont fölötti fegyverek...
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.12.20. 21:54:08
  • MerlinW

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.20. 19:42:00
  • boscorelli2
    Sziasztok!

Eddig még semmit sem vásároltam, csak lootoltam. Meg eladogattam, de most már inkább szétkapom őket. Hatalmas karitatív szolgáltatásba kezdek ezek után a New York-i polgárok iránt. Etetem és itatom őket Amúgy jó volna ha olyat beletettek volna akár, ha már adsz neki enni, hogy akár pár képernyőn keresztül, bemutatja az életét hogy hogy jutott el a „csöves” üzemmódig, vagy hol vagy mi van a családjával, barátaival stb. Akár képregényesen is stb.
    Valaki írta lejjebb, hogy gold editiont vett. Én is arra ruháztam be, gondolom ezeknek a küldiei és egyéb dolgai, csak később jelentkeznek a játékba. Azt láttam már, hogy a boltban kiválthatok jó pár dolgot ingyen (tárgyfejlesztéshez eszközök, ruhák stb.). Még semmihez sem nyúltam.
    PVE ez a mellékküldetéseket takarja vagy van egy külön hely ahová be lehet menni „hentelni” és a végén vár a boss. Gondolom ha van ilyen, akkor ide csak csoportosan társakkal érdemes. Belekóstoltam a dark zone-ba is, (ekkkor még csak 3. szintű voltam) inkább semmilyen sikerrel, mint kevesebbel Csak érezni akartam a feeling-et
    Sötét Zónáról csak később érdeklődnék, attól még messze vagyok Amúgy ha jól értelmezem akkor a Division ügynökei, akik együtt „harcolnak” a város megmentéséért, elmehetnek egy helyre, ahol egymást ölhetik azért, hogy jobb cuccokat szerezhessenek a város megmentéséhez?
  • Why
    Most mindenki azt nyomatja,hogy 9000 fölé az Életerőt! De nekem még nem sikerült,amúgy jó kis szetta Bullfrog jó weapon!
  • Why
    Igen úgy furcsa,hogy egy ideig nem játszol és azután visszamész The Division-be főleg most a nagy változások után én megértem. De még mindig vannak persze csalók sajnos.
  • Grifid71
    Kicsit belemókoltam a fegyverbe, de a páncélzatot nem piszkálom ameddig nem lesznek teljesek a szettek.

Szóval a sima m700 Carbont ajánlanám xd

Utoljára szerkesztette: Grifid71, 2017.12.20. 07:27:57
  • MerlinW
    Ahogy korábban írták, lvl30 alatt szedj szét mindent, ne craft-olj, ne vásárolj, nincs rá szükség. lvl30 fölött tier 1-5 által dobott cuccokat 50-80k-ért tudod eladni, gyorsan fog jön a pénz és 99%-ban kalibrációra fogod költeni, nem vásárolni fogsz belőle.

A kéregetőknek meg mindig érdemes adni cuccot. Mindig mást adnak. A játéktartalom 60%-a lvl30 után nyílik meg.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.20. 03:06:18
  • Grifid71
    Mivel ez az alap első karaktered, én azt javaslom zúzd be amikre nincs szükséged, pénzre lenne látszólag szükséged de hidd el nem olyan fontos mint az alapanyag és az alacsony szintű tárgyak nagyon filléresek. Boltban csak akkor vásárolj ha muszáj és nagyon sűrűn megfektetnek, minden másra jó az ingyen lootolt cucc. A nálad lévő cuccokat miután kiválasztottad alapjáraton az X lenyomva tartásával szedi szét, de minden le van írva alul az eszköztárolóban. PVE-ben mindig használj fedezéket és figyelj hogy ne kerítsenek be. Az elején a bossok ellen nagyon jó a pajzs-pisztoly páros, kivéve a molotov hajigálót a telepen, őt fentről a párkányról kényelmesebb elintézni. Szóval alkalmazkodás.
    Városlakók, én mindig adok nekik: potya tárgyak, célpontinfó, szóval szerintem megéri.
  • boscorelli2
    Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat, e szerint játszom tovább. Nekem tényleg nagy segítség. Így legalább nem "ész nélküli dara" van, hanem koncepció után lehet haladni.
    Még egy dolog felől szeretnék érdeklődni, hogy fegyvereket hol tudok szétszerelni vagy egyéb felszereléseket? És érdemes e egyáltalán vagy jobb eladni pénzért?
    Néztem, hogy komolyabb alkatrészekből már egész komoly fegyvereket és felszereléseket lehet összerakni.

