7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
boscorelli2 #6724 Háj, sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Alpha Bridge cuccosból kettőt összegyűjtve 100% életerő regenerálást ad. Vagyis most érdeklődnék, hogy ez mindenre érvényes ez a duplázott életerő regenerálás? Harcon kívüli, harcban, és ha leteszem a „gyógyító tornyot” arra is, szóval ott is gyorsabban húzza fel az életerőmet vissza?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
-
#6723 igen a divtech szopas miatt porgesd amig dob valami ertelmeset, pontszambol mar latod mennyire gyenge illetve ha nem sok hianyzik erdemes divtech -el megspekelni. terminal/camp sh. ugyan azt aruljak nincs kulonbseg csak duplikalva van a vendor. heti reset van ezzel jon uj bp is visszaszamlalast latod az arusoknal bal felso sarokban, m4 elozo heten volt pont lekested, erdemes minden szintednek megfelelo cuccot huzni ha kell ha nem, ph credit ertelmesen amugy se koltheto el csak talent roll -ra. exotic cache incursion/legendary kuldetesbol jon. -
boscorelli2 #6722 Sziasztok!
Vettem egy tervrajzot, haditengerészeti MP5. Már párszor „legyártottam” hogy jó talentokat adjon. Kb. 30-szor alsó hangon. Volt, hogy párszor jók voltak a talentok, de sebzésben kicsi volt az értéke valamint kritikus találati értéke is kicsi volt. Fejlesztése division technológiába került volna, amit nehezebb beszerezni, mint a fegyferalkatrészeket stb. Ti is inkább többször gyártjátok újra a fegyvert?
Valamint érdeklődnék, hogy hol lehet jó tervrajzokat venni? Terminálban szoktam, de elég ritkán változik az árú kínálat (talán hetente). M4 könnyű tervrajz kellene még.
És mi az az exotic cache? -
Nomad90Hun #6721 bakker azt kifelejtettem tényleg, thx. -
#6720 illetve ne feledkezzunk meg az exotic cache -rol ami a legtobbet adja ^^ (igen, a tobbihez viszonyitva ez mar mennyisegnek szamit :D)
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2018.02.19. 17:37:01 -
Nomad90Hun #6719 Division tech-et amennyire én tudom 3 féleképp lehet szerezni.
1. Zónában nyitogatod a haverom által csak "gitártok"-nak becézett táskákat, plusz nevezetes helyek kipucolásáért is adhat.
2. Ami nem kell set vagy exotic, esetleg high-end azt eladás helyett bezúzod, az is adhat, bár csekély eséllyel (havernak multkor 10 bezúzott set itemből 1 adott 1 darabot).
3. Ellenállásban (Resistance) Carrier-nél (Hordozó) például ha bemész hátra a garázsba (3-ik kapu, ott van az egyik loot láda is) fent az emeleten a garázsajtó mellett is van 1 Division Tech doboz, az ad 3-at is, mondjuk azt menetenként 1x lehet csak kinyitni.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.02.19. 09:24:29 -
boscorelli2 #6718 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Division technológiát hol lehet lootolni a legtöbbet? DZ-ben szokott lenni ládákban. Esetleg máshol, ahol nagyobb az előfordulási gyakorisága?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. -
Nomad90Hun #6717 jó kis video, legondolkodtató, mondjuk az még mindíg nem világos, hogy esek hogy képesek eszetlen táposan rohangálni, miközben mikor lőnek engem akkorát üt mint 1 ház. Tuti nálam van a gond 1 része legalábbis. -
#6716 -
Why #6715 Pontosan ez így müködik,ahogy MerlinW leírta előttem. Szóval az azért van mert te már cserélted egyszer akkor annál a fegyvernél már csak azt cserélgetheted módosíthatod. -
#6714 Simánál 1, exotic-nál 2 vagy 3, nem emlékszem. Illetve classified felszereléseknél is 2. A módosítások típusát nem cserélheted. -
boscorelli2 #6713 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy egy fegyvernek lecseréltem az egyik tulajdonságát és utána nem enged mást cserélni, csak azt engedné mégegyszer. Másik kettő már nem lesz cserélhető? Mindig minden fegyvernél csak egy tulajdonság lecserélhető?
Ez a felszerelési tárgyaknál is így van (hátizsák, maszk, testpáncél, térdvédő stb.)?
