7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#2594 Van arról valahol lista, hogy mely fegyverebbek (assault és sub) mennyire pontosak? Egyáltalán mely fegyverek a legpontosabb, legkevésbé ugráló fegyverek? (A Socom Scar-L és a Police T-8..) az, ami eddig nagyon bejött.)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.23. 06:59:42 -
#2593 Nekem se volt gondom, bár csak két küldit nyomtam le. -
#2592 szörnyű ez a patch, lett egy rakás új probléma.. lag, karakter beragadás, nem regisztrálja a találatokat :(
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.03.22. 22:58:52 -
Daermon #2591 Nekem ma este se DZ-ben, se napi küldetésben nem volt semmi technikai gondom. Esett 1-2 haszontalan sárga.
Amúgy ez a Warengate mekkora egy szopó így, Kihívás módban :D De 2 óra alatt csak sikerült.
Még szerintem 1-2 napot rászánok és lehet pihentetem kicsit, így is 58 óra már benne van.
Ilyen a kari most:
-
#2590 Miért? DZbe halálnál harmad annyi xp/dz found loss, esett highend cucc ma már DZ4be meg hard daly bossból is -
#2589 most nézem incursionből operation lett, gear scoreból meg gear grade :) -
#2588 Így. Kb 1 órát volt nyitva az ablak, az is 1 hónapja, szal má nem érdemes vpn-ezni. -
Ackronikon #2587 ha ezt a küldit befejezem mára ennyi
-
#2586 Jupijé, kábé 2-3 percenként kidobál asztalra. -
#2585 akkor jöhet az újabb patch :D -
DonPedro22 #2584 Én egy küldit csináltam 3 random sráccal és küldi közben vagy 20x kidobott kapcsolati problémával. -
Rhonin7 #2583 ritka fos egy patch lett......... -
Ackronikon #2582 huh ahogy nézem lesz mit rendbe rakni. sok apró és nem apró bug. az előbb berakott challenge mód napi küldire sehol egy mob. utána 2x nem indult el a napi küldi megint.... -
Ackronikon #2581 na mennek de azért nem 100%-os a dolog -
Ackronikon #2580 na ahogy nézem nem mennek a napi küldik, vagy csak nálam nem? nem indulnak el ott állunk és semmi, továbbá iszonyat lassan töltődik be a játék -
#2579 nekem is -
Doki0007 #2578 Uplay csak nálam halt be? Kapcsolat megszakad hibával nem tudok belépni. -
#2577 Esik majd, vagy craftolj, creditet költeni lvl 30-ig egyáltalán nem érdemes -
DonPedro22 #2576 Érdemes minden szinten új fegyvert venni? -
Conqvistador #2575 Vagyis el kell verekedni magad az 50es Dz szintig és utána még egy fokkal erősebbek lesznek a karakterek a spéci cuccoktól? 2 hét alatt jutott már el valaki odáig?
Megvettem most települ baromira kíváncsi vagyok milyen lesz. Videók alapján tetszett.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.03.22. 17:27:36 -
#2574 Köszi, lehet akkor olyan gyorsan lejött, hogy észre sem vettem -
#2573 2.12 gigát húz nekem le most.
-
#2572 Hogy vetted ezeröcsiért meg? -
#2571 -
#2570 Sziasztok, a patch szedett le valamit , mert én nem láttam , hogy töltött volna bármit is?
Utoljára szerkesztette: MrDevil, 2016.03.22. 15:44:49 -
#2569 Jó ez a patch. Napi küldik 5ből 4x bebugolnak és nem mennek tovább. :) -
#2568 Amúgy még arra is érdemes figyelni, hogy a DZ -ben vett tervrajzok összeállítása igényel egy plusz nyersanyagot a division tech -et ami csak a DZ -ből szerezhető be és eddig elég ritka volt. Ez a patch ezen is próbálna változtatni, de ezt is figyelembe kell azért venni. Szóval hatékonyabb a bázison venni tervrajzokat és azokat akár többször is kikraftolni mert azokhoz nem kell a plusz nyersanyag! -
#2567 Gracias! -
#2566 egy másik sráccal elkentük 4-es teamek száját párszor amíg tartott a dolog. fun volt -
#2565 A phoenix kreditért vásárolható tárgyak a DZ -ben 50 -es szinthez vannak kötve! Nem 30... -
#2564 Na ez jó hír. Én Chains-t (Láncos) farmolgattam, mert még lehetett, egy kis plusz Phoenix Creditért :D
Kérdés: az első Phoenix Crediteimet a bázison érdemes e elköltenem, vagy inkább kezdjek neki felhúzni a DZ szintet 30-ra (most 15) és spóroljam meg addig őket? (egyelőre csak lila cuccaim vannak)
Utoljára szerkesztette: kiserik, 2016.03.22. 14:28:41 -
ogreee #2563 Jó hogy kijött a frissítés..be is döglött a szerver -
#2562 Pedig pár mázlista biztos sok szintet lépett DZ -ben ez alatt az idő alatt. :) De persze semmi jelentősége, én is megpróbáltam, de senkivel nem találkoztam DZ -ben. :) -
Tyrant01 #2561 We will restart all game servers at 2 PM CET | 1 PM UTC | 9 AM EDT | 6 AM PDT. Downtime: 15 minutes. No rollback of character data. -
#2560 Szerintem nem fogsz benne csalódni és idővel még a DZ -ből is lehet valami szórakoztató dolog, ha foglalkoznak vele. -
eje75 #2559 Nem tudom ki hogy van ezzel, de ezzel a problémával napok óta találkozok.... gránátos fejbelövöm, még! ELDOBJA a gránátot, majd 1 mp. múlva fejlövéssel meghal...vicc... -
Conqvistador #2558 Na akkor elmegyek megvenni :D G2An is ugyanannyi még, mint a boltban és nem érdemes kockáztatni :D
Remélem nem fogok csalódni a játékban.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.03.22. 14:12:18 -
#2557 Így van, Dz -n kívül nem lehet egymást megsebezni semmivel. -
Conqvistador #2556 Hú és egy nagyon buta kérdés még a végére. PVE területen ha vadidegenek csatlakoznak hozzánk a játékba azok ugye nem tudnak minket direkt kinyírni? Baráti tűz nincs remélem... :D Csak DZ-n... -
#2555 szerver oldalon tudják állítani drop rateket, mob spawnt, DZ currencyt stb. Nem csak sima restart ez