7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#2634 Bocs a bázison lévő special vendornál lehet venni recepteket arany dolgokra. Arról beszéltem. Lehet nem annyira jók mint amit linkeltél de kezdésnek jó. -
#2633 A baj az, hogy a Vector mindent visz momentán a játékban! Annak a tervrajzát kell megvenni a bázison aztán addig kraftolni amíg egy nagyon előnyöst dob az RNG és totál kritikus esélyre és kritikus sebzésre tápolni amidet csak tudod. Elmebeteg dolog lesz belőle a DZ -ben esélyed sincs az ellen aki egy Vector -ra épített crit build -el szaladgál. A fegyver balansz még csak egy álom ebben a játékban, de ez várható volt még csak a történet elején vagyunk reméljük belövik majd idővel jobban.
Bár igazad lenne, de a phoenix kreditért áruló vendor a DZ06 -ban így néz ki:
Szóval 30. karakter szint és 50. Dz szint alatt nem vásárolhatsz nála!
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.03.24. 11:40:50 -
#2632 Nem kell hozzá lvl 50. Már 27 en is működik. Szerintem nincs is ranghoz kötve csak credithez. -
#2631 Jobban jársz ha főnix krediten veszel receptet és legyártod. 182 egy ak. -
#2630 Köszi! XD Hát szórni soha... Minden kihívás szinten teljesített küldetés végén kapsz egy arany tárgyat ami fegyver, fegyver kiegészítő nem lehet és kb. ezzel kell beérni. Még a DZ06 -ban sem esnek arany tárgyak (főleg nem fegyverek) a mobokból... Nagyon ritkán dobnak egyet, de tényleg NAGYON ritkán... Úgy néz, ki hogy a készítők célja az volt, hogy érd el a karakter 30. szintet a DZ 50. szintet és akkor phoenix kreditet farmolva kraftolhatsz magadnak fegyvereket.
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.03.24. 11:35:12 -
Betyar070 #2629 Gratula!
Más: Az aranyfegyvereket mikor kezdi el szórni a játék? Ma az utolsó küldetést (székház) toltam nehéz fokozaton és ott is a boss-ból csak lila cuccok estek. A napi küldetéseket is letoltam tegnap kihívás szinten, de csak egy nyamvadt kommandós aranykesztyű pottyant.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.24. 11:21:11 -
#2628 Na végre, már el sem hiszem, hogy megvan...
-
barmi #2627 Egyre lassabban fejlődök, de azért mindig ad valami plusszos cuccot amitől kicsit jobb lesz az összkép :
Utoljára szerkesztette: barmi, 2016.03.24. 09:03:16 -
Betyar070 #2626 Ott a pont, egyetértek. (lvl30-nál elértem a bűvös 100000 DPS-t. és csak lila cuccok voltak. Természetesen nem csak a DPS adata fontos, sokat számít a fegyver egyéni tulajdonságai is !)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.24. 09:00:05 -
Daermon #2625 Volt a 2 béta, azóta nincs. -
Conqvistador #2624 Meg egyedül talán nincs is akkora késztetés pörgetni a küldiket. 3-4 embernél nincs idő vacakolni sodródsz az árral :D -
#2623 Én fejlődés közben is amint fegyvert cseréltem toltam rá a kiegészítőket, nagyon sokat tudnak dobni rajta. -
#2622 Az a durva én alig fejlődök. Ma is azon vettem észre magam, hogy 1,5 órája csak bóklászok.... :-) -
ratgab #2621 Hát én egyelőre még csak level 27 volt úgyhogy a modolásba nagyon sok energiát nem tettem bele. Még gyűjtögetem a gyűjtögetnivalót és megcsinálok pár küldit majd level 29 után irány a DZ zóna (tettem már egy rövid látogatást 20-as szinten, de DZ level 6 környékén inkább elhúztam a csíkot (Azt hiszem a 4-es vagy 5-ös Zónába tévedtem be elsőre és eléggé vért izzadós élmény volt). -
#2620 Socom M1A ami mesterlövészpuskából bejött, és assault rifleből pedig Ő:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Valami ultrabrutálisan pontos. Olyan, mint egy Submachine Gun, csak van lőtávja: oda lő, ahová célzol. Nem ugrál, nem szór, 55 lőszert oda lövi ki, ahová szeretnéd. Én nem tudom milyen fegyverekbe botlok még bele, de ez a kettő az, ami eddig igazán bejött. -
#2619 Sziasztok!
Nincs valami módja, hogy kipróbáljam a divison-t? egy 7 napos access vagy valami?
