7647
  • Shep
    Amelyik tárgynál van egy kis mappa az mit jelent?
  • Nomad90Hun
    Azért ilyenkor jókat tudok mosolyogni.... Bemegyek 1 lexingtonra random arcokkal direkt challange / tactical strike-ra kerestem rá, erre bedobott 1 sima strike-ra. Menet közepén kérdem a gyerektől "miért sima strike? a tactical +175 Ge /menet" erre visszaszól, "mert utálom a gránát staggerjét", erre mondom neki, hogy "akkor tartsd a távot" aztán átrakta kövinél tactical-ra, és állandóan padlózott a a szerencsétlenje, 2 menet után le is lépett..
  • Nomad90Hun
    Meglesz az.
    Nekem is tegnap 1 darab predi esett, erre ma reggel első láda kidobta a maszkot, úgyhogy már csak a térdvédő hiánycikk.
    Annyira nem akar esni, hogy első GE lesz ahol valószinűszeg ahol meglesz fullra a ládanyitós bravúr.
  • boscorelli2
    Összefoglalnám ezt a GE rendezvényt: peregnek a mega f*s-ok, csak éppen nekem ezek gyújtósnak jók... már nem számolom a ládanyitásokat...
    D3-teljes szetthez már csak kettő kellene...
    Ezek a fontos dolgok az életeben
  • boscorelli2
    Irigyellek Nomad.... Csak a D3...
  • Nomad90Hun
    Set itemből 2 féle van sima, amivel csak 4 részes bónuszt kaphatod meg max, és a titkos (classified) ezt a jobb oldalt középen lévő mappa ikonról ismered fel, ezzel mind az 5-ik és a 6-ik rész után járó bónuszt is megkaphatod, a narancssárga az exotic fegyver vagy páncél lehet. Minden páncél darabon random hogy mire kapsz bónuszt a 3 főstat közül, ezen az újrakalibrálással változtathatsz, egyedül a fegyvertokok (holster) adnak mind a 3 statra bónuszt.

Más: Ma vettem vagy 20 ládát persze, hogy csak 1 predator kesztyű bírt esni, a maszk meg a térdvédő még hiányzik, ellenben a D3FNC már fullos, meg rogyásig esik a bánsíp szett.... Na majd holnap halnap.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.03.16. 22:03:23
  • DrSoong
    Lehet hülye kérdés, de a zöld classifild set elemekből is 3 féle van, mint a sima zöldekből? Értem ez alatt, hogy a tűzerő vagy képzettség vagy szívósság a nagyobb pontszámú a set elemeinél.
    A narancssárga színű set elemei jók valamire?
  • PeeTeR
  • Nomad90Hun
    GE láda tartalmát nem tudod megosztani az csak account only.
  • boscorelli2
    Sziasztok!

Nem együnk együtt, és ha nyitjuk a ládát és valakinek nem tetszik valami, akkor nem tudjuk esetlegesen megosztani?
    Én csak a Lincoln alagutat csinálom, 875, mert szerintem az a leggyorsabb, persze unom, mint a ... eddig a ládák csak sz... adtak.... úgy f*... az egész ahogy van.... nem is értem lassan minek kell ez a GE rendezvény...
    Kipanaszkodtam magam... vétel vége....
  • Why
    Nekem még mindig nem enged belépni.
  • Why
    Nah igen Ubisoft! :D Mondjuk más játékkiadónál is vannak hasonló bugok sajnos :/ A pénz miatt gyorsan kiadják félkészen is akár.
  • Nomad90Hun
    Most nézem ez nem a tegnapi "problémék" miatt van, hanem már 14-én be lett harangozva, érdekes, hogy 10 perce vége elvileg és még mindíg delta c1-200... Ezért lógnak átlag 5k GE credittel kompletten kb. mindenkinek, mert így GE-t indítani kissé hülyeség, de hát mint tudjuk ubisoft....
  • Nomad90Hun
    Egy Crash-em nekem is voltam tegnap, szerencsére nem dobtak ki a csapatból, mákostészta fejjel még a GE creditet is megkaptam, és megvárt a csapat a kövi menettel.
  • Why
    Nekem pedig NOMAD és Predator kellene csak! S mi potyog? Persze, hogy D3-fnc :D
    Utoljára szerkesztette: Why, 2018.03.16. 10:02:27
  • Why
    Én örülök neki,legalábbis ami nálam volt tegnap az minősíthetetlen! 8 óra játék alatt 5* volt DELTA error 3* úgy "kifagyott" a játék, hogy még az CTRL-ALT-DEL szentháromság sem müködött :( Resistanse közben a 16 WAVE-nél kidobott automatikusan a csapatból,vissza nem tudtam csatlakozni,állandóan azt írta,hogy várjak mert sokan vannak előttem vártam fél órát semmi. Akkor Uplay crash is volt kétszer tegnap! Szóval ott valami nagy baki lehet nem csoda hogy 2 órás extra maintenance van szerintem :)
  • Nomad90Hun
    Nah igen, nekem is predator kéne, de nem tudom meglesz-é, folyton bánsíp meg nomad potyog, viszont tegnap 1-ik ládából végre jött 1 jó house amit fel kell már csak tápolnom.

