7647
  • AnuluWork #2594
    Van arról valahol lista, hogy mely fegyverebbek (assault és sub) mennyire pontosak? Egyáltalán mely fegyverek a legpontosabb, legkevésbé ugráló fegyverek? (A Socom Scar-L és a Police T-8..) az, ami eddig nagyon bejött.)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.23. 06:59:42
  • AnuluWork #2593
    Nekem se volt gondom, bár csak két küldit nyomtam le.
  • Tikal #2592
    szörnyű ez a patch, lett egy rakás új probléma.. lag, karakter beragadás, nem regisztrálja a találatokat :(
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.03.22. 22:58:52
  • Daermon
    Nekem ma este se DZ-ben, se napi küldetésben nem volt semmi technikai gondom. Esett 1-2 haszontalan sárga.
    Amúgy ez a Warengate mekkora egy szopó így, Kihívás módban :D De 2 óra alatt csak sikerült.
    Még szerintem 1-2 napot rászánok és lehet pihentetem kicsit, így is 58 óra már benne van.
    Ilyen a kari most:
  • TDC Geronimo
    Miért? DZbe halálnál harmad annyi xp/dz found loss, esett highend cucc ma már DZ4be meg hard daly bossból is
  • TDC Geronimo
    most nézem incursionből operation lett, gear scoreból meg gear grade :)
  • Moby
    Így. Kb 1 órát volt nyitva az ablak, az is 1 hónapja, szal má nem érdemes vpn-ezni.
  • Ackronikon
    ha ezt a küldit befejezem mára ennyi
  • lostprophet
    Jupijé, kábé 2-3 percenként kidobál asztalra.
  • Krisztiam #2585
    akkor jöhet az újabb patch :D
  • DonPedro22
    Én egy küldit csináltam 3 random sráccal és küldi közben vagy 20x kidobott kapcsolati problémával.
  • Rhonin7
    ritka fos egy patch lett.........
  • Ackronikon
    huh ahogy nézem lesz mit rendbe rakni. sok apró és nem apró bug. az előbb berakott challenge mód napi küldire sehol egy mob. utána 2x nem indult el a napi küldi megint....
  • Ackronikon
    na mennek de azért nem 100%-os a dolog
  • Ackronikon
    na ahogy nézem nem mennek a napi küldik, vagy csak nálam nem? nem indulnak el ott állunk és semmi, továbbá iszonyat lassan töltődik be a játék
  • Krisztiam #2579
    nekem is
  • Doki0007
    Uplay csak nálam halt be? Kapcsolat megszakad hibával nem tudok belépni.
  • Különc
    Esik majd, vagy craftolj, creditet költeni lvl 30-ig egyáltalán nem érdemes
  • DonPedro22
    Érdemes minden szinten új fegyvert venni?
  • Conqvistador
    Vagyis el kell verekedni magad az 50es Dz szintig és utána még egy fokkal erősebbek lesznek a karakterek a spéci cuccoktól? 2 hét alatt jutott már el valaki odáig?

Megvettem most települ baromira kíváncsi vagyok milyen lesz. Videók alapján tetszett.
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.03.22. 17:27:36
  • MrDevil
    Köszi, lehet akkor olyan gyorsan lejött, hogy észre sem vettem
  • Pocakattys
    2.12 gigát húz nekem le most.
  • tutituti
    Hogy vetted ezeröcsiért meg?
  • Tikal #2571
  • MrDevil
    Sziasztok, a patch szedett le valamit , mert én nem láttam , hogy töltött volna bármit is?
    Utoljára szerkesztette: MrDevil, 2016.03.22. 15:44:49
  • AntiHero
    Jó ez a patch. Napi küldik 5ből 4x bebugolnak és nem mennek tovább. :)
  • Nagylaci
    Amúgy még arra is érdemes figyelni, hogy a DZ -ben vett tervrajzok összeállítása igényel egy plusz nyersanyagot a division tech -et ami csak a DZ -ből szerezhető be és eddig elég ritka volt. Ez a patch ezen is próbálna változtatni, de ezt is figyelembe kell azért venni. Szóval hatékonyabb a bázison venni tervrajzokat és azokat akár többször is kikraftolni mert azokhoz nem kell a plusz nyersanyag!
  • kiserik
    Gracias!
  • Systore #2566
    egy másik sráccal elkentük 4-es teamek száját párszor amíg tartott a dolog. fun volt
  • Nagylaci
    A phoenix kreditért vásárolható tárgyak a DZ -ben 50 -es szinthez vannak kötve! Nem 30...
  • kiserik
    Na ez jó hír. Én Chains-t (Láncos) farmolgattam, mert még lehetett, egy kis plusz Phoenix Creditért :D

Kérdés: az első Phoenix Crediteimet a bázison érdemes e elköltenem, vagy inkább kezdjek neki felhúzni a DZ szintet 30-ra (most 15) és spóroljam meg addig őket? (egyelőre csak lila cuccaim vannak)
    Utoljára szerkesztette: kiserik, 2016.03.22. 14:28:41
  • ogreee
    Jó hogy kijött a frissítés..be is döglött a szerver
  • Nagylaci
    Pedig pár mázlista biztos sok szintet lépett DZ -ben ez alatt az idő alatt. :) De persze semmi jelentősége, én is megpróbáltam, de senkivel nem találkoztam DZ -ben. :)
  • Tyrant01
    We will restart all game servers at 2 PM CET | 1 PM UTC | 9 AM EDT | 6 AM PDT. Downtime: 15 minutes. No rollback of character data.
  • Nagylaci
    Szerintem nem fogsz benne csalódni és idővel még a DZ -ből is lehet valami szórakoztató dolog, ha foglalkoznak vele.
  • eje75
    Nem tudom ki hogy van ezzel, de ezzel a problémával napok óta találkozok.... gránátos fejbelövöm, még! ELDOBJA a gránátot, majd 1 mp. múlva fejlövéssel meghal...vicc...
  • Conqvistador
    Na akkor elmegyek megvenni :D G2An is ugyanannyi még, mint a boltban és nem érdemes kockáztatni :D
    Remélem nem fogok csalódni a játékban.
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.03.22. 14:12:18
  • Nagylaci
    Így van, Dz -n kívül nem lehet egymást megsebezni semmivel.
  • Conqvistador
    Hú és egy nagyon buta kérdés még a végére. PVE területen ha vadidegenek csatlakoznak hozzánk a játékba azok ugye nem tudnak minket direkt kinyírni? Baráti tűz nincs remélem... :D Csak DZ-n...
  • TDC Geronimo
    szerver oldalon tudják állítani drop rateket, mob spawnt, DZ currencyt stb. Nem csak sima restart ez