7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
DrSoong #7084 Nagy a várakozási idő a túlélésnél, nem pörög. A PvP meg gáz volt! A 93-as móló jó volt csak értelmes dolog nem esett. -
#7083 Köszi a játékot. A túlélés hamar becsődölt viszont a móló jól sikerült. -
DrSoong #7082 Tegnap 1,5 órát voltam a túlélőbe és nem sikerült elérnem a -22°C-os védelmet az ancsihoz. Aztán belefutottam kék cuccokkal 6 elit katonába akik kiszedtek, mint a szart.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.08.21. 15:43:58 -
#7081 Holnap este valaki 19.30 után, bármi lehet, nem csak túlélés. -
DrSoong #7080 Amúgy mivel én magam csak 3 vadászt szedtem le, ezért valószínűleg a csapatban lévőkét is számolja. -
mokuci74 #7079 Nincs mit ;) -
DrSoong #7078 Meglett a pajzs. Négyes teamel indultunk amiből kihalt kettő. Elég sokat voltunk zónánk kívül, de jobb cuccok nem igazán jöttek. Bementünk, csináltunk sárga alapanyagból turretet, felvettem a vírus ellenszert is amikor írta, hogy már csak négyen vagyunk. Egy játékost feltámasztottunk útközben szerencsére neki is turretje volt és med állomása így simán lenyomtuk a három vadászt.
Izgalmas játékmód ez, köszi mokuci74, hogy segítettél és eligazítottál benne. Annak ellenére, hogy megvan bárkivel bemegyek ha oké neki. -
#7077 Délután én is csatlakoznék. Küldtem jelölést.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.08.20. 09:37:07 -
mokuci74 #7076 Delutan mehetunk, az meg nekem sincs meg -
DrSoong #7075 5 vadász és 5 óra megvan. Már csak 5 tárgyat kellene valahogy kimentenem... -
DrSoong #7074 Felvettelek barátlistára reggel, Snoxhill vagy R8Core néven (valamelyik gamenél ezt valamelyiknél azt írja, mert volt egy névváltásom). -
Alanw #7073 nem vagyok normalis legkondis lakasban tolom -
mokuci74 #7072 Uplay :
O1G-mokuci74
Holnap tolhatjuk valamikor, bar ebben a g***i melegben normalis ember vizparton van :D
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2018.08.18. 22:05:51 -
DrSoong #7071 Fönix pajzshoz keresek társakat, mert akiket random kapok nem éppen IQ bajnokok, pedig én isőször játszok túlélő PvE módban. -
#7070 Nekem volt olyan 2 fázisos is, hogy 2x is betámadtak a vadászok. -
npolos #7069 tegnap este idegenekkel mentünk 3 kört is 2 fázison
egyszer sem kaptunk huntert, ráadásul senki még csak le sem feküdt
-
#7068 Hmmm... Nekem még odébb van a 2 fázisú... Majd nézek valami csapattársat hozzá...
Kösz az infót... -
npolos #7067 ha csak hunterre akarsz menni, akkor érdemesebb 2 fázisra rakni, mert abból 1-nél biztos lesz, 3 fázis esetén is csak 1-nél szokott lenni
nem emlékszem valaha kétszer is kaptunk volna
de most, hogy pajzs van rá, mintha gyengébbek lennének, ráadásul a csapatban mindenki megkapja a kill-t :) -
#7066 Random jönnek. -
#7065 Hmmm... Hogy lehet előhívni a Vadászt az Underground-ban? -
DrSoong #7064 Az új pajzs "eventnél" azt hittem ismét négyet lehet tolni, csalódottan láttam, hogy csak egy. Ez is meglett 2 óra alatt.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.07.21. 15:11:49 -
Nomad90Hun #7063 Végig hát 4 full reclaimer, igaz, hogy 3 órát szívnak vele de lemegy az.
-
#7062 A boss-ok, a nevesített ellenfelek, de fontos hogy a Tisztogatók csoportba tartozzon... Amúgy beleszámolja a térképen levadászottakat is...
A shotis fejlövéseknél az számít, amikor fröccsen (megjelenik egy fejlövés ikon és úgy lövöd fejbe / két fejlövés egymás után)... ÷)
Amúgy meg megnézném, hogy egy csapat végigtolja a Sárkányfészket csak pisztollyal... -
Why #7061 Amúgy igen a leírás nem tökéletesen pontos! De például a jelölés azt jelenti, hogy ha cooperative játszol, akkor valaki meglövi a BOSS fejét egyszer, azután te megint és elméletileg meg kellene halnia a BOSS-nak. Ez jelenti a jelölés. A tisztogató főnök pedig cleaners boss nem is tudom érdekes, hogy néha nem a legnagyobb főnökre gondol,de konkrétan ezt nem tudom. Amúgy az ilyeneket néha nekem sem számolja :=/ -
DrSoong #7060 "Hajts végre 50 jelölt fejlövéses ölést kritikus világjárvány alatt" Mit jelent a jelölt?
