7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Why #6844 Gratulálok neked ehhez a hozzászólásodhoz. Pont így segítsen neked is majd valaki ha felteszel egy kérdést a játékban valaki,ahogy te segítettél most.
Utoljára szerkesztette: Why, 2018.03.13. 18:46:19 -
#6843 azert 980oraval olyan kerdeseket feltenni amiket te nyomsz ide be... sok kozod neked sincs a Division -hoz -
boscorelli2 #6842 Te jó Isten! Hogyan gyúrtok össze 6-7 k sebzéseket?? Hogy? Mit esztek ti reggelire? Nekem az 4 k. De hát úgy hogy a technika vagy mi az meg 1 k. Nagyjából így 4-4-1. Mekkora a Gear Scorotok, már négyszámjegyű ?
Kérlek Nomád taníts!!
Utoljára szerkesztette: boscorelli2, 2018.03.13. 15:22:24 -
Nomad90Hun #6841 Most néztem fb csopiban szépen megy a vita a strikerről, hogy milyen beállítással jobb, megmondom nekem volt 6-7-3 összeálltásban, és most átraktam 7-6-3-ra mert az az 1k stamina nem oszt nem szoroz, viszont jóval gyorsabban darálom le így ami szembe jön. -
Nomad90Hun #6840 Igen. Ahogy ölitek az ellenfeleket, ők ilyen SHD (shade) tech-et dobnak, amivel fizetni lehet mindenért a resistance-ban (lőszer töltés, medpack töltés, gránát töltés, különböző support station-ök használata (ezeknek csapatban sok értelme nincs sztem), újabb területek feloldása és reward láda kinyitása).
Vannak speciális hullámok boss, vírus, és hack, a vírusosnál érdemes 1 reclaimert berakni vagy ha nincs mindenkinek a healing station-t felváltva ledobálni, mert ha nem megy a heal instant meghaltok, a boss és a hack hullámban jobb húzni az időt, hacknél távolságtól fűggöen mikor már csak 1 perc vagy 30mp van hátra kell kirohanni, és elég elkezdeni a hack leállítást 10mp-el a vége elött, boss wave-nél meg a boss-ról max a páncélját leszedni és utána az add-okat öldösni majd boss-t megölni mikor olyan 30mp van hátra. Wave 15 még sok is, mert hiába jönnek a hunterek nem dobnak többet mint az átlag mobok, csapattól függöen 10-13 wave a jó mennyiség, bár nekem volt már nem 1 csapatom ahol wave 9-nél pl wipe-oltunk ládanyitás nélkül. -
Why #6839 Ez a resistens ugye a Pier 93 és hasonló Powerhouse a molónál? Nah most ott nem elég csak várni a hullámokat,amúgy tegnap először mentünk be és 15-ig jutottunk utána die. De nyitni kell a reward ládát is ? Az a lényege? Abból esnek/eshetnek jó szettek,fegyverek? Az elejétől játszom a játékkal 983 órám van benne,de ez eddig totál hidegen hagyott ez a része a játéknak azért kérdezem. Köszi a válaszokat :)
Utoljára szerkesztette: Why, 2018.03.13. 08:13:48 -
Nomad90Hun #6838 Nah mentünk haverral 1 survival-t, és a végén 2 huntert megöltük sajna a 2-ik engem leszedett 1 tapadós bombával, de 55 perc menetidővel meglett, sima kék fegyvereink voltak meg 1 turret, és így is leszedtük őket. cuccok közül is 1-2 volt csak lila minőségű a többi zöld meg kék, én is ki tudtam volna jutni csak low hp-n voltam és a sticky-t benéztem... -
#6837 classified: 2
exotic: 1 -
boscorelli2 #6836 Sziasztok!
És még egy ...
Exotic felszerelésnél kettőt tulajdonságot lehet módosítani vagy ott is csak egyet? Exotic fegyvernél egyet lehet, azt már próbáltam, de mondom felszerelésnél hátha lehet két tulajdonságot is... hátha...
