7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Why #6644 Szerintem a játékban is ráillik a magyar nyelvben használatos csaló,rabló szó a renegate-okra,mert,simán megöli a társait ellopja a cuccaikat és akár lootnélküli éppen belépő játékosokat is simán. Persze az 1.8 után ez megváltozott kicsit,de azelőtt simán illett rá a kifejezés. Én például soha nem is szerettem ezt DZ-ben inkább annak a hive voltam,hogy legyen választható,hogy PVE vagy PVP DZ-zni akarok. A renegate mindig is a rossz oldalon ált nem volt jó soha. -
toza #6643 okes. -
#6642 Angolul játszom renegade-et használnak. Aminek a magyar jelentése renegát, létező szó. De hívhatjuk hitehagyott szélhámosnak is, ha úgy kívánod. Egyébként spanyol/latin eredetű, nem angol.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
renegát (melléknév)
1. Történelmi: Az ellenséghez átálló (személy), aki elárulja a hazáját vagy politikai meggyőződését.
A renegát tábornok sok katonai titkot is elmondott az ellenségnek. A renegát politikus egy ellenzéki párt tagja lett.
2. Történelmi: Az ellenséghez átálló személyre jellemző (viselkedés, tett).
A tábornok renegát árulását nem bocsátja meg senki. A politikust a renegát beszéde után megfosztották párttagságától.
3. Régies: Eddigi vallását elhagyó (személy), aki megtagadja eddigi hitét, és más valláshoz csatlakozik. Vallását elhagyó személyre jellemző (tett, viselkedés).
A renegát papot el akarta fogatni a püspök. A pap renegát beszéde elbizonytalanított sok hívőt.
4. Régies, átvitt értelemben: Alakoskodó (személy), aki szemtől szemben mást mutat vagy mond, mint a személy háta mögött. Kétszínű személyre jellemző (magatartás, tett).
Egy renegát ember alapvetően gyáva szembenézni a másokkal. A renegát viselkedés visszataszító annak, aki jó emberismerő.
Eredet [renegát < spanyol: renegado (hitehagyott) < latin: re- (újra) + nego (megtagad, nemet mond) < nec (nem)]
renegát (főnév)
1. Történelmi: Az ellenséghez átálló ember, aki elárulja hazáját vagy politikai meggyőződését.
A renegát sok katonai titkot is elmondott az ellenségnek. Az ellenzéki párt tagjává lett renegáttal nem állnak szóba a kormánypárti politikusok.
2. Régies: A vallását elhagyó ember, aki megtagadta eddigi hitét és más valláshoz csatlakozott.
A renegátot el akarta fogatni a püspök. A renegát egyházellenes beszéde elbizonytalanított sok hívőt.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.01. 16:27:58 -
#6641 toza:
Szerintem a sztori alapján a renegát pont találó, inkább mint a szélhámos... Amúgy meg a kiadó fordító csapata választotta ezt.
Ha már így fennakadsz a szószerintiségen, miért is lenne helyes a zsivány, szélhámos használata??? A magyar nyelvben a bármilyen gonoszságra képes, csaló, rablót jelenti, de a játékban...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
...azokat az ügynököket neveznék így akik úgy döntöttek, hogy a saját érdekeiket helyezik a feladatuk elé és szembefordultak a társaikkal, tehát elárulták a Divison-t...
Ha meg ennyire fel akarsz háborodni a szavak értelmezésén akkor ott az eper és a szamóca problémája... Na ki tudja Google nélkül, hogy ami a különbség köztük és mi a baj ezen szavak használatával? -
toza #6640 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!renegat.. szep magyar szo..
rogue ... van kulonbseg..
arulo vs zsivany..
mindegy.. "magyaricsatok" feleslegesen persze.
