The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de le kell..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Zs0lt1
de le kell tölteni újból 30.5 GB

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

jan5650
Ha a beta-t már letöltöttem, akkor elképzelhető, hogy azt "kibővítí" a telepítő? Remélem nem kell az egészet leszednem még 1-szer...
Moby
Reggel ránéztem gyorsban, természetesen Magyarul beszél. Ergo a pécés, sztóros kódoknál nincs régió.

Adversus solem ne loquitor

AntiHero
Játszok, de 9:30kor már indulok melóba sajna. 😞

Pár kép tőlem (PS4):

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.08. 08:29:31

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Krisztiam
valaki játszik és nem ment munkába? 😊
akkor valaki írhatna majd beszámolót, hogy milyen, mert akkor ma megveszem, ha jó 😊
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.03.08. 08:22:27

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

LeWyTy
EZ nem jóslat hanem trend. Nem igen volt még hasonló multis játék ami ennél kevesebb problémával indult volna.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.03.08. 07:49:11

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Vau.
Akkor a jóslat beteljesült.
A start az farul kezdődik.
elindul a bevezető video amiből nem lehet kilépni majd no uplay service...majd tölt majd megint videó és megint down uplay service...:S
ubi szerver szarakszik, de biztos rendbe hozzák hamarosan 😊 Én direkt szabin vagyok 😊
UBi servive down again.fasza
Épp tolom a játékot,valakit felvehetek?(Nem tudom,hogy EU vagy NA szerveren vagyok) Bár magyar felirat megvan.

Majd ma este fél 7 után. A munka és a dobozos verzió hátránya 😊
UBISOFT service is not aviable yet...........

GG

menni kell munkába 😞
Nagy a csend. Szerintem pihi van mindenkinek.
macleody
Na mi van, nyomjátok már?
Bandicoot
B variáció, bepattintjátok mondjuk a ps4-es Sleeper-t 46 pénzért (ahogy nézem ez nem fogyott el előrendelésben), kiveszitek belöle a játékot,eladjátok lazán 15-16 gurigáért bontatlanul. Így 30-ba volt a gyüjtői és vadásztok egy kódot olcsóért.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Bandicoot
Náluk már hardverrel is besz*ptam hasonló szituban (jóárasított berendelés, majd 3 hét huzavona után törölték a megrendelésem...) nemhogy software-el amivel még csak nem is foglalkoznak nagy tételben...😊

Shep
Hát akkor veszek orosz kódot 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Moby
Mi akik az aqua-tól rendeltük egyetlen dologért rendeltük ott: az ár. 29-ért nyomták az előrendelőknek. Demivel gondolom egyetlen darabot sem szállítottak le, akár 1990-ért is betehették volna az árlistába...

Bandicoot
Azért ez jó nagy féregség.
Régen platinumshopba jártam, ott is korrektek voltak. Felhívtak hogy a gyüjti elfogyott,hagyják-e a rendelésem és csörögjenek ha bentmarad vagy nem tartok rá igényt,kértem hogy tartsák. Pár nappal késöbb hívtak hogy valaki nem ment érte így van 1 átvehető példány. Csak náluk kisebb a forgalom és kevesebbet rendelnek be így kisebb az esély. De a hozzáállásuk maximálisan fair. <#eljen>
Jelenleg ez a két bolthálózat amikben MÉG nem csalódtam se pc se konzol terén.

Moby
Szép...

Moby
Mert vannak olyan redeem kódok, amik régióhoz kötöttek, és a szürke oldalakon főleg ilyenekkel kereskednek. Ezek nem sztórkulcsok. Ezeket más régióban nem tudod beváltani. Ha egy kódot be tudtál váltani, akkor abban a régióban leszel, ahol a géppel vagy.