Más:
    Ezek most trollkodnak, vagy ennyire szeretnek kitolni a playerekkel? Ma GE közepén kell 2 órás maintenance-ot tartani? Komoly, ott van hírekben CET 9:30-tól 2 órás karbantartás...
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.03.16. 07:20:30
  • Why
    Lehet venni majd azt hiszem jövő vagy azutáni hónapban jön 2500 Phoenix Credit lesz egy láda,amiben egy classifield biztos lesz.
  • hawkie22
    Na igen, ezzel egyetértek, tök hülyeség, hogy csak adott pár nap van a GE-re, az alatt szedd ki a kívánt cuccot, ha tudod. Ma 15 ládát nyitottam, ebböl esett 2 db Predator, azzal most 4 item van, ebböl 3 classified. A maradék két itemre esélyem sincs, holnaptól egészen hétfö estig nem tudok játszani, szóval ez a GE nekem ennyi volt. A következöben meg olyanok esnek, amikre nem gyúrok.
    Nem rossz ötlet a GE, de valami változtatás azért mégiscsak kellene.
  • boscorelli2
    Sziasztok!

Elindult a GE "csaló" esemény... majd írok róla egy hosszabb esszét hétfőn...
    Lényeg, hogy nem is értem, hogy milért így csinálják. 12 ládát nyitottam eddig, és kettő azaz két darab D3 cumó, de ebből egy maszkom már megvolt. Ragadozó cumó nulla darab, a Nomád meg mindjárt ki lesz, de az meg nem kőne... Komolyan mondom legalább mikor kinyitod választhatnál kettőből, vagy felkínál nyitásnál kettőt, vagy hármat és te mondhatnád hogy no thanks, inkább majd én választok egyet három másik felkínáltból vagy valami hasonló. Meg lehetne kicsit WOW (World of Warcraft) mintájára a dolog. Pl.: ha tudják, hogy egy évben 3 db. GE rendezvény van, akkor legalább én lőhetném el jokerben az egyiket, hogy azt azegyet én magam mikor szeretném elindítani, hogy legalább több időm legyen nyomni, mert lehet mikor ők indítják nyaralok stb. Ha nem lesz meg a 6 kis vacak, nincs gond, csak 6 hónapot kell várnom az újabb GE eseményre... most mennem kell majd még írok...
    Addig is mindenkinek jó vadászatot!
  • boscorelli2
    Szia!

Látod, van még mit tanulnom
  • Nomad90Hun
    Nekem legutób a csapat szűrő hüléskedett de 1 gyors kikapcs/bekapcs megoldotta.

A másik, meg resiben azért "okoskodnak", mert nem mindegy, hogy hol és milyen ellenfelek spawnolnak, hiába nyitsz ki nagyobb területet, ha messzebb spawnol az ellen kevesebbet tudsz leölni, a spawn távot az határozza meg, hogy te hol vagy mennyire zárt helyen, stb. A ládát meg nem tudom mért nem nyitják, mi ha megyünk ismivel általában az első 2 ládát nyitjuk, és utána 13-ik körben kimegyünk meghalni, ha lootot akarsz akkor inkább gyorsaságra kell menni nem lesz attól jobb a loot hogy tovább mész el.
  • boscorelli2
    Sziasztok!