Válaszaitokat ismételten köszönöm szépen.

És még egy :) Mikor oda jön hozzátok egy túlélő városlakó és élelemért vagy vízért kunyermál ti szoktatok nekik adni? Asszem adott érte kb. 187 tp-t. De olyan gépiesnek és lélektelennek tűnt az egész, hogy nem láttam értelmét. Amúgy sok szentimentalizmust eddig nem láttam a játékban. Remélem e ponton javul majd a történet. Bázison doki mondja, hogy mennyi beteg áll sorban, kimész azt senki... Amikor a városba sétálok nem érzem "New York" szenvedését, minden olyan gépiesnek hat. Nem érint meg a játék ezen része.
    Játszottam a Wildlands-al is. Esküszöm az jobban megfogott. Már az elején a karakter generálásnál , nem tudtam, hogy melyik ujjamat harapjam le, annyi jó "arc" volt, nehéz volt a döntés, hogy melyik jó arcot válasszam. Itt meg gyakorlatilag az elején választhattam kb. ötből, de itt meg azért haraptam le a maradék három ujjam, hogy melyik "rosszból" válasszak. De befejeztem a panaszkodást! :) Szuuuúúú.. szááá :) És jó játékot mindenkinek! :):)

FOREVER THE DIVISION! :)
  • MrTobiasRipper
    Hali!

Why:
    Egy ideig hanyagoltam a játékot, így ez nekem új volt. Amint renegát ellőtte a pulse jellegű dolgot (vörös lett körülötte a terület) az aknáim azonnal felrobbantak és hiába lőttem, egyszerűen nem fogyott az életereje. Ahogy láttam közben nem gyógyított. Ezért is kérdeztem.
    Amúgy általában sikerül elkerülnöm a renegátokat. De ez odasunnyogott a kimenekítésemhez, átváltott renegátra és pikk-pakk leszedte 3x a teljes életerőmet úgy hogy meg se tudtam karcolni... Pedig 1-1 ellenben az életerő 2xi újratöltése elég szokott lenni, hogy megvédjem magam...

boscorelli2:
    A játék előrehaladtával megjelennek az új küldetések (mindhárom típusból).
    A rejtekhelyek bejáratához odavezet a játék, ha kijelölöd a térképen, amúgy meg nagy körök vannak a közelében felfestve a falra.
    Amúgy, asszem a tech központban ki lehet fejleszteni, hogy egy adott kerületben megmutasson mindent, ha megcsináltad a küldetéseket.
  • Grifid71
    Majd dobok be képet, nekem sajna csak 280-as a bullfrog-om, snipernek a Tactical M700 Carbon-t ajánlanám annak használható az összes kiegészítő pontja.
  • Grifid71
    Az alkatrészek óránként gyűjthetőek újra, a bossok 4 óránként spawnolnak. Bossokat alacsony szinten is érdemes naponta a játéktól függően akár többször is lenyomni, 10-es szint alatt csak zöldeket dobálnak, de 10 felett már használható kék tárgyakat, fegyvereket adnak. Késöbb a szinthez igazodva lila, arany, és szett darabok.
    Mivel nem lóverseny menj végig minden rejtekhely összes küldetésén, a tisztnél kezdj mindenhol, majd a térkép. Amikor végeztél a küldetésekkel vissza a tiszthez aki megmondja merre menj tovább, az új helyen mindig lesz egy szekrény amit ki kell nyitni xp-t ad. A fő történet küldetések adják a legtöbb pontot a bázis szárnyainak fejlesztéséhez, és az alapok nélkül meg sem tudod nyitni őket. (Medison - EÜ, Metró - Műszaki, Alagút - Biztonsági)
    A telefonok és egyéb kiegészítők összeszedését lehetőleg hanyagold és csak azokat szedd össze amiket a küldetés közben muszáj. 30. szint felett 100k xp-t adnak majd, ami jól jön a ládákhoz, és viszonylag sűrűn szokott lenni dupla xp akció rájuk amikor 3 bizonyíték már ládát ad.
  • MerlinW
    281-es bullfrog (510k) és police sniper (605k), de utóbbit le fogom cserélni kisebb RPM-üre. Szettből meg 4db predator + 2db d3, rekalibrálva Assault rifle-re illetve firearms + stamina only. skill power-el nem foglalkozom, azt csak elterelésnek használom ill group revive-ra.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.19. 01:39:39
  • MerlinW
    A rejtekhelyeken a térképeket "olvasd" le.
    Minden rejtekhelynek van bejárata, max a föld alatt (csatorna), vagy háztető/épületen át. Rejtekhelyeken van a player hub, árusok, questek (térkép), ammo és stash láda.