Köszönöm szépen az eddigi tanácsaitokat.
-
boscorelli2 #6835 Sziasztok!
Csak még egy kérdés ...
Érdeklődnék, hogy titkosított felszereléseknél kér darab tulajdonságot lehet módosítani, pl.: képzettségről átteszem a pontokat a tűzerőre és mondjuk a pisztolysebzésből géppisztolysebzést is módosíthatók még? Vagy szintén csak egy dolgot lehet rajta változtatni? -
Nomad90Hun #6834 @boscorelli2:
Szerintem menj pár Resisitance-ot, ha csak a fegyvertok hiányzik, akkor valamelyik másik szett fegyvertokja, esetleg 1 jobb sárga ne addj isten bliss fegyvertok odáig elég lesz, akár soloban is tudsz 1-2 ládát nyitni, de sokan tolnak ilyen 10 hullámos farmokat max 13-ig elmennek nyitnak 2 ládát és meghalnak majd kezdik elölről. Ezt ismételgetve előbb-utóbb kiesik. amúgy igen amit begyűjtöttél, de nem költöttél el GE creditet (max 10k lehet egyszerre nálad), azt tovább viheted a kövi GE-re. Jah és a jutalombeváltó árúst nézd meg ha bekerültél valamelyik jutalom fokozatba nála kapsz 2 ládát ebből 1-ik skineket ad 2db-ot a másik meg az adott event alatt megvehető classi szettek közül random valamelyiknek 1 darabját ha mákod van az talán kidobja.
@hawkie22:
A survival-el én eddíg 3x ha próbálkoztam, ellenfelekkel ott óvatosan kell bánni mi haverral duo-ban szoktunk menni, és amíg nincs mondjuk lila minőségű fegyverünk addig az ilyen lila / sárga (elit) ellenfeleknek neki se megyünk. Sajna az árnyoldala a survival-nek, hogy nem lehet olyat, hogy csak bizonyos player van bent, hanem egyszerre bedob kb 20 embert és többsége azt se tudja mire kell figyelni csak rohangál össze-vissza összeszed csomó mindent mások elől "me mé ne?" aztán megfagy vagy belerohan 1 olyan harcba ahol meghal. Jah és ugye az időlimit miatt nem is lehet sokáig szórakozni ez is plussz para factor a dologhoz, sokan pl. addig rohangálnak amíg végül a fertőzésbe hal bele a karakterük.
Legközelebbi GE az most hétvégén lesz akkor jön pont a Predator meg a D3FNC is, meg talán a Banshee-vel, vagy Hunter szettel együtt.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.03.12. 13:24:59 -
hawkie22 #6833 A Survival-t érdemes csinálgatni? Ma bementem, elég jól is haladtam, már mentem volna be DZ-be, de ahogy a bejáratot kerestem, sajna belefutottam pár sárgába és az uccsó megölt. :(
Egyébként mikor indul a következö GE? Gyúrok a Predator szettre, hátha kiesik. Eddig még egyik szettem se teljes, mondjuk igaz, hogy az elmúlt majd 1 évet kihagytam egy az egyben. -
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2018.03.12. 10:17:05 -
boscorelli2 #6831 GE kreditet akkor átvihetek magammal a köv. eseményre ugye?
Nem lett meg az utolsó fegyvertok (csapásmérő). Mára elég...
Már majdnem kimaxoltam a vásárolj x db. aranyládát. most ott tartok, hogy vegyél 25 öt még.
Amúgy ha nincs GE esemény nem akarok nyárig várni egy darabra a készletből, hol lehet esetlegesen "vadászni" titkosított szettre, hátha bedobná? -
dragon00 #6830 Kár hogy kiegészítők nem lesznek ingyenesek -
#6829 en mar alig van mar hogy legyen mar cseppszam-valtozas mar.......... mar -
Nickwarrren #6828 sziasztok én már a legújabb frissítésre gyúrok már alig várom hogy aktív legyen már!
