7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
boscorelli2 #6764 Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a rejtkulcs töredék mire jó? -
Why #6763 Igazából nálam is van minden Global Event-nél nem is kevés lagg. Minden lecsekkoltam már és nem csak nálam van ez sokmindenkinél,akikkel játszok csapatban. A gép természetesen I6600K 4.6 GHZ-en és GTX 970 OC 4GB plusz 16 Gb DDR4-es ramnak azthiszem plussz 1000/300 NET több,mint elégnek kell lennie a játék futtatásához. Ami látszik is,mivel amikor nincs Event tökéletesen fluid,folyékonyan megy a game egy kis lagg sincs soha. De persze nem csak ennél a játéknál van ez,amikor event van más játékokban is. Nagyon sok embernél. -
#6762 Nem spórolsz, Global Event Eventet írsz, épp, hogy feleslegesen. -
DrSoong #6761 Egyértelmű, spórolok a karakterekkel. -
#6760 "GE" Global Event -et jelent -
DrSoong #6759 120/12 net biztosan kevés csak ennek és csak GE eventkor. Pedig tisztára olyan, mint ha a tanyán Józsiéknál lenne a szerverük.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.03.03. 21:47:20 -
#6758 random minimalis lag -tol eltekintve semmi gondom nincs... raadasul ez is tenyleg ritkan van -
Nomad90Hun #6757 1. Stílusra figyelj, azért nem a tanyán vagyunk a Józsiékná....
2. Nem biztos, hogy a szerverrel van a gond, lehet hogy:
a. a géped nem bírja és lejjebb kéne csavarni 1-2 dolgot, vagy
b. esetleg a neted gyengus, vagy elég az is ha 1-2 adatcsomag kimarad ergó "szakadozik" a net.
Nálam nincs semmi gond, bár tegnap olyan volt, hogy pl. a heal dobozt nem tudtam kidobni egy pár másodperc erejéig, de ez Global Event alatt simán előfordulhat. Bármilyen olnline gamenél megesik az ilyesmi nagyobb community event-ek alatt, valóban az is lehet, hogy a szerverek megrogytak a terhelés alatt, bár azt nem hinném, az meg hogy folyton ledobál inkább kapcsolat hibára utal, meg ugye a virusirtónak / tűzfalnak sem ártana a körmére nézni, mert lehet, hogy valamelyik esetleg mindkettő (ha van) nekiáll "izmozni" ha esetleg nincs beállítva a game meg az Uplay kivételnek.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.03.03. 17:07:11 -
DrSoong #6756 Mekkora rakat szar ez az összes GE eventkor... 15-30 percenként ledobál, mint ha nem is egy fizetős játék lenne hanem valami ingyenes ahol nincs pénz a normális szerverre. -
DrSoong #6755 Most épp már nem vagyok fönt. De simán a világban ölve a tisztogatókat és tisztogató bossokat sem számol semmit, ill. a küldetésnél sem. DZ-t és föld alatt még nem próbáltam.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.03.02. 19:25:01 -
#6754 ha most igy nagyon gyorsan felveszel ismerosnek, akkor live utmutatast kapsz..
id: SIXN1NE -
DrSoong #6753 GE világjárványnál az egyik maszkért van egy olyan, hogy "ölj meg x tisztogató főnököt". Ez mit takar pontosan és hol kell teljesíteni? -
#6752 -
Why #6751 Persze ez csak HA lesz , ahogy írod! De csak reménykedem benne, mint sokan! :) -
#6750 ne vaditsd a nepet legyszives, semmi ilyesmi nem lesz, ez mind keszuloben van, MAJD egyszer lesz HA kesz lesz -
Why #6749 GE ma kezdődik nagyon várom már! Egyébbként lesz egy új láda 2500 phonixkreditért/darab és abban biztos hogy van egy classifield cucckombó szóval érdemes lesz venni. -
Why #6748 A Hunter killek engem is zavarnak mert minden nap lemegyek szerintem már kigyilkoltam vagy 80-at belőlük és még mindig kell a BRAVÚRHOZ,pedig elméletileg nem kellene szóval bugos,de hogy van-e benne logika azt nem tudom :/ -
Why #6747 Lenne kivel nyomatni de a survival nem fogott meg,inkább az uNderground de az nagyon ott eltudok lenni akár 3-4 órát is vagy többet volt hogy napi 10 órát mentünk ismerősökkel bent farmolni. :) De hát kinek mi a jó a játékban azzal tolja. Azért is jó ez a game,mert mindenkinek van megfelelő játékstílus. Például jó lenne szerintem egy még modernebb grafikával felszerelt de teljesen új történettel mondjuk ennek a The Division történetének folytatása The Division 2. Én nagyon adnám. -
boscorelli2 #6746 Sziasztok!
