7647
  • DrSoong
    Nagy a várakozási idő a túlélésnél, nem pörög. A PvP meg gáz volt! A 93-as móló jó volt csak értelmes dolog nem esett.
  • Shep
    Köszi a játékot. A túlélés hamar becsődölt viszont a móló jól sikerült.
  • DrSoong
    Tegnap 1,5 órát voltam a túlélőbe és nem sikerült elérnem a -22°C-os védelmet az ancsihoz. Aztán belefutottam kék cuccokkal 6 elit katonába akik kiszedtek, mint a szart.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.08.21. 15:43:58
  • Shep
    Holnap este valaki 19.30 után, bármi lehet, nem csak túlélés.
  • DrSoong
    Amúgy mivel én magam csak 3 vadászt szedtem le, ezért valószínűleg a csapatban lévőkét is számolja.
  • mokuci74
    Nincs mit ;)
  • DrSoong
    Meglett a pajzs. Négyes teamel indultunk amiből kihalt kettő. Elég sokat voltunk zónánk kívül, de jobb cuccok nem igazán jöttek. Bementünk, csináltunk sárga alapanyagból turretet, felvettem a vírus ellenszert is amikor írta, hogy már csak négyen vagyunk. Egy játékost feltámasztottunk útközben szerencsére neki is turretje volt és med állomása így simán lenyomtuk a három vadászt.

Izgalmas játékmód ez, köszi mokuci74, hogy segítettél és eligazítottál benne. Annak ellenére, hogy megvan bárkivel bemegyek ha oké neki.
  • Shep
    Délután én is csatlakoznék. Küldtem jelölést.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.08.20. 09:37:07
  • mokuci74
    Delutan mehetunk, az meg nekem sincs meg
  • DrSoong
    5 vadász és 5 óra megvan. Már csak 5 tárgyat kellene valahogy kimentenem...
  • DrSoong
    Felvettelek barátlistára reggel, Snoxhill vagy R8Core néven (valamelyik gamenél ezt valamelyiknél azt írja, mert volt egy névváltásom).
  • Alanw
    nem vagyok normalis legkondis lakasban tolom
  • mokuci74
    Uplay :
    O1G-mokuci74
    Holnap tolhatjuk valamikor, bar ebben a g***i melegben normalis ember vizparton van :D
    Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2018.08.18. 22:05:51
  • DrSoong
    Fönix pajzshoz keresek társakat, mert akiket random kapok nem éppen IQ bajnokok, pedig én isőször játszok túlélő PvE módban.
  • Shep
    Nekem volt olyan 2 fázisos is, hogy 2x is betámadtak a vadászok.
  • npolos
    tegnap este idegenekkel mentünk 3 kört is 2 fázison
    egyszer sem kaptunk huntert, ráadásul senki még csak le sem feküdt
  • MrTobiasRipper
    Hmmm... Nekem még odébb van a 2 fázisú... Majd nézek valami csapattársat hozzá...
    Kösz az infót...
  • npolos
    ha csak hunterre akarsz menni, akkor érdemesebb 2 fázisra rakni, mert abból 1-nél biztos lesz, 3 fázis esetén is csak 1-nél szokott lenni
    nem emlékszem valaha kétszer is kaptunk volna
    de most, hogy pajzs van rá, mintha gyengébbek lennének, ráadásul a csapatban mindenki megkapja a kill-t :)
  • Shep
    Random jönnek.
  • MrTobiasRipper
    Hmmm... Hogy lehet előhívni a Vadászt az Underground-ban?
  • DrSoong
    Az új pajzs "eventnél" azt hittem ismét négyet lehet tolni, csalódottan láttam, hogy csak egy. Ez is meglett 2 óra alatt.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.07.21. 15:11:49
  • Nomad90Hun
    Végig hát 4 full reclaimer, igaz, hogy 3 órát szívnak vele de lemegy az.
  • MrTobiasRipper
    A boss-ok, a nevesített ellenfelek, de fontos hogy a Tisztogatók csoportba tartozzon... Amúgy beleszámolja a térképen levadászottakat is...
    A shotis fejlövéseknél az számít, amikor fröccsen (megjelenik egy fejlövés ikon és úgy lövöd fejbe / két fejlövés egymás után)... ÷)
    Amúgy meg megnézném, hogy egy csapat végigtolja a Sárkányfészket csak pisztollyal...
  • Why
    Amúgy igen a leírás nem tökéletesen pontos! De például a jelölés azt jelenti, hogy ha cooperative játszol, akkor valaki meglövi a BOSS fejét egyszer, azután te megint és elméletileg meg kellene halnia a BOSS-nak. Ez jelenti a jelölés. A tisztogató főnök pedig cleaners boss nem is tudom érdekes, hogy néha nem a legnagyobb főnökre gondol,de konkrétan ezt nem tudom. Amúgy az ilyeneket néha nekem sem számolja :=/
  • DrSoong
    "Hajts végre 50 jelölt fejlövéses ölést kritikus világjárvány alatt" Mit jelent a jelölt?