Én már elértem szinte mindent amit akartam , fejlődni nem nagyon lehet de persze azért így is van varázsa!
ezek lesznek az új frissítések:
Április - Az 1.8.1-es frissítés, amely magában foglalja az Xbox One X javítást és a klasszikus cseppszám-változások végrehajtását a játék korábbi állapotában . Két új Legendary módot is bemutatunk egy új Global Event: Blackout mellett.
Május - Új globális esemény: Küzdelem.
Június - Az 1.8.2-es verzió, amely két újabb legendás küldetési módot vezet be, és visszahozza a Global Event: Outbreak-et. Ez a frissítés a vadonatúj Shields havi funkció kezdetét is jelenti, amelyben a The Division által elért eredmények különleges juttatást nyújtanak a The Division 2-ben.
Július - Globális esemény: Assault, a Shields folytatásával.
Augusztus - Globális esemény: Strike, a Shields folytatásával.
Szeptember - Globális esemény: kitartó, a Shields folytatásával.
:) -
Nomad90Hun #6827 Nekem az az utter facepalm moment, mikor bejön challange / legendary / heroic szintű küldire vki, és kirohan meghalni, esetleg pont healerként, aztán miután szépen elhalálozott az egész csapat respawn után lazán nyom 1 leave group-ot, vagy még azt se várja meg.
De ilyenek mindenhol vannak, csak ugye itt legalább chaten nem tudnak irkálni, annó SWTOR-ban is ment az ilyenek részéről a f****** noobozás, és nem vették észre, hogy ők a csapat "100 tonnás horgonyai" hogy finoman próbáljak fogalmazni, ha meg valaki közölte ezt velük még ment a sértődés is... -
#6826 legtobbnek fogalma sincs arrol, hogy a commendations resz letezik egyaltalan... nezzel ra a chat -re, 671435 -szor kerdezik meg ugyan azt, a legtobb meg mindig open public chat -en (probal) kommunikalni a csapattal ahol eppen van mert a group chat -rol sincs fogalma, a mit kell csinalni ezert es ezert a maszkert kerdes vegtelenitve van. etc, blablablablablablablablabla -
DrSoong #6825 Nem azt mondom, hogy "jajj velem nem akar" hanem, hogy ennyire idióta a játékosbázis, hogy simát nyomnak csak... Akármit dobott ki az auto. inv csak sima támadás volt...
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.03.11. 16:02:58 -
#6824 ahol neked jobb, de ha tudod akkor meg mit picsogsz itt hogy "jajj nem akar senki velem jaccccani úúúúú"
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2018.03.11. 16:00:23 -
DrSoong #6823 A sólyom elveszettbe folyamatosan spawnolnak... -
#6822 fogod magad elmesz queen tunnel -be, elmesz a loveges teremig (hosszu folyosot koveto checkpoint), szepen leszedsz mindenkit, jonnek a shotgunnerek hatulrol 6-7db, azokat is (~22kill), meghalsz, ujra utolso checkpoint azaz terem elejetol, qrva gyorsan meg vagy, en is most fejeztem be mert legutobb leszaros volt, hamar meglett amit akartam, aztan annyi volt a GE -
DrSoong #6821 Azért elég vicces, hogy eventkor egyedül kell letolnom a maszkért az ölj meg 500 LMB-t, mert senki nem csatlakozik be vagy nem indít megfelelő szintű co-op-ot. Amiket feldobál az mind sima támadás mód amire nem számolja... -
Nomad90Hun #6820 Assault-ot akartam irni, most nézem Ambush-t irtam XD. -
#6819 -
Nomad90Hun #6818 Mivel most veszed nagy valószínűséggel Ambush event-es szetteket. Ez ugyanaz mint mikor mész alacsonyabb world tier-en kapsz ládákat, aztán kinyitod nagyobbon és ugyanúgy world tier 1-2-3-as szintű cuccok esnek. -
boscorelli2 #6817 Sziasztok!
