7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Why #6804 Köszönöm! Igen nekem amúgy pont Striker és a jövőheti Predator sett kellene még amik nincsennek meg belőle. REclaimer meg D3FNC-ből annyi van mint a szemét,de persze azok meg nekem nem kellenek. :)Akkor lehet ma meg holnap sokat farmolni mint gép. -
Nomad90Hun #6803 Most Striker, Reclaimer, meg Sentry van ezen a hétvégén, azaz holnap még.
jövőhéten meg 15-étől 19-éig lesz Strike event.
Azzal lesz: Nomad, Predator, D3FNC, meg Banshee
22 - 26 Ambush
Alpha, Hunter's Faith, Tactician, Firecrest. -
boscorelli2 #6802 És jön Júniusban az 1.8.2 update, ami Shields néven fut. Nem tudja valaki, hogy mit fog tartalmazni? -
boscorelli2 #6801 - Outbreak: Március 1-5.
- Assault: Március 8-12.
- Strike: Március 15-19.
- Ambush: Március 22-26. -
Why #6800 Igen,de e hónapban pedig minden hétvégén van GE! Szóval most Assault jön ami azthiszem : Strike és Predator de nem biztos a Strikerben biztos vagyok. -
#6799 ergo a kovetkezo GE alkalmaval lazan ki tudsz farmolni egy jot, nem csak ilyen osszehanyt loafszt, hanem aminek ertelme is van -
#6798 strike -
boscorelli2 #6797 Sziasztok!
Látom, hogy szeptemberig lesznek GE (események.)
Április - Blackout.
Május - Onslaught.
Június - Outbreak.
Július - Assault.
Augusztus - Strike.
Szeptember - Ambush.
Érdeklődnék, hogy D3 Classified build-eket melyik "rendezvényen" lehet nagyobb eséllyel beszerezni? -
Nomad90Hun #6796 Sejthető volt.
Más:
Ez már orvosi eset komolyan...
Tegnap bemegyek a DZ-be (szokásos DZ09), kitakarítok két landmarkot simán, erre bejoinol ismerős, mondom ok menjünk, kipucolunk 1 supply droppot, és összeszedjük, aztán még 1-et, és mikor mennénk lőszert tölteni látom hogy valaki / valami lő hátulról. Nah itt kezdődött az elmebaj... Hátrafordulok és mit ad isten #Rouge lő 50m+ távról. Ismi bevágja magát 1 autó mögé, hogy várjuk be, odajön az ember szökell jobbra-ballra mint a gazella eltaláni ne tudd véletlen, és ekkor megjött 2 haverja a sikátorból hiába volt csak 3v2 focus fire-t nem bírtuk.
Na de nem ez volt az elmebaj hanem hogy utána 2x nem hagytak kijönni a checkpointról, ezzel lett tele a töke isminek és lelépett, aztán 5 perc múlva kimentem még ott álltak (immáron rouge status nélkül), összeszedtem a cuccot, gondoltam megvolt nekik a "fun" akkor legalább kiviszem azt az 5 darab lila ládát, ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna....
Pont mikor megjött a heli odajöttek szépen körbeálltak nehogy már el tudjak futni valamerre, mire kapcsolni tudtam volna ment a róg jótókól inizsiétid, meg persze rögtön harc elején el kell nyomni a survival linket (így is majdnem lelőttem az egyiket, sajna csak majdnem), és utána a rejtekszobából látom a listát hogy x-y item stolen, sőőt utánam még 2 másik playert lelőttek és kifosztottak. Az ilyen elmeroggyantak mit élveznek ebben komolyan? 1x lelő ok szedje el a cuccaim annyira nem baszott fel az az 5 tetves láda, de ez a folyamatosan megszégyenítjük meg lealázzuk az ellenfelet, meg 1v1-ben nem merünk kiállni fair módon (fegyver hangján hallottam azt a kis rpm hack-et), na ettől kapok agyhugykövet....