Shep
Hát legyen úgy, az okosok fórumán mondták, de ha ez igaz akkor miért nem vesz mindenki orosz kulcsot?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lostprophet
Na, magyarázat nélkül kaptam egy emailt, hogy törölték a rendelésem. Se bú, vagy bá. Leszophatnak. Megrendeltem Gameshop-on, aztán majd meglátjuk.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Moby
Kizárt. A ubinál minden szinten geolock van. Még a vásárlásokra is ugyebár. Csak az számít honnan tolod, sem az accod, sem semmi egyéb. VPN nélkül sem a régión kívüli sztórlapjait, sem a szervereit, sem semmi egyebet nem látsz. A letöltőszerver ahonnan a játék lejött is itt lehetett a szomszédban, mert a ubi az egyetlen hely, ahonnan 90 megabyte/seccel tudok tölteni, és ez is annyival jött. Ilyen sávszélesség a tengerentúlra a gigabites netemmel sincs.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.07. 22:39:29

Shep
Az a gond, hogy te így nagy valószínűséggel az NA szerveren fogsz játszani, ruszkik a ruszkin, stb.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.07. 22:31:31

miárt nincs senki a DZ-ben a streamerek közül?
Laza
Általánosságban írtam a kulcsos oldalak játékairól játékról.

Amúgy én is vettem már brazil boltból játékot, ami aztán simán ment itthon. Pl legutóbb a PC-s GTA5-öt megjelenéskor 8k-ért.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ti előre beaktiváltátok a US 4 extra felszerelés kódot? Szerváltam egyet, de ott azt írta, hogy játék megjelenés után aktiváljam.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Moby
Hát itt nincs régiója a kulcsnak. Az én brazil sztóros kulcsom felment a magyar accomra, magyarul települt, és gondolom magyarul is fog futni ha azt választom ki.

LeWyTy
Azon belül? <#buck>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Shep
Na ez jó, mert a csíterek könnyen tönkre vághatják ezt a játékot is.

reggel 6:00
Ha csapatban akarjátok tolni itt találtok embereket.

TS:.ts3.puma101.hu
Laza
Szerinted a szürkeimpont tömeges EU kulcsai honnét vannak? Kb ugyanabból a régióból, ahová mi is tartozunk. Ezért nem véletlen a közel azonos ár.

Moby
Van.
FIXES AND GENERAL IMPROVEMENTS:
Fixed glitches that could be exploited by players to gain an unfair advantage in the game (such as invisibility, shooting through walls, etc).
Extended server-side checks to detect any illegal actions from the game client, limit their impact in the game and track down the perpetrators.

Shep
Arról van info ,hogy mit terveznek a csalók ellen?

Moby
Ha már a sleeper agentből nem jutott, legalább ez összejött 😊

Overburner
Szerencsés vagy. Bár én is láttam volna ezt az ajánlatot 😊

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Krisztiam
akinek kódja van az éjféltől játszhat?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Moby
Az volt 😊 Az egész hatalmas katyvasz volt. Részben a mai napig az, mert a vásárlásról a 100u rewardot még akkor megkaptam, de egy hót üres sor, nem is láttam még ilyet a transactionben. Nincs ott, hogy kitől, mire, miért, csak egy töküres sor, gift 100u. Szevasz. Bár kaptam számlát, meggyőződésem volt, hogy a játékot úgysem fogják odaadni. 1600Ft-ot fizettem a játékért és a season passért. Ez volt 1 hónapja.
Odaadták.

Krisztiam
gameshop-ba mindig több collector's edition van?

😄
Brazil gépsorról esett? Kalandos lehetett a VIII. ker felér egy DZ-vel az tuti 😊))))
Moby
Emlékszel, amikor kb 1 hónapja el volt kúrva a brazil sztórban az ára, és 22 reál volt a gold edition ára? Na akkor én lecsaptam rá, bár azt írták mindenhol, hogy nem működik brazilon kívül, én is lemondtam róla.
Most jött meg a kód, minnyá leér...LOL

mennyi a max level a jatekban? es kb hany ora a PVE jatekido?
Bandicoot
Célszerű. Én náluk szoktam, lévén nagyobb bolthálózat duplabolttal (Konzolvilag/Gameshop). 576 is megér egy misét bár hozzájuk jóval többen esnek be a nagyobb hírnév miatt így hiába van több boltjuk (meg én nem kedvelem őket az áraik/egyes eladóik miatt).
Legrosszabb esetben mire hívnak beszerzed máshonnan és amikor felhívnak megmondod hogy már tárgytalan.

lostprophet
lehet, hogy ezt fogom tenni, ha most ennél a másik boltnál is elfogy.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Krisztiam
jaja cd galaxisnál is szokott kimaradni, amit nem vesznek át