Látom, hogy hamarosan GE (Globális Esemény) fog következni. Esetleg valami jó tanács rá? (pl.: GE alatt hagyj mindenkit életbe stb.) Hol érdemes farmolni? Hol lehet jobb Classified Items-eket (titkos készleteket) gyűjteni? Esetleg mit ne hagyjak ki semmiképp ... stb. -
boscorelli2 #6745 Sziasztok!
Tegnap kaptam egy piros táskát (exotic cucc). A bónusza, hogy „kaméleon” és bármelyik buildhoz lehet használni és kiegészíti, mintha vagyis például, ha csak három van meg belőle (pl.: maszk, térdvédő, fegyvertok), akkor ezt a táskát használva olyan, mintha ez lenne a negyedik tag. Így már lehet sakkozni. A D3-ból 3 felszerelést használok és mellé a predator (ragadozó) bulidból kettőt, de így megadja a 2. bónusz is a predátorból a +8% támadás és +8% géppisztoly sebzést. Így a géppisztoly sebzés bónuszom összesen már +20%. Viszont ez a bónusz érték a sebzésnél nem jelenik meg a fegyvernél, és a karakterlapon ha megnézem a fegyversebzését (19 ezer), ott sem látok értéknövekedést. Remélem azért számolja a bónuszt a másin mikor darálok …
-
Nomad90Hun #6744 Hunter killeket most akkor hogy számolja a játék? Azon kívül, hogy bugosan... Mert volt olyan amibe csak belelőttem 1 tárat és számolta, és volt olyan amit megöltem és számolta, de volt hogy hiába én lőttem le vagy csak belelőttem akkor se számolta. Mert már vagy megöltem, vagy besegítettem kb. 40 hunter megölésébe minimum, és mégis csak 11/25 most tegnap is lementem 1 random csapattal 3 fázisú 5 direktívás UG küldire, mind a 3 fázisban jöttek hunterek, 2x 4 is jött szóval ott 11 kill-t meg kellett volna kapnom erre számolt 2-öt, ma is már vagy 6-ot megöltem vagy besegítettem, hogy meghaljon mégis most ért el a vadász mint préda bravúr 11/25-re mert csak 2-öt számolt tegnap 9/10 volt még csak.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.02.27. 10:32:56 -
Nomad90Hun #6743 Igen firecrest erős, sajna nekem ezen a héten nem igazán esett semmi, a könnyű m4-esre szerintem a tervrajzokat nézd az árusoknál, 2 hete volt asszem eladó a tervrajz valami 1000 főnix creditért, szerencsére nekem elsőre is egy elég jó példány jött, azóta is azt használom, én most egy hibrid striker + predator builddel megyek (4 striker + 3 predator ninjabike hátizsákkal), jól megy mert ma bementem vele 1 clear sky incursion-re és a 2 másik srácnak hiába volt nagyobb gear score-ja (egyik ráadásul full reclaimer-ben volt, de hát oroszoktól nem kell sokat várni), az ellenfelek felét én daráltam be, ott csúszott ki a szőnyeg alólunk mikor a 2 másik srác padlót fogott (mortar alá csak úgy be kell csücsülni, meg a fedezék is csak hülyéknek van ugye...) és nem tudtam odamenni felszedni őket, aztán engem is bedaráltak. Haverral duo-ban szoktuk nyomni, hébe-hóba becsapódik 1-2 ember, de örülnénk 1 stabil 3-ik (akár 4-ik) tagnak. szerintem most délután is megy majd a móka, legalábbis nálam menni fog ha vásárlásból visszaértem. -
boscorelli2 #6742 Szia!