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.03.09. 11:08:13 -
Why #6795 Hivatalos: készül a The Division 2! Több fejlesztőcsapat is dolgozik rajta és már ez évben láthatjuk az E3 show. -
Why #6794 https://www.engadget.com/2018/03/08/the-division-2/ -
#6793 Agenten, wir freuen uns sehr darüber euch mitteilen zu können, dass wir an Tom Clancy’s The Division 2 arbeiten. -
Nomad90Hun #6792 Tegnap este gondoltam adok 1 próbát a 6-os Deadeye set-nek DZ-ben. Persze pont az alagút DZ09 felöli végén összeakadtunk haverral duo-ban 1 rouge-al ("hátulró édeszkém, me cicka patkán' vagyok" ahogy mondaná 1 rouge), meglepiből le tudott kaszálni minket, aztán mikor mentettünk volna ki akkor jött megint elvágni a kötelet, namost hogy Nomad set-ben volt, vagy a Signature skill (survival link) mentette meg nem tudom de mázlija volt mert különben egy 267-es Tanabrae-vel 3 lövésből leszedtem volna, és nem is fejre céloztam. Persze mivel megzavartuk ezért lelőtt minket az pont elég volt, hogy a hátralévő 5mp leteljen és kivigye a helikopter a cuccost(pár lila láda meg 1-2 sima set item nem nagy zsákmány), ezen lehet kicsit felhúzta a magát a "drágaszág" mert utána nem hagyott minket kijönni a safe house-ból szó szerint ott rohangált körbe-körbe, és ha kijöttünk bumm lelőlek nehogy már esélyed legyen visszalőni... Ilyenkor bezzeg hősködnek de ha többen lennénk meg ugye full classi szettekben és feltörölnénk velük a padlót akkor már nem lenne olyan széles az a vigyor... -
pdasLightness #6791 Greetings
Dz farm illetve pvp-re keresek embereket vagy csatalkoznék csapathoz minden szettem van.a játékos nevem ugyanez ha van valakinek kedve játszani vegyen fel.Elöre is köszönöm -
boscorelli2 #6790 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Dosszié mappa alatt GE eseményt látok: GE Világjárvány ; GE Rajtaütés. csak kettő darabot.
Viszont látom van több GE "rendezvény" (Outbreak; Assault; Strike; Ambush). Ha jó a francia tudásom, akkor Világjárvány - Outbreak; Rajtaütés - Ambush. De a másik kettőnek hol tudom megnézni a Dossziéban, hogy mikre tudok ráhajtani (maszk, kitűző stb.) Látom holnaptól az Assault jön... -
Why #6789 Jah ez igaz,most jutott eszembe, csak a vásárolható ládákra vonatkozik. El is tettem 10.000 creditet a következő eventre jó lesz,mivel strike-re hajtok most. Most így hírtelen nem is tudom mi lenne még nagyon ütős választás PVE-re még. Valakinek valami jó ötlet? -
Why #6788 AHogy mondod! Erről jutott eszembe,hogy eddig ha magyarral találkoztam DZ-ben mindig jó tapasztalatokkal távoztam. Egyszer volt olyan is, hogy angolul beszélgettünk mert DZ-ben egymással egy német csapattársammal mivel ő nem tud magyarul én meg németül,szóval muszáj volt egy közös nyelvet találni. Lelőtték a csapattársam,azután látom hogy HUN van a nevük mögött elkezdtem beszélni hozzájuk,akkor mondták hogy ne haragudjunk már nem tudták, hogy magyarok vagyunk,de ha tudták volna nem lőtték volna le a csapattársam. Azután még segítettek kimenteni is.
Utoljára szerkesztette: Why, 2018.03.07. 20:00:21 -
#6787 minden beszerezheto GE event alatt is. a specifikacio a ladakra vonatkozik amik GE kreditbol lettek vasarolva. azokbol csak azt kapod ami az adott GE keretein belul adott. ezen kivul mindenhol minden barmikor soha etc... -
Nomad90Hun #6786 1 kis rpm hack, 1 kis ez, 1 kis az, aztán ha véletlen mégis lelövöd egyből megy a sírás..
