The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Ha ebből fog állni a multi magja, akkor felejtős játék lesz.

Laza
A DZ csak annyi, hogy kolbászolok/kolbászolunk ott (szinte) ész nélkül, gyűjtjük a loot-ot, és kimenekítjük?

Amúgy a stashez hozzá lehet férni a múzeumon kívül máshol is? Az a 30-as hely igen szűkös 😊

Gondolom a véglegesbe is így dobálja majd a lootot, mert a 90%-a szemét, de a lootfetisisztáknak ez kell 😊

Elvoltam vele két estét, de azt hiszem ez nekem így ebben a formában még nem ér pénzt ... ráadásul kíváncsi leszek a cheaterek mennyi idő alatt basszák szét.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Prince23
Annyira nem, ultrán van árnyék-fény effekt, az annyival szebb.

írjátok meg nyugodtan,h ti láttok vmi észveszejtő nagy különbséget?
ott az a sok beállítás és ennyi a különbség low és ultra között,egy kis fény meg füst.
hát annyira nem győzött meg.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.02.01. 21:32:06
csináltam egy rövid összehasonlító videót low és ultra között. (saját gépem)
AnuluWork
Hogyne tudnád! Odaadod a helyi szerencsétlennek, és cserébe ad egy kabátot, cipőt, miegymást. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Érdekes módon most sikerült kinyitnom egy DZ ládát a könyvtárnál, igaz csak egy zöld itemet dobott... Nem tudom hogy bug-e vagy van valami respawn timer viszont jó lenne tudni az igazságot 😊

Craft alapanyagok. De betaban nem tudod használni őket.
Valaki aki nagyon tud angolul, az írja már meg a készítőknek, hogy ha ilyen profi módon megcsinálták azt, hogy a botok nem tudják melyik irányból támadunk, pl ha már egyszer lőttünk rájuk és a kocsi másik oldalára megyünk akkor fingjuk nincs hol vagyunk, de bezzeg ha hangtompítós sniperrel lövöm akkor mindegyik kiszúr 200 méterről is, sőt még azok is akik a fal mögött állnak egyből futnak felém...
Na szóval ezt jó lenne ha javítanák. 😄

Más: Valaki írja már meg nekem legyen szíves, hogy mire jók az elektronikai cuccok, meg a weapon parts meg ilyenek....
Felveszek 1.000.0000-t de semmi nem történik.
Zs0lt1
már rájöttem miért :p
ha asztali ikonról indítom akkor szar, ha steamből akkor jó 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TDC Geronimo
l2p issue <#nezze>

Amúgy PCn ez bugos, meg kell halni vagy mi és jó lesz

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zs0lt1
Hello, volt már olyan valakinek, hogy az egér gombjai nem működnek? Nem lő ill nem zoomol. Nem vágom mitől lehet, más játékokban nem volt még ilyen.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Különc
Damage Per Second

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

gibson9
A DPS egyébként mit jelent? Nem jöttem rá sajnos, egy darabig azt hittem az a damage 😄 Illetve a Skill-t ahogy növelem úgy nő a sebzése a detonátornak és a gyógyító értéke a healt skillnek?

Hát nálam felejtős ez a játék. Egyrészt alig van köze ahhoz, amit a legelején mutogattak, másrészt azt gondoltam, hogy ez egy sima TPS lesz, frankó sztorival, single küldetésekkel. Akar a halál több tucatnyi lövöldözős hülyegyerekkel összefutni minden sarkon, meg mindenféle baromságot lootolgatni, stb. Nekem erre az utóbbira bőven elég a Fallout. Valami jól kidolgozott, szép és free roam akciójátékot vártam, erre jön ez a marhaság, a fél képernyőt beborító HUD-dal, meg masszív multival, lebutított világgal. Kuka.

Je suis blanc et européenne!