Köszi! -
#2618 Pont este volt a bázis árusánál olyan lila tár, ami 8x% -os tárkapacitást adott ... kapásból vettem belőle kettőt :) -
Daermon #2617 A játékosok nagy része egyedül szintez, aztán lvl30-tól meg úgy is másokkal fogja tolni csapatban. -
#2616 Csak nekem szánalmas hogy 17 szinten nincsen sehol normális player? Csacsogó, csámcsogó nyomorultak persze igen.. :D Apropó valakit érdekel kod a négy unlockolhato gear sethez? Vadász, tűzoltó, rendőr, mentős.. -
#2615 Megoldódott -
#2614 Nem biztos hogy ebbe szaladtál bele, mert haver is előbb nem tudott belépni, de 10. próbálkozás után egyszer csak jó lett :D -
#2613 valaki coop? most lépek be a játékba
MerlinW TS-en wild run szobába megtaláltok, vagy ZellerHUN uplay-en -
DonPedro22 #2612 na de jó... mi jön még? mindjárt itt a hosszú hétvége... -
#2611 http://www.pcguru.hu/hirek/the-division-egy-bug-kizarja-a-jatekosokat-a-felhasznaloi-fiokjukbol/36317 -
DonPedro22 #2610 Nekem az Uplayt sem nyitja meg nem tudok bejelentkezni, a játéknál pedig azt írja hogy az Ubisoft szolgáltatás jelenleg nem elérhető -
Ackronikon #2609 nekem megy, bár az előbb jöttem vissza kb 5 perce és először azt írta hogy offline aztán simán ment tovább
-
#2608 Nektek mennek a szerverek? Mi a fasz van? :) -
Ackronikon #2607 Én végig egyedül szinteztem..na jó ... néha csapatban de 90%-ban egyedül simán végig tudod tolni, javaslom a gear-eden változtass szerintem ne csak HP-ra gyúrj. 30ason már többet kell csapatban tolni ha haladni akarsz hogy legyenek jobbnál jobb cuccaid, DZ-ben meg főleg kell csapat mert PVP zóna és imádják 3-4-en ölni azokat akik egyedül mászkálnak viszont sajnos nincs más alternatíva mert jó cuccok vannak ott és sajnos a 2-3 napi quest hamar kész utána nincs semmi, tehát kényszer a DZ. -
Conqvistador #2606 Én csak 9es vagyok még. Gondolom nem lennék nagy segítség max ha meghalsz feltámasztanálak fedezékből :D -
hawkie22 #2605 Én most kicsit megakadtam lvl22-n, egyedül kicsit nehezen végzek a küldikkel, TS-en meg nincs senki. :( Publicban meg eg küldi után kilép mindenki, azt kereshetek megint embert. Szóval nem egyszerü. Igaz, a DPS-em se annyira fényes, csak 13K, eddig HP-ra gyúrtam, az most 19K. -
Nicco #2604 Üdv!
Ma hajnalban végre én is elértem a 30-as szintet. Ha esetleg van valaki, aki hasonló cipőben jár, és most kezdene neki az end game-nek, és csapattársakat keres, az írjon rám, vagy jelöljön be in game (IGN: nicklencz). -
Ackronikon #2603 de megy, minden fasza legalábbis nálam -
#2602 Jól gondolom hogy nem megy a szerver? Nem tudok csatlakozni :(
-
Tyrant01 #2601 Caduceus, brutál, ahogy újratölti a skilleket, Eldobok egy gas charge-os seeker mine-t, mire lejár a hatása, már dobhatom a következőt.
Másodlagosnak meg M1A. -
#2600 feka AK-74 nem 47.Az egyik legjobb fegyver a játékban,bár most találtam egy class m44-et,ami minden lövésre vérzést okozhat,ami nem elhanyagolható 41% pontosság mellett. -
Ackronikon #2599 Vector-ral tolom 30óta ahogy összejött a phoenix rá. kb mást nem is használok, bár gondolkodm LMG-n mellett bár ez a spec függő hogy mit kell a csapatban csinálni pontosabban mire rakom össze a gear-em. Nem csak a dps fontos a többi statot is figyelembe kell venni és azzal játszon mindenki amivel kényelmesebb. -
#2598 AR-ekkel és LMG-kkel szinteztem, de 30-on váltottam SMG-re. Kritikusra gyúrva brutális sebzést lehet velük művelni. Másodlagosra meg általában M1A vagy LMG. -
Árnyvadász #2597 AK-47 jött be eddig. Tettem rá pár kiegészítőt is, mint távcső, gyorsabb tárcsere, visszarúgás csökkentés és hangtompító. Bár még csak lvl7 vagyok, lehet később lesz más fegyver, ami jobban be fog jönni. -
Daermon #2596 Szintén gépkarabélyok (craftolt AK-47-em van most) és mesterlövész. Pisztolyt ritkán használom. -
ratgab #2595 Amúgy ki milyen fegyverrre esküszik, milyet használ? Én szeretem a tűzgyorsaságot mégis a falramászok az smg-k kis tárkapacitásától kritikus találat ide, kritikus találat oda.
Leginkább az ak-47 típusú fegyvereket találtam kiemelten hasznosnak a játékban. Általában emellett van nálam általában egy mesterlövészpuska (a lehető legnagyobb damage kibocsájtással), amivel fejvadászatot tartok az összecsapások elején...Emellett hatalmas pisztoly rajongó vagyok. Viszont amennyire gondoltam, hogy imádni fogom a magnumokat, illetve a 6 lövetű forgótáras csodákat annyira nem tűnnek hasznosnak (pedig sebzés alapján kézi mesterlövészpuskának kéne lenniük). Ehelyett most egy közepes tűzgyorsaságú szintén közepes sebzésű M1911 lóg az oldalamon.... Erre építve be van aktiválva a pisztoly ölésenkénti 1 tár adás perk a főfegyverhez így tulajdonképpen sosincs muníció problémám.
Kinek mi a kedvenc fegyvere a játékban?