7647
  • Moby
    >Vannak akik már unják a gyűjtögetést és ezzel szórakoznak

Ők hol vannak? Kb 10 órában egyet sem láttunk. Nem mintha nagyon hiányoznának nekem, mert itt ugye balancing az semmilyen szinten nincsen (tegnap ismét véletlenül lettünk rogue-ok, egy player úgy szedett le négyünket, hogy meg se tudtuk sebezni...), tehát ha lehetne én inkább irtanám az egészből, úgy legalább a véletlen esetek sem lennének. Én nem látok mást, csak azt, hogy az egész DZ olyan kikúrtmódon kihalt, hogy az félelmetes. Valszeg azért, mert rendkívül jól működik, és mindenki veszettül élvezi.
  • Nagylaci
    Az amúgy megvan mindenkinek, hogy még gyorsan el kéne érni azt az 50. DZ szintet mert nemsokára elég rendesen megszaporodhat a játékban a teljesen kockázat mentesen játszó full bolond rogue játékosok száma?! Ami azt illeti már látom is őket megjelenni a játékban szóval próbálok sietni... :)
  • Moby
    Jelenleg mindenki ezt a tésztát gyúrja. Bármi másról hadoválni totális fail.
  • Betyar070
    Ez más tészta, majd javítják.

"/A "rogue klánok" résznél felvisítottam picit :D" pedig vannak már ! Vannak akik unják a gyűjtögetést és ezzel szórakoznak. ( Örülök hogy tetszett. )
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.22. 10:20:59
  • Moby
    Fű ez csodálatosan hagzik, a valóság az, hogy soha egyetlen rogue-ot nem láttam a minimap jelén kívül. Leszámítva magunkat, amikor mi lettünk azok a szerverek balfasszága miatt. A pr szöveg édi, a valósághoz mondjuk épp köze nincs :D

/A "rogue klánok" résznél felvisítottam picit :D
  • Nagylaci
    Nagyrészt igazad is van! Csak akkor néhány játékelem teljesen el van kúrva sajnos és ha megnézed a patch notes -t akkor ezt a készítők is látják! Eleve ott az a borzasztó nagy hazugság, hogy a játékban minden high-end gear megszerezhető a DZ nélkül is. Ez ugye teljesen nyilvánvaló hazugság. Azt elismerték már a készítők, hogy a legjobb gear a phoenix kreditért áruló vendoroktól szerezhető meg és nem fog változni a készlet(!) ezek vannak egyenlőre ebből kell karaktert építeni. És erre ezeknek a cuccoknak a jó részét betették a DZ -be egy ötvenes szintfal mögé. Szóval hiába mondom azt, hogy rühellem a DZ-t és egyszerűen ignorálom mert akkor elesek a játékban lévő HE itemek egy részétől. Most 42. szintű vagyok a DZ -ben és ha egy rogue kinyír akkor úgy 6K XP -t veszítek ami majd 45 perc játékidő... Ja, és hiába keresem meg és nyírom ki én is messze nem kapok érte annyi XP -t mint amennyi a halálomért kiszabott bünti volt. Ez fog most változni egyébként meglátjuk mennyire lesz majd jobb így a rendszer.
  • Betyar070
    Úgy látom elindult a fórumon is a DZ miatt a bosszankodás. Először is a készítők elképzelése szerint a DZ egy fertőzött zóna ahol a megmaradt készletekért a különböző bandák élet-halál harcot vívnak. Ez a hely ráadásul a renegát ügynökök (rogue) területe is!!!! , A DZ egy olyan világ ahol fokozottan érvényesek a farkas törvények. Ezért picsogni hogy a DZ-ben lelőnek gyerekes. Erre a területre egyedül belépni kétesélyes.( még párban is )
    A játék elején még az itt játszó játékosok zöme normális segítőkész volt, mostanra ez megváltozott. Kezdenek kialakulni a különböző klánok ( rogue-agent). Pont ez volt a készítők célja, egy olyan hely ahol mindenki eldöntheti hogy az erő melyik oldalát választja, és jól van ez így. Mindenki eldöntheti hogy mely oldalt erősíti: a rogue klánokét vagy ügynök oldalon áll. Aki pedig veszi a bátorságot hogy egyedül kószáljon ezen a vad helyen, annak good luck!
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.22. 10:15:17
  • Nagylaci
    Hopp, jön egy 1.5 gigás frissítés is a játékhoz szóval a dolog most nem csak szerver oldali...
  • Nagylaci
    Ma kilenctől tervezetten tizenkettőig állnak a szerverek, új patch kerül bevezetésre az 1.0.2. Itt lehet megnézni, hogy mi lesz benne, de leginkább csak finomhangolásnak/hibajavításnak tűnik egyenlőre.

