7647
  • MarkBlade
    Nem mert kihívás szinten ad egy aranyat is.
  • MarkBlade
    Simán megy randommal. Sőt a nehezebb pályák orosz nagyköv is lemegy randommal.
  • fazerus
    Legjobb tudomásom szerint nem. Ha érdekel keress priviben, köszönöm.
  • Pocakattys
    "Egyébként szerintem is a Lincoln a legegyszerűbb challenging fokozaton: a szedett-vedett gearrel (amiben még egy zöld is volt, meg egy csomó lvl27-29 lila) is ment, 2x is egymás után."

Random teammel is?
  • Gubberx
    Napi küldi hard-on is ugyanazt a rewardot adja mint kihívás fokozaton? Még csak ma unlockoltam ezt a módot
  • Riddick21
    Ma sem :D
  • Pocakattys
    Tegnap még nem votl javítva.
  • Pocakattys
    Facebok csoportba (Tom Clancy The Division Hungary) le van írva, hogy szerezheted meg a négy szettet. VPN-t át kell állítani (Chrome-ban egy Dont VPN plugin elég hozzá) USA.-ra, úgy regisztrálni Uplay-re, majd úgy belépni az amerikai weblapra és ott az agent orogin részen reedem code mezőbe beírni: AGENTORIGIN és kapsz egy kódot, amit aztán a VPN visszaállítása után az európai/Magyar accountodon tudsz aktiválni. Ennyi.
  • Nicco
    Az én lassú tempómmal két hét volt, de mondjuk nem küldetéseket csináltam, hanem inkább partiztam, úgy az igazi ez a játék. Szerintem, ha megfelelően jönnek az új tartalmak (raidek, vagy incursion, mindegy, hogy hívjuk, pvp rész kidolgozása, meg remélem kitalálnak valami újat is), akkor ez egy hosszú távon fenntartható projekt lesz, én legalább is biztosan fogom tolni. WoW-ot imádom, de ott ha tényleg el akar érni valamit az ember, akkor sok időt kell ráfordítani. Nekem napi 4-5 órám már nincs a játékra, ha van is, akkor is csak darabokban, raidelni meg úgy nem lehet... single player játéknak meg valljuk be, a WoW elég szar.
  • DonPedro22
    Nemsokára meg van a 30 és elég jó eddig a game de azt sajnálom hogy ilyen gyorsan lehet fejlődni. Elmegyek egy új kerületbe megcsinálok 2 mellék küldit és már meg van 1 szint. Lehetne azért lassabb és nehezebb de ha jön még sok sok tartalom valamint később feljebb emelik a szinteket mint pl a wow-nál akkor jó lesz ez :)
  • Nicco
    Nekem akkor szokott ez lenni, ha még baxakodok az elindítás után a böngészőben valamit. A legjobb megoldás az volt rá, hogy elindítom, és utána nem piszkálok semmit, amíg be nem tölt.
    Egyébként szerintem is a Lincoln a legegyszerűbb challenging fokozaton: a szedett-vedett gearrel (amiben még egy zöld is volt, meg egy csomó lvl27-29 lila) is ment, 2x is egymás után. Ennek köszönhetően már van Vectorom, meg arany kesztyű, maszk, meg kiegészítők. A Russian Consulate missziónál rögtön az elején lehatunk kétszer, esélyünk sem volt, mondanom sem kell, repültem is a partiból.
    És egy kérdés: a mobil cover exploitot javították a játékban? Police Academy-nél egy srác vagy 20x próbálta, sikertelenül. Engem ez nem zavar, én jobban szeretem végigtolni a küldetéseket, viszont az ma reggel nehezen ment, 3x is bebugolt az "insta".
    Utoljára szerkesztette: Nicco, 2016.03.25. 12:32:40
  • Roodie76
    Alt + Enter nálam eddig megoldotta ezt a fekete képernyőt. Átteszi ablakos módba, megjön a kép, utána a beállításokban vissza tudod tenni teljes képernyősre.
  • eje75
    Nálam akkor jön elő, ha az uplay és a játék betöltése közben megnyomok egy gombot a billen, vagy az egéren... rászoktam, hogy mikor elindítom a játékot elengedek mindent, és így sose jön elő... nekem legalábbis..
  • Mr_Brainiac
    privát üzenet ment :)
  • Gubberx
    Nekem is előjön néha (R9 270X), szerintem játék hiba.
  • Mr_Brainiac
    Mitől lehet ez a fekete képernyő? Driver? Egyébként ez nvidia only hiba?
  • Gubberx
    Meglett a lvl 30, engem is kereshettek napi küldikre, dz-re :) Általában este vagy hétvégén szoktam fent lenni.
  • Ackronikon
    Sajnos nálam rendszeres hogy néha 1-2 újraindítás kell mire van kép. Nem tudom mi lehet általában az első indításnál csinálja hogy fekete a kép van hang, ilyenkor alt+f4 és újra.
  • Árnyvadász
    Próbáld meg a fájlok ellenőrzését. Uplay keretprogramon belül van ez az opció.
  • pockanywi
    Fekete képernyő nálam is volt első indításnál. Néhány percet várni kellett, mire lett kép, de utána minden zökkenőmentesen ment már.
  • hawkie22
    Engem felvehetsz, én is csapatot keresek, Sh00ter_83. Most vagyok lvl24
  • Mr_Brainiac
    Sziasztok!