Még egy kérdésem lenne. Ha most vennék pár darab 1500 GE kredites ládát, de nyitnám ki,csak jövő héten az újabb GE eseménynél, akkor milyen szetteket dobálhatna? Gondolom a ládákat azért nem venné el tőlem a program, mert nem nyitottam ki az event végéig? -
Nomad90Hun #6816 Hát nekem Striker-ből 3 megvolt a maradék ami hiányzott 3db ládából egyből kiesett, sentry-ből hiányzott csak mellvért, az tegnap este meglett, kb a 7-ik ládából, Reclaimer-ből hiányzik még szintén 1 darab, azt majd valamikor kiesik.
D3FNC-ből nekem 4 megvan szóval optimistán várom jövőhét végét, Predator miatt aggódok jobban ott csak vmi 2-3 darabom van classified.
PVP-re meg, egyedül nem szabad bemenni a zónába, vagy nagyon óvatosnak kell lenni, mi haverral duo-ban szoktunk bemenni, és most hogy mindkettőnknek megvan már a full classi striker bele merünk állni a csatákba rugósbicskákkal, eddig inkább csak anyázás volt (vadász vs. préda), kezdünk ott tartani, hogy 1-2x mi lőjük le a rouge-okat akkor már nem olyan nagy az arcuk és inkább nem izmoznak hiába vannak 4-en pl. Tegnap is volt 1 olyan, hogy 3 srác nekünk jött 1 random 3-ik arc beszállt aztán 3v3-ban lenyomtuk öket, azt utána a randomarc kezdett el rouge-oskodni persze 1v2-ben levertük a másik 3 már nem erősködött de ő még 1x visszajött akkor is lenyomtuk utána jobbnak látta csöndben maradni. Sokan egyébként elöbb gearscore-t csekkolnak és ha látják, hogy 280 körüli vagy afeletti a Gs-ed és ők meg ilyen 250 körül vannak akkor inkább nem izmoznak mert tudják hogy nem lesz jó vége.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.03.11. 10:55:23 -
Why #6815 Nekem reclaimer szetteket dobál szinte csak most az Event+amik már megvannak strikerből nagyon nehezen akarja azt az egy szetett kidobni,pedig tegnap reggel 10.00-19.00-óráig nyomattuk. Nah majd ma :D -
boscorelli2 #6814 "Áprilisban érkezik az 1.8.1-es frissítés, amelyben két új Legendary játékmód jelenik majd meg, valamint a Blackout nevű global event is bekerül a játékba. Májusban ismét érkezik egy event, júniusban pedig az 1.8.2-es frissítés, ami további Legendary módokat tartalmaz, valamint az Outbreak nevű eventet is, ha pedig ez nem lenne elég, elindul a Shields nevű feature, melynek keretében a megszerzett achievementekkel jutalmakat kaphatunk a The Divison 2-ben.
Ez után valószínűleg nagyobb frissítés már nem érkezik, de július és szeptember között minden hónapban kapunk egy újabb eventet és a Shields is folytatódik, szóval érdemes lesz visszanézni." -
boscorelli2 #6813 "nem kell bemenni ha nem birod a PvP -t ennyire egyszeru" - ááhh .. kössz.. erre nem is gondoltam
én mégjobban szétszeparálnám. miért ne? ha én fizetek a szolgáltatásért, miért ne kérhetném? "azonnal mondjon le..." őőöö.. akarom mondani, szeparálják el
vagyis én beletenném a választási opciót mikor belépsz DZ-ni... persze tudom, a gyakorlatban ez soha nem fog megvalósulni....