Resistancéba nekem sem 100%-os ig világos minden, vagyis azt hiszem igen, de valaki a csapatból mindig el kezd okoskodni pl.: most ne nyisd ki az ajtót, most nyisd ki, most ne oda menj, és van aki be szem teszi az SHD tech-et a ládába... amúgy nekem az tűnik az egyszerűbbnek, hogy minél előbb ajtó kinyit és elérni a ládához. Ahogy pedig Nomad is írta, ha boss jön vagy adatlopás, akkor az idő végéig kitolni, addig is lehet gyilkolni és azzal SHD crediteket szerezni, de sokan nem így gondolják. Eddig minden második meccsemen szavazást indítottak hogy ezt vagy azt rúgjuk ki. Ma eljutottunk a 18. szintig. De a 12 ezres ládát nem nyitottuk ki, többek között azért met egy csávó semmit sem költött a creditjeiből, 3500-at megtartott... a ládához már 1000 sem kellett volna.... ez van, ... rövid az élet, de sajnos végig kell csinálni
    Ma mentem egyedül egy szólót a középső hullmos ellenfeles partin. Mondom először felderítem a terepet magamnak, hogy hogy merre, hogy ne nézzenek hülyének majd a többiek. 8. hullám megállított.
    Holnap GE party el ne felejtsétek ... bár gondolom ezt mindenki tudja

Ja és még egy. Néha nem csevegek a fülesben, ahnem üzit gépelek, és írja hogy kapcsoljam be a regionális csevegést. Persze be van. Hol működik hol nem. Mintha bugos lenne, persze folyamatosan be van kapcsolva. Erre Áki haverom is panaszkodott már. Ti is tapasztaltatok már ilyet?
  • Nomad90Hun
    @boscorelli2 & hawkie22:

Engem nyugodtan jelőljetek be pl. ( uplay: N0M4D_HUN).
    A másik resiben a boss-nál ha kicsúszunk az időből akkor kaputo, finitó, mordeló megó, azaz lehet előlről kezdeni.
    Igen 3 "pálya" van Carrier (hordozó, máig nem értem mért nem lehetett anyahajó...), pier93, és a gépház, mind a 3-nak más a területi eloszlása, berendezése. Az incursion-öknek semmi köze a resisitance-hoz 2 külön játékmód kb.

Más:
    Nekem most előző hétvégén meglett a Sentry de soloban nem olyan jó, csapatban jobb buli, lehet majd inkább predatort rakok alt karira annak is fele megvan már. Amúgy zónában is eshet titkos / exo, de ugye ott a rizikó, hogy elviszik, meg underground-ban is.
    ÉÉÉs igen resiben sok az olan emberke aki azt se tudja hova-merre, de nemcsak ott a játék tele van velük, imádom pl mikor vki bejön 1 heroic incursion-re pl. és azt se tudja mivan aztán meghal, pedíg sztem ha a "kampányt" kitolta akkor azért legalább a fedezékhasználat elvárható lenne, meg hogy tudja, hogy az egyes ellenfeleknek milyen típusai vannak..
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.03.14. 21:12:47
  • hawkie22
    Ha nem csináltam meg még a Stolen Signal incursion-t, akkor addig nem is mehetek Resistance-ba? Egyébként van valaki, akivel mehetne csapatban? Akikkel random nyomom, ök mindig lelépnek a legkisebb késlekedésnél vagy hibánál.
  • boscorelli2
    Szia!

Egyik csapásmérésnél a Resistancéban eljutottunk a 17. hullámig. Persze biztos vagyok benne, hogy többen ennél jóval tovább is jutottak. Viszont ahogy figyeltem vagy tapasztaltam, de tényleg sok minden történik (már előre magyarázkodóm ), a boss és a hacknél nem baj ha lejár az idő, utána öltük meg csak a bosst és a hacknél az idő lejárta után lett csak megszakítva az adás. Nem adott érte büntit, vagy csak nem vettem észre és jöttek tovább a hullámok. Annyi SHD techet kell gyűjteni amennyit csak lehet és amire költeni kell a kapuk és láda nyitásán kívül szerintem az a lőszer tuning. Arra is kb. 4-5 hullámonként 250-et. A többit feleslgesnek találtam. Mondom ezt a nagy rutinommal - kb. 6-szor voltam bent. A reward láda többször is nyitható, csak nyomni kell bele az SHD techet. És teljesen igazad van, egy Recalmer (reclaimer, de ezt nehezebb leírni ) ide mindenképpen kell, csakúgy mint (szerintem) a sárkányfészek megtisztításához.

