7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Llajti #6964 Nah, amúgy se nagyon voltam otthon a hétvégén (Kb. két este pár órát) meg kedvesem volt grindelni, inkább mást csináltam, szóval ez az event (is) kimaradt. Van 900 GE kreditem, a következőn legfeljebbb felmonyom 10e-ig. A hétközbeni eseményen össz-vissz nekem is csak két classi striker cucc akart esni.
Viszont nemrég láttam egy videót, valami turbános faszi magyarázott, hogy úgy lehet összeszedni az egy hiányzó darabot, hogy fel kell venni az összeset abból a fajtából (pl. 5-öt) és kb. 2.-3.-ra szerinte esni fog az utolsó (ha jól vettem ki, mert alig értettem). -
#6963 szivesen -
boscorelli2 #6962 Sziasztok!
... ugyan ott vagyunk ahol eddig... sem csapásmérő fegyvertok, sem predátor kesztyű és maszk és sem D3 kesztyűt nem dobott a gép, pedig nem két percet raktam bele megint... ha vége a mostani GE-nek, asszem több hónapos szünet fog következni... hihetlen, több száz óra alatt sem lehet összerakni valami értelmeset... no komment... köszönöm ubi ismételten ezt az áldott jó randomf*sfactor tárgyszóró rendszert...
-
Why #6961 Jöhetne, mondjuk új karakter kinézet is akár. Új terület ugye már nem fog,mivel jön jövőre gondolom a The Division 2. -
#6960 -
#6959 -
DrSoong #6958 Sárkányfészeknél jön 4 boss amiből 2 lángszórós, majd utána még 1 kicsit beljebb mászva. Napalmgyárnál meg 2 van. 20 ölésnél 1-et számolt, mégis szar tehát! És a sárkányfészek háromja pikk-pakk majd kilépés és mehet előről. Csak baszik számolni!
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.03.28. 11:21:16 -
#6957 ezert irtam elozoleg, hogy azt csinald ami a feladat.. a "Dragon's Nest" -en 4 neves ellenseg van csak nem mind a cleanerekhez tartozik - a boss pedig a legvegen van ami nem szamit.
Napalm Production Site (Joe Ferro) na ezt szamolta neked, de itt a halal se szarakodna Cleaner Boss farmolassal mert lassu fos a scriptelt atvezetok miatt.
na megse a szamlalo szart be, csak nem azt csinaltad amit kellett volna, ez egyertelmu volt
boss farmolas a maszkert a Hudson Refugee Camp lett volna a leggyorsabb... t1/normal utolso checkpoint a boss elott van ahol a falon kell atmaszni. Martinez a boss, leszeded, meghalsz, utolso checkpoint -nal respawn es ezt ismetled amig kesz. ennyire egyszeru is lehetett volna
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2018.03.28. 07:26:18 -
DrSoong #6956 A feladat nagyon egyszerű lenne nincs megadva semmi speciális dolog. "ölj meg X tisztogató főnököt!". Két hely van ahol lehet farmolni, a napalm előállító ott van 2, a sárkányfészeknél pedig 3 vagy 4. A 20 ölés ellenére csak egyet ugrott a számláló, így működik! -
#6955 akkor is szamolta es most is, mi a siras targya - azt csinald ami a feladat ne mast ennyire simple -
DrSoong #6954 Megint ugyan az, mint a pár hete lévő világjárvány GE-nél... Nem számolja a boszokat... -
Llajti #6953 @Nomad: Fegyóra természetesen kipróbáltam, hogy rakok stabilizáló modot, de az nem segít azon, amikor először csak kicsit, aztán meg nagyon elkezd felfelé visszarúgni. Meg ahogy írtam, amikor egyenletesen rúg vissza, azt több fegyónál sikeresen megtanultam tűrhetően kezelni, még stab. mod nélkül is. Mindegy, jó nekem a G36C, másnak más :)
Az immunitást adó doboz nem jutott eszembe, pedig így, hogy leírtad, annyira nyilvánvaló...
Mostani GE-ben én se nagyon farmoltam, kicsit toltam, összeszedtem a végére 10e kreditet a következőre inkább, striker classi-ra.
Húsvétkor meg szerintem inkább itt a keleti blokkban részeg mindenki :) Viszont az ide-oda utazgatás már talán általánosabb, ilyenkor tulajdonképpen még kevesebb ideje van az embernek, mint egy normál hétvégén.
Nekem sose jöttek be az mmo-k főleg, mert a végén nincs semmi, csak az állandó grindelés, ugyanannak a dungeonnak az újra- és újrajátszása. Uncsi. Ezt a játékot is először pont emiatt hagytam abba annak idején, megcsináltam a kampány részt és annyi. Másfél év után viszont elég sokat változott a játék, meg jók ezek a global eventek is. Persze ha meglesz a striker meg mondjuk egy d3 classi set, már jóval kevesebb motivációm marad. Még gyúrok egy bullfrogra, house-ra, utána lehet UG-t nyomni, de az is kezd unalmas lenni, hiába random. Ez van, lehet majd a Div2-ben elölről kezdeni :)
@bosco: nem lesz sok az a napi két óra GE? Még a végén valamit össze is tudunk szedni majd... -
boscorelli2 #6952 Nyugi.. az ubi csak tévesen írta ki. Maintance lesz március 26.-tól április 1.-ig, és abban lesz egy kis GE, napi két órával -
hawkie22 #6951 Még mindig megy a karbantartás? Semmi infót nem találok róla, hogy még meddig tart. -
Nomad90Hun #6950 Amúgy ezért vettem elő pont Diablo 3-at ott ehhez képest aranybánya van loot terén kivéve ha az RNG úgy dönt de az ritka.