The division – patch notes 1.0.2
  • TDC Geronimo
    Nem raidek lesznek azok csak mások hívják annak. Szerintem ne számíts semmi komolyra.
  • Betyar070
    Ez egy ilyen játék, be kell kalkulálni a trollokat is. Én egyedül toltam a DZlvl30 szintég, kb3-4x lőttek csak rám a parasztok. Megálltam szándékosan a lvl29 szintnél, és most én ütöm a parasztot a DZ-ben. (ezen a szinten általában csak 25-27-es roguek vannak,így a nagyobb tűzerővel elkapom őket. Direkt a tűzerőre gyúrtam a lvl29szint után, pont azért hogy betyárkodhassak a trollokal. )
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.22. 08:03:26
  • Mr_Brainiac
    Ezek a raidek amik lesznek PvE raidek lesznek mint más MMO-ban? van lehetőség klánokat csinálni?
  • Daermon
    Megöltek DZ-be? :D Vagy mi történt?
  • Moby
    Az nem a darkzone volt. Ami nem az volt, az elfogyott, a darkzone meg úgy gány, ahogy van. Úgy kompletten az. Mindegy hova peccselik, mert mandatory csinálni ezt az ultrafost, különben sehova se jutsz.
    Pusztuljon minden barom, akinek köze volt a megszületéséhez.
  • TDC Geronimo
    Nem tartott sokáig #2424
  • Moby
    Na én evvel a darkzone turhalével végeztem. Tőlem úgy meg oda peccseli a ubi, ahogy és ahova akarja. Velem megutáltatta az egész játékot ez a rémisztően elbaszott cucc. Ezerötöt végülis megért. Fin.
  • Jabar
    nekem is ma esett ki, most hogy már nerfelték/nerfelik :p
  • ratgab
    Mai napon igazából nem nagyon harcoltam egyjátékos módban. Csupán a gyűjthető cuccokat szedegettem össze. Azért ezek a telefonbeszélgetések néha elég érdekesek (majd az eltűnt ügynökök hátterét is megnézem illetve a survivor guide-ot). Valószínűleg hasonló pánikban lenne bárki, mint a játékban szereplő New Yorki lakosok ha egy ilyen járvány törne ki.

Holnap majd pár questet is elvégzek és valószínűleg meglesz a 25-ös szint is (már csak a paraszthajszálnyi választ el tőle).
  • Tyrant01
    Most esett DZ6-ban:

• Különc
    Frissítve
  • Jabar
    Valamikor múlt hét elején olvastam a trükköt az északi bázisos boss farmról és azóta egyszer nem volt ott, többször is néztem naponta. Lehet még szintezésnél megöltem és így jártam, mondjuk nem vagyok ezzel egyedül, tesómnál sem volt ott egyszer sem.
  • Shep
    4000-ért átveszem az accot :) Na jó lehet 5-ért is .)
  • Bandicoot
    Spawnlotak azok ha nem öltél le mindenkit csak a főganajt,:)
  • Jabar
    nekem eddig sem respawnoltak a genyók, nem tudtam farmolni :p
  • Moby
    Janem. Miért, volt neki?

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.21. 19:02:12
  • Moby
    >Nyilván aki megteheti, hogy 3 haverjával együtt nyomuljon a DZ-ben, annak biztos nagyon élvezetes a játék, de sajnos a többi haverom tetszését nem nyerte el a játék, így maradtam egyedül.

A tényt figyelembe véve tovább bírtad, mint ameddig én bírtam volna egyedül:)
  • AnuluWork #2488
    Néztétek a holnapi patch noteját? :)

"Named NPCs will no longer respawn after being killed in the Open World. This will prevent situations where players were able to kill a same named NPC over and over again."
  • LeWyTy
    Csak én untam meg teljesen 2 hét alatt?
  • jan5650
    Hát én lvl 27-en jutottal el odáig, hogy kedvem sincs elindítani.

Iszonyatosan monoton: (VIGYÁZAT, CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gyakorlatilag minden megyében van 6-7 oldalküldetés (helyre kell állítanod a rádiót, meg kell mented a civileket, víruskutatás kell végezned, meg kell ölnöd egy neves karaktert, megvédeni egy tiszet, megvédeni a szállítmányt, meg van egy Mission "insta" és cső, mehetsz át a következő megyébe, ott megint helyre kell állítanod a rádiót, meg kell mentened a civileket, víruskutatás kell végezned, meg kell ölnöd egy neves karaktert, meg egy "insta" és cső. Na, eljutottál oda, hogy kivégeztél 2 megyét, úgyhogy juhúúúú, irány a 3. megye ahol helyre kell állítanod a rádiót, meg kell mented a civileket, víruskutatás kell végezned, meg kell ölnöd egy neves karaktert, meg van egy "insta" és cső. De a helyzet itt már bonyolódik, mert mehetsz a 4. megyébe, ahol helyre kell állítanod a rádiót, meg kell mented a civileket, víruskutatás kell végezned, meg kell ölnöd egy neves karaktert, megvédeni egy tisztet, megvédeni a szállítmányt, meg van egy Mission "insta" és már mehetsz is a 5. megyébe!