-
#6639 tozanal is egyszerubb vagy b+ -
#6638 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha már annyira véded a magyar nyelvet, megtanulhatnál helyesen írni. -
Grifid71 #6637 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
toza #6636 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
csak azt zeretnem kerdezni ,hogy hogyan sikerult ez?!
ha mar magyaritotok ,akkor miert egy masik kulfoldi szoval sikerult
es meg rosszul is helyetesiteni ?!
hasonlo, de megsem es pont mast jelent.es ua ugy magyartalan.
akkor meg minek?!
renegat!?!ki talalta ezt ki??!
koszonom..
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.01.01. 04:33:44 -
boscorelli2 #6635 Sziasztok!
Átalakított teljesítménymódosítókat hogy tudom beépíteni vagy beszerelni vagy hol?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. -
Nickwarrren #6634 Szia! Nagyon Szépen Köszönöm! Üdv! -
#6633 Weekly Vendor Reset -
Nickwarrren #6632 Sziasztok! szeretnék érdeklődni: Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy nem e tudjátok melyik az a web oldal hol meg lehet nézni az árusok napi kínálatát a Dz-ben illetve azon kívül? -
boscorelli2 #6631 Sziasztok!
És csak még egy kérdés :)
Ruházatnál (kesztyű, hátizsák stb.), írja a páncél értékeket. De mikor repkednek felém a skulok és éppen a búrámba fúródnak, akkor nagyon nem érzékelem, hogy lenne pajzsom. Egy két ellenfélnek van. Vagy a páncél pontértéke is csak az életerőt növeli feljebb?
Utoljára szerkesztette: boscorelli2, 2017.12.29. 09:10:08 -
boscorelli2 #6630 Sziasztok!
Betartom a szabályokat. Résen leszek ;)
Tényleg köszönöm a osk jó tanácsot.
Amúgy tényleg izgalmas a gém:)
"PvE, PvP között a Sörvivőnél lehet választani, annyit jelent, hogy a játékosok gyakhatják-e egymást is, vagy csak a gépet." Ez csak a 30. szinttől érhető el? Nem találtam meg a "választási helyszínt."
-
DrSoong #6629 Jelenleg az új 1.8-al berakott PvE rész pörög a map bal fölső sarkában. DZ-ben én a csatornában szoktam hentelni ott amit ad egy-egy rész megtiszttítása után azt nem kell kimenteni egyből megkapod. A renegátok dühítésére meg csak hulladék ruhákat szoktam felvenni és azokat cipelem, majd röhögök amikor rámesnek és kipottyan a sok szar loot belőlem. -
#6628 lvl30 csak egy margó, utána kezdődik az igazi játék és a gear level fejlesztés:) -
#6627 Hááát... Szerintem erős túlzás a DZ-ben elvégezhető dolgokat melléküldetéseknek hívni. Vannak helyszínek ahol nevesített ellenfelek találhatók "jó" cuccokkal, inkább gyűjtögetés megy, meg ha vannak társak és affinitásod, lehet ragado... renegátozni.
PvE, PvP között a Sörvivőnél lehet választani, annyit jelent, hogy a játékosok gyakhatják-e egymást is, vagy csak a gépet.
Amúgy azt hittem, hogy az új pöccsel ezt oldják meg a DZ-ben... A renegátok irtsák egymást, a többiek meg nézelődhetnek, de ez nem így van ÷(
Ha szerencséd van, el lehet lenni a DZ-ben (nekem az elmúlt időszakban nem volt)... Pár 1xű szabályt kell csak követni:
Egyedül nem érdemes renegátkodni...
Ha 1km-en belül van renegát tevékenység, ne kezdj kimentést...
A magányos játékosok többnyire ritkán ugranak neked, ha békén hagyod őket...
Ha több játékosba botlasz és észrevesznek, irány egy kilépési pont (ott elbújhatsz egy időre, talán megunják a várakozást)...
Az utánpótlás ládáknál mindig hentelés van, hiába nem tudják már lenyúlni amit megszereztél, azért is kinyírnak mert nem ők szerezték meg...
Csoportosan jobb, de ne bízz idegenekben...