Utoljára szerkesztette: boscorelli2, 2018.03.14. 11:28:32
  • boscorelli2
    Szia!

Várostérkép bal felső sarkában van, három féle típus egymás alatt, fölött. Ne spórolj a lőszerrel
  • hawkie22
    Hol kezded el ezt a Resistance módot? Illetve hol találom?

Szerk.: megtaláltam. :D
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2018.03.14. 10:16:40
  • boscorelli2
    Szia!

Mondjuk azt én sem értem, hogy miért nem lehet esetlegesen Classified itemeket vásárolni? Pl.: főnix kreditért vagy akár Division techért stb. Lentebb írták, hogy a hullámokban érkező küldiket kell csapatni érte. Jó lenne, ha legalább felajánlaná, hogy milyen típusút szeretnél (pl.: predátor, D3, assault, deadeye stb.) és azok közül dobná (maszk, térdvédő stb.). De eddig ahogy valaki írta is, csak recalmert dobált nekem is. Majd kipróbálom a másik kettőt is, hátha ott másokat dobál. Persze nem most a hosszú hétvégén
  • hawkie22
    Természetesen mikor van olyan GE, ahol Predator eshet? Most, ezen a hétvégén, amikor csak és kizárólag csütörtökön tudok játszani. :( Akkor erröl ennyit.
  • boscorelli2
    Szia!

Nyomtam pár Huulámokban érkező küldetést, nem tom mi a neve - de teljesen egyértelmű az egész. Gyűjtöd az SHD techeket, kinyitod az udvart, a raktárajtót, majd első körben 6000-ért a ládát, majd asszem 10-ért majd 12-ért. Persze közben próbálsz életben maradni. Amúgy 90%-ban exotic fegyvereket dobált és ahogy írtad recalmeres cuccot classifieldből, semmi mást. ez a Moló- volt a 3-ból, asszem 3 db. hullmokban érkező mission van. Moló, 93-as valami és még egy. Lehet, ha másikon játszom ott másmilyen titkosított szetteket dobál? Én csak a mólón futottam pár kört.
    Ja! És nyomtom UG-ban a heti feladatteljesítést, mert kell egy logó, és napi küldetésénl, normál fokozaton bementem egy ajtón, ami be van zárva, de kulccsal kinyitható (1/12), a ládában volt egy titkosított őrszem döntése. Eddig sosem.
    Sok ideig tart a hullámos mission. És ahogy észre vettem 4 ből egy sosem tudja hogy az SHD tech-et "bele kell tölteni a ládába..." csak jön lövöldözni... megyek aludni, holnap is korán fekvés, bírni kell a hétvégi GE-t, kellenek a D3 cuccok
    Utoljára szerkesztette: boscorelli2, 2018.03.13. 23:30:09
  • Why
    Kell hozzá SHD tech, például nekem 6000 SHD-ba került a reward láda nyitása. Biztos nem mindegyik láda ugyan ennyibe kerül. Nekem is hónapokba telt mire meglett a Striker utolsó darabja a classifieldből,mondjuk úgy,hogy legutóbbi event alatt 16órát játszottam és így. Amúgy szinte reclaimer szetetteket dobott,amit egyáltalán nem akartam fejleszteni,de ha már ennyi sok reclaimer classifieldet dobott készítek egy jó kis healer szettet majd. Amúgy exotic weapont nekem lent Undergroundban a Hunterek dobáltak 3 fázis 5 direktívával tolva a feladatot. Ha esetleg kellene neked exotikus fegyver,ami még nincs meg HOUSE vagy BIg ALehandro,akkor ott legalábbis nekem többet is dobott 5-6 menet alatt.
  • boscorelli2
    Sziasztok!