"Ölj meg 5 tisztogató főnököt" Ez mit takar, mert a Sárkányfészket és a Napallm előállítónál lévő bossokot nem számolja?
Van egy ilyenem viszont a jutalombeváltónál nem tudom kivenni. A jutalombeváltónál egy shady maszk volt amit nem tudom mire kaptam. -
DrSoong #7059 Világjárványnál korábban sem számolta hiába megyek nehéz vagy kihívás módban, kritikus vagy súlyos világjárványra állítva. Lőhetek én fejbe bármit rohampuskával vagy bármivel, nem számol semmit. Mondjuk a leírások is egy kalap szarok, hogy mit kell pontosan csinálni....
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.06.26. 17:48:50 -
Why #7058 Nem számolja most az új Eventnél a killeket ? -
DrSoong #7057 Világjárvány event és ugyan úgy nem számolja a killeket, mint az előzőeknél..... Most sem lesz meg ez a 3 maszk, talán majd egy év múlva ha végre kijavítják...
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.06.25. 17:38:40 -
Why #7056 Már lehet tudni előre egy-két dolgot,amit az adatminerek szedtek ki az elkövetkező eventek tartalmából. Például lesz olyan küldetés,amikor 10 huntert kell undergroundban 3fázis 5 directiva megölni,akkor lesz olyan, hogy Survival mode-ban kell majd 10 hunters megölni. S lesznek még ennél is nehezebbek,mert ez nem is annyira az. De amúgy érthető,mert egyébbként könnyü lenne , akkor nem értékelné az ember a The division 2-ben az ajándékokat, amiket kapunk majd érte. Hu,de várom már 2019.03.15. The Division 2. -
#7055 Ha könnyűek lennének mi értelmük lenne... -
DrSoong #7054 Van egy olyan érzésem, hogy ezek még egyszerűek voltak és majd lesznek pvp-hez kötöttek is... :( -
Why #7053 Nekem is úgy 4-5 óra alatt sikerült,habár mellette ide-oda elkószáltunk mert vittek a random feladatok. De Grat! -
DrSoong #7052 Sok idővel sikerült. Feldobott 3 iktasd ki a hadnagyokat küldit, közötte azért elég sok idő telt el, meg valamelyik magányos kószáló bosst is beleszámolta a 10-be.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.06.20. 23:28:18 -
Why #7051 Kimondottan a WEST részen írja a küldetést. SZóval menj oda ott várj és elkezdni nyomatni a küldiket. Amikor egy hármas küldetés jön, nah az lesz , minden egyes küldinél egy Boss lesz azt számolja már. Mi úgy csináltuk meg , hogy amikor elvesztettük a küldetést mondjuk amikor ilyen felderítő dronokat kell kilőni az égben, akkor visszamész West Side Piernhez és elkezdi megint adni a hármas küldetést ha szerencséd van. -
#7050 Van az a 3 hullámos küldetés... Azoknál a nevesítetteket számolja... -
DrSoong #7049 West Side Piernél hol kellene farmolni a 10 bosst? Kijöttem Camp Clintonból rámugrott egy boss, leszedtem és nem számolta. 30 perce bojongok és sehol nem találok egyet sem amikor korábban voltak... -
Why #7048 The Division Hungary Több , közel 1200 taggal. -
DrSoong #7047 Csinálgatom ezeket a jelvényeket. A heti 8 kiemelt célpont szívás volt, de nem a nehezebb szintűek hanem a közepes. Vagy egy csatornában lévő víztisztítót kaptam ahol azt se tudtam honnan rontanak rám, Vagy egy építkezési területet ahol kergethettem az ellent... Meglett és szerencsére Manhattan 10 boss is jött vele, a DZ 10 meglett a 25 bázis kipusolással. Még 10 boss West Piernél és megvan a 4 pajzs. -
#7046 Hail!
Vannak klánok, vagy valami magyar összezendülés, discord stb. ahol lehetne más magyarokkal is játszani?:)
Kicsit unalmas egyedül solozni. :/ Random külföldiekkel meg DZ elég szar. :) -
Daermon #7045 Hát nem tudom. Nem volt rossz az 1, de a 2től nem durrantam el. Pedig sokat csiszoltak rajta úgy tűnik. Mondjuk a grafika szerintem nem akkora szám. De a raidek miatt nem is baj.
Esélyesen én is beszerzem majd, de főleg a sztori miatt csak, meg solozni :D