7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#2033 Mondjuk a DZ-hez megjegyezném, hogy küldik alatt kb alig esik kék, max a bossból, erre DZ-ben egy óra alatt 20-at összeszedek. -
#2032 Ti mit csináltatok a sok ajándék fegyóval meg cuccal, bontottátok? Hiába néz ki jól egy rendőrségi shotgun, ha lvl4-es és csak foglalja a helyet :) -
Rhonin7 #2031 https://www.twitch.tv/lirik
LIRIK-ék mit nyomnak Challange-ing mode-ban! OMFG!!! -
Yserac #2030 Inkább a season pass mint a black desert online vagy elite dangerous-ban. Mint a havidíj vagy mikrotranzakciós baromság. -
#2029 Továbbra sem erről van szó. Ráadásul ne kelljen már azért fizetnem, hogy kapjak egy működő pvps endgamet :) -
Yserac #2028 Expansion II: Survival
Available this summer, this expansion will challenge players to survive as long as possible by gathering essential supplies in a very hostile environment. -
#2027 így van, ha az alap nem jó, akkor tök mindegy mi jön ki hozzá. PvP mint olyan jelenleg nem is létezik a játékban -
Yserac #2026 Én a DZ-t sem temetem még. Egyértelműen a DayZ ihlette az egészet (még a neve is DZ) jönni fog hozzá egy survival dlc, meglovagolva a túlélő játékok népszerűségét. -
#2025 A DZ-hez viszont nem kontent köll, hanem működés, -
Yserac #2024 Nem lehet kész játékként tekinteni rá hisz majdnem minden hónapban jön hozzá kontent minimum 2 évig.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.03.12. 23:59:44 -
#2023 Nem ez a baj. A baj, hogy ott van benne, és lehetne jó is, sok ész se kell hozzá, csak meg kell nézni hogyan tették rendbe a többit. -
#2022 Nekem is tetszik nem azzal van a gond csak nem értem miért ilyen átgondolatlan a vége. Nem volt elég a 4 év fejlesztési idő erre? Ott volt a példa előttük a destiny képében, de nem igen tanultak az esetből
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.12. 23:57:41 -
#2021 Mondjuk amilyen tempóban haladok, ez is bőven elég lesz :)
10 órát tettem bele és lvl11 vagyok. Mire elérem a harmincat, lesz benne annyi, hogy már megérte ... addig meg élvezem amíg tudom :)
A Destiny ebből a szempontból sajna sokkal laposabb volt ....
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.03.12. 23:55:14 -
#2020 Akkor nem szoltam. Tényleg kell pár hónap mire az end game helyreáll. :) -
#2019 Majd meglátjuk, reméljük kitalálnak érdekes mechanikákat is, mert jelenleg a bossok annyiban különböznek a sima npcktől, hogy több a hpja -
Yserac #2018 Jövő havi free content:
"Incursions, in which "[t]eams will be able to test their skills as they face seemingly unstoppable enemies to gain high-level weapons and equipment." While there are likely to be fundamental differences between the two, this sounds like The Division's take on a Destiny raid." -
#2017 Meg ott igen is nehéz volt legend itemet szerezni. Az elején legalàbb is.
Itt meg nem tudom van e olyan fegyver ami igazán ritka.
(Max sebbzés nagyobb meg bonuszok) -
#2016 De ott volt Raid! Ami olyan szinten csapmunka volt, hogy maig visszasírom. Jesszus 200 órát töltöttem ott. Ha nem többet. :)
Hogy örültünk mikor lement az első Hard Raid..meg mire rájöttünk kinek mi a dolga.
Mennyi anyázás meg baratság szakatt ott meg napokig ha valaki bénázott. XD
Imádtam na. :D -
Yserac #2015 Szerintem a beta statisztikához igazodtak. Ott könnyebben eljárt az emberek keze. De itt még egy árva vétlen halálfejet sem láttam. -
#2014 azt is olvastam, hogy túlélni egy manhuntot kb 2k DZ credit, viszont max rogue szinten bukni meg -80k?! Ez még papíron is baromság nemhogy a gyakorlatban. -
Yserac #2013 Valamit csak kitalálnak, mert nem fog venni akkor senki season passt. :) -
Yserac #2012 Na ez az! Ezt mondom nincs balansz a DZ-ben, Mindenki jó ügynök. Kurva nagy pro-nak kell lenni, hogy predátor lehessen. De mindenki grindel, sokan még el sem érték a 30-at és grindelnek. -
#2011 áh destiny se halt ki, amit mondjuk máig nem értek. Első kieggel 1 év után úgy ahogy kipofozták. -
#2010 Addig meg kihal a játék. :) -
#2009 Reddites post endgameről
If you're at end-game you start to realize that the devs must not have played this game to the end.