    "Ölj meg 5 tisztogató főnököt" Ez mit takar, mert a Sárkányfészket és a Napallm előállítónál lévő bossokot nem számolja?

Van egy ilyenem viszont a jutalombeváltónál nem tudom kivenni. A jutalombeváltónál egy shady maszk volt amit nem tudom mire kaptam.
  • DrSoong
    Világjárványnál korábban sem számolta hiába megyek nehéz vagy kihívás módban, kritikus vagy súlyos világjárványra állítva. Lőhetek én fejbe bármit rohampuskával vagy bármivel, nem számol semmit. Mondjuk a leírások is egy kalap szarok, hogy mit kell pontosan csinálni....
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.06.26. 17:48:50
  • Why
    Nem számolja most az új Eventnél a killeket ?
  • DrSoong
    Világjárvány event és ugyan úgy nem számolja a killeket, mint az előzőeknél..... Most sem lesz meg ez a 3 maszk, talán majd egy év múlva ha végre kijavítják...
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.06.25. 17:38:40
  • Why
    Már lehet tudni előre egy-két dolgot,amit az adatminerek szedtek ki az elkövetkező eventek tartalmából. Például lesz olyan küldetés,amikor 10 huntert kell undergroundban 3fázis 5 directiva megölni,akkor lesz olyan, hogy Survival mode-ban kell majd 10 hunters megölni. S lesznek még ennél is nehezebbek,mert ez nem is annyira az. De amúgy érthető,mert egyébbként könnyü lenne , akkor nem értékelné az ember a The division 2-ben az ajándékokat, amiket kapunk majd érte. Hu,de várom már 2019.03.15. The Division 2.
  • MrTobiasRipper
    Ha könnyűek lennének mi értelmük lenne...
  • DrSoong
    Van egy olyan érzésem, hogy ezek még egyszerűek voltak és majd lesznek pvp-hez kötöttek is... :(
  • Why
    Nekem is úgy 4-5 óra alatt sikerült,habár mellette ide-oda elkószáltunk mert vittek a random feladatok. De Grat!
  • DrSoong
    Sok idővel sikerült. Feldobott 3 iktasd ki a hadnagyokat küldit, közötte azért elég sok idő telt el, meg valamelyik magányos kószáló bosst is beleszámolta a 10-be.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.06.20. 23:28:18
  • Why
    Kimondottan a WEST részen írja a küldetést. SZóval menj oda ott várj és elkezdni nyomatni a küldiket. Amikor egy hármas küldetés jön, nah az lesz , minden egyes küldinél egy Boss lesz azt számolja már. Mi úgy csináltuk meg , hogy amikor elvesztettük a küldetést mondjuk amikor ilyen felderítő dronokat kell kilőni az égben, akkor visszamész West Side Piernhez és elkezdi megint adni a hármas küldetést ha szerencséd van.
  • MrTobiasRipper
    Van az a 3 hullámos küldetés... Azoknál a nevesítetteket számolja...
  • DrSoong
    West Side Piernél hol kellene farmolni a 10 bosst? Kijöttem Camp Clintonból rámugrott egy boss, leszedtem és nem számolta. 30 perce bojongok és sehol nem találok egyet sem amikor korábban voltak...
  • Why
    The Division Hungary Több , közel 1200 taggal.
  • DrSoong
    Csinálgatom ezeket a jelvényeket. A heti 8 kiemelt célpont szívás volt, de nem a nehezebb szintűek hanem a közepes. Vagy egy csatornában lévő víztisztítót kaptam ahol azt se tudtam honnan rontanak rám, Vagy egy építkezési területet ahol kergethettem az ellent... Meglett és szerencsére Manhattan 10 boss is jött vele, a DZ 10 meglett a 25 bázis kipusolással. Még 10 boss West Piernél és megvan a 4 pajzs.
  • TVelvet
    Hail!
    Vannak klánok, vagy valami magyar összezendülés, discord stb. ahol lehetne más magyarokkal is játszani?:)
    Kicsit unalmas egyedül solozni. :/ Random külföldiekkel meg DZ elég szar. :)
  • Daermon
    Hát nem tudom. Nem volt rossz az 1, de a 2től nem durrantam el. Pedig sokat csiszoltak rajta úgy tűnik. Mondjuk a grafika szerintem nem akkora szám. De a raidek miatt nem is baj.
    Esélyesen én is beszerzem majd, de főleg a sztori miatt csak, meg solozni :D