-
Nomad90Hun #6712 Agreed. Resist ha jó a csapat simán megvan a wave 15 vagy még följebb. Én attól tudok agyhugykövet kapni amikor jön a boss és pl leszedjük a páncélt róla erre a baromja odamegy és lelövi mikor még van 2 perc, de a másik véglet meg mikor 20mp-el a boss wave vége előtt jön rá hogy boss van... Az se gyenge mikor mondja a game, hogy contamination wave jön erre be nem rakná a ládát ami immunitást ad az állapothatásokra aztán néz hogy mitől olvad a hp-ja mint hogólyó a sivatagban... 1 szó mint 100 ha valakinek lenne kedve összerakni 1 jó csapatot én benne vagyok.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.02.11. 18:08:20 -
#6711 aha persze, csak UG -ban nem farmolsz classy -t mert az esely lofasz... exotic -ot leszarja mindenki leszamitva az newbiekat mint te is.. resist meg hol pain in the ass? meg par orat rakj bele a jatekba -
#6710 Underground! 10-15 perc alatt ~5-10 gear eshet ami lehet classified és exotic is. Resist szerintem pain in the ass:) Főleg 4-en challenger módban (oké az fél óra, de a loot is 3x-os).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.11. 16:46:27 -
Nomad90Hun #6709 Ezek a + turret sebzés stb, sztem mindegy melyikre teszed tüzes stb, ugyanúgy kapja, bár ezek általában build és szett függőek hogy épp melyik jó. Vegyél fel haverral rendszeresen Dz-zünk, sec-pec meglesz a zóna szinted, bár ahogy elnéztem ha gear-t akarsz szedni arra az ellenállás (resistance) jobb. -
#6708 Ráadásul ha meghalsz a DZ-ben, XP-t is vesztesz, de akár szintet is bukhatsz :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.10. 00:17:23 -
DrSoong #6707 Van cuccom csak úgy gondoltam abból, hogy 30-as szint alatt is be lehet menni, hogy többrétegű a szintezése. Direkt meghagytam 1 szet lila cuccot, hogy akkor úgy nincs pvp ellenfél és hamar meglesz a 45 szint a uplay jutalomért. Elszámoltam magam... nem kellett volna abba hagynom 20-as DZ szinten 30-as szint alatt.
Más dolog. Vannak azok a módosítók, hogy löveg sebzést növel, hp-t, időtartamot. Ez az összesre hat (pl. lángszoró, sokkoló) vagy csak a hagyományos?
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.02.09. 22:59:14 -
#6706 -
#6705 DZ alapvetően tier 5 endgame kontent, de minimum lvl30 tier1 jól felszerelkezve. Egyébként van a játékban igazi túlélőmód is (DZ-be tesz nagy hidegbe, ahol rendszeresen melegedned kell a túléléshez / meleg ruhákat szerezned), az is baromi jó.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.08. 13:13:23 -
Nomad90Hun #6704 Eléggé. Én mondjuk bementem simán, meg elöbb sztem csinálj pár hard napi küldit abból lesz olyan sárga (high-end) amivel már be tudsz menni anélkül h az első mob lelőne 2 lövésből. Meg sztem Dz-zni egyedül nincs sok értelme, nevezetes pontokat is könnyebb ketten kitakarítani pl, stb.
Engem most a survival mód kapott el tegnap nagyon, csak így hogy vagyunk bent 20-an és mások szét lootolják az ember orra elől a cuccost veszett nehéz... -
DrSoong #6703 Te jó ég a DZ szintezése nagyon el lett baszarintva. 12 ponttal mennék be és látom 256+ szintre rakna... -
boscorelli2 #6702 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a DZ első és utolsó szektorában ugyan olyan eséllyel dobálgatja a lootokat? És hol érdemes „farmolni” DZ-ben, underground-ban, napi küldikben stb. hol lehet nagyobb eséllyel jobb cuccokat kifogni? Van erre valamilyen recept vagy szinte mindegy.
Válaszaitokat sokadszorra is köszönöm szépen.
Nomad90Hun
"Viszont nekem is lenne 1 kérdésem amire nem találtam még választ, a zöld set itemes ládákat megéri venni? Adhat titkosított cuccot, vagy inkább hagyjam a fenébe?" Sajnos nem tudom a választ :( még soha sehol nem vettem és nem fejlesztettem semmit. -
Nomad90Hun #6701 Namost valaki magyarázza el nekem, hogy az uplay bugos vagy én csináltam rosszul? Mert tegnap zonában mentem 1-ik sráccal erre ránk akaszkodott 2 rouge (azért mert előbb nyitottuk ki a supply ládát mint ők..), és 2x megöltek, de a végén 3-ára ők húzták a rövidebbet, az egyiket down-ban lelőttem a másik meg 20% hp-n marha mód belesétált a lángszórós turretbe és pecsenyére sült, mégse jelzi az uplay hogy kiiktattam 2 rouge-ot. Puskatussal tarkón kelett volna vágnom őket vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.02.07. 10:16:09 -
#6700 Mind a 6-nak classified-nak kell lennie az utolsó 2 bónuszhoz. -
Nomad90Hun #6699 Viszont nekem is lenne 1 kérdésem amire nem találtam még választ, a zöld set itemes ládákat megéri venni? Adhat titkosított cuccot, vagy inkább hagyjam a fenébe? -
Nomad90Hun #6698 Haverral ezt már leteszteltük (neki valahogy jobban potyog a titkosított készlet..), hiába kevered két külön set-ként kezeli a játék, tehát nem lehet azt, hogy 4 + 2 titkos és jó vagy, sajna mind a 6 titkos kell legyen. -
boscorelli2 #6697 Szia!