Másik meg nem lennének rosszak ezek a Global Event-ek 1-2 még vicces is meg kreatív, de ha az ember kikapja az urambocsá idenekemmindentazonnal vérpistikéket, akik megszokták, hogy a seggük alá van tolva minden és még a kisujjukat se kell megmozdítani érte, akkor szivás tud lenni a dolog. -
boscorelli2 #6949 Sziasztok!
Van az 70% is
Amúgy most minden akciós, Wildlands is...
Nomád. Én "csak" 247 óránál tartok, és ha a héten becsöppennének a hiányzó "alkatrészek," (classik) akkor a közel 900 divison techet rázúdítanám még, és onnatól kimaxolva érzeném magam. Még egy földalatti kitűzőre pályázok, amihez már csak 1 heti, heti küldetést kell végrehajtanom. ÉS akkor tényleg nincs tovább hova fejlődni. Persze még dobhat olykor olykor jobb felszerelést a gép, de hát classiból? Így is a tárgydobáló rendszert már kielemeztem, hogy milyen "jó." Persze minden játékban eljön egyszer a max., ahonnan már nincs hova fejlődni.
Ha meg nem dobná ki az általam hiányolt tárgyakat, akkor még tovább dicsérhetném, ezt az áldott jó randomf*sfactor tárgyszóró rendszert...
Ja és Nomád! Én D3-on vagyok végig, ami a géppisztolyra van kihegyezve, de ha assultot kapok a kezembe akkor is jóval nagyobbakat sebzek vele. Közelre is, de távolra még inkább, ami ugye azért természetes, mivel az smg rövid távú csúzli.
"2. Valaki csinál 1 hülyeséget, benéz valamit, vagy csak bejön 1 "núb" aki azt se tudja mi merre hány méter, aztán lepadlózik az elöbbi 3 ok valamelyike miatt, rögtön odarohan hozzá valaki keltegetni (kicseszett doboz mi a f*nak van ha meg megölik hagyd ott és majd felszedjük a végén, vagy respawnol b*meg...) és mire észbekap vele együtt már a fele csapat padlón van, és ez főleg 1 legendary küldin pl nagy érvágás incursion-ről nem is beszélve (pl. clear sky mikor aknavetőkkel lőnek mint a szentisten de a csapatod 1 centit nem hajlandó odébbmenni, aztán persze hogy wipe és respawn után az leave-el elsőnek aki miatt meghaltunk, szánalmas...). " - szenzációs írás - tényleg nagyot nevettem rajta, persze ha Te éled át, akkor gondolom már nem olyan szórakoztató
Amúgy lassan én is gondolkodom alternatíván. Helldiverst nem ismeritek? Az is szórakoztató, coop lövölde...Abba nem sok csak 17 órám van, de egynek elmegy...
Utoljára szerkesztette: boscorelli2, 2018.03.25. 21:56:52 -
toza #6948 lertekelve steamen 50%
most vegyetek meg ! -
Nomad90Hun #6947 Hát igen valahol érthető az aggodalmad.
Striker-el azért érzed erősebbnek az Ar-eket, mert maga a set ad páncélrombolást pluszba azon felül ami a fegyveren van, a Predator meg pl. meg ad mindkettőre dmg bonuszt.
Én elkezdtem ezt a GE-t de valahol félúton megálltam vele, lehet a múltkori predator-os sikertelenség kiégetett bennem valamit, vagy nem tudom, de annyira nem mozgat.
Nekem az a nagy bajom a game-el, hogy hiába néz ki jól, van 1 bizonyos fokig rombolható környezet, az egész önismétlő és monoton, semmi "jutalma" nincs ha megcsinálsz 1-1 nehezebb küldit vagy akármilyet, a másik meg jók ezek a GE-k meg hogy ki lehet szedni a classi setteket, de az egész csak power creep-et eredményez. Nekem meglett több set is, látom, hogy hogyan lehetne kombinálni őket 1-1 csapatban, de a legnagyobb bajom az, hogy nem érzem a folytonos és arányos kihívást, és jutalmazást a játékban.
Amíg nincs meg a full classi addíg valahogy elevickél az ember ninjabike-al vagy anélkül, aztán ha meg megvan, akkor meg két lehetőség jön mikor bemegyek 1 küldire:
1. Jó a csapat és még a legnehezebb küldik is olyan könnyűek, hogy csak az fáraszt le, hogy a csapból is ellenfél folyik és kb. 3-4 percenként ellővőd a komplett lőszerkészletedet, ezzel arányosan jutalom nem sok.
