7647
  • Daermon
    Jaja, én 05:55-kor simán találtam Kihívásra csapatot :D
  • Betyar070
    Még hogy nem lett siker a játék. Reggel fél hatkor tele van játékossal a DZ !
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.20. 07:24:01
  • AJensen
    Egy dologgal kellene a Ubi-nak valamit kezdeni, de nagyon sürgősen. A High-Eng cuccos játékosok PVP-ben ne tudjanak trollkodni a kisebb szintű játékosokkal, mert baromi idegesítő, hogy beszabadul egy troll csapat, és konkrétan lehetetlen levadászni őket. Konkrétan ez a legnagyobb probléma most a játékkal.
  • Bazsi16
    Sziasztok sokat olvasgattam utána de nekem valamiért nem sikerül. március 9.én vettem egy asus gtx 970 kártyát nem kaptam hozzá kupont csak a kártya széria száma van. A far cry primal gond nélkül sikerült elsőre a pin+ szériával. Mikor az nvidia oldalán beirom a szériaszámot nem fogadja el és már mindent megpróbáltam de semmi ez mitől lehet?
  • Titan
    Privát videó...
  • Prince23
    Egy kis mini bossfight

Videosoktól és a hozzáértőktől kérdeném:

Full HD 60 fps-ben a nyers videoanyagot hány Mbps bitsebességgel veszitek fel? Nekem a Shadowplay 50 ,bps-sel vesz fel. De ezt szerintem nyugodtan csökkenthető mondjuk 20 mbps-re? És ha csökkentem a bitsebességet, akkor a nyersanyag mérete is jóval kisebb lesz??

Köszi előre is
  • AntiHero
    Egyedül egyik sem.
  • szomferi
    semmi különbség nincs, de a Steames játék is ugyanúgy meghívja a Uplayt, szóval ezért felesleges Steamre megvenni, ha azt hiszed, hogy nem fog kelleni emiatt a Uplay
  • AnuluWork #2386
    Melyik az a küldi, amelyik challengingben a legkönnyebb, akár egyedül is?
  • Betyar070
    A phonix kredittel csak lvl30-tól lehet vásárolni ? Azért kérdezem mert nekem az emeleten lévő Műszaki részlegen ( újrakalibrálás mellet ) nincs ott az árus. Esetleg a főküldetés során nyílik meg ez a részleg?
  • Titan
    Uplay Steam
  • alcca
    Mind a két helyen 60 euró a játék
  • zaep
    Lehet mindenhol.
  • ozimak
    Nem Steam-es? Maximum annyi, hogy Steam-en tudod aktiválni és játszani. Míg a Uplay-est csak Uplay-en, értelemszerűen.
  • Ackronikon
    passz nekem Uplay-es van.
  • Titan
    Skacok!

Nem tudjátok véletlen, hogy mi a különbség az Uplay-es game key és a Stream-es között, azon kívül, hogy a Streames majd 6ezerrel drágább?
  • szomferi
    LevelCapnek SLi-je van (980Ti, ha nem tévedek), JackFragsnek meg Tri-SLi (neki meg Titan X-ek, ha nem tévedek, de refhűtős mindkettejüké), szóval azért a 4K60FPS-hez kell a kraft
  • Danecay
    Az lenne a kérdésem, hogy a Dark Zone-on kívüli terület is játszható Co-Op módban vagy csak a DZ-n belüli terület, ahol nem csak, hogy lehet de egyenesen ajánlott is?
  • kiserik
    42 óra és megvan a lvl30, de még van mit csinálni a story-ban is :D Eddig minden forintot megért
  • ozimak
    No hát igen... az igények kérem szépen :) Én verem a seggem a földhöz, hogy ez így összejött :D Már így is összehúzódik az ánuszom amikor visszagondolok mennyit költöttem akkor :D Soha életemben nem adtam ki ennyit a PC-mre :) 150-es vga-m sosem lesz az tuti :) Akkor inkább nem lesz 4K gaming :))
  • Moby
    4K tévém van nekem is, de nincs az az isten, hogy huszonfps-el játszak. Majd ha lesz hozzá vga 150-en innen.
  • Krisztiam #2373
    ha kijön az x80 titan 16 gigával én olyat veszek :D
    az már csak bírni fogja a 4K-t :)
  • ozimak
    Nekem egy R9 390-em van. Nem mondom, hogy FPS hegyek vannak, de én már elvagyok 30-on is. Főleg ha ilyen szép játékról beszélünk. Le-le csúszik 27-28-ra, de 30 körül "eldöcög" a szebb és részletesebb külső részeken is. Csináltam pár képet Fraps-al, azt nem tudom mitől lett ilyen rohadtul sötét, mert a game nem ilyen. De ezeken is látszik, hogy azért nem lebutítva játszok. "Fél" Magas beállítások mellett (szűrések nélkül), a csúszkák olyan 50% körül vannak. És bizony ez 3840x2160...
  • Moby
    Persze lehet ezt komolyan tolni. 3x 65" oled 4K-ban, 3x Tianx-el. E!

