7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Since #2674 És akkor milyen "megoldás" - taktika van? Farmolni a bossokat és bízni benne hogy dob valami jó sárga fegyvert? :) -
#2673 Nincsen. Jól láttod.. -
#2672 Nincsenek, csak ötvenedik szinten tudsz venni blueprinteket és csak phoenix kreditért. És a division tech gyorsan elfogy és akkor nem tudod kraftolni őket ráadásul...
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.03.24. 17:22:42 -
Since #2671 DZ-ben van lvl30as vendor akitől lehet venni blueprintet? Az a bajom, hogy a "sima" vendornál a központban alap sárga blueprintek vannak, viszont DZ-ben csak level 50től láttam blueprinteket... Esetleg kihagytam volna egy DZ vendort ahol vannak 30as blueprintek? -
eje75 #2670 Köszi mindenkinek.. -
#2669 O betű -
#2668 Esc, csoportkezelés, kilépés a csoportból. -
#2667 A játék komoly mennyiségű "gyerekbetegségtől" szenved egyenlőre. Ahogy fegyver "balansz" nincs úgy a gazdasági rendszer is egy komplett katasztrófa. Alap kredit haszontalan, DZ kredit pedig látványosan el lett cseszve azzal, hogy amikor még vásárolnál vele akkor még nem lehet, viszont mire eléred a DZ rank 30 -at addigra a Dz loot -ból már amúgy is megoldottad lilákkal a felszerelésed szóval az is haszontalan. Az egyetlen dolog amivel tudsz mit kezdeni az a phoenix kredit. Ha ezt megnézzük akkor egy (akármilyen pofátlan) átváltási rendszer kéne a játékba ahol x mennyiségű alap vagy DZ kreditért tudnál phoenix -et szerezni. Legalább ne multimilliomosok próbálnák megmenteni nyújorkot... -
eje75 #2666 Vágom, thx... és azt hogy is kell? :) -
#2665 99 ha minden igaz.
DZ kredit nincs megosztva a karaktereid között csak a phoenix.
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.03.24. 17:03:01 -
ricsa008 #2664 DZ hány rank-ig mehet ? -
#2663 Ki kellett volna lépned a csoportból! XD Mivel a társaid farmoltak 1000 -el, a csoport harcban volt úgy meg nem mehetsz ki DZ -ből. Ennyi. -
#2662 Azèrt megnézem hogy level 1 bemész és szétszeded dzt a lilla tárgyakért és creditért. Biztos van aki megtudja de nem hiszem hogy sokakknak menne. -
#2661 DZ credit az account wide? Lehet azért kell rank, hogy lvl 1 karakterrel ne tudj lila itemek tömegét felvásárolni és szétszedni alapanyagra. Csak tipp
#2660 Partyban voltál velük? Ha nem, akkor szimplán valahol beragadhatott egy mob, aki minden áron téged akart magáévá tenni. WoWban illetve más MMO-kban megoldás szokott lenni, hogy keresel egy másik mobot, amihez addig közöd se volt, leölöd és azután kikerülsz combatból
Utoljára szerkesztette: Különc, 2016.03.24. 17:01:15 -
eje75 #2660 Sry a noob kérdésért, de tudna valaki segíteni? Tegnap mentem először a DZ-be, random arcokkal randalíroztam, aztán egy kimentés után leszakadtam róluk, Ők tovább pusztítottak, én meg elmentem a legközelebbi kijárathoz, de nem tudtam kimenni a DZ-ből, folyton kiírta, hogy harc közben nem lehetséges elhagyni... vártam 10 percet, egy árva NPC nem sok annyi se kolbászolt arra, kb 10x próbáltam, de folyton a fenti üzenetet írta ki, végül kiléptem az egész játékból kínomban... valaki tudna segíteni, hogy hogy lehet "normálisan" kimenni a DZ-ból, ha elegem lett belőle? thx... -
#2659 Nem értem miért nem lehet venni a szintnek megfelelő dolgokat a dzben. Igazábó sok értelme a dz szintnek nincs is..fölösleges. mert nem a pvp meg nem is a pve rankod és skilled mutattja. Ha megszünne sem lenne hatása semmire. -
#2658 A napi challange küldi fixen egy arany lootot dob. És ha mindet megcsinálod kapsz kb 90 creditet is. 60 fixen + a a hardok 15-30 még. Jó a dz de tényleg jobban tudsz gearelődni a napi qban. Egy hét alatt full arany vagy. Ha szerencséd van 1-2 óra alatt megvan. Hozzáteszem a kihívás szint nagyon nehéz!! -
Rhonin7 #2657 mivel nem sokan mennek be szintezes kozben DZ be ezert semmi ertelme a korlatnak ahogy Blade is mondta......en 30-ra full lila es 2 db sarga lettem es csak DZ 19...........most mar nem is kellene a 30DZ-s cucc........elegge elbaszott system -
#2656 Napi challenge és 2 napi hard küldetés + nevesített mobok DZ-ben -
Nicco #2655 Azt megkérdezhetem, miből tudom megszerezni a 90-et és a gold cuccot naponta?