2. Valaki csinál 1 hülyeséget, benéz valamit, vagy csak bejön 1 "núb" aki azt se tudja mi merre hány méter, aztán lepadlózik az elöbbi 3 ok valamelyike miatt, rögtön odarohan hozzá valaki keltegetni (kicseszett doboz mi a f*nak van ha meg megölik hagyd ott és majd felszedjük a végén, vagy respawnol b*meg...) és mire észbekap vele együtt már a fele csapat padlón van, és ez főleg 1 legendary küldin pl nagy érvágás incursion-ről nem is beszélve (pl. clear sky mikor aknavetőkkel lőnek mint a szentisten de a csapatod 1 centit nem hajlandó odébbmenni, aztán persze hogy wipe és respawn után az leave-el elsőnek aki miatt meghaltunk, szánalmas...).
Én beleraktam 300 órát de lehet nekem ennyi is volt, most újra elővettem diablo 3-at elkezdtem season 13-at, lehet az is önismétlő, de ott legalább érzem a folyamatos kihívást, ha esik vmi jobb cucc felrakom érzem a javulást, stb divisionből ezt hiányolom nincs átmenet, és hiába van meg a legbrutálabb set még akkor is tud szivatni a game..
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.03.25. 09:01:57 -
boscorelli2 #6946 Sziasztok!
Egyik szemem sír a másik meg nevet. Húsvétra berakják a Strike-ot? Mikor mindenki félrészeg, meg vendégségbe megy vagy vendégeket fogad, vagy ezek kombinációja... amúgy ne örüljön senki, mert a 47 órás etapokból 45 óra maintance lesz
Grafika engem mag nem fogott úgy meg, nagyon szép az tény, de nekem maga a játéktér "sivár" (ez durva kifejezés volt). Csak házak, autók, hó. Ismét házak, autók és hó. Nekem egyhangúnak tűnt. Nem vagyok oda New York ért, nem vonz. Meg hiányzik/zott és nem is értettem, hogy miért nem lehet autózni? Miért ne lehetne bepattanni egy autóba és azzal nyomni? Persze tetszik a játék nem vitás, de ezen része nem fogott meg. Inkább csak és kizárólag harci szellem része és a karakterfejlesztési lehetőség. Az is lehetne még egyedibb és "kasztosabb".
Ha jól tudom akkor a GE rendezvények úgy kezdődnek, hogy a kiírt dátum után egy nappal és 13 órakor? Pl.: a strike márc 31 13 órakor?
Ja és Llajti, szerintem az assault riflék mindig erősebbek mint az smg-ék. A cumóm smg-re van kihegyezve de ha assultot használok, mikor nincs nálam pajzs, az jóval nagyobbat üt még így is, messzire mindenképp, de még rövid távon is valamivel. Főleg ha assault egy csapásmérő szettel párosul...
Ez a mostani GE meg teljesen felesleges. Kiszedtem a maszkokat, meg feltankoltam a GE kreditemet, azt roló le. Csapásmérő szetthez egy darab hiányzik, fegyvertok. Predátorhoz kettő, D3-hoz meg az a fránya kesztyű... ha ezek meglennének szerintem már más nagyon nem is érdekelne... de húsvétkor az ember csak nem ül le játszani... vagy csak de? ...
Utoljára szerkesztette: boscorelli2, 2018.03.24. 21:59:00 -
Why #6945 The Divison HUngary csoport facebook! -
Why #6944 Igen a Clear Sky-t ajánlom neked az egész "könnyü" egy jó csapattal végigvinni. Ahogy észrevettem vagy kell egy nagyon jó healer vagy négy brutál DPS,akik gyorsan kinyirják az enemyt a játékban mielőtt még gond lenne. De igen a játék maga csodás élmény e miatt is nagyon várom már a The Division 2! Már így 2 év játék után néha kezd unalmas lenni,minden sarkát ismerem már a játéknak minden küldit ezerszer végigtoltuk már,de persze még mindig nagyon izgalmas az újdonságoknak köszönhetően. -
Why #6943 Nem úgy értettem,hanem , hogy nem tekintek úgy The Division játékra, mint ami egy PVE game! Hanem , mint egy felfedezést, kalandokat és mobok elleni harcot nyújtó játék. Ha PVP-zni szeretnék szerintem sokkal jobb a Battlefield vagy PUBG. Kíváncsi leszek erre a Far Cry 5 játékra ketten lehet az egész kampányt végig tolni cooperatívban :) -
#6942 -
Nomad90Hun #6941 Smg-nek magas a chc-je (critical hit chance = kritikus találati esély), de hiába van ilyen 40%+ chc ha nincs mellé legalább 70-80% chd (critical hit damage = kritikus sebzés) akkor gyenge, plusz számít a fegyver lövésenkénti alap sebzése, meg a tűzgyorsaság.