Múltkor egy olyannal futottunk össze, hogy vagy a signature skillje volt hack-elve vagy nomad-ban volt hack-el de hiába löttűk 5x ismétlem 5x megmenekült a haláltól, ami azért kissé fura volt. Meg én most átálltam 4 predator + 3 striker kombóra amíg meg nem lesz a full striker (ma reggel marha mód nem figyeltem és bezúztam a classi striker fegyvertokomat, ilyenkor jó lenne ha megkérdezné a game, hogy "biztos zúzni akarod?" nem pedig csak kidobná hogy "nesze itt a hulladék.."). Most is bementem az Armory-ba DZ09-ben contamination event utcsó 2 enemynél jön 2 player nem érdekes hogy nem volt nálam semmi azért is rouge-á kell válni, és le kell lőni, persze 2v1-ben nagy a pofájuk, jöttek volna oda tegnap este DZ09 extract site-hoz mikor 3 csapat összesen 10 ember (mind magyarok voltunk) védte ott egymás seggét amíg kivisszük a cuccainkat. Ezek mit élveznek ebben nem értem...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.03.07. 13:43:27 -
Why #6785 Azok nagyon agresszívek mindig ha összefutok velük DZ-ben na meg ugye sok a csaló köztük,ami nem meglepő a CCCP-sek között. -
Why #6784 A mostani event alatt nekem is főleg DeadEye és Reclaimer szetteket dobált. Lent az Undergroundban 3 fázis,5direktivával a hunterek dobáltak csapásmérő classifieldeket,de nem sokat. Viszont exotikus fegyvereket meg csak úgy szórták magukból ki. Most következő GE alatt fog szinte csak csapásmérőt dobálni,mert az az Event jön péntektől. -
Nomad90Hun #6783 Nah CCCP-s barátaink megint elszabadultak a zónában...
Pont bent voltunk tegnap, fura is volt hogy nem jöttek, mert el voltak foglalva :D
na ki van ííítt???
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.03.07. 10:16:20 -
Nomad90Hun #6782 Ok Sarcasm off pls.
Minden Global Eventnek, megvan a maga 3-4 "Tipikus" szettje, ettől független eshet más szettekből is classified azaz titkos.
Ha akarod szétszeded senki nem biztat az ellenkezőjére, de classi szetteket azért érdemes megtartani ki tudja mikor mihez jön meg az ember kedve. -
boscorelli2 #6781 Sziasztok!
"Várom nagyon a következő GE, mert most legalább biztos, hogy meglesz végre az összes classifield szerelésem csapásmérőből :D"
Akkor eddig neked szinte csapásmérő szetteket dobált. Nekem főleg DeadEye-t. Akkor nagy valószínűség szerint most is ezt fog amíg ki nem lesz a teljes készlet?
Érdemes esetleg az összeset szétszerelnem, hogy hátha másmilyeneket kezd el dobálni a GE ládákból? -
#6780 Valakinek lenne kedve new heroval a legnehezebb fokozaton, az elejétol végig játszani a Divisiont coop részét? ez alatt a metro alagutas Season passos köldiket is értem, meg a betöréseket...
Steam live alatt menne az egész
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.03.06. 23:54:41 -
Why #6779 Várom nagyon a következő GE, mert most legalább biztos, hogy meglesz végre az összes classifield szerelésem csapásmérőből :D -
#6778 GE Schedule -
DrSoong #6777 Remélem az a típusú GE lesz még és lesz lehetőségem kiszedni a maszkokat. Kicsit csalódott vagyok a szerver miatt, de toltam mást ez idő alatt legalább.
Oké tényleg. -
Why #6776 Nemtudom hol olvashattad,de igazából a story sem rövid,de igazából az utána lévő történet , dolgok teszik nagyon egyedivé ezt a játékot. Egyébbként előtte én szinte csak battlefield meg hasonló shooterekkel játszottam csak. De ez a game a The Division szerintem a maga stílusában,annyira egyedi és magába "szippantó" hangulatú, főleg, hogy coooperatív. De ahogy érzed úgy csináld. -
Why #6775 Szerencséd volt :D -
#6774 Nekem 900-asban volt 2 classified... XD -
boscorelli2 #6773 Sziasztok!
Pont most néztem meg, a Warlord 3. talantje (vagy fegyver tulajdonsága, nem tudom, hogy mondják) a "Játsz keményen" nem módosítható ... az élet nem kívánságműsor -
boscorelli2 #6772 Szaisztok!
Köszönöm a tanácsokat. Vásároltam jó pár GE ládát (1500 kráftosat) és 90%-ban DeadEye és Magányos farkas bulideket adott, persze classified-osakat. :( Egyikre sem hajtok, meg egyszer dobott egy Warlordot nagyon jó talentekkel (Pusztító, halálos még valami, de az cserre lesz.).