Ja! És za RNG az random generátor? Amúgy egyszerre mindig csak kettőt veszek és nyitok ki. Ezért is 3 kört kell "dolgozni" a - ahogy a tanult francia mondaná - kvínsz alagúton. 875 kreditet ad egy kör. Szerintem ez a legrövidebb pálya jelenleg. És a végén mindig 10.000 kredittel szállok ki. Jól akarok startolni a D3-as cuccokért, az az elsődleges számomra. És abból a szettből csak 1 van meg... -
#6812 GE nem ert meg veget, boven sok ido van meg farmolni, RNG miatt 3-4 -nel egyszerre tobbet nyitni felelotlenseg (igen ez mindig is igy volt), DZ meg teljesen szeparalt mit kene jobban elkuloniteni? mindenhol minden megszerezheto DZ -on kivul is. nem kell bemenni ha nem birod a PvP -t ennyire egyszeru
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2018.03.11. 07:58:41 -
boscorelli2 #6811 Sziasztok!
Utolsó 8 db azaz nyolc darab 1500 GE kredites láda nyitásomban nem volt classified items :( már csak kettő kéne a csapásmérő szetthez de nem jön össze :( persze a GE krediteimet maxra töltöm (10.000) mindig, mert várom a jövő hetet a D3-as cuccokért. Abból eddig csak egy darab van meg. Ott szerencsésebbnek kell lennem...
Ti DZ-tek GE alatt? Amúgy az a játék legizgalmasabb része. Jó volna ha a kettőben úgy lenne, hogy belépéskor választhatnál, hogy PvP vagy PvE -ni szeretnél... tényleg néha idegesítő tud lenni, pedig ez csak egy játék, amit arra csináltak, hogy szórakoztasson. Jobban elkülöníthetnék, hogy ki mit szeretne, azt csinálhatná... -
Nomad90Hun #6810 Az mekkora, DZ09-ben jött 4 rugósbicska 2-önk ellen, én el tudtam futni haver leszedett 1-et, utána mikor manhunt lett rajtuk és már csak 3-an voltak bevártuk őket a manhunt területen, hát azt a cumit amit 3v2-ben benyaltak videóra kellett volna venni 2-t simán bedaráltunk, aztán a 3-ik nomad set-es volt, de mikor cd-re került az életmentő skill rögtön átment inkább futrinkába, de nem ért messzire.
Na de nem is ez volt amin jót röhögtünk hanem hogy utána egyből 6 zónával lejjebb mentek.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.03.10. 21:10:35 -
#6809 GE/Resistance -
hawkie22 #6808 Ha valaki legalább 1 éve nem játszott már a játékkal, de most visszatérne, hogy érdemes elkezdeni a gear-gyüjtést? Underground vagy valami hasonló? DZ kilöve, azt utálom. -
#6807 schedule -t direkt linkeltem, nem emlekezni kell, olvasni -
Nomad90Hun #6806 Háát nézd első sorban ahogy angolul mondanák "personal preference", azaz neked melyik tetszik jobban, mindkettő használható pvp-re és pve-re is, talán predator inkább pvp-s (sunyi rogósbicskák hátulról telenyomnak bleed-el melött észbekapsz) mint a striker, a 6 részes predator-hoz még nem volt szerencsém, a 4 részes viszont bejött.
Ami a strikert illeti nekem már megvolt mostani event elött 3 db classified (titkos), és mákom volt így 3db 1500 GE credites ládából kijött a maradék. Jelenleg 6 részes strikerrel challange (kihívás) szintű küldiben odaállok 1 heavy (nehéz gépágyús) mellé és 2mp alatt padlóra küldöm full pajzsról, mindezt úgy, hogy még messze nem maxos a gearem, a fegyveren is van még mit erősíteni, a skillekkel meg még kísérletezek, bár ha van a csapatban aki bevállalja a healt akkor doboz helyett általában booster shot-al megyek ami ugye aoe-ben mindenkinek a csapatból aki beleáll +dmg meg +resist 1 rövid időre és elég rövid a cd-je. -
boscorelli2 #6805 Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy szerintetek melyik jobb vagy hasznosabb vagy jobban "kiaknázható" (hasznosítható) szett: predator (ragadozó) vagy a strike (csapásmérő)? Most egyéb hülye kérdésem nincs?