It's just so weird sometimes. You're locked out of buying DZ vendor gear until rank 30, but once you hit rank 30 you're already in better gear than the vendor has to offer.
You are locked out of opening those chests in the DZ until rank 30, but once you hit rank 30 you realize those chests drop 2 blue items 100% of the time, and you're already in full purples.
At rank 50 you already have 50+ DZ keys, but for some reason a vendor is selling one dz key for 40 phoenix credits.... a key that opens a box that holds 2 purples. When you can spend ~100 phoenix credits on a blueprint for an ilvl 31 high-end item.
The DZ is a rogue-less area because of the insane penalty for going rogue. At the higher ranks, no one is attacking anyone. If you die at manhunt you lose 3-4 hours worth of experience grinding. In ONE DEATH!
Everyone's just hand-holding at the end game, and there's not a care in the world. I've never unsuccessfully extracted in 45 hours of playing. The dark zone is not at all like it was advertised. It's supposed to be a nerve-wracking zone where you have to constantly watch your back, but instead it's just another PvE area.
When you test your game in beta, you test the whole game -- people will find out what's wrong with it very quickly.
Instead, we tested the beginning portion of the game, and now release feels like a beta test. The amount of changes that will happen over the next few days/weeks could have been avoided if they didn't do that weird secrecy thing with the game and did a true closed beta test.
The game needs a lot of love -- and all of these people who are down-voting any sort of criticism are keeping the game from growing into what it needs to be. You're holding the game back, and it sucks for those of us who've seen all the game has to offer and are presenting the devs with the obvious flaws that need to be looked at.
We love the game just like you do, we are trying to make it better -- no one is asking for a deathmatch zone -- we are asking for balance.
Bár nem tartok még ott, de amiket láttam/olvastam az alapján pont ez az amire számítottam. Ennek is majd kellenek hónapok/év mire úgy ahogy rendbe rakják (igen rád gondolok kedves destiny) -
ratgab #2008 Megvettem....Jövők New York rendet tenni :-) -
Daermon #2007 Én se találkoztam rogueval. Pedig jó lett volna lelőni :) komolyabban veszik mint bétában -
Yserac #2006 Esik-esik, de milyen tulajdonságokkal, az nem mindegy. Annyira nem gyakori, hogy úszkáljon benne az ember, és a reforgeolás már nem sima creditre megy, hanem főnix pénz-ért. Az item drop gyakorisága megfelelő lenne, ha meglenne a másik tényező balansz faktor: patkány játékosok. De egyelőre nincsenek, ritka mint a fehér holló. Ritkább, mint a sárga drop. Lehet, hogy kevés a "DZ ready" player. Per pill mindenki bent dőzsöl. Bár lehet akadna itt rugó, de óriási a bünti ha kinyírnak. -
#2005 Season passem van, ami tartalmazza elvileg a tűzoltó ruhát is. Voltam a jutalombeváltó vendornál a bázison, de a tűzoltó ruha nincs :/ volt ott motoros rendőr, soldier, meg swat ruha is többek között, de pont a tűzoltó amit akartam nem. Erre van megoldás vagy hogy jutok hozzá, esetleg csak később oldódik fel? -
#2004 Így van. Semmi ertelme.. A sarga cucc 30as szinten szinte alap. Semmi "rare" nincs benne. Kb az árusok is utánnad dobják. -
#2003 Az itemizáció itt is el van kúrva 30as szinten szerintem. Azt hittem a high end itemeket nehéz lesz megszerezni és nem az lesz, hogy 3 nappal megjelenés után tele a szerver full sárga itemekben lévő emberekkel. -
Rhonin7 #2002 köszi! -
Daermon #2001 Ugy tudom nem. -
Rhonin7 #2000 legyártott zöld itemet lehet upgradelni kékre és esetleg a szintjét is lehet upgradelni? -
#1999 ok köszi -
#1998 Void. Már ok. -
#1997 30on csak -
#1996 6 éves. Szerinted tudja mit piszkál? :D -
#1995 Nem vagytok beszélö viszonyban? mert az lenne a legegyszerübb ha töle kérdeznéd meg mi állitott el. -
#1994 A gyerek leült reggel a gép elé, és mászkált, szerintem átállított valamit, mert kurvára nem hallom ha valaki mond valamit. Hol lehet a belső communikációt visszaállítani?