7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Bandicoot #2073 Erre a legelején kellett volna gondolni és a legendary cuccokat iszonyat ritkává tenni....
Mondjuk az a vicc mire oda jutok hogy lvl30 addigra már szopás lesz legendary-t szerezni..:D -
#2072 de ez mekkora faszság...annyira átgondolatlan az egész. :\ 1-2 kredit mikor egy fegyver 150-200 körül mozog -
Bandicoot #2071 Ez igaz.
Sőt idáig csak 1szer futottam Rogue csalogatóba (meglő stukkerral és várja hogy lődd hogy Rogue legyél).
Viszont pofátlan gyökerekbe annál inkább akiket kénytelen voltam megtorolni.:) -
#2070 sziasztok
side misson rewardot szeretnék felvenni egy rejtekhelyen, de nem engedi mikor odamegyek. beszélnem kéne egy csókával de nem lehet.
találkozott már valaki ilyennel? -
#2069 Deee sokkal, SOKKAL kevesebb van, mint bétában. Ott vicces volt minden extraction point. -
#2068 Na a tegnapi szerver restart óta visszavették a named boss -ok által dobott phoenix credit mennyiségét 10-13 -ról 1-3 -ra... Szóval most már nem igen van értelme emiatt farmolni a küldetéseket vagy a DZ -t. Viszont így meg aki korán feltolta a karakterét 30. szintre az elképesztő unfair előnyt kapott szerintem. Mint pl. én! :) Nekem csak a stash -ben van vagy 6 arany cuccom ami nem kell mert rosszabb annál ami most van. Momentán a legjobb módja a phoenix credit szerzésnek ha a Lincoln Tunnel -t farmolod challenge fokozaton. Ott nincsenek shotgunnerek, a Rioterek baseball ütőse meg még ezen a fokozaton sem jut el a közelembe... Nekem már megy, minden alkalommal 30 phoenix credit és egy biztos arany tárgy a végén. -
Yserac #2067 Ne menj egyedül! Elég nagy a division hungary, mindig akad valaki. -
Yserac #2066 Mi volt az oka? Ez tényleg baromság. -
Bandicoot #2065 Ami engem zavar és a BETA-ban nem volt vagy nem tünt fel az az ha megöl egy sima AI ellenfél. És ugye eejtem a pakkjaim...
Azt simán felveszi akárki ki is írja hogy lopott tőlem..De visszavenni nem tudom csak ha lelövöm és Rogue leszek... -
Rhonin7 #2064 -
#2063 New Yorkban? Majd a fapina vagy a Trump. :) -
Rhonin7 #2062 láttad miket lehet venni??? kb level 30-on senkinek nem kell a 30DZ level-es item...."jól átgondolták" ,mert ezt 2 napja csinálták...előtte lehetett venni értelmes ranggal is.......a karim 21 a DZ rangom 17 -
Rhonin7 #2061 dettó! 1 Rogue kill :P -
Bandicoot #2060 Öltem is nem egyet. -
Yserac #2059 Te már láttál rouget? :) -
Bandicoot #2058 Aki esetleg lvl 30 elött ahogy én is belátogatna DZ-be jótanács:
5 szinkülönbségenként rakja össze az embereket a DZ-ba a játék. Viszont nem a saját szintedhez mér hanem le van osztva:
Tehát ha például lvl 16 vagy akkor olyan pakkba rak ahol lvl 15-19ig vannak a játékosok. Ha lvl 12 akkor lvl 10-14-ig...És így tovább.
