7647
  • Moby
    Sok értelme nincs az egynek, minekutána ha a kettő kártyájából kihúzod a kábelt, akkor kaptál egy 1-et :D

/van most otthon egy razer electra, egy xbox one headset, és egy steelseries syberia 100. Egyiket sem szeretem igazán, ettől azért ezektől többet várok.
  • Negritis
    majd érdekel milyen :D
    én is agyalok rajta egy ideje, de azon is h cloud1 v 2 legyen :D
  • Moby
    Vettem reggel gyorsban egy hyperx cloud2-t, szóval lesz mikrofonom is már :D
  • Jockey
    van valami kedvező árfekvésű oldal/hely, ahol be lehet szerezni a játékot?
  • Daermon
    Ti milyen fegyverekkel nyomultok? Csak kiváncsiság :) Nekem ez vált be/ezt szeretem:
    Elsődleges: épp legjobb AK vagy M4
    Másodlagos: Mesterlövész főleg. Bár itt egy jó MP5 se rossz.
  • AnuluWork #1828
    Ilyenkor amúgy mi van? Groupban PVEben mindketten megkapjátok a lootot, vagy ?
  • lostprophet
    Engem az zavar, hogy megcsináltam egy-két küldit soloban, aztán amikor utána csatlakoztam haverhoz groupba, és megcsináltuk vele is, az ott lévő ládákat már nem tudtam kinyitni még egyszer.
  • Moby
    Köszönöm az ott még nem tartók nevében a spoilert
  • Daermon
    Igen :)
  • AnuluWork #1824
    Akkor ok. Akkor modernek a javából. :)
  • kiserik
    Képek, spoilerek mehetnének "spoiler"-ben. Amúgy nem tudtam ellenállni, kicsirik néven belevetettem magam New Yorkba :D
  • Jabar
    Ez nekem is feltűnt, főleg hogy angolban letudta egy egyszerű asshole-al :p
  • Jabar
    Úgy véded mintha a gyereked lenne... és még sértően is.
    Az meg hogy 3 év alatt csinálták meg (ami nem így van, olvass kicsit mielőtt írsz) az gyenge érv arra hogy rengetegszer tökéletesen ugyan úgy kinéző helyiségekkel futsz össze a város különböző részein.
    Azt hittem a fórum beszélgetésre (esetleg értelmes vitára), véleményezésre is van, nem csak istenítésre.
    Az is tök lehangoló hogy a saját instancodban játszol mégsem változik úgy a világ ahogy a történet megy, például a napalm üzemet felrobbantom, kijövök és ugyan úgy ott van.
  • Daermon
    Igen, jól van írva. :) Késöbb lesz hozzá mellékküldetés.
  • AnuluWork #1819
    A nő neje szerint? Modernek ...
  • Riddick21
    Ezt mondta angolban is.
  • Laza
    A csizmák nálatok is bugosak? Kaptam már egy rakást, mégsem jelennek meg a tárgyak között, csak pár darab van ott.
  • AnuluWork #1816
    Itt egy kicsit kuszának tűnt a felirat ...

... bár lehet, hogy csak gyorsan lezárták a szerelmi szálat? :D
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.11. 07:55:36
  • AnuluWork #1815
    :)

• Laza
    Azt jól láttam, h hiába akarok kipucolni egy területet, ha beszélek a menedékhelyen az emberkével, akkor mindig telepakolja mellék küldivel meg eventtel? Ezek sosem fogynak el, randomok?
  • Laza
    Gyerekek, minden küldit Hard-ra rakok, úgy nyomom csapattal, néha csak hárman vagyunk, brutálisak.

Este csináltuk meg a napalm üzemes küldit, meg sem tudom számolni hányszor haltunk, vagy két órát nyomtuk, bitang volt :)
  • AnuluWork #1812
    Jól néz ki, hogy mire nem figyeltek. Lámpák nappal és éjjel:

A fényhatások, árnyékok a belső terekben:

Meg ahogy elkezd esni a hó. Először semmit sem látni, aztán elkezd behavazódni a ruha, majd a sapka, végül a szakállon is meglátszik majd a hó:

• jutah
    Én a játék kódja mellé külön kaptam 12 jegyű kódot...csak beváltani nem tudom!
  • AnuluWork #1810
    :)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.11. 07:18:51
  • Tomi82p
    És hol lehet megtalálni a hazmat gear-es kódot?
  • bazccka
    Írj a support.ubi.com-ra, és bizakodj! Engem 3 napja válaszra sem méltatnak :(
  • jutah
    Nekem a Hazmat Gear-es kódot nem fogadja el!
    Van valaki akinél szintén ez a helyzet?
    Digitális változat....a játék kódját elfogadta de az uborkásoknál azt írja ki hogy nem jó a kód amikor aktiválni akarom!!
  • Daermon
    Este lvl28-on hagytam abba. 25 óra játék idő eddig és 87,50%on van a main story. Ma este befejezem :)
    Egy zöld nagy küldetést jelez már csak a térkép és azzal az orvosi szárny is 100% lesz. A többi már az. :) Utána gondolom még lesz 1 nagy lezárós küldetés.
    Az LMB-s ellenfelek tudnak kemények lenni itt már :)
    Amúgy rengeteg mellékküldetés van, így könnyebben elérhető a szárnyak fejlesztése. Bár egy idő után ismétlődőek sajnos. De ennél nagyobb gondom ne legyen.
    Ha kész a story, akkor irány DZ.