Azta. Mefogadtam a tanácsod Nomád ;) Spéci árus beváltó hely (jutalom árus.) Brutality várt rám. Csak Division Techból 100, 5 rejtkulcs stb. szóval mindenből egy csomó dolog. Nyitottam 8 ládát, ebből 4 kinéetre ment. Maradék, meg járvány, támadó stb. Persze mindegyikben 1 db titkosított szett volt... és ... és.. meglette a csapásmérő szet utolsó kirakósa??? ... dobpergés.... tádáááám!!! ... nem... nem lett meg...
    Ez van. Megpbróbálom én is azt a hullámos harcot. Régebben egyszer toltam rajta, de akkor annyi minden történt egyszerre, hogy semmit sem értettem belőle. Hullottak valami pontok, amiből bent lehetet fejlesztéseket csinálni, én gyűjtöttam, fejlesztgettem, nagyjából rajtam kívül mindenki letrottyolta ezt... most már a lenti levélből én is tudom, hogy ezt trottyolni kell. Bent hol található az a láda (reward) mait ki kell feszíteni a classified cuccért? És akkor ez csak a 13. hullám után egyszer nyitható? ÉS ahhoz is kell SHD tech?
    Válaszaitokat sokadszorra köszönöm szépen.
  • Why
    Nekem is csak 430.000 DPS-em van ez mellett 400.000 Szívósság. De még tudok húzni optimizálni a classifield szetteken van még hova. De 600.000 DPS-est nem tudom én sem hogy tudnak elérni,úgy,hogy mellette ne "papír" legyen az élete.
  • boscorelli2
    Sziasztok!

Előbb már írtam egy hosszú "levelet", de ment a levesbe, mert bezárták a böngészőt. Mi ebből a tanulság? Ne pofázzak sokat
    Amit írtam, hogy egyáltalán nem trollkodom, sőt, köszönöm szépen a tanácsaitokat. Én 4-4-1 (393; 433; 113) ben nyomom, de már egy hónapja. Gear Score 278. Azóta nem bírok előbbre lépni. Nekem csak 202 órám van a játékban. 3 db D3 2 db. Predi (Predátor) és 1 db. exotic szettem van, ami asszem NinjaBike váltáska. Ami bónuszt ad, mintha az is szett része lenne, de gondolom ezt úgy is tudjátok. A lényeg, hogy éritek el a 600 ezres tűzerőt? Van még 500 valahány Division techem, ami jó az optimalizáló állomáshoz,de fegyver értékeket és a felszerelés értékeket azzal is csak egy adott pontig húzathatom, meg nem is akarom még a mostani felszerelésre ellőni, majd ha kapok most jobbakat. Amúgy csapásmérőből is (classified) van vagy 8 maszkom, de fegyvertokom meg egy sincs. remélem most szerencsésebb leszek. De tényleg, hogy éritek el a 600 ezres tűzerőt? Valamit nagyon rosszul csinálok...
  • Why
    Akkor a láda,amit érdemes kinyitni köszi
  • Why
    You right!
  • Nomad90Hun
    Boss 1-2x ha dobott valamit azok is inkább be lettek zúzva, az alacsony gearscore és a rossz talentek miatt.
    Resistance-ban inkább a láda amiből eshet set / classified / exo, hunterek se nagyon dobnak semmit.
  • Nomad90Hun
    @Why

WARNING!!! Your sarcasm detection app criticly failed, app now shutting down, please reinstall.

@Boscorelli2

Szertintem Te most vagy trollkodsz, vagy valamit nagyon benéztél. Amúgy adja magát.
  • Why
    Köszönöm, mondjuk ezeket már tudtam SHD techet kell szedegetni meg azzal úgymond "vehető" meg minden heal,ammo stb,amit leírtál csak arra lennék kíváncsi,hogy a reward boxot érdemes-e kinyitni a resistance-ban vagy elég csak várni amiket dobál a BOSS és mondjuk Hunterek,mert hogy azok is jókat dobnak? Mondjuk úgy tudom több , mint 50%-ban dobhat classifield szetteket a resistens mode?