Nagylaci
Hát nem... Mivel ha nem akarok rogue lenni a DZ -ben akkor a legnagyobb probléma az, hogy aki el akarja venni a loot -omat biztosan először fog lőni úgyhogy a health -ra gyúrtam főleg! Ezt a szituációt is csak azért úsztam meg mert ilyenkor sok DPS -el semmire nem megyek! De persze simán összefutok olyan játékosokkal akik egy pillanat alatt ledarálnak... Viszont emiatt lesz a DZ idővel játszhatatlan! Sok játékos rettenet sok időt fog tölteni a játékban amennyit amennyit a legtöbben nem akarunk/tudunk erre elcseszni és nekik annyival lesz jobb gear -jük, hogy kisebb félistenek lesznek a DZ -ben. Elvégre itt az RPG elemek nagyon hangsúlyosak szóval két azonos szintű karakter között ég és föld lehet a különbség gear függvényében! Skill ide alig kell, brutál health, armor, DPS és 90% -ban te győzöl. Viszont ez gyorsan elveszi majd az egész DZ -től azoknak a kedvét akik nem itt töltik az életüket. Kellene egy olyan DZ beállítás, hogy ne legyen PvP viszont keményebb NPC -k és extraction -nél mondjuk túl kelljen élni egy brutál hordát is mondjuk. Aki nem akar unfair PvP -t attól azért nem kéne elvenni a map 1/3 -át!
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.02.01. 09:51:44

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

oneal1
azért nem egy hentelő karaktered van! 😊

A heal nagyon durva de a dps a dz-hez kevés szerintem.

nálam dps 5625, heal 5310

!Forza Ferrari!

Hol szerezted a cuccokat? Vendornál egyáltalán nem találtam "epic" cuccokat csak két darab legendary fegyót, 1et meg is vettem... Körbenéztem az összes DZ vendornál de semmi, a DZ boxok meg nem működnek mint tudjuk,,,

KiruHoshino
Sziasztok. Aki esetleg szeretné kipróbálni, de dual-core processzora van az használja az Extrame injectort.

Ne számitsatok csodákra de elindul vele.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Bandicoot
Akkor félreolvastam köszi! Így kipròbálom.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

macleody
Kedd délig.
Bandicoot
Hétfő délig tart a beta? 2 perce küldte az Ubisoft az örömhírt hogy beta-zhatok. Igazán nagylelkűek...😄

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AnuluWork
Nem tudom ...

AnuluWork
Tök hangulatosak a belső terek, nagyon jók a színek:

Néha csak vártam, mikor tűnik fel egy alien:

Nagylaci
Lol... XD Ezt nézzétek meg! Eléggé felidegesített a sok kis féreg aki hátba lövöldözi az embert a DZ -ben gusztustalan módon úgyhogy "gyúrtam" kicsit a gear -emen és egy idő után már két embert le tudtam szedni, 3-4 elől meg elmenekülni. Na nézegetem a ládákat hátha egyet ki tudok nyitni végre (nem sikerült egyet sem, nektek?!) mire hátul a zsákutcában a kis görény úgy döntött, hogy rettenetes bátran hátulról, miközben én a menüben vagyok kicsinál. Csak, hát rossz játékost választott! XD

Ráadásul a mesterlövész puska volt a kezemben szóval elképesztő előnytelen helyzetben voltam, de hát ez a szép egy (részben) RPG -ben, Érhetnek meglepetések... 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

AnuluWork
Erre gondoltam, ugyanis itt csak hopp, 300xp, és kész. Pedig remek lootot írt. Viszont, nem tudtam vele mit csinálni. A bázison felturbóztam azt a részt is, amit itt pirosan írt, de nem adta meg a perket, pedig rewardként pont ez a plusz szar szerepelt ami szerintem itt kellett volna. A többi egyértelmű volt a Watch Dogsból. Összeraktad, és elvezetett valahová. De itt nem értettem mit akart, a mellette lévő sewersben semmi sem volt.

Viszont, látva ezt, lesznek itt remek dolgok:

szomferi
sajnos nem lesznek sokan egyszerre egy "helyen" a DZ-ben, én valami 24 emberről tudok csak

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Laza
Nem néz ki rosszul a játék, de pl a dokinő kimentéses akció, bár az épület aztán tele volt pakolva minden szarral, részletekkel, egy tök egyszerű lövölde volt, ráadásul még nem is a legélvezetesebb fajtából .. meg úgy a többi is.

