The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne legyen igazam, de szerintem ez egy hulladék játék lesz...
A grafikától sem esik le az állam, az 1:35 környéki tűzpárbajtól meg majdnem elhánytam magam. 3-4 egyforma ruházatú, egyforma mozgású, egyformán bénázó ellenfél áll a semmi közepén, fedezék nélkül, és niggeres pisztolytartással lő ránk, és persze csak fél tártól képesek eldobni a kanalat. Ennél még egy Splinter cell: Black List is sokkal igényesebb... Csúfos bukás lesz ez... Ellenben a Wildlands-ot nagyon várom! 😄
Aki fotózik az tudja hogy egy tócsa nagyon ritkán tükrözi ennyire vissza a körülötte lévő tárgyakat, engem pl ez hidegen hagy. A játék maga xbox one on meg egy közép kategóriás PC-n kb ugyan az, ebből ítélve a játék viszonylag szép, nem kiemelkedő, de nem is mondanám csúnyának.
Ellenben várom hogy vajon a 3 év ígérgetés meghozza -e a gyümölcsét és kapunk egy jó játékot a pénzünkért cserébe.
Kíváncsi vagyok magára a játékmenetre, mert hát amit láttam az nem egyértelműsítette,hogy ez pontosan mi? Online játszható story+lövölde, valami féle mmo vagy valami teljesen más. Átmész a feladatokon és utána mit tudsz csinálni?
Ha középszerű alja akkor később megveszem boxra, ha jó akkor pedig PC-re. (szimplán azért hogy tovább tudjam passzolni, ha kivégeztem és ne maradjon a nyakamon)
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2016.01.18. 21:56:28
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
nem én vagyok ő értük,hanem ők vannak én értem,mivel én vagyok a vásárló.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.01.18. 13:00:05
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nekem is, mint az előttem szólónak is inkább a történet és annak vezetése a nagy kérdés.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Jól néz ez ki most is, szerintem sokkal nagyobb kérdés hogy a tartalom és az játékélmény milyen lesz. Az Ubi néhány merő unalomba és ötlettelen önismétlésbe torkolló játékát elnézve ez szerintem sokkal nagyobb kérdés.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
annyira részletgazdag volt a 2013-as,többször meg kell nézni...
vannak ilyen pillnatfelvételek mikor kicsit jobb,de nekem most úgy tűnik,h 1 egybemosott sz@rt fogunk kapni.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.01.17. 19:18:20
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: hellboy4591, 2016.01.17. 14:35:08
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ami engem jobban érdekel hogyan fog működni a csapatba rendezés ismeretlenek esetében, hasonlóan, mint pl. a Marvel Heroes-ban, hogy az adott területen lévőket egy bandába sorja?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
!Forza Ferrari!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Eddig tartott 😄
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.15. 22:20:45
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mert ha csak egy városban játszódó MMO akkor mit sem ér az egész.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
gondolom ez a grafika felejtős a végleges verzióban.
Snowdrop engine
erősen downgradelt játékot kapunk,bár remélem a hangulata így is jó lesz.
várom én is,főleg,h kap magyar lokalizációt.
üdv.
emiatt nagy bullshitnek érzem már most a játékot, pedig várom nagyom
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.01.15. 16:26:56
de reméljük nem jártok úgy mint a Rainbow-sok
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Január 29 a pc. (28 az xbox)
És 31-én vége -.- ezt nem is értem, miért ilyen rövid.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.13. 06:25:59
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
értelme ugyan nem lesz, azon kívül, hogy kipróbáljuk, mert 3 hét alatt semmit se javítanak ki.
Mindegy legalább kipróbáljuk 😄
!Forza Ferrari!
"Jabar sa bu eeda murishani!"