7647
  • Meridius
    Uplay Brazil
  • Maxtreme
    Srácok hol lehet legolcsóbban PC-s kulcsot vásárolni? Lehetőleg olyan hely kéne ami megbízható. (az sem baj ha van valakinek fölös kuponja, aztán ledeal-eljük :D)
  • zamballa82
    Az könyű volt.
  • Betyar070
    Mai napi kihívás: Madison kórház nehéz fokozaton.
  • Gubberx
    Észrevettem, reggel 8 óta próbálok kimenteni egy arany fegyót de nem merek kimenni :D
  • Daermon
    Ma rogue hegyek vannak DZ-beb :D
  • Ackronikon
    minket challenge mód közepén cseszett ki
  • hawkie22
    A szerverrel tényleg lehetne már csinálni valamit, jelenleg is partyzunk 3-an DZ-ben, a tetö tele sárga NPC-kel a kimenekítési zónánál, erre nem ledobott?
  • Ackronikon
    Jaj amilyen jól indult a játék annyi baj van vele. szerver lagok, bugos napi küldik, bugos stat kiírások, disconnect cunami, stb. az előző patchel sikerült visszalépni kettőt ......
  • KiruHoshino
    Sziasztok. Én fel tudok ajánlani egy TS szobát. Ha van kedvetek gyertek ide.
    IP: 87.229.104.163:9991

Jó játékot.
  • hawkie22
    Ezt én is szerettem volna kérdezni. Most lett meg a lvl30, még egy kicsit kell dolgozni DPS-en meg HP-n, de szeretnék csatlakozni DZ-be meg dailykhez/challenge-hez. Fel akartam lépni az elöbb említett TS-re, de nem történt semmi, nem tudott csatlakozni. :(
  • zamballa82
    Sziasztok.
    Mi lett a
    Magyar Királyi Hadsereg Multigamer Klán
    ts3.puma101.hu
    TS sel?

Van más TS amin aktív élet folyik?
    Utoljára szerkesztette: zamballa82, 2016.03.26. 12:50:01
  • AnuluWork #2742
    Gyorsutaztam, aztán álltam, írtam a fórumra, aztán hopp,közben megjavult. Előtte ment ticket, vagy olvasták a forumon, de meg lett minden. Érdekes. :)
  • Daermon
    Craftolt high end hátizsáknál van ez a bug állítólag. Franc tudja... 1,5 hete craftoltam és semmi gondom nincs szerencsére.
  • AnuluWork #2740
    Ruszkik öltek meg tegnap DZben utoljára. Miután az egyikek reviveltem. Semmin sem csodálkoznék, ha valami bug miatt simán kilootolták volna minden high end cuccosom is, melyet csak bejelentkezés után veszel észre.

Az a legdurvább, hogy hiába írtam nekik, nyoma sincs ...
  • AnuluWork #2739
    Aham. De nem tegnap. A hét elején. De tegnap mentem dzbe, és ma reggel ez történt. De más is járt így, olvasom a fórumot. :(

Húsvét van, azért fájó nagyon. Délután már család. Áh, lehet, hogy hagyom a francba a játékot, ha nem oldják meg gyorsan ... Roppant dühítő. Utálom, ha egy online játékban eltűnnek a dolgok. A support meg ...

Nem a MY QUESTIONS résznél kell ask a quastiont feltenni, ha jelenteni akarok? Ticket? Nem jelenik meg a kérdéseim között, és nem jött fel értesítő sem. Ritkán van bajom az ubival. Utoljára a black flag összes játékmentésem tűnt el, de ott konkrétan bugos a felhő, de szartak rá. :(
  • Zozo76
    nem azert mondom de xbox-on is kapunk a haverral folyamatosan olyan hibauzeneteket hogy igy meg ugy nem megy a szerver. aztan ujra probalkozva meg belep. marha jo a szerverpark azert... :(
  • Nagylaci
    Kraftoltál mostanában hátizsákot?
  • AnuluWork #2736
    Ugye itt mindent a saját szerverén tárol a játék? Hibaüzenettel léptem ki tegnap este, de franc se gondolta, hogy van jelentősége, mert rakat ilyet kaptam március 8. óta.
  • AnuluWork #2735
    Mi ez a fax support? Küldöm a questiont, ticket, tök mindegy minek hívjuk, és nem kapok ennek kapcsán semmi üzenetet?

Minden beszart az ubinál?

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.26. 09:01:14
  • AnuluWork #2734
    Konkrétan eltűnt a hátizsákom, és a fegyverekről egy rakat kiegészítő, a kedvenc fegyverem, stb.

state.cfg törölve, de semmi se változott ... rakat elbaszott statos cucc, mintha kiraboltak volna.

A dps persze már visszaállt, de hiányzik egy rakat fegyverem. Ezt nem hiszem el, és mindez húsvétkor. A pénzemből is tűnt el.

• AnuluWork #2733
    Na ez faxa. Ma beléptem, volt 172k dpsem, 150k healthem, 200as tára volt az assault riflemnek, de nem volt meg a hátizsákom és más cuccom. Ez az a bizonyos bug? (Sárga, craftolt high end hátizsákom van, vagy volt ...) Belépni be tudok ...
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.26. 08:33:49
  • titani
    hali a két féle Vector blueprintből melyiket érdemes megvenni inkább ?
    a DZ vendortól a fix talentest / dps 8443/, vagy a bázison a random talentest /dps 7900-8937/.
  • TomStorm
    Helikopteres kimentésen kívül mit lehetne még tenni DZ-ben?
    Csak mert eléggé megállt a játék.Nekem itt semmit nem jelez térképen
  • Pocakattys
    Három halállal (abból kettő a helikopter kivégzése előtti pillanatokban), de sikerült.
  • Nagylaci
    Ezt lehetetlen megmondani, a szintedtől és a gear -edtől függ.
  • Pocakattys
    No rendőr akadémia nehézen letolva szólóban. Nem volt egyszerű, de megyeget.

A Közgyűlés már gázos egyedül nehézen?
  • Jabar
    Hihetetlen hogy milyen igénytelen szar szerverