7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Nomad90Hun #6684 MrTobiasRipper:
Ne aggód nem ugrottam rá a mondataidra, mint kiskutya a gumicsontra.
Egyébként hajlok rá h igazat adjak neked, csak ugye RNG Pista lehet nekem nem végezte jól a dolgát, bár azóta összekapta magát, meglettem lvl 30 high-end gear is megvan ma kiesett az assault rifle is ami kellett pont azokkal tulajdonságokkal ami kellett elsőre (csók), jelenleg world tier 3 solóban lazán megy, menne 4 is de az már rohangálós lenne nagyon, plusz haverokkal egyik küldit hardon letoltuk WT5-ön úgy, hogy egyik srácnak úgy volt gearje, hogy kiszórtunk neki pár cuccot ami nekünk nem kellett, 1x meghaltunk de jó volt, 2-ikra lement. a mólókhoz elnéztem, arra a hullámokban érkező ellenre kíváncsi lennék, meg haver undergound-ot emlegette hogy ott volt jó farmolni régebben nem tudom most hogy áll a dolog, most ilyen 200k+ dmg-el elvagyok egyelőre, set itemek esegettek még WT1-en de a WT3-as high-end cuccok simán lekörözik őket, pisztolytáskám pl lecseréltem lilára mert egyszerűen jobb mindennél ami eddíg esett high-end vagy set ide v oda. -
#6683 Nomad90Hun:
Pedig elhiheted, egy jó pisztoly kell csak (jó sebzéssel és a lehető legtöbb kiegészítővel)... 1-2 headshoot és a közellen elbukik. Alacsony szinten a tapadó bomba igen hasznos, mert képes nullára redukálni az ellenfél páncélját és onnét ő is csak sima közellenség ÷)
Ha gyorsítani akarod a fejlődést, ne használd a gyors utazást, valamint van olyan impulzus, ami megmutatja a ládákat, ezek a gyűjtögetéshez igen hasznosak és sokat fogsz ölni is.
A bénázást arra értettem, hogy találkoztam olyannal, aki mesterlövész puskával lerohanta az ellent, vagy épp kiált az utca közepére egy géppityuval... Ha a képességeket a játékstílusodhoz állítod, akkor nagy előnyökre tehetsz szert (pl. fedezékből fedezékbe futás átmenetileg megnöveli a sebzés ellenállást).
Mellesleg nekem rossz szokásom, hogy végig csinálok minden mellékszálat mielőtt neki ugrom a fő küldetésnek... És nekem is a legtöbb fegyverem szintemen aluli volt...
boscorelli2:
Nézni kell, hogy az adott felszerelés mihez mennyit ad, valamint a gép által kiírt sebzés mennyiség sok mindentől függ és korántsem pontos. Van olyan fegyverem amivel jóval nagyobb sebzést ír, mégis tovább tart ledarálni az ellenfelet, mint aminél 20-30k-val kevesebbet jelez... Továbbá mérlegelni kell, hogy milyen bónuszt adnak a fegyver képességei. Na meg a fegyver típusa és a harcmodor sem mind1... -
Nomad90Hun #6682 Én ha jól értettem a világ szintet kell feljebb tolni ahhoz meg jobb gear kell, a nehézség csak a loot mennyiségét adja meg, de valaki biztos jobban vágja. -
boscorelli2 #6681 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék egy tárgyról. Level 30-as szintet már elértem. Van egy tárgyam, hátizsák, (673 páncél), ami a tűzerőt 220 ezerre emeli. Van egy olyan tulajdonsága, hogy a támadás +10%. Vannak már olyan hátizsákom, aminek a páncél értékei 1200-at is elérik (ezt csak viszonyításképpen írom), de a tűzerőt meg sem közelítik, alig verik a 200 ezret vele. Magát a pontértéket megemelik nagyon, mármint kb. 1200 pontot adnának a tűzerőhöz, míg a 673 as páncél értékű tárgy asszem 700 körül, viszont átszámolva a tűzerőre meg sem közelítik ennek a tárgynak az értékét. Ha jól sejtem ez a 10%-os támadási bónusz miatt. ??? Vagyis én erre gondolok. Ez az össz tűzerőre nyomhatja rá ezt a 10% bónuszt (200 ezernek a 10%-a, és így összesen 220 ezer)? Viszont a hátránya ugye, hogy egy két fegyver bónuszait (képességeit), így nem aktiválja (pl.: Ádáz, Önfenntartó stb.), mivel alacsony a pontértéke (tűzerő kb. 700) a hátizsáknak.
És még egy kérdés Hol tudom állítani a Rajtaütés szintjét, hogy ne első szinten nyomjam újra a küldiket, hanem 5. szinten?
Segítségeteket és válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
FOREVER DIVISION!
-
Why #6680 Oda mész ugye a küldetéshez és , akkor nyomsz egy G-betüt és ott lehet váltani,de a game irja ezt. Pl.:Lexington mission. -
DrSoong #6679 Valaki elmondja hogyan lehet 5. világszinten normálról átváltani a nehézséget? Még kellene vagy 200 ölés és minimum nehéz szinten kellene mennem... Ritkán berak egy nehézre vagy följebb állítottba automatán másokhoz...
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.01.28. 19:37:41 -
Nomad90Hun #6678 Ne aggódj tudok magamra vigyázni, nem itt találkozok először a cover systemmel sem(mass effect széria ismerős ugye? ), bár az "egy pisztollyal minden ellenfelet" dolgot kissé túlzásnak érzem a részedről. azt meg nem bénázásnak tudnám be, hogy minden mellék küldit letolok, stb, és mégis most is egy lvl 17-es lila ar a legjobb fegyverem amivel meg ha jön két komolyabb ellenfél elrohangászok jó fél fél órát, mert alíg sebzem őket. amúgy én seeker gránátot használom, bár olvastam, hogy többek a tapadó bombára esküsznek, ki fogom azt is próbálni. -
#6677 Nomad90Hun:
Nem tudom, hogy játszol, én a sztori 90%-át egy pisztollyal a kézben toltam végig, csak a nevesebb ellenfelek ellen kellet komolyabb tűzerő. Használd a fedezékeket a képzettségeket (oda kell figyelni a fegyverekére is). Az elején egy jól fejlett tapadóbombával ki lehet iktatni egy egész csoportot...
30-as szint alatt nincs értelme fegyvereket vásárolni, utána pedig folyamatosan találsz jobbakat...
Már elnézést, de ha bénázol, akkor az erősebb fegyverek sem segítenek. -
Nomad90Hun #6676 Kezdek hülyét kapni... szintezésnél legalább kicsit olcsóbbak lehetnének a cuccok.. megint ott tartok, hogy 21-esként van egy 17-es assault rifle-öm amiből kell 5 tár 1 elite-be, csak hogy a páncélját leszedjem.., a puskám meg pisztolyom inkább hagyjuk, és a páncélomról nem is beszélek inkább mert az még szarabb, 1-1 küldi ad 500 creditet de a cuccok ilyen 20k+ / darab és az is olyan 5-7 szint mulva elavul... -
#6675 lvl30-ig gyakorlatilag mindegy milyen felszerelésed van. lvl30 után tier 4-5-ben meg gyakorlatilag minden loot-ot el tudsz adni 50-100 ezer pénzért, nekem is százmillióim vannak. Egyébként érdemes szétszedni a cuccokat eladás helyett, mert az alkatrészeknek sokkal több értéke van, mint a pénznek - aminek gyakorlatilag minimális. Veszel valamit, aztán 10 perc múlva úgyis dob a játék egy jobbat. A jó cuccokat meg amúgy sem pénzért lehet megvenni, hanem ilyen-olyan tokenekért (phoenix, ge, stb). -
Nomad90Hun #6674 Lassan megütöm a lvl 20-at(19 és fél a kari), dark zone-ba érdemes bemennem, vagy várjak vele lvl 30-ig?