Mert alacsonyabb sebzésből hiába lősz gyakran critet, ha gyenge a crit amit számol a rendszer akkor nem lesz olyan jó a sebzésed, plusz ugye rpm azért számít mert ha nagyobb akkor több lövést adsz le ugyanannyi idő alatt, még azonos chc-val is nagyobb rpm-es fegyverrel jobban sebzel a több lövés miatt.
Másik meg ha "rángat" a fegyver tessék stabilitást adó modokat rakni rá meg hátizsákra is lehet pörgetni.
Jellemzően a buildtől függ mit használnak, Strikerrel pl assault rifle-t szoktak használni főleg m4-et mert maga a set ad stabilitást meg páncélrombolást, Smg-t főleg Predatorral meg D3FNC-vel használnak mert azok mind a 2-en kis távra jók inkább. Smg-k amúgy alaphangon pontosabbak rövidtávra 0-15m, az AR-ek meg 15-35m távon a legjobbak, ott is van gyors de viszonylag kis sebzésű (pl. lightweight m4), meg kicsit lassabb, de nagyobbat ütő (ak47, acr, stb), kinek mi tetszik.
Dragon nest-ben amikor minden tűzes ott immunitást adó dobozt szoktak lerakni (kis kapszula van mellette).
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.03.23. 15:59:45 -
Llajti #6940 A pp-19-esem is ilyesmi, mint amit te mondtál az mp5-ödről és tényleg sokszor van kritikusa, de mégis azt vettem észre, hogy a G36C-vel többet sebzek. Igazából nekem a magas rpm-es fegyverek, így általában az smg-k sose jöttek be, semmilyen játékban. Itt a Division-ben is próbálják azért kiegyensúlyozni a fegyvereket, hogy lehetőleg egyik se legyen sokkal jobb a másiknál. Így aztán (általánosságban, mert persze mindig vannak kivételek) azt látni, hogy vannak az smg-k, magas rpm-el, gyorsan kiürülő tárral és kis golyónkénti sebzéssel (valamint csak közelre), a gépkarabélyok (assault) közepes rpm-el és sebzéssel, távolra is, változó pontossággal-visszarúgással, és a könnyűgéppuskák (gépágyúk) relatíve alacsony rpm-el, rossz pontossággal nagy visszarúgással de viszonylag nagy golyónkénti sebzéssel és nagy tárral. Így az volt a tapasztalatom, hogy hiába a nagy rpm, a 281-es felmodolt, kb. 50%-os crit-es pp-19-el lassabban megy le az ellenség életerőcsíkja, mint a G36C-vel. Direkt kipróbáltam egy LW M4-et is, megvettem a tervrajzot, kb. a 4. egész jó lett, de az sem jött be. Túl nagy a visszarúgása folyamatos lövés esetén és nem egyenletes. Először még csak kicsit kell kompenzálni, aztán hirtelen nagyot. Nekem ez nem megy (a könnyűgéppuskák folyamatos felfele visszarúgását sikerült tűrhetően megtanulnom kompenzálni), valamint ennél is az a bajom, hogy túl gyorsan kiürül a tár; igaz, inkább gyors tárcserére mentem, mint nagyobb tárra, még kipróbálom egy +100%-os tárral, hátha úgy jobb.
Ahogy írtad, assault rifle-öknél inkább páncélrombolás van, smg-knél meg elég magas crit-et lehet elérni. Azt hiszem, egyik sem jobb a másiknál, hanem más.
Eseménytől függően én is használok sokszor könnyűgépuskát, főleg ha tudom, hogy fontos, hogy egyfolytában lőjem az ellent és ne a tárcserével pepecseljek. De az sem vitte le annyira az életerőcsíkot, mint a G36. De valamit én csinálhatok "rosszul", mert úgy vettem észre a legtöbben úgy vannak vele, mint te, hogy magas legyen az rpm :) (gondolom a fegyók hangjából, mert nem igazán tudom megállapítani, hogy mivel lőnek) és gyorsabban is ölnek. Persze lehet, hogy sokan inkább striker buildre mentek rá, ami nekem még nincs (egész pontosan classi nincs)...
Szóval érdekes, hogy ennyire ellenkezőek a tapasztalataink, viszont ez azt hiszem azt jeleni, hogy jó a játék, mert mindenki ki tudja választani a hozzá legjobban illő cuccokat.
Szerintem nem csak az effektek, az egész játék nagyon jól néz ki. Sokszor álltam meg csak úgy körbe nézelődni mind a kisebb részleteket, mind a nagyobb képet. Szvsz soha nem voltak még ilyen szépek a szemeteszsákhalmok :) Effekteknél az egyik legjobb talán a hóvihar, amikor pont olyan távolságban van a másik fél, hogy néha látni, néha nem, néha csak kevéssé. Bár talán kicsit dramatizált, de mégis valahogy életszerű és nagyon jó.