A kimentést mindig őrizni kell...
Ha kivételesen csak csatlakozni akarnak, nem pedig lenyúlni a kimentésed, ne lődd hátba a másikat, lehet, hogy segít a renegátok ellen... -
boscorelli2 #6626 Sziasztok!
Tegnap DZ-ztem :) Nem volt benne sok köszönet. Csak 12. szintű vagyok. Beállítottam a párosítást, hogy DZ-hez keresek társat, egy órán át pörgött, de senki nem csatlakozott. A DZ-ben sem találtam "emberi harcost." Mikor belépek választhatok, hogy PvE vagy PvP, azt a felszerelésre értetted, hogy mivel érdemes felszerelnem magam? És a survivor mód csak 30. szinttől érhető el?
Értékes cuccot nem találtam sehol :( Pedig nagy területet jártam be. Egyszer láttam, hogy a DZ-ben mellékküldetés van a közepén. Odasiettem, mire bementem, már nem volt aktív, nem is látszott a térképen :(
Amúgy egyedül, igen, nem mókás a DZ :)
-
Grifid71 #6625 Szerencse, térképfigyelés, tűzerő, fokozott figyelem. Ezek kellenek a DZ-be, és ahogy MerlinW is írta vannak mellék küldetések ott is, a landmarkok kipucolása jó móka és tiszta haszon. Amúgy ha rajtam múlna az egész DZ a survivorra épülne, mielött bemész választhatsz hogy pvp vagy pve.
Tegnap végre tudtam játszani, jön a kis pcs a kimentésemhez de annyira nem figyelt, hogy az utolsó 30 secre ledobtam a lángszorós cuccot, magam mellé a medi állomást és a tarkójára céloztam amikor odament lenyiszálni a csomagomat. A kis naív. -
#6624 Azért van egy pár, landmark-okat lehet kipucolni, supply crate-eket lenyúlni, manhunt-ozni, stb. Mondjuk survivor módban sokkal jobb a DZ:) -
#6623 boscorelli2:
A DZ-ben nincs mellékküldetés. Bemész, harcolsz, gyűjtögetsz, hívod a kimentést és... Jönnek a renegát ügynökök és elvesznek mindent... Kb. ennyi. -
#6622 Nagyjából úgy működik, ahogy leírtad. Annyi, hogy Shift+R-el bármikor renegát lehetsz. Továbbá vannak cuccok amiket ott lehet gyűjteni a leggyorsabban, mint Division Tech, classified szettek, stb. Emellett fun. A renegátokat kerülni kell, ez benne az izgi:) DZ-ben nem rohanunk, hanem lopakodunk:)
Továbbá, kimentéskor is meg tudják hack-elni a cuccodat, amíg a helikopter nem távozik, szóval érdemes a közelben maradni. Illetve érdemes olyan extraction point-ot választani ami nem aktív, ahol nincs a környéken manhunt, stb. -
boscorelli2 #6621 Sziasztok!
Csak érdeklődnék, hogy a DZ hogy működik? A pályán lévő mellékküldetést, ha megcsinálom, jön a helikopter kimenteni a cuccokat, amiket szereztem, de ameddig az megjön, addig rajtunk üthetnek? Ha a DZ belül megtámad egy másik ügynök és megöl, belőle lesz renegát, akit bárki levadászhat? Mennyi időtartamig lesz valaki renegát, ha megöl egy másik ügynököt? És hogy valaki renegáttá változott mi a hátránya addig?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. -
#6620 Hmmm...
Már harmadszor futottam bele abba, hogy amint belépek a DZ-be, rögtön nekem ugrik 3-4 renegát... Elárulná valaki, hogy mi értelme ennek? Azt még megértem, hogy a kimenekítésen rajtaütnek, de egy éppen belépőtől mit várnak? Némi DZ krediten kívül mást nem hiszem...
