7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Bandicoot #2434 Állatkertből szabadult állatokat még csakcsak. De fertőzötteket? Az megvan hogy itt egy génmanipulált halálos himlővírus pusztít, és nem valami zombivírus?:) -
Daermon #2433 Ugyan olyan end game van, mint a Diabloban. Azt se unják meg sokan, és még pár havonta újra is kezdik a Season miatt. -
Selminar #2432 Idovel fertozotteket + allatkertbol kiszabadult vadakat is fel lehet majd mutatni mint ellenfeleket. -
-
#2430 Bereggelted a játékot, tehát magát az uplay akkountodat kell akkor eladjad. Szívás haver... -
#2429 nem fog sokaig a polcomon maradni az biztos... -
Anonymusxx #2428 Hogyhogy nincs endgame? A játékban van valami főküldetés, vagy nem? -
-
-
#2425 Hat DaS 3ig tolom. Utanna ugyis szüneteltetem. :) -
#2424 Nálunk sincs evvel gond. Toljuk, megyünk, élvezzük. -
#2423 Átalakított módosítást csak a ruhaitemekre tudod tenni. Van kis csík az item bal alső sarkában, ha tud fogadni modifiert(illetve a mod besorolási színét, ha már be van pattintva). -
DonPedro22 #2422 Valaki legyen szíves leírni hogyan kell használni ezeket az Átalakított módosításokat vagy mit... fegyverre és ruházatra lehet rakni de nem tudom hogyan... megnyitom magát a cuccot F-el de azon belül nem tudom hogyan kell rátenni. -
#2421 Engem ez a veszély nem fenyeget. Semmi motivációt nem érzek és unom, azok is akikkel játszottam. -
#2420 Ugyan ezt mondtam 1 nap 9 ora játékidő után.
Most meg már 3 nap 11 óránál tartok. XD -
#2419 endgame átgondolatlan/nem létezik így megunják az emberek elég hamar. -
#2418 Attol függ milyen karaktert akarsz. Támadót, tankot, hibridet. -
#2417 Alacsony szintű játékost keresnék egy perces ingame segítségre. -
#2416 Nekem kicsivel több mint 6,5 de én is! -
#2415 Van aki szerint fos, van aki szerint jó. 42 órám van benne eddig, minden pillanatát élveztem. -
toza #2414 miert agyatok el?! ennyire fosh? -
Bozso91 #2413 Sziasztok!
Ha van kedvetek PS4-en DZ-t játszani, vegyetek fel nyugodtan!
Bozso91 -
#2412 A UBI-nál is tiltott az accountkereskedelem. Ha kibökik repül az account, meg a játék is. -
#2411 Ha esetleg kell valakinek egy Division szóljon! Az enyém eladó lett. Van rajta egy lvl27-es karakter.
Igény esetén még a CD-t is elpostázom. Ára legyen a bolti ár alatt megegyezés szerint ;) -
toza #2410
steamen eleg szart kapott,mert 30 adik szint utan vegulis csak ismetlodik ugyanaz es a DZ is ertelmetlen sokak szerint..
szerinetek is nem eri meg?! -
#2409 Ez a páncél érték, hogy működik? Mert úgy össz értéket nem látok belőle. Meg nem tudom hol helyezkedik el fontossági sorrendben. Szóval mondjuk ha van két kesztyűm mondjuk és az egyiken 200-al több pajzs van, a másik viszont 200-al több életet ad, akkor melyik az értékesebb?
-
ratgab #2408 Elértem a 20-as szintet....Pár hard küldi azért megizzaszt rendesen. -
#2407 szarakszik a szerver, próbálgatni kell és beenged, csapatba belépésnél/területváltásnál is kidob sokszor. -
Bazsi16 #2406 Most nem kaptunk hozzá kupont csak a kárta széria számával kellett regisztrálni és meg is kaptuk a far cry-t de a bolt is ugy hírdeti hogy mind a kettő játékot kapjuk hozzá.
igazából az a probléma hogy a division-t asus oldalán nem lehet a geforce odalán meg nem fogadja el a széria számot.
Utoljára szerkesztette: Bazsi16, 2016.03.20. 15:16:35 -
#2405 én is jártam már így egy msi kártyával. sajnos csak egy játékot lehetett beaktiválni vele, ami anno egy kuponos borderlands volt. -
#2404 -
ricsa008 #2403 detto -
#2402 Nektek se megy most? Valami Mike hibával kidob. -
#2401 Szép. :)
Nekem is minden sárga, de még nem vagyok megelégedve.
Meg van 130k DPS, de az életre meg skillre kell még gyurnom (talentek miatt). -
Mozes #2400 En coop-ban nyomom az elejétől egy haverommal es tömören: Egy nagy jo hangulatú, jol összerakott es optimalizált játék amin minden forintot meger. Első perctől minden flottul megy benne (beépített teamspeak, egymás megtalalsa, stb..) igy kell egy játékot megcsinálni, gratula! Vegyetek meg főleg ha van kivel együtt nyomni!!!! -
#2399 Na most már csak finomhangolni kell a karakteremet! :) Ha minden igaz akkor nemsokára jönnek az incrusion -ok amiknek ugye gear score korlátja van, hát szerintem nekem nem lesz ezzel gondom.
-
toza #2398 miert?
-
orphelins #2397 PS4-re eladnám a hibátlan játékomat, 15000 Ft. -
#2396 Bátran csökkentheted, és igen kisebb lesz. A youtube amúgy is átkonvertálja valami 7Mbps környékére ha jól rémlik. -
Xlay #2395 Sziasztok.
The Division-be PS4-en csapattársakat keresek, tegnap kezdtem el a játékot.
Vegyen fel bárki nyugodtan.
Köszi
PSN: BlackXlay