-
#2654 Mert nem napiztál.. 90 fönixcredit/nap +napi egy arany. -
#2653 hát itt elég szarul hangzik pedig :D -
Daermon #2652 Nem feltétlen. DZ 30 mikor meglett 0db sárga cuccom volt. -
#2651 Viszont ez a dz vendornál a 30 as szintkorlát totàl baromság. Mire megvan a dz 30 is addigra már arany cuccaim vannak és mélyre tehetik magukba a lilla dolgokat. A pénz meg csak gyűlik a semmire.. -
#2650 Nekem patch után szállt el. Nem tudtam csatlakozni. Ez megoldotta. -
hawkie22 #2649 Gondolod? Egy próbát megér. -
#2648 Nyomj egy file ellenörzést az megoldja. -
hawkie22 #2647 Hát nem tudom, akkor mi van, mert ha még be is enged, akkor is 2 percen belül kint találom magam a föképernyön, és megkapom válaszul, hogy a szerver nem elérhetö. Delta, Mike, stb., tök mindegy, melyik szerverröl beszélünk. Végre egyedül vagyok itthon, se gyerek, se feleség, erre ez a szar nem megy. -
#2646 Mert sokan nyomtak mmot és ott minden recept :) nyomjál egy file ellenörzést..nekem az segített tegnap. -
Daermon #2645 Tervrajzként van. Csak igy egyszerübb, meg WoW korszakból átvett hozadék szó, mint pl a rogue=rugó :) -
#2644 Twitter és Reddit szerint nincs
szomferi #2643 Gondolom megszokás
Lehetséges megoldás azok számára, akiknél előjött a hátizsákos bug.
Utoljára szerkesztette: Különc, 2016.03.24. 15:18:30 -
#2643 miért hívja mindenki receptnek? talán a magyar fordításban így van benne? -
hawkie22 #2642 Karbantartás van? Most tudnék játszani, erre nem megy a szerver. -
#2641 Ahol tárgyakat készítesz az alsó kategória.
-
#2640 Szétszeded a zöld itemet, ami zöld hozzávalót ad majd craftoláskor a legalsó ikonnál áttudsz konvertálni 5 zöld hozzávalót 1 db kékké. -
Betyar070 #2639 "NEM alakíthatod át úgy mint a többit, hogy a zöld -ből kéket csinálsz "
Érdeklődnék hogy lehet alacsonyabb kategóriájú cuccból magasabb kategóriájút csinálni ? (pl zöld-kék, kék-lila)
(A tárgykéssítétnél eddig csak a tervrajt alapján készítettem el a felszerelést, vagy az újrakalibrálásnál módosítottam a tulajdonságait.)
Köszi!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.24. 14:33:44 -
Nicco #2638 Nekem akkor szerencsém volt: ma hajnalban bementem DZ-be egy random csapattal, kb. 15 perc után esett egy arany kesztyű, amit sikeresen ki is tudtam menekíteni. Remélem a jó szerencsém továbbra is megmarad, és a jelenleg 108k dps-em hamarosan lényegesen nagyobb lesz. -
Betyar070 #2637 Köszi a választ, gondoltam hogy majd phönix krediten kell megvenni,vagy legyártani az aranyfegyvereket. Egyébként én elegedet vagyok a lila cuccokkal is. Lila SCAR-L-t (továbbfejlesztett modell) csak lila kiegészítőkkel, cuccokkal 128000DPS-ig tudtam eddig feltornázni, tűzgyorsaság 860, tárkapacitás 54, lőszermennyiség 1008 (lvl30) .
Nehéz fokozaton rendesen lehet vele aprítani.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.24. 12:16:58 -
#2636 Amit a bázison veszel receptett ahoz nem kell divtec sem. -
#2635 Ja és majd elfelejtettem, hogy többé-kevésbé hiába éred el a DZ rank 50 -et mert akkor még kell division tech nevű alapanyag minden tervrajzhoz amit a DZ -ben vettél! Ez akkora köcsög egy dolog, hogy el nem tudom mondani... Ráadásul a division tech -et NEM alakíthatod át úgy mint a többit, hogy a zöld -ből kéket csinálsz stb. Szóval találsz elég sok zöldet kéket ami K@RVÁRA nem jó semmire mert mire eléred a DZ rank 50 -et már biztos nem akarsz majd HE tárgyakon kívül mást kraftolni.
De az a vicc, hogy a bázison lévő vendor teljesen jó cuccokat árul. A DZ vendortól nem szabad vásárolni csak olyasmit ami nagyon-nagyon kéne!
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.03.24. 11:51:51