Az ilyen tahók miatt szoktam pár hónapra félretenni a játékot... ÷( -
boscorelli2 #6619 Köszi az infókat, akkor még bőven van hová fejlődnöm :) -
#6618 most lett vége az eventnek, úgyhogy ne keresd most. Egyébként a mission overview-ban vannak a questek, Terminálban a GE szoba (az crafting station mellett). Ja és lvl30-nak kell lenned a részvételhez (úgy emlékszem).
A holiday ládák értelemszerűen holiday ruhákat adnak. Mikulás szettet, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.24. 13:00:10 -
Why #6617 The Divison Hungary csoport itt,közel 1000 taggal. -
boscorelli2 #6616 Sziasztok!
Érdemes kiváltani a ládát a spéci árusnál, ami jan. 11-ig kiváltható?
És ilyen eventek-re a maszkok begyűjtéséhez hol lehet jelentkezni? Vagyis hol vehetők fel a missziók? -
#6615 Hát az pont elég grind nekem :) Nem is foglalkozom ilyen hülye maszkokkal, egyedül az van meg amit az első elbaltázott díjazású GE során megkapott mindenki. -
#6614 Már amelyikért. A mostanin kettő is volt, amihez csak egy küldit kellett megcsinálni tactical strike-al. (úgy hogy ne érjen strike robbanás) -
#6613 Global Eventeken lehet, de sokat kell értük grindolni. -
DrSoong #6612 Tudom (ruha, skin, emoji) de abba is vannak jobbak, meg átlag alattiak. Amúgy maszkot honnan lehet szerezni? -
#6611 Premium vendor-nál? Ott csak ruhák esnek. -
DrSoong #6610 Megtaláltam, 5 kulcs. Nem kattintottam át a jutalombeváltónál a nyersanyag fülre... 10 kulcsból nyitottam új ládát de semmi értékelhető dolog nem jött. -
#6609 Elsősorban DMG + RPM arányt nézd. Mert lehet, hogy a fegyvered 600k DPS-el rendelkezik (pl. 25k DMG / 900RPM), de ahhoz egy másodpercig folyamatosan el kell találnom a célpontot. A másik oldal, amit lent említettek, pl marksman fegyverek, (~150k DMG / 50RPM) ahol elég 4x eltalálni az ellenfelet és ugyanott vagy (ráadásul nagyobb eséllyel kapsz headshot + crit bónuszt). Mert ugye egy bullfrog-al vagy SMG-vel elég nehéz másodperceken át folyamatosan célon tartani max RPM-el, főleg ha távol a célpont.
Tehát ha automata fegyver akkor meg kell találni az arany középutat, ami a legjobban fekszik a játékstílusodhoz. Vannak YT-on elég kivesézős diagrammos fegyverbemutatók, ha az segít.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.23. 18:24:44 -
boscorelli2 #6608 Szia!
DPS (damage per sec) világos. Azt értem, hogy alakul ki. De melyik a fontosabb a tűzerő érték vagy a DPS? Három fő értéke van a karakternek a tűzerő, életerő meg valami mechanikai érték. És az első ha jól emlékszem a tűzerő. Arra figyeljek hogy az legyen magas vagy a DPS. Mert van, hogy erősebb DPS-el rendelkező fegyvert adok a harcosom kezébe és még a fegyver szintje is magasabb, de a tűzerő jelentősen csökken. -
GaBeeHUN #6607 Sziasztok! Most vettem meg a játékot de amit level 30 leszek szeretnék magyarokal játszani vagyis ha valaki akar velem játszani vegyen fel uplay-on nevem: GaBeeHUN
-
#6606 A megjelölés az megjelölés. Nézd meg a controls-ban. Alt+valami. Nem használom, de van. Csapatban néha hasznos.
A sebzés (DPS érték) sok minden alapján van matekozva, a reload time-tól a tárméretig, pontosság, stabilitás, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.23. 04:00:40 -
#6605 Ma tekertem fel 526k-ra a bullfrog-ot:)