Nem is értem, hogy gondolták azt, hogy végig ugyan azokat a Side Questeket kell csinálnod minden zónában. Hihetetlen mit meg nem engednek maguknak a fejlesztők. Ne értsetek félre, iszonyat szép, hangulatosak a pályák, még a történetre is azt mondom, hogy kellemes, a fő Mission-ok pedig rohadt jók (kifejezetten a plázás, pénzkeresés tetszett) de ha a fő küldetéseket kivesszük, akkor gyakorlatilag van max. 10 féle quest és ezek egyfolytában ismétlődnek. (Jah, és ezek a quest-ek nem csak hasonlítanak egymásra, hanem TELJESEN UGYAN AZOK). Ehhez képest a WoW is egy istencsászár. Hiába van az, hogy a játék 90%-ban az ölj meg x-et yz-ból típusú questek vannak, legalább az yz változóból van legalább vagy 1000.... Itt meg van kapucnis nigger, lángszórós gázálarcos, sunyulós sniper, állig pajzsban cammongós rambó, meg ilyen mehanikus gránátdobálós őrült oszt cső, oszd be... (Jó, lehet hogy kihagytam még 1-2 fajtát, de ez így is elég szegényes)

Világ életemben lootmániás voltam (WoW, Diablo, Borderlands, stb) de itt egyszerűen már az sem motivál. A legjobb lootok csak DZ-ben esnek, az meg úgy el van cseszve ahogy csak kell. Szerintem ez a folyamatos bizonytalanság, hogy bármikor bárki ellened fordulhat eléggé visszafele sült el. Az hogy végigszenvedsz egy DZ erődöt, vállvetve harcoltok hogy védjétek a kimentési zónát, és amikor ledobják a kötelet a cuccoknak, és az egyik csapattársad - aki titokban vérpistike - épp akkor jön rá, hogy aznap elfelejtette bevenni a Xanax-át, tombolásba kezd, és a rögtönzött csapattársai elhullott testei felett valószínűleg ejakulációhoz közeli állapotban vígan szelektál a "friss" lootok között... Na ez priceless... Vagy ha nem a saját csapattagod akkor egy másik orosz/ukrán/román/Mucsaröcsögi unatkozó banda szórakoztat.

Nyilván aki megteheti, hogy 3 haverjával együtt nyomuljon a DZ-ben, annak biztos nagyon élvezetes a játék, de sajnos a többi haverom tetszését nem nyerte el a játék, így maradtam egyedül.

Összegezve a játékot: nagyon szép, érdekes sztori, elfogadható craftolással, loot-rendszerrel, ötletes bázisfejlesztéssel, testre szabható skill-stat rendszerrel. Ellenben POFÁTLANUL monoton side questek, elcseszett DZ-vel rendelkező játék, ahol egyedül nem sokra mész. Nyilván most joggal mondhatnátok, hogy hát de ez MMO (?) meg hogy ez kifejezetten csapatjáték, de nem az. Az hogy egyszerre max. 14 ember szaladgál egy területen még nem teszi MMO-vá. Én sajnos megbántam hogy megvettem. Nem rossz játék, de nekem nagyobbak igényeim :D

Szerencsére csak ez az egy játékom van az Ubisofttól, így nem morzsolnék könnycseppet az accomat után :D
    Utoljára szerkesztette: jan5650, 2016.03.21. 18:51:22
  • Prince23
    Nektek van szerver? nem tudok játszani...
  • Rhonin7
    nem Magyarok forditjak hanem angolok magyarra...............
  • Jabar
    amint látom a patchnotes-ban már mind1 is :p
  • toza #2482
    azt h allicsd at angolra .. akkor erteni fogod.

magyarok nem tudnak forditani..
  • Jabar
    Ez mit jelent?

• ratgab
    Nagyon helyes eljárás, olvasgassák csak :-)
  • Moby
    Ja. Olvasgatják az sg-t, aki snecik!
  • ratgab
    Úgy látszik a DZ sirámok egy része meghallgatásra talált.
  • Prince23
    Win 7-en, nekem nincs probléma. Perfekt
  • Moby
    Alakulunk.
  • Daermon
    Tetszetős. Asszem akkor ma pihentetem :) Asszem több rogue lesz ezután, hogy kevesebb a bukta.