Igen a kritikus találati esély (critical hit chance) 49% és a maga a kritikus sebzés az 97%. D3-as buildot építettem. MP5 Navy-t használok, pontértéke 282. Nincs rajta gyógyító talent. Amúgy ha tennék valszeg azt tenném, hogy kritikus találat esetén 3%-ot gyógyuljak. Ezen gondolkodtam, meg az ádázon, akkor már 54%-ra tudnám tolni a kritikus találati esélyt. Pajzs sokat véd, hasznos, plusz sebzésbónuszt biztosít asszem 12%-ot. Meg 690 ezer életereje van. De DZ-ben ezt valaki kb. 2-3 mp alatt ledarálja az életerőmmel együtt. Brutális. Gyógyító talenttel „az a baj,” hogy az engem gyógyítana és nem a pajzsom…
Másik fegyverem egy Liberator, most a héten (kínomban) vettem, de nagyon gyengék rajta a talentek Könnyű M4-re vadászok mindenhol, legjobb egy tervrajz volna belőle. De az elmúlt egy hónapban egyszer sem dobott M4-est, semmilyet, nemhogy a könnyűt. Meg még hogy jó talentek is legyenek rajta… Szóval marad a f*s Liberator…
Tegnap este együtt nyomtam egy sráccal aki Firecrest buildot épített. Te jó ég! Brutális volt. azt a k*rva. UG-ban úgy sakkban tartotta a vadászokat. Elképesztően uralta a csatateret vele. Lángszóró löveg, pluszt szórta a gyújtógránátokat … egy. mocskos látványos volt. kettő. nagyon hatásos. Az az ellenfél aki lángol nem csinál semmit, „csak porral oltóért rimánkodik.” Nagyon látványosan szenvednek a tűzben. Löveggel meg jól lehet fedezni legalább az egyik oldalt, a hülyék még bele is sétálnak. Szóval tetszett, ahogy nyomta…
-
Nomad90Hun #6741 az RPM az sztem a lövés per perc lesz inkább, smg-knek olyan 550-750 között szokott lenni, assault rifle-öknél van olyan aminek 850, az a +10% támadás sztem mindenre hat, még képességekre is, turret, fürkész akna stb, de lehet rosszul vettem ki. Szerintem valami balaszot találj ki, mert hiába sebzel úgy mint az atomágyú, ha közben megdobnak 1 kaviccsal és megpadlózol tőle. Nem tudom milyen builden mész, de nekem is pl amikor 7k felett volt a tűzerő, hiába volt annyi mert nem sebeztem többet annyival, az a 49% crit sebzés szép de az most kritikus találati esély, vagy maga a sebzés a kritikus találatkor, mert utóbbira az olyan alap, ha viszont a chc (critical hit chance = kritikus találati esély) az már pofás, nekem eddíg olyan 35-40% körülit sikerült csak elérnem. A maszkokat azt ha a kinézetesre gondolsz, akkor dosszié alatt meg tudod találni (ilyenek, hogy gyüjts össze x darab exotikus cuccot, meg ölj meg x darab vadászt, stb), meg vannak GE-s (global event) maszkok is, amik csak a GE alatt megszerezhetőek ha jól tudom. Fegyver talentekre is figyelj oda nem árt szerintem ha legalább az egyik fegyvereden van olyan ami túlélni segít, én most pl. 1 páncélbontós könnyű m4-essel megyek főfegyverként, majd ha nincs már pajzsa az ellenfélnek akkor jön a LMG amin ott van az a talent amivel minden ölés után gyógyulok 35% hp-t 20mp alatt 4-5 ellenfelet leölsz ez jobban gyógyít mint a doboz. -
boscorelli2 #6740 Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy két felszerelésnél szerepel a : +10% támadás vagy +11% támadás. Szóval a támadás mihez ad bónuszt? A tűzerőhöz vagy a fegyversebzéshez ad bónuszt (és minden típusú fegyverhez)? Többet ér mint esetlegesen ha géppisztolyt használok és ahhoz adna bónuszt a felszerelés (pl.: +10% géppisztoly sebzése)?
„Az igaz egy jó sms build nagyot tud ütni mp5-el is. AKkor nekem nem volt szerencsém eddig jó mp5-el pedig nagyon szeretem azt a fegyvert más játékokban is kedvencem,de itt divisionban mindig olyan 650 rpm körülire tudtam felhúzni,de az biztos ha találok egy jót arra épitek egy buildet :)” - Why
650 rpm?! Azt a k….! Ez a tűzerőt jelenti, ha jól sejtem. Én eddig 386-nál megakadtam. Mit baltázok el? Hogy tudjátok így feltornászni? És mennyi mellette az életerő meg a képzettség?
MP5 talentjei nálam: Pusztító, Vérengző és Halálos. Pusztítón esetlegesen gondolkodom, hogy kicserélem Ádázra.. Így a kritikus találat esélye most 49%, kritikus sebzés 97% fejlövés sebzése 67% és páncélrombolás 20%, újratöltés 1,97 mp. Persze még erre rájön a hordozható pajzs sebzésbónusza. Tárban 70 skuló várakozik a tűzparancsra és a tűzgyorsaság 896. Az életerőm 420 ezer és képzettségem 107 ezer.
És azt hol tudom megnézni, hogy a maszkok bezsebeléséhez mit kell tennem, vagy hogy mik a teljesítés feltételei a maszkok megszerzésének?