Célszerű mindig szintmaxon bemenni(tehát péel lvl19-en), mert lvl16-on simán szembejöhet egy lvl19-es rogue és esélyünk sincs.... -
#2057 Orbánkormány azonnal betiltatná tiltott szerencsejátêk okán LOL -
#2056 Csak kellene egy kártyaasztal a bázisra. :)
Azt értem, hogy a gyerekeket menekítették ki előbb, azért nincsenek, csak pár halott gyermeknek egy-egy oltár szerteszét, de ezek nem játszanak, csak a munka? :D -
#2055 Nem a ruhákról beszéltem, hanem a gwynt-féle mellékjátékokról. -
#2054 Ja közben meglett :D -
#2053 Phoenix vendor az hol van? -
#2052 na, na, naaaaa.. azért nehogy már ne lehessen kivitelezni, hogy lásd magadon a ruhákat amikre éppen pénzt baszol el, vagy hogy a bázisodon legyen egy fegyverszekrény :)) -
#2051 Azok főleg szingli játékok. Abban a ligában ahol a division indul, ez egyáltalán nem divat, és nem is lenne egyszerű kivitelezni, kevesen tolják egyedül. -
#2050 A CEhez meg nem. :)
Viszont, ha már ruha, mekkora baromság már a HQn az a ruhás vendor! Meg tudod venni, de amit tudsz róla, az a neve ÉS az ára. Semmi más. Megnézni? ÓH, proli szokás. :D
Találtam egy helyet a bázison, ahol ha úgy fordulsz, totál megvilágítja a karakteredet és szemből látod az egész ruházatod minden apró szeletkéjét is. Ott tűnt fel, hogy még az elit ruhák, pl. a bróker öltöny is szakadtak, :), a R6 ruha pedig szintén nem egy friss darab. :)
Eszméletlen, hogy képtelenek voltak megcsinálni a ruhák megtekinthetőségét értelmesre (értsd: 2016-ban nem lehet forgatni és zoomolni a karaktert), szar a karaktertergenerálsás, nincs fodrász rész, és nem tudod megnézni a ruha előre, csak ha ráadtad a karakterre. Lehetne vmi fegyverszoba, ruhákkal, vagy valami értelmesebb rész, ahol a ruhákat a szekrényben meg tudnád tekinteni. Ezt, még a WDben is képesek voltak leprogramozni, pedig ott voltak érdekességek, de az AC sorozatban is működőképes volt a rendszer ebben a tekintetben.
Még két dolog.
Az biztos, hogy a Socom M1A valami istenien néz ki, habár pontosságban nem tud annyit, mint a Military M1A. Nem is tudom van-e még egy ilyen jól kinéző mesterlövész puska ingame?
Kispóroltak pár dolgot a játékból, kár érte. Egy hosszabb távra tervezett nyílt világú játékban ez azért kevés. Nem azt mondom, hogy golf, vagy valami más hülyeség kellene bele, de azért a WDben is voltak minijátékok, a Witcher Gwyntje pedig egy újfajta dolgot hozott a minijátékok közé. Itt meg semmi sincs, amin nyerhetnél manit. Na mindegy.
-
#2049 limited edition-höz jár NYPD és FDNY ruha. -
#2048 ne sajnáld, szerintem nem olyan jó... -
#2047 Még valaki linkelte azt hiszem az egyik fb csoportban, hogy tartalmazni fogja az előrendelői skineket is, tehát tűzoltó, rendőr, mentős, katona. -
Neilhun #2046 Hali. Csatlakoznék magyar játékosokhoz. Itt a hosszú hétvége húzni kéne a dz levelt. :D
Uplay: NeilHUN
Utoljára szerkesztette: Neilhun, 2016.03.13. 10:08:21 -
Tomi82p #2045 Igen,a jutalombeváltó kereskedőnél lehet beváltani, az orvosi szárny után, lépcső mellett van. -
Daermon #2044 Ezt követelménynek hivják :)
DZ rank 30 meg hamar megvan. -
Rhonin7 #2043 WTF IS THIS SHIT? ez a 30-as DZ Rank megkötés a DZ cuccokhoz????? -
#2042 Igen, ezek meg is vannak. Meg amiket uplay pontokért fel lehetett oldani (shortbow, bróker, stb). -
#2041 Elő.
-
Java33 #2040 Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy másnál is előfordul random Game Crash...?
-
#2039 No hivatalosan.. 4 ruha jár hozzá. És majd késöbb kapunk még.azt hiszem 10 körül összesen. Amit nem értek miért nincs benne a marine meg a soldier dlc a season ba? Kicsit rablás szagú így a dolog. Tehát most a katona..motorosrendőr.. swat..sherif.. ruha van. -
#2038 Nekem goldom van, ami tartalmazza a season passt, de tűzoltóruháról nem is hallottam :) -
Betyar070 #2037 Érdeklődnék,hogy a Phönix kredit csomagot, illetve a fegyver festést hol lehet megkapni? A jutalmaknál beváltottam, de se az árusoknál se a a kelléktárban nem szerepel. Spec. árusnál lehet megvenni ?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.13. 09:00:09 -
#2036 Erre senki nem tud semmit? -
#2035 Hát én nem voltam ilyen szerencsés, mondjuk nem is lvl30 de dz-n rám szált egy 3 tagú francia csapat és kinyírtak többször is, volt hogy nem is volt nálam loot, viszont rajtuk kívül nem is találkoztam más emberrel. Kimentem majd ismét be, hátha berak más instance-ba de gyanítom az az 1 volt :p -
R0n1n #2034 Hali, csatlakoznék pvp-ző csapathoz, ha van itt olyan, de pve is mehet.
Steam nick: r0n1n