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.19. 17:57:56
  • Moby
    Embörök. Ne őrüljünk megfele. Division 4k-hoz titanx KELL. Az meg 400. Az én agybahalálbahúzott 970-emen is benézeget negyvenekre komolyabb harcban. Fullhd-ban.
    Mirőbeszéltektikitten? :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.19. 17:47:09
  • Moby
    >Így a kettő együtt már kicsivel több mint 200 volt.

WOT?
  • szomferi
    én 4K-ban néztem, lehet, hogy valami plugined baszakszik vele, jobb ötletem nincs :D
  • ozimak
    Szép :) Tapasztalatból mondom! Tényleg nagyon ütős lett a grafika meg maga a hangulat, a részletesség.
    Igaz nem IPS paneles, de 4K-s monitorom van. Azt kell mondjam: Csak ajánlani tudom amúgy mindenkinek. Bármely játékról beszéljünk. Bár az a baj, hogy nekem is VGA-t is kellett cserélnem. Így a kettő együtt már kicsivel több mint 200 volt. De megérte! A valaha kiadott legnagyobb összegem volt a PC-mre mióta van. (14-15 éve) Gyűjtöttem rá egy jó darabig. Vagyis hogy pontos legyek a monitorra meg volt, a VGA-ra gyűjtögettem egy darabig. No meg persze a régi cuccokat eladtam(monitor,vga).
    Szerk.: Most ez csak nekem nem 4k? Még jó hogy 4K-s a monitorom :P
    Utoljára szerkesztette: ozimak, 2016.03.19. 17:17:21
  • Riddick21
    Nem bánjuk, hanem köszönjük, legalábbis én! Még nagyon nem tartok ezen a szinten, de már "értem", hogy mi történik, úgyhogy elég sokat tudok profitálni egy ilyen videóból! :)
  • szomferi
    30 megás nettel is szenvedés nézni max felbontáson, de azért csak végigtoltam úgy, egyszer lássam már 4K-ban is :D

• Nesuten

ha nem bánjátok

• Ackronikon
    ez a rogue dolog elég szenya, amikor 5 ugranak rám és lopkodják a cuccaimat persze tudom nekem nem kéne egyedül ott mászkálnom :)
  • Bandicoot
    Aki esetleg még nincs lvl30-on és nem vágyik a legendary cuccokra viszont szeretne rogue-okat szopatni,javaslom lvl29-en álljon meg és csak DZ....:)
    Ma röpke 2-3 óra alatt 5 Rogue gyereket daráltam le, köztük egy duót is egyszerre...Lvl29-es emberrel szinte nem is lehet találkozni (lvl25-29-ig rakja a DZ-be a népeket) mert ezen a szinten már mindenki inkább a lvl30-ra gyúr...És egy rakás lvl25-26os rogue gyökér rohangál.
    A kedvencem volt a DZ középső szektorában irtottam egy minibosst egy sráccal (lv26)...megöltük..felveszem a cuccot elindulok erre a gyerek hátbasoroz...viszont nekem lv29-en sebzésre gyúrva durva pajzzsal gyakorlatilag kicsit leszedte az életem,ugrottam, eü, tufftufff, feküdt a kis paraszt....Megnéztem volna a vergődést amiért nem tudott megölni hátulról, nyilván "CHEEEAATEEEEEEER" voltam
  • Zs0lt1
    Ha arra a zöld fegyóra gondolsz akkor az az aminek a terveit phoenix creditért lehet venni. Elég jó kis fegyó egyébként :-)
  • VvD
    Hát ez a játék fenomenális. Már 1 hete játszok vele, és régóta nem voltam úgy játékkal, hogy nehezemre esik letenni esténként. Egyszerűen eltalálták mind a világot, a hangulatot, mind pedig a harcot. Rohadt izgalmas, minden "encounter" más, valahogy mindig történik valami. De sosem válik túl nehézzé, hogy elveszítse az élvezetet. Komolyan gondolkozom azon, hogy picit komolyabban is belekezdek a játékba, és főleg ha megjönnek a raidek, akkor csatlakozom egy klánhoz. Van olyan aki ugyanolyan casual mint én itt? (napi max 1 óra sajnos, kivéve hétvégén).
    Nekem ez az utóbbi évek legjobbja kb.
  • Jabar
    sokaknál látom ezt a fegyót ami nála is van, ez a craftolható vector aminek a receptjét a bázison lehet megvenni vagy valami neves cucc?
  • Daermon
    Ez se normális :D
  • Krisztiam #2357
    nagyon komoly
  • Rhonin7
  • AntiHero
    Na részemről a random emberekkel challengezés kilőve...

Annyi gyökér van aki nem tud játszani, hogy siralmas. :D