Megvettem én is a játékot, de rögtön az elején első indítási kálváriám volt…
    Először fekete képernyő, csak hang. Másodszor már volt kép is, de amit a feliratok és nyelv kiválasztása volt, nem tudtam léptetni a nyelvek között, csak angol volt, ráadásul az „Elfogad” és a „Vissza” gombok nem látszódtak az opciók alatt. Harmadszor ezen túljutott a játék, de alapból alacsony grafikai beállításokra lőtte be, magasra állítottam és lefagyott. negyedszerre tudtam elindítani.
    A CPU egy I5-ös (4-es széria), a VGA pedig GTX-970. legfrissebb driver van fent, win10 alatt játszom.

Találkozott már ezzel valaki?
    Amúgy az intró elérhető valahogy első indítás után is külön?

A válaszokat előre is köszönöm.

Utoljára szerkesztette: Mr_Brainiac, 2016.03.25. 08:08:13
  • Nagylaci
    Ez a vendor a DZ06 -ban a templom. (Teljesen a DZ északi részén)
    Igen az AK is nagyon erős fegyver, de a Vector mellett az szól hogy mivel SMG eleve +21% kritikus esélyről indul. Ez iszonyatosan erőssé teszi mert a gear ezt az eleve nagyon magas értéket növeli tovább.
    Lincoln Tunnel azért könnyű kihívás nehézségen mert igazából ezen a nehézségi fokozaton is csak a rusholó shotgunnerek igazán veszélyesek. Ezen a pályán viszont a rioterek az ellenfelek akiknek ilyenjük nincsen csak az a szerencsétlen baseball ütős nyominger aki mire rádrohan kétszer lelőhető. Az erőműben a cleanereknek is van shotis, az orosz konzulátuson az LMB egy rémálom és a Lexington Event Centerben a rikerek is veszélyesebbek bár még ez a pálya sem vészes annyira relatíve könnyen teljesíthető.
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.03.24. 22:49:38
  • Nesuten
    nekem már meg van
  • Szigner
    Sziasztok! Esetleg van lehetőség valahogy csapatba verődve magyarokkal játszani? Vagy hogy tudok barátokat szerezni a játékba? Koreaiakkal nyomom jelenleg... hát mit mondjak...érdekes :D
  • ozimak
    Mindenképpen érdekelne a tűzoltós :) Jól hallottam, hogy a season pass-ban nincs benne??? Azért kérdezem, mert azt mindenképpen meg fogom venni.
    Utoljára szerkesztette: ozimak, 2016.03.24. 21:58:27
  • fazerus
    Engem csak az erdekel, titeket erdekel-e. Arra gondoltam beszorok ide otot, aki kapja, marja.. :-) apropo, a ket egyenruha dlc is 1500... :-)
  • Laza
    Csak lesek, hogy ezért pénzt kér vki ... de hát ilyen világban élünk.
  • Gubberx
    Azért egy ingyen cuccért az sem kevés :)
  • Daermon
    A 2. mesterlövész. De már én is gondoltam, hogy inkább Ak és Vector kombó.
  • Laza
    Napi küldire vki? :) Ingame megtaláltok :)

Lazahuntr
  • fazerus
    Sziasztok, egy kis közvéleménykutatás,

Sikerült hozzájutnom jó pár darab Agent Origin kulcshoz, 4 db Gear settet tartalmaz, tűzoltó, rendőr, mentős és vadász. Érdekelne valakit innen aprópénzért? :-) Viszonyításképpen a Hazmat Gear 1300-1500 között megy, én 1000-re gondoltam :-)
  • AntiHero
    Miert nem használod mind a kettőt?
  • Daermon
    Nehéz dönteni, hogy crafted AK vagy crafted Vector. Az AK-nak 16k-val több a DPS-e papíron, viszont a Vector stabilabb és +22% crit, csak elég rövidtávra jó. És még Libertadort nem is craftoltam. Bár az nem tudom mennyire jó.
  • AnuluWork #2680
    "Lincoln Tunnel messze a legkönnyebb" :)

Ezt kifejthetnéd! :)
  • Zs0lt1
    Ez a wendor merre van? Mert kerestem már, de rohadtul nem találtam :-)
  • AnuluWork #2678
    Ezt a geart itt fel tudta valaki valaha is szedni? 1xűen nem tudom, hogyan juthatnék el oda. :)

• Különc
    Valaki legyen topikgazda és rakja tele linkekkel a bannert
  • Nagylaci
    A kihívás szintű küldetések fixen adnak 30 phoenix kreditet és egy arany felszerelési tárgyat. Lincoln Tunnel messze a legkönnyebb, de még ahhoz is elég komoly gear kell. Amíg az össze nem jön a napi hard küldetésekből kell HE blueprintre való phoenix kreditet összeszedni. Amúgy a bázis és a DZ phoenix kredites vendorai 31. szintű cuccokat adnak, jobbakat mint ami eshet játék közben!!!
  • MarkBlade
    Csináld a napikat. Creditből vagyél arany bprintett és craftold le. De többszőr nem írom le. Olvass vissza pls.