Tegnap végigvittük random emberkékkel a sárkányfészket kb. harmadikra sikerült is. Még így is nehéz volt, hogy gyorsabban haltak az ellenfelek. Nekem itt nagyon jól jött a nomad, mert két égetést is kibírt a karakterem bármiféle más healing nélkül. Igazából nem is tudom, hogy a többiek hogyan bírták, talán két mentőállomás is kellett az életerő pumpáláshoz. Szerintem én a nomad nélkül mindig padlóztam volna, bár biztosan nem tudhatom. Mindenesetre nekem ez az incursion-ök nem jönnek be, túl béna vagyok hozzájuk, túl nehezek, szóval asszem egyhamar nem fogom végigvinni megint. Talán a clear sky-t még megpróbálom megtanulni, ott valamivel nagyobb tér van manőverezni, meg viszonylag gyorsan végig lehet talán vinni még kezdőknek is.
@hawkie: ez a maintanance GE közepén elég gáz, pláne, hogy már másodszorra csinálják. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem tudják két GE közé rakni. -
Nomad90Hun #6939 Múlt pénteken is ez volt. -
hawkie22 #6938 Ez most komoly? Dragon's Nest közepén vagyunk, heroicon, már majdnem végeztünk, erre Maintenance. Tényleg GE közepén kell ezt? Kora délelött, ráadásul 3 órás leállással? Hát hülyék ezek?
Az egész GE alatt ma lett volna idöm 10 és 13 óra között játszani, de asszem ebböl a GE-böl ennyi volt.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2018.03.23. 11:10:42 -
Nomad90Hun #6937 Töltődni fogunk lövéstől és mozgástól, és ha nem üti meg a csapat valamely tagja 1-ik ellent mindenkit megráz az áram majd.
Szettekre nem hiszem hogy lesz új, mert eddigieken minden szett szerepelt, max 1-2 új maszkot látok esélyesnek. -
boscorelli2 #6936 Sziasztok!
Következő GE Blackout.
Ott Milyen szettet vagy miket lehet majd gyűjteni? Vagy miről fog szólniMostaniból nem nagyon fogott meg semmi, csak egy maszk. Inkább feltolnám a GE kreditet 10.000-re. -
boscorelli2 #6935 Szia!
Sok mindent írtál
SMG-nek szerintem bőven elég a „sárga”, én egy navy MP5-öst használok 283-as pontértékkel, de szerintem fegyvernél fontosak a talentek. Ez ugye alapból ad asszem 22%-os kritikus találati esélyt és ami még pluszban van három talent a páncéltörő (páncélsebzés +15%); halálos (krikikus találati esély +15%) és gonosz (találati esély +10% ha legalább két szegmens életerőd van). Amúgy szerintem a legjobb az, ha megveszed a tárgyad tervrajzát, mert így annyiszor tudod legyártani ahányszor csak szeretnéd és úgy formálod a saját ízlésedre ahogy csak akarod. Nem kell várni míg pottyan egy valahonnan. Másiknak egy könnyű M4-et használok. Nekem mind a kettő bevállt, mind a kettő saját gyártásból származik. Assaultnál szerintem ami fontos, a páncélromboló képesség. Asszem alapból kapsz rá 1kb. 8-22% és ha még ráteszed a pusztítót… esetleg mellé halálos vagy ádáz vagy egy öngyógyító talentet… G36C nekem nem jött be. Persze ízlések és pofonok. szerintem az RPM minél magasabb annál jobb. Ezért nem olyan hatékonyak talán a „gépágyúk” (most nem tom hogy hívja ezt a gyűjtőcsoportot a program), amikben sok lőszer elfér és bónusznak azt adja, hogy „fedezék nélküli célpont elleni sebzés”, mert nekik az RPM elég alacsony. De ezt kompenzálja a sok skuló ami elfér benne. Harmadiknak mindig van egy nálam, párszor már kihúzott a csávából. Szóval RPM azért jó ha magas, mert gyorsabb elhulhat az ellen ólommérgezésben, mint elvérzésben annyit bele tudsz küldeni rövid időn belül. Én a fegyverek tuningolásánál általában 3 dolgot próbáltam növelni, minél több skuló a tárban (ez alól a gépágyú pont kivétel volt), minél gyorsabban ürüljön a tár, vagyis mégjobb RPM és a kritikus találati esély, amit jelenleg 54%-is húztam. A többit csak utána értékeltem, fejlövés, asszem az most 93%-os, krikikus találati sebzés ami 110%-os stb.
Igen assault rifle jó távolabbra is.
Amit már régóta leakartam írni az az, hogy… zseniális a füst és fény játéka a játéknak. Amikor megvakulsz és nem látsz semmit, vagy ahogy megsüketülsz és szépen nyered vissza a hallásod, vagy ahogy olyan területre tévedsz ahol a látótávolság korlátozott és ahogy haladsz előre úgy tűnnek fel előtted hirtelen az alakok, vagy ahogy a viharban már a radar jelzi, hogy ott az ellen, de te csak az utolsó pillanatban futsz bele, és hirtelen bukik fel előtted az alak… ez valami zseniális! Nem is ismerek még egy ilyen játékot ahol ezt így meg tudták csinálni. Vagy a könnygázgránát, ahogy leplez is egy kicsit.. nagyon szép munka tényleg! Grat ubi ezért... csak az a fránya randomf*sfactor tárgyszóró rendszer... az egy határ...