Creditet küldizésen kívül honnan lehet szerezni? Mert a felszerelésem kezd durván elavulni. -
Why #6673 Szerintem ird ki nyugodtan ,mert vannak akik nemrégen kezdték,biztos játszanak úgy. :) -
DrSoong #6672 Én ezt a GE dolgot nem tudom értelmezni. Rajtaütésnél maszkért vannak olyanok, hogy egyhelyben, mozogva, csapattárs mellett ölj meg X ellenséget. Nekem a francért nem számolja... Egy csak PvP-re vonatkozik vagy PvE melyik módjára? -
Nomad90Hun #6671 Thx. Beléptem. Esetleg Discord-ot / Ts3-at használó team van? Lvl 15-ön kezdek magányos farkas módjára szívni, nem ártana 1-2 társ aki elmagyaráz ezt-azt mert pár dolog még nem világos. -
Why #6670 The Division Hungary csoport , több, mint 1000 tag! Tartozz közénk Agent! -
Nomad90Hun #6669 Ahogy elnézem van még élet itt a gameben , 1 ideje filóztam, hogy én is beszállok ma ez megtörténik, ha esetleg van valami klán / csapat ahhoz szívesen hozzá vágódnék ha nem gond. -
#6668 Az alapokat fél óra alatt megtanulod. A többit meg a ~6-8 órás sztori kampány alatt megtanítja a játék. Szokásos Ubisoft TPS. Division = splinter cell + borderlands + diablo. Nem kell semmi komplexre gondolni, egyszerű játék. Elrontani nem igazán lehet semmit benne hosszú távon. -
zamballa82 #6667 Szia.
Tényleg egyén válogatja.
A csalókról annyit hogy biztos vannak de én még nem találkoztam velük.
DZ-ben a pvp természetes és mire kiraksz egy hat szettes felszerelést addigra neked is meg jön az étvágyat hogy meg torold a sérelmeidet.
Én is próbáltam mindkét játékot és a Division minden szempontból jobb főleg az 1.8 miatt.
Sok a tartalom és bőven van kihívás. -
Zoolee1976 #6666 Sziasztok! Gondolkodom a játék megvételén és a kérdésem az lenne mennyi kb az általános betanulási ideje a játéknak (persze tudom egyén függő)!?A következő kérdés pedig a PUBG hagynám ott mivel időpocsékolásnak érzem a sok csaló miatt,van értelme vagy itt is hasonlóan rossz a helyzet?Reményeim szerint talán itt magasabb az átlag életkor és ezért ferrebb a játék. -
#6665 Predator(dps), D3(tank), Nomad(healtank). -
#6664 Sziasztok!
PvE-re, melyik most a legjobb szett? :)
Köszi! -
DrSoong #6663 Tegnap először jutottam el a 20. körig a Gépházban. Már csak a másik kettőnél kell és megvan a felvarró. :)
Láttam, hogy az összes narancs szinű felszerelés megléte felold egy maszkot. Ezek milyen eséllyel esnek DZ-ben vagy máshol? Jelenleg a térdvédő és a kesztyű van csak meg.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.01.18. 12:51:59 -
Hosszas #6662 Sziasztok!
Kezdő játékos vagyok, de viszont tapasztalt az e féle játékokban. Társakat, csapatot keresek akik szívesen be vezetnek e játék rejtelmeibe ...
Uplay nevem: Jokerfacer
Utoljára szerkesztette: Hosszas, 2018.01.16. 14:51:57 -
Grifid71 #6661 Jogos.
Érdekes például a váltási idő is, nem tudom hogy ezt befolyásolja-e valami, vagy hackecske...de van akinél 3 sec a váltás van akinél mintha csak megnyomná a gombot és azonnal vált. -
DrSoong #6660 Ennek a jelenlegi renegátos szarnak nincs értelme DZ-ben. A régi jobb volt, ott ha lelőtek akkor utána lehetett menni az illető után, mert pirosan villogot. Most meg átvált lelő, és visszavált és már el is tünt...
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.01.13. 16:00:28 -
Grifid71 #6659 Nem ment ki a teljes tár, még 1 egységet sem tudtam lekapni róla.
Bullfroggal nem lehet trigger happy-t játszani, rövid sorozatokat tolok (de azt sűrűn) az többet sebez.
Utoljára szerkesztette: Grifid71, 2018.01.05. 20:21:31 -
#6658 Itt a kérdés az is, hogy te mennyit lőttél bele. Mert én pl full dps build vagyok, nem bírom a strapát (~300k hp-m van), pár lövésből leszed bárki, viszont ha nem találnak el másodpercenként 630k+buff = ~700k-t lövök az ellenfélbe, aki ha ebből mondjuk jó esetben 40%-ot mitigál, akkor is 400k/sec, ami max 2mp/full hp. És akkor még nem is crit-eltem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.05. 17:55:38 -
Grifid71 #6657 Legközelebb odaírom hogy "irónia on" xd
(ez sem sértés akart lenni :D ) -
kopaszeger #6656 Grif szted nincsenek csalók ( ne legyél ennyire naiv nem sértés akar lenni) nekem ez a nagy bajom a netes játékokkal hogy tele vannak csaló tetűkkel. -
Grifid71 #6655 Tegnap kipróbáltam a cf nomad settet, bár még egy maszk hiányzik, hogy teljes legyen így is nagyon durva pve-re. Lincoln tunelt 16 perc alatt le szolóztam vele kihiváson.
DZ-ben meg tudom hogy nincsenek csalók, csak én vagyok ügyetlen...de 4 sec alatt ledurrantotta a figura a teljes életerőmet, a visszahúzó skillt, és a nomád teljes visszatöltését. Szóval csúnya volt. -
#6654 Minden cserélhető, újrafelhasználható, nem kell felülírnod semmit. -
#6653 Szia,
A táskának két módosítóhelye van, illetve három, de a harmadikba csak skint tudsz beletenni.
Szóval, felül is tudod írni az előző módosítóhelyet azáltal, hogy egy újat raksz be oda és a másik helyre is berakhatsz egyet. -
boscorelli2 #6652 Sziasztok!
Ha pl.: egy hátizsákhoz (módosító helyhez) hozzárendelek egy módosítást, és később szeretnék hozzá majd még egyet, akkor az előzőt „felülírja” vagy hozzáadja az értéket esetlegesen, ha ugyan olyan típusú módosítás, vagy többet már nem lehet rajta változtatni és fixen marad az első hozzárendelt módosító.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
-
Why #6651 ÉN csak azt az adott időpontot nézem,hogy a renegátok kik abban a pillanatban a DZ-ben melyik oldalon állnak. Igen ahogy irtam a jó oldalon áltak,de akkor nem renegatok voltak hanem sima The Division ügynökök. Tehát mint renegat ügynök a rossz oldalon vannak. S egyébbként itt amit irtam a lényeg,hogy egyet értek a magyar jelentésével,mert igaz rá. -
#6650 Why:
Csak, hogy értsd milyen ellentmondást írtál (szerintem erre utalt Grifid71 is):
14:08 "A renegate mindig is a rossz oldalon ált nem volt jó soha."
14:49 "amint átált már a rossz oldalon áll" "Persze a jó oldalon állt"
Tehát, ha már spoilereztél... A renegát ügynökök a - kvázi - jó oldalt szolgálták, majd úgy döntöttek, hogy a sajátjaik ellen fordulnak, tehát nem voltak mindig a rossz oldalon... A renegátok a jóból lett rosszak...
A játékban ez úgy mutatkozott meg, hogy a DZ-ben amint rátámadtak egy játékosra, adott időre renegáttá váltak.
Utoljára szerkesztette: MrTobiasRipper, 2018.01.02. 19:55:12 -
#6649 Renegát vagy renegade. Olyan nincs hogy renegate. -
Why #6648 Igy van,amint átált már a rossz oldalon áll,innentől nézve és a jelenről beszélve rossz a szerepe a játékban a DZ belül. Mint renegate ügynök nem jó. Persze a jó oldalon állt,de az nem számit már mivel átált az áruló,rabló oldalra. -
Grifid71 #6647 Na mégegyszer amit te írtál.
" A renegate mindig is a rossz oldalon ált nem volt jó soha. " -
Why #6646 Ismerem a The Division Story-t. A renegate átált division ügynök egyébbként. S a DZ-ben is ők a rosszak áruló ügynökök. Te ismered a the division storyját? Szerinted a Renegate ügynökök a jó oldalon állnak? -
Grifid71 #6645 " A renegate mindig is a rossz oldalon ált nem volt jó soha. "
Ezt gondold át mégegyszer, próbáld megfejteni a szó jelentését...Ott van MerlinW 6642-es hozzászólásában, de ha nem hiszel neki akkor a google a barátod.
Peace