-
Nomad90Hun #6739 Igen surviban nincs idő beszélgetni, eléggé rohanós. Én mondjuk most toltam egy 2 fázisú személyre szabott UG küldit meg is lettem lvl 22 UG-ben. Majdnem megvan az egyik maszk már, illetve 2 is, az egyikhez már csak Bliss fegyvertokja kéne, a másikhoz meg 3 hunter kill. Illetve a 3-ikhoz meg 5 hunter kill survivalban de még nem sikerült odáig jutnom surviban, hogy megöljek 1-et is, legutóbbi próbálkozásnál pont a gyógyszer megszerzése előtt meghaltam, mivel kikaptam 2 nevesített, meg 3 "sima" sárga heavy-t, plusz az elite (lila?) shoti-s szemetek se jöttek jól... -
#6738 Pedig a játék legjobb része:) Egyébként survival-t nem nagyon lehet idegenekkel játszani, hacsak nem sikerül rávenni őket voice chat-re. Mert ott kell kommunikálni és nem igen van idő chat-elni:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.26. 00:39:59 -
Why #6737 Azt nem néztem, nem szeretem a survivalt. -
#6736 És Survive? -
Why #6735 AZÉRT szomorú egy kicsit,hogy ilyenkor alig van valaki Undergroundban játékos. -
Why #6734 Az igaz egy jó sms build nagyot tud ütni mp5-el is. AKkor nekem nem volt szerencsém eddig jó mp5-el pedig nagyon szeretem azt a fegyvert más játékokban is kedvencem,de itt divisionban mindig olyan 650 rpm körülire tudtam felhúzni,de az biztos ha találok egy jót arra épitek egy buildet :) -
#6733 -
#6732 Futtass stressz teszteket. Valszeg hibázik vagy túlmelegszik valamelyik elem (proci, memória). Ha újraindul a gép, az szinte biztos, hogy nem a játék hibája.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.23. 16:56:30 -
#6731 50rpm a kulonbseg es nagyot lehet utni jo smg build -el foleg hogy chc/chd -re megy minden igy a chd -re hegyezett build is ugyan ugy olvaszt mint egy AR build ead/d2e -el - de igen lvoa-c -t szerettuk, de miota ott a LM4 BP nem kőőőő -
#6730 Hali! Azt vettem észre, ha használom az alaplapi tuning beállításokat, akkor ha gyors utazom néha újraindul a gépem, viszont ha alapbeállításokat használok nincs hiba. Korábban ilyen nem volt, csak mikor sokan panaszkodtak 1.6 után a teljesítménykülönbségre anno úgy emlékszem. i7 2600k procim van egy asrock Z77 Pro3 lapban, 16 gb ram és gtx970 kártya. Csak tuningnál van ilyen hibám, de korábban ilyen problémám nem volt. Valaki járt hasonlóképpen? Esetleg valami ötlet? Nincs kedvem mindig játék előtt profilt tölteni biosban. THX! -
boscorelli2 #6729 Sziasztok!
Még érdeklődnék
Köszönöm szépen a válaszaitokat
Melyik számít jobban PVE-ben, ha MP5-nek 50% -os kritikus találati esély kombinálva 100%-os kritikus sebzéssel vagy 50%-os páncélrombolás? Vagyis azt szeretném kérdezni, hogy kihívás fokozaton elitek ellen melyik hatékonyabb, a kritikus (találati esély és sebzés) cumó vagy a páncélrombolás?
Veszélyességnél gondolom ha minél magasabb annál jobban tapad rád az AI. Amúgy erre nem figyeltem fel, ráálltam mostanában D3 bulidra, elég hatékonynak találom és a pajzs használata növeli a veszélyességérzetet, de sokszor a furkos bottal vagy golf ütővel közeledő harcosok elfutottak mellettem és a mögöttem lévőket kezdték el gyepálni, pedig a veszélyérzetet is emeli a pajzs. Asszem alapban 47%.
Válaszaitokat sokadszorra is köszönöm szépen
-
Why #6728 A generált fenyegetés azt jelenti,hogy az PVE-ben az AI mennyire talál téged veszélyesnek azaz mennyire fognak mondjuk rád menni,vagy csak elfutnak melletted és másokat támadnak meg. Szerencsére nekem úgy van,hogy sokszor csak elfutnak mellettem pl.: undergroundban és másokra mennek rá tök vicces mintha szellem lennél :D -
Why #6727 Nekem eddig az összes MP5 nem lett jó igaz dps-ben nem kevésra tudtam felhúzni 330.000 ,de nem szeretem , mert túl lassü az RPM-je, inkább LVOA-t használok meg most nem jut eszembe a másik assault fegyver neve. -
boscorelli2 #6726 Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a „generált fenyegetés” mit takar a játékban? Fegyverre szerelhető alkatrészek adják ezt a bónuszt, és a leírás szerint a veszélyességemet módosítja a harcban. De hiába vagyok maga a veszély – senki nem fut el előlem
-
#6725 5masodpercen keresztul nem kapsz sebzest/harcon kivul regeneralodsz a kovetkezo szegmensig - teljesen useless pontsan mint az egesz alpha bridge classified.. egy fos igy nagyon tomoren
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2018.02.22. 16:27:07