Tegnap pont belefutottam a classified elembe. Látom, ott írta is, hogy mind a hat ad bónuszt. Ebből elég négy alap elem, mondjuk 4 predator és kettő predator classified elem és megadja az összes bónuszt vagy mind a hat elemnek classifiednek kell lennie?
Válaszodat előre is köszönöm szépen.
-
#6696 Látod az elem leírásában, hogy igen. Már 2 elem is ad bónuszt. Én is mixet használok, 4 predator, 2 D3.
A classified szettek adnak 6 elemre bónuszt (classified felirat az elem neve alatt, illetve fehér mappa ikon a gear képén), a sima szettek csak háromra. De ezeket mind látod a szett elemek leírásában.
Abban a ládában csak sárga cuccok vannak, többnyire eladásra és alkatrészre tökéletes.
Teljesen optimalizált classifed szettel 294 a max gearscore.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.05. 15:39:32 -
boscorelli2 #6695 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék build építése ügyében.
Ha összerakok négy elemet pl.: nomadból négy elemet (táska, maszk, térdvédő stb.) akkor ad bónuszt 3 dolgot (instant heal stb.). Utána ha mellé teszek még 2 nomad elemet (amit még nem sikerült begyűjtani), akkor kaphatok még valami bónuszt, mert úgy látom hogy nem. Viszont mellé raktam két alpha bridge cuccot akkor ad még 100! heal regenerációt. Ez a kettő elég jó párosnak tűnik.
Szóval az utolsó két elemre, ha hat egyezik azokra már nem jár semmilyen felszerelés bónusz?
Ja, meg 30. szint felett már nincs szintlépés csak ha összejön a megfelelő mennyiségű tp. akkor ad egy harci szakértelem ládát. Abban szokott lenni jó cucc?
És mi a legmagasabb pontszámú felszerelés? Egyik ismerősöm már látott 289-es pontértékűt azt mondja.
-
#6694 Ez benne az izgalmas. Ha egyedül mész DZ-be, akkor "túlélő" módban kell játszanod. Bújkálnod, olyan ponton kimenekítened ahol nincs senki. Okosan helyezkedsz amíg vársz. Körültekintően pakolod a cuccot a horogra, majd azonnal elbújsz, hogy te tudd meglepni a hacker-t, stb.
DZ coop terület, nem egyszemélyes. Viszont, ha egyedül mész be, akkor mint az árnyék, úgy kell mozognod. Én imádok egyedül végigosonni. Mondjuk mióta van Underground, semmi értelme kimenekíteni DZ-ből semmit. UG sokkal jobb cuccokat dob, főleg ha 4-en vagytok és összefuttok 4 Hunter-el.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.04. 23:23:55 -
#6693 Gear-t Underground-ban vagy Tier 5 challenging missziókban érdemes farmolni. DZ-ben Division Tech-et kell farmolni :) -
Nomad90Hun #6692 És akkor hol farmolsz? Underground? -
DrSoong #6691 Tényleg. Sose használtam, mert nyomok egy auto párosítást és ha bemegyek a területre akkor megy a küldetés.
Nomad90Hun
Én DZ-ba nem farmolok csak ruhákat gyűjtök magamhoz. A 8-9 zónaában lévő alagutat szoktam kipucolni ide-oda és az ott kapott cuccokat nem kell menteni. -
Nomad90Hun #6690 Rouge-okból most lett elegem... Haverral bementünk DZ-be 270+-os gearrel, hiába volt nálunk 1 rakat cucc jött 3 szemétláda és buktam többek közt 1 Bullfrog-ot marha jó statokkal majdnem duplázta volna a mostani dps-emet... CCCP Moshar és ilyen neveik voltak persze h 10mp-el azelőtt, hogy elmenne a helikopter pont oda kellet érniük, és persze hogy 3-an lőnek 1 embert, és amit más összeszed ők behúzzák és aztán megint kijövünk a rejtekszobából és megint lelőnek csak úgy heccből...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.02.03. 15:39:04 -
#6689 -
#6688 Küldetés újraindítása után lehet választani nehézséget. -
DrSoong #6687 Nekem G-re azonosítás van, hosszan nyomva meg küldetés újraindítása. Amúgy szerencsére belecsöppentem egy farm csapatba és hamar meglett 2 maszk. -
#6686 Predator túl jó, biztos nerfelni fogják hamarosan, én is abban vagyok most.
Nomad amit minden "pro" használ, nem csak a tűzerőt növeli, hanem gyakorlatilag 2 életet ad (selfheal, instant heal, stb), valamint a ballistic shield-el komoly dmg bónuszt ad. Aztán ott van a jó öreg striker set DPS-nek, illetve a D3 is jó dps-tank set. Az hogy milyen fegyverre ad bónuszt, legtöbb esetben nem számít, át tudod kalibrálni másra. Classified elemeket 2x is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.30. 22:17:51 -
Nomad90Hun #6685 Egyelőre még filózok azon is milyen buildet rakjak össze, armor set-ek alapján nekem lehet a predator's mark kéne, mert főként ar-el nyomom, meg mellé általában 1 sniper, skillek az helyzetfüggő de a kis gyógyítós doboz alap.