Összességében szerintem nagyon megérte a pénzt a játék, Season Pass is megvéve.
  • MarkBlade
    teljesen igazad van.. elvileg :D ez egy szép szó..
  • Pocakattys
    A bolt levelezze le a gyártóval, hogy mikor aktiválták a hiányzó kódot. Ha az eladás előtt, akkor nincs további kérdés. Elvileg azonosítható kéne legyen, hogy milyen kód volt az adott csomagban.
  • AntiHero
    Az már ültetvény

• MarkBlade
    Ez szívás.. Gondoljatok bele a másik oldalba. Megveszed.. kibontod.. eladod.. visszamész reklamálsz.. Ingyen volt a játék. Nem azt állítom hogy te csinálod hanem hogy benne van a pakliba sőt lehet már volt is ilyen esetük.
    A bolt oldalát is meg lehet érteni, de nincs igazán más választásod.. bízol benne hogy adnak egy kódot.
    Egyébként célszerű a vásárláskor egyből kibontani minden terméket! Ez mindenre vonatkozik! A mechanikai sérülés is necces. Azokat sem cserélik ki..vagy csak ráhatással.
  • Pocakattys
    Jó kérdés. CBT-t és OBT- is nyomtam és előrendelve vettem meg. Egy rakat cuccot adott, csak hazmat nem .
  • Tomi82p
    Jár a Hazmat Gear Set,ha csak az open bétával játszottam és előrendeltem? Ha igen,hol tudom megnézni hozzá az aktiváló kódot,vagy mi a menete?
    Utoljára szerkesztette: Tomi82p, 2016.03.10. 23:34:26
  • bazccka
    Köszi a megnyugtató válaszokat, eképpen fogok cselekedni.
    ;)
  • Shep
    Ahogy az előttem szóló is írta vissza kell menni a boltba és nem szabad magad lerázni, fogyasztó védelem és jegyzőkönyv felvételének megemlítése be szokott jönni.
  • Tomi82p
    Szerintem legjobb,ha személyesen visszamész a boltba és közlöd velük,hogy addig nem mész ki onnét,amíg nem kapsz egy aktiváló kódot,vagy nem adják vissza a pénzed. Ha egyikre sem hajlandóak,akkor kérd el a panaszkönyvet és írd le oda,mi történt. Ezt a fogyasztóvédelem bizonyos időközönként ellenőrzi,valószínűleg ennél a pontnál fogtok kompromisszumra jutni. Ha mégsem,akkor mond meg az eladónak,hogy innét a fogyasztóvédelemhez mész,mert nem kaptál gyakorlatilag semmit a pénzedért.
    Innét már Neked kell eldönteni,hogy megéri e a procedúrát és tényleg felnyomod őket személyesen is,de meglepődnék,ha ezek után kiengednének a boltból elégedetlenül.
    Utoljára szerkesztette: Tomi82p, 2016.03.10. 23:00:31
  • bazccka
    Előre is bocs, hogy itt teszem fel a kissé hosszadalmas kérdésemet, de egyelőre sehol nem kapok a problémámra vàlaszt.

2016.03.08-án egy hazai forgalmazónál (viszonteladónál) személyesen átvettem a náluk előrendelt The Division Gold Edition játékot becsomagolt dvd tokjában. Otthon kibontotva a fólia csomagolást, nem kis meglepődésemre tapasztaltam, hogy a dvd bal oldali belső oldalán, a csipeszek alatt csak a Season Pass, illetve a National Guard set kódlapjait találtam.

A játékot aktiválni ily módon nem tudtam, ezért felhívtam a viszonteladót, aki kibontott egy másik ilyen példányt, így erősítetve meg bennem azt a tudatot, hogy az én példányombòl a több oldalas füzetke, benne az alapjáték aktivációs kódjával bizony hiányzik.

Kérdésemre a válaszuk annyi volt, hogy ezzel ők mit sem tudnak kezdeni, próbálkozzak az ubisoftnál. Írtam is nekik még aznap és azt követően folyamatosan is több esetben a problémáról, de egyelőre a kérésemet rögzítendő automatikus válaszüzeneten kívül semmilyen érdemi válasz nem érkezett, megoldás részükröl nem történt.

A kérdésem az volna, hogy mit javasoltok, illetve volt-e már valakinek ilyen és ehhez hasonló szituációja, és mi lett annak az eredménye? Egyáltalán fordulhatok-e panasszal a bolthoz, hogy ezt ők valamilyen formában orvosolják, netán kárpótoljanak akár egy ugyanilyen (de hiánytalan) játék példánnyal, vagy pénzvisszafizetéssel?

Előre is kösz és mégegyszer elnézést!
  • Betyar070
    Jól érzékelem hogy nehezedett a béta óta a DZ ? A landing zónákat ellepik a lvl10-15-ös NPC-k. A bétában még simán ki lehetett menekíteni a cuccokat,de most csak úgy rajzanak az NPC nehézfiúk.
  • TDC Geronimo
    visual menüben ott van. Ezt már beta alatt is írtuk :)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.10. 21:07:44