A DZ-ben kolbászoltam még egy csomót, de ahogy nézem sokan ott sem tudják mit kezdjenek magukkal.

Egyelőre nem tudom mi értelme van a játéknak, meg a hangulata sem fogott meg túlságosan, ráadásul bétához képest elég kevesen vannak ... vagy lehet eleve nem pakol be sok játékost egy helyre a rendszer.

Nekem kicsit unalmas volt ... nem kicsit 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

AnuluWork
Rakat minden lemaradt a beállításokból. Grafikailag szerintem nagyon rendben van.

Hogy milyen volt a E3on? Nos, tök mindegy. Ez most ilyen.

szomferi
hát nem is lesz, ha nem lesz veled valaki groupban

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Az miért van hogy Camp Hudson meg DZ-n kívül nem látok más játékosokat?
Tehát ahol csak a missziókat csináltam ott senki nincs...
AnuluWork
Kíváncsian várom. Nekem bejött.

TDC Geronimo
kedd dél
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.31. 19:51:18

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Krisztiam
hétfő délig tart a béta..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

LasDen
bő 1 hónap a megjelenés. nem lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szaisztok nincs valakinek egy fölösleges béta kulcsa? ja és érdekelne hogy megjelenésig le mész béta teszt?
Prince23
Watch Dogs mennyit kapott azért, amiért lebutították a grafot 😄 Itt is ugyan ez lesz, legalábbis már most ez a helyzet, tiszta WD-effektus a béta alapján. Vagy szándékosan ilyen és a teljes verzió úgy fog mutatni, mint mikor bejelentették az e3-on 😄
Kíváncsi leszek erre azért, lehet cselhez folyamodott most a Ubi 😊

Bár ugye itt vannak a konzolok... áá mindegy. marad ilyen, meg marad olyan amilyen 😄😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.01.31. 18:52:48

Számomra az volt a furcsa, hogy a DZ kulcsokkal nem tudtad kinyitni a ládákat, legalább ezt betehették volna 😊 Bár aztán lehet hogy csak egy csúnya bug volt és benne volt alapból a bétában, ezt nem tudom.

GaBika6
Hol a legolcsóbb most a játék?

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LasDen
oszt akkó?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fpocok
Azért szerintem egy hatalmas tapsot megérdemel az Ubisoft. A futás, mászás, fedezéket... mind külön gombra rakta!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Krisztiam
Ezt én csináltam a játékban:

Ezt nem:

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Prince23
Így telesz a rogue ügynök. Elég hülye rendszere lett. Aki alapból rosszindulatú, így sosem fogjuk megtudni a prifiljából. mert nincs igazán rogue szint benne. Ha lelőnek, akkor angyal vagy, bármikor pimaszkodhatsz. Mert idő után nullázódik a haramia szinted. Vajon ez lesz a teljesben is?

Kellene vmi külön mérő, hogy hányszor volt az illető gecirossz róg 😊

Értem. Akkor már nem sok esély van kipróbálni :/

LasDen
elég korlátozott a tartalma így nem nagyon van értelme hogy hosszabb legyen. Szó szerint csak egy rövid betekintő volt a játékba a megjelenés előtt....

Mi a fakkért cska ilyen 2 napos a béta, durván. Tud vki kódot még esetleg? Megnézném. Egy-két dollárért se találtam kulcsot.
De sok értelme nem lenne ha két nap után ennyi. :/

1-2 órát csapattam valami random sráccal. Teljesen más feelinget ad ha nem egyedül kószálsz hanem van egy kisebb csapat akikkel tudsz együtt mozogni. Mikor egyedül mentem az is tetszett de nem jött át annyira mint a mostani csapatás. Így a DZ is érdekesebb, taktikusabb lett.

Uplay , Origin: HUN_Munyez

ha megjelenik a teljes és abba ugye már benne lesz a magyar lokalizáció,azért úgy átláthatóbb és követhetőbb lesz a játék.
ezt se kell elfelejteni.😊
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.01.31. 14:17:28