Az alkatrészek respawn-olnak naponta, azért marad ott az ikon.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.19. 01:34:13
  • boscorelli2
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nemrégen szereztem be a játékot, még csak nyolcadik szintű vagyok. Már két képzettség helyet (Q és E) „kilokkoltam”. A harmadik megszerzéséhez (T) a Tech szárnyban kell fejlesztéseket végeznem. Ehhez viszont olyan küldiket kell végrehajtanom , amiket a térképen „villámok” (sárga áram jel) jelölnek. Viszont ebből egy sincs. Hogyan tudom őket „előcsalni”? Vagy ezeket csak néha dobja fel a térképre a gép? Vagy esetlegesen dokumentumokat vagy telefonokat kell keresgélnem és azzal lehet küldetéseket a térképre felrakatni?

Még egy dologgal kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Rejtekhely. Látok többet is a térképen kékkel megjelölve. Odamegyek, de nem találok bejáratot. Mit lehet itt csinálni vagy mire jók a rejtekhelyek?

Vagy ugyan így látok szerszámkészlet vagy fegyveralkatrészek nevű jelöléseket is a térképen. Odamegyek fel is szedek egyet kettőt, de a térképről nem tűnik el a jelölés, így gyanítom lenne még ott tennivaló.

Segítségeteket és válaszaitokat előre is köszönöm szépen és Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
  • PeeTeR
    dps szamokat mar most kezd elfelejteni, hogy egyaltalan leteznek, fele ennyi dps -el is nagyobbat oda lehet baszni mint amit ezzel probalsz okozni
  • Grifid71
    Milyen csúzlival és szettel nyomulsz?
    A bullfrogom csak 400-450 körül tol, de a szettet nem használok skulls MC miatt.
  • MerlinW
    Hát a jelenlegi fegyverem 600k dps. De a GL280+ -as játékosok 7-800k-t is lőnek másodpercenként. + buff.
  • PeeTeR
    qrva gyorsan
  • bekescsaba
    Hali. Hogyan lőnek le playerek 20-30 lőszerből egy 1,4 milliós pajzsot?
  • Why
    The Division Hungary csoport. Közel 900 taggal.
  • Why
    Hali ezelőtt még nem láttál ilyet? Nem a healt nyomja el és feltolja az életerejét mint régebben,hanem ez más?
  • MerlinW
    Ne menj egyedül DZ-be:)
  • MrTobiasRipper
    Hell!

DZ-ben találkoztam valami számomra újjal... A renegát ellenfél aktivál valami képességet (Pulse jellegűt) és egy rövid sorozattal leszed full HP-ről, míg én két teljes tárral alig karcolom... Valami ötlet?
  • macleody
    Elvileg /c ha magyar a játék.
  • Why
    Első verzió kiadásának dátuma: 2016. március 8.
  • bekescsaba
    Sziasztok!

Mi a szakasz cset kódja?
  • Fürtös
    Köszi, Új karakter generálása megoldotta.
  • a6m2mszero
    Hi

Egy ötlet ami nekem bejött. Indítson egy új karit, menjen egy két szintet vele, majd kilépés és a régi karival lépjen be.
  • Fürtös
    Üdv hölgyek/urak! Kis segítség kellene:
    Haverommal megvettük a divisiont (Uplay) feltelepítettük, minden Ok volt majd pár nap mulva amikor a haver átért manhattenbe ott leállt neki és azóta sem tud csatlakozni server nem elérhető hibaüzenet dob miután percekig pörög a töltöképernyő.
    Van valami ötletetek? Portok nyitva, tűzfal/virusírtó kikapcsolva.
  • PeeTeR
  • Why
    Igen ez a 1.8 sok játékost visszacsábitott! Köztük engem is ismét. De valóban jó olcsón adják már most. De azért még mindig gyönyörü game pedig 2018.márciusban már 2 éves lesz.
  • Shep
    1.8 jót tett a játéknak megint elég sokan játsszák (22e). 4vs4 nekem nem igazán jön be,