De! :) Végre könnyű M4 tervrajz volt (vagyis még mindig) kapható. Kb. 44-szer legyárotttam mire sikerült kibrusztolnom egy 275-ös pontértékű, (Pusztító, Ádáz, Kritikus) másint belőle. Vagyis az Ádázt már én építettem bele, és mehetett az optimalizáslás. Még egy kérdésem lenne. A páncélsérülése csk 18%-os volt. És ezutám optimalizáltam így felment 22%-is. De ha a kezdeti vagyis a tárgy létrehozásánál mondjuk 22%-ot generál, akkor mondjuk feltolhattam volna pl.: 25%-ig? Vagy van egy max százalékos érték ami fölé nem mehetek, mint a sebzésnél?
Így könnyű M4-re lecseréltem a liberatort. Könnyű M4 jobbnak tűnik, nincs akkora visszarúgása, így könnyebb a célponton tartani a fegyvert mikor tüzelek. Főleg távolabbi célpontoknál hasznos ez.
Számomra vége a GE-nek, de olvastam, hogy egész hónapban jönnek sorban. Lesz még 3 db.
ja! És még egy kérdésem lenne, vagyis segítséget szeretnék kérni. A dossziéban a föld alatti bravúroknál van egy feladat: "Hajts végre 2 heti földalatti megbízást!" Ez azt jelenti, hogy két hétig nonsztop kell nyomnom a heti megbízásokat, vagy elég, ha bármikor megcsinálok 14 db-ot?
Gondolom az utobbi.
Amúgy GE alatt még sikerült egy maszkot kiharcolnom. Van még egy olyan a GE járványban hogy ölj meg 20 tisztogatót? Hol lehet ezt a leggyorsabban behúzni? Hol található a legtöbb "nagyfőnök"?
Válaszaitokat sokadszorra is köszönöm szépen. -
Nomad90Hun #6771 Igen 10 töredék = 1 rejtjelkulcs, és ládánként eshet skin, szinezés, meg ugye emote-ok. Én pl. jobb szeretem a 2-ik tipusú ládát venni, valahogy jobb cuccokat ad, bár nem láttam hogy mi a különbség a kettő között.
Másik, végre sikerült 1 jó lightweight M4-et kraftolnom, Predatory, Fierce, és Vicious talentekkel.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.03.04. 23:12:05 -
Why #6770 Rejtkulcs töredék az arra jó,hogy ha összejön 10 DB,akkor elmehetsz a underground felé mennél le de nem mész le ,hanem tovább mész és ott hátul van az ÁRUS nah annál beválthatod ládákra egy kulcs egy láda és három cuccot ad: festés,emotok. -
Why #6769 Mindenképpen az 1500 -asokat vedd csak! Abban biztosan van egy exotic weapon vagy classifield sett,vagy mindekettő garantált. -
mester1987 #6768 Hali, nincs itt valaki akinek kell egy 57 perces The Division + Season Pass-os Uplay fiók?
Engem a játék világa miatt fogott meg, de a sztorin kívül úgy olvastam nincs sok eredetiség benne.
Szóval.
Ha kell valakinek írjon vagy ha esetleg tud valaki képet adni arról; van-e kütyük, ruhák, kiegészítőkön felül és a fejlődésen kívül valami olyan online küldetés, amivel közelebb kerülünk a történethez; érdekel, de máskülönben eladom. A sztorit meg azért nem játszom végig, hogy mástól ne vegyem el ezt a lehetőséget, aki játszana többet vele és érdekli is.
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2018.03.04. 21:25:51 -
#6767 Magától összerakja a töredékeket egésszé. Ládák közötti különbséget nem tudom, annyira nem foglalkoztam velük, párat vettem belőlük csak. -
boscorelli2 #6766 Szia!
Köszönöm, megvan. Látom, hogy van egyes és kettes láda. De ugyan olyannak tűnik. Van köztük különbség?
Valamint például a DZ-ben is találtam rejtkulcs töredékeket. ezeket hol lehet összerakni? Vagy van rá lehetőség? -
#6765 A terminálon van a bal hátsó sarokban az árus, ott lehet belőle ládákat nyitni, emote, festés és hasonlók vannak bennük.