-
Llajti #6934 Köszi mindenkinek a jókívánságokat!
@bscorelli2: szerintem normálisan adtad elő, ne szabadkozz. Viszont azt megjegyezném, hogy a D3 szerintem csak akkor igazán használható, ha van egy jó smg-d. Nem tudom, valami jobb sima 30-as sárga elég-e, vagy mindenképpen kell hozzá a The House, nem próbáltam. De nemrég felszedtem egy nagyon jó pp-19-et, eddig úgy tűnik, hogy ez sebez a legnagyobbat a többi között, elég stabil, illetve az összes smg-hez képest pillanat alatt újratölthető (mondjuk van is egy perkje, hogy kritikus találat után csökken az újratöltési idő min. 1 másodpercre). Volt egy jó smg-9-em is, de egyrészt valahogy nem volt elég erős, másrészt meg érzésre kb. ugyanannyi ideig tartott tölteni, mint kiüríteni a tárat. elég frusztráló volt.
Én assault rifle-el szoktam menni, érzésre azok a legkiegyensúlyozottabbak. Régebben ACR, most G36C, utóbbihoz nem lényegében nem szükséges visszarúgás csillapítás. Akármit is csinálok, erősebbnek tűnik az smg-knél. Közelebbre talán nem, de eleve jóval nagyobb a tár, kisebb az rpm és emiatt lassabban lassabban ürül, míg az újratöltés kb. ugyanannyi idő. Közepes vagy annál nagyobb távra meg egyértelműen jobb (szerintem), mert az smg-knek nagyon gyorsan csökken a sebzése a távolsággal. Nem véletlen, hogy mindenki két méterről osztja vele az áldást. Ez viszont nekem nem jön be, mert rögtön padlózok :) Mondjuk az is igaz, hogy nincs jó striker meg d3 cuccom (illetve utóbbi talán már van, de még nem próbáltam).
Pont most néztem meg egy videót, asszem MarcoStyle-tól. Nomad pvp-re nem annyira jó, illetve öldöklésre, abban egyértelműen a striker a legjobb. A nomad inkább túlélésre játszik. Több esélyed van elfutni, illetve harcban az újraéledés miatt több időd ölni még a kisebb tűzerővel is.
Még szeretném kipróbálni a firecrest-et, kíváncsi vagyok, hogy az erősebb flame turret mennyire jó, meg hogy mennyire gyújtja fel a sima lövés az ellent. Az égés nagyon tuti, szerintem az összes hatás közül a legjobb, mert ahogy valaki megjegyezte, amíg ég, a karakter semmi mást nem tud csinálni, mint oltogatni magát. Vérzést ki lehet bírni általában és addig is tudsz lőni, vakításnál egy-másfél másodpercre nem látod az ellent, de ha előtte láttad, hogy mondjuk tőled jobbra volt, elég csak kb. irányozni a lövést és azt már látod, ha talál, zavarógáz szintén.
DZ-ben már nem parázok annyit mint régen, mert (talán itt olvastam, talán másutt), egyszerűen nem veszem fel a cuccokat, aztán hadd idegeskedjenek a rugók, én meg legfeljebb újraéledek egy bejáratnál, max. némi DZ pénz ugrik amit úgyse használok, illetve egy-két perc unalmas futás, amíg megint megfelelő helyszínre érek. Valamint talán szintén itt írtátok, hogy állítólag sokan megnézik a cucc szintet (azt egyébként DZ-ben hogy?) és ha elég nagy, inkább nem kötekednek, most meg ezzel a nomád szettel lettem átlag 280-as, az már talán nagyjából elég. Illetve nem mindenki pvp-zni jár be, csak mondjuk DT-ért (ahogy azt szintén írtuk).
DZ régebben volt gáz, mert akkor még szinte csak ott lehetett jó cuccot szerezni ésszerű grindelés árán. Csak hát akkoriban még többen is voltak és mindenképp kellett csapat; hacsak nem voltál kiváló játékos, márpedig a nagy átlag sosem az :) Viszont most már azt láttam, hogy max. a jobban eső classi illetve exotic cuccok miatt éri csak meg kimenteni (az event-ek miatt előbbiek már nem), mert elég alacsony szintűek voltak a dobott itemek; egyedül viszont a kimentés elég para.
Ha jól olvastam, most már nem kell lelőni valakit a Rogue státuszért, gombnyomással vagy menüben aktiválható.
Ha lehet, én nem csak 3-4 emberkés csoportoktól próbálom távoltartani magam, hanem mindenkitől, az a tuti :) -
boscorelli2 #6933 Sziasztok!
Dz-ben 80%-ban én is magányos harcos vagyok. Nyomom a hájdingot. 45-ös szintet értem így el, ami semmi, mert már csak szinte csak 99-es szintű DZ-ekkel találkozom. Én is úgy csinálom, hogy főleg DT-re hajtok, a többit bárhol máshol is meg lehet szerezni. Valahol máshol úgy is jobb dobat a gép és UG-ban elég jól adja a dolgokat. Ha látom, hogy valahol kimentés van vagy embervadászat, inkább átslattyogok a térkép másik felére, akár 4-5 kimentési pontot is elkerülve és ott viszem ki a cuccost. De vannak sokan „normálisok” is (ne mintha a többi játékos nem volna az), akik látom, hogy ugyan úgy mint én szinglibe nyomják vagy akár csapatban és elkerülnek. Vagy éppen meghívnak csatlakozni vagy én invitálom meg őt/őket és vagy elfogadja/elfogadják vagy nem. Amúgy senkitől sem kell itt betojni tényleg, mivel ez egy gém. Ha lelőnek sincs semmi, az élet ugyan úgy megy tovább, max. egy kicsit emelt xanax adaggal És esetlegesen jó cuccot vettek volna így el tőled sincs semmi baj, mert egy! két hét múlva úgy is elfelejted, és kettő, három hát múlva úgy is jobb dobbat a gép … vagy nem, de akkor ez első pont már úgy is életbe lépett
-
Nomad90Hun #6932 Van 1 ismerősöm aki túltolta a "be vagyok tojva a rouge-októl" hozzáállást, és csinálta hülyeséget, rá is baszott 2x is.
Nem kell betojni tőlük, vannak köztük tényleg genyák (oroszok khm..) azt elismerem, de találkoztam már nem 1x teljesen korrekt rouge-al is aki nem szemétkedett, csak odajött lelőtt 1x a státuszért oszt jónapot ment tovább, még a cuccaimat is otthagyta nem nyúlt hozzá, és másodszorra már oda se jött. Egyébként van állítólag 2-3 nagyobb klán akik egymással szoktak "pofozkodni" a DZ helyezésekért, na őket nem érdemes zargatni, ha ilyen 4v4 vagy még több emberes rouge vs player vagy rouge vs rouge csatákat lát az ember ott jobb inkább az árnyékok között elosonni nem kell belerondítani a dolgokba. Én speciel ha rámjönnek 4v1-ben le szoktam állni hadd élvezkedjenek oszt jónapot, de csapatban már szeretek "ellenállni" nekik.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.03.22. 07:21:53 -
Why #6931 ÉN ezért utálom a DZ-t,persze meg van a maga stílusa, hogy ugye félelmetes hely nagyon mert a playerek is támadhatnak,de én a The Division játékra ugy tekintek,hogy egy PVE MMORPG. Nekem nem is kell,hogy playerek ellen menjek,ha azt akarnám akkor megyek Battlefield 3 vagy 4-be vagy Call of Duty 4-be mondjuk. Far Cry 5 lesz még ami totál biztos vétel lesz ketten lehet végigtolni az egész kampány részét cooperatív. -
Why #6930 Gratulálok! Szerintem nagyon jó,hogy visszatérték a Division világába újra. Szerintem egy nagyon jó game. ÉN is kihagytam amúgy de csak más copperativ játékok miatt mint ARK, Wildlands,hogy ismerősökkel végigtoljuk de visszatértem én is 2-3 hónap kihagyások után. Jó játékot! -
boscorelli2 #6929 UG-ban küldit megszakítani csak kijelentkezéssel lehet? -
Nomad90Hun #6928 Dz-be egyedül bemenni bazinagy parafactor meg idegbaj ha elkapnak a rugósbicskák...
Meg ugye bármi ami ott eshet, az eshet máshol is. De ha van kedved vegyél fel én is be szoktam kukkantani néha, kicsit szétcsapni a rosszkölkök között.
Aztán vagy én mosom fel mással a padlót vagy másvalaki énvelem, de ez benne van a pakliban, Dz-ből amúgy is a ládákat érdemes kihozni szerintem mert viszonylag jól adják a divtech-et, aki nem akar végigszambázni az egész zónán és 1-esével nyitogatni a táskákat annak jó lehet, de ha 1-2 abból is útba esik nem gond. -
boscorelli2 #6927 Szia!
Szabadkoznék egy kicsit. Sokszor dumálok hülyeségeket, sokszor okoskodom. Ha Neked a Nomád karakter tetszik, akkor játssz azzal nyugodtan, csak nekem nem jött át. Az a jó ebben a játékban, hogy mindenki megtalálhatja a maga számára az ideális karaktert. Ha valaki mesterlövészkedni szeretne annak ott van a dead eye stb. Ez kicsit olyan mint a dota 2. Ha valaki meg szereti otthon felgyújtogatni a garázsát, annak meg ott van a firecest vagy mi. Szerintem mindenki azzal játszik, ami Ő hozzá a legközelebb áll. Aztán lehet egy Nomád, aki jól tud vele játszani simán leadrálna 74-szer oda vissza befutóra, hogy hozzá se szagolnék, azt megmutatná az igazi énjét erejét, csak én nem tudtam kijátszani. Szerintem azzal játsz amivel szeretsz, végülis ez egy szórakozásra készített program. Kivéve a a randomf*sfactor tárgyszóró rendszert... azt azért tették bele, hogy növelni tudják a sanax eladását
DZ-benm eg ha egyedül kommandózol szerintem hasznos adottság, hogy 10%-al gyorsabban tudsz futni. Lehet neked érdemes lenne beállítani. Hasznos a futás, főleg ha gyors is vagy...
Ismét kiokoskodtam magam -
Llajti #6926 Sziasztok!
Én annak idején végigtoltam a sztori módot, minden mellékküldi, hangfelvételek, stb., viszont az endgame nem jött be. Utána kb. másfél évig nem is szagoltam a játék felé, viszont két hete valamiért beléptem. Talán olvastam erről az event-es mókáról, már nem emlékszem. Most viszont egészen tetszik. Múlt hétvégén belelöltem elég sok időt és sikerült egy 5-ös classi nomád szettet összehozni, erre nagyon gyúrtam (még egy 6-os striker kellene majd). Nekem a nomád nagyon bejött, mert szerintem eléggé béna vagyok. Még így is csak a 8. hullámig jutottam a wp hordozós resistance-ben. Sokszor látom, ahogy emberkék beállnak a harc közepébe azt lőnek ezerrel és tényleg nagy tűzerejük van, ölik is az ellent. Nekem eddig akárhogy csináltam, ennek mindig nagyon gyors padló lett a vége (még ezzel a nomád szettel is)... mindenesetre nekem a szokásos kicsit bújkálós, béna módszeremhez ez teljesen jó cucc. Nem túl gyors dara, de szerencsére a jobb csoporttársak tankoskodnak helyettem is. Mindenesetre megnézem a D3 szettet is, ha már itt írtátok, hogy jó, illetve elvileg jobb, mint a nomad.
Nekem nagyon érdekes felfedezés volt amúgy maga a gear set is, nem gondoltam volna, hogy ennyit dob a játékoson. Előtte csak igyekeztem mindig a legjobb cuccokat felvenni össze-vissza (páncél meg pontszám legyen a legnagyobb, megnézve pár skill-t is azért, meg belerakva kiegészítőket), és ég és föld a különbség. A normál narancssárga cuccosokat most már helyből scrap-elem, a set-esekből meg csak azt tartom meg, ami nagyobb pontszámú, mint a mostani. Tudom, ott is változik a skill, de úgyis esik újabb ha nagyon szükséges lesz. Meg azóta azért megnéztem videót, és megértettem, hogy azért eléggé összetett egy dolog ez a Division, elég sokmindenre kell figyelni, hogy jó legyen a karaktered.
Én most két event között leginkább uderground-ot tolok egyedül, azt hard szinten ezzel a nomáddal is úgy viszem, mintha normál lenne (meg ahogy elnéztem, a sima küldik is hard-on már ilyenek, régebben azért tényleg kemény volt). Underground-ban elég sok set-es item esik, csak győzze az ember szétszedni. Nem túl sűrűn, de nem is túl ritkán exotic felszerelés is esik, bár sajna The House meg Bullfrog még nem, cserlébe más többször is (ahogy az mindenkivel lenni szokott). Mondjuk Bullfrog ha jól emlékszem csak egy helyen jöhet, talán valamelyik betörésésnél.
A túlélés nekem nem igazán jött be, a pvp meg sose volt kenyerem, nem vagyok jó benne. Ráadásul DZ-ben így szinte esélytelen vagyok egyedül. A nyomorult rugók meg szeretnek csapatban menni, így DZ-ben eddig sose mentettem ki semmit, (Illetve egyszer sikerülhetett, mert a doksi-acsik között írja, de egyáltalán nem emlékszem rá) itt inkább csak a heti feladat teljesítésére mentem rá, meg DivTech gyűjtögetésre, néha kihívásként kitiszítítok egy-egy nevezetes pontot.
Utoljára szerkesztette: Llajti, 2018.03.21. 16:13:54 -
boscorelli2 #6925 Szia!
Valszeg ha jól sejtem, akkor én másra gondoltam a tűzerő, állóképesség, képzettség pontoknál. Mikor írtad, hogy állóképességed 9k, akkor te a pontértékre gondoltál és nem arra, hogy 900 ezer, ha jól sejtem.
És az a pontérték, ami a kis pontértékek felett van, az mennyi neked? De amúgy ha fejből jól emlkészem nekem az állóképességem ilyen 5800 és asszem az ad 440 ezret.
Vagy ha van lehetőség tudsz küldeni egy fotót (printscreen-t) az eszköztáradról, mikor a csávó bal oldalt pózol a gépágyúval, jobb oldalon meg a felszerelési tárgyakat lehet manipulálni, kiválasztani. Természetesen csak ha erre van lehetőség.
Egyszerűen nem tudom, hogy mit bénázok, hogy ilyen magas pontértékeket ki tudtok sajtolni a karaktereitekből… Mi a sz… kéne máshogy kalibrálnom… Nekem is vannak 285 meg 289 pontértékű felszerelései tárgyaim, a csúzlim is 283 pontértékű stb., de meg sem közelítetek titeket. Míg én egy kis cserkésszel járom New York havas és kőkemény utcáit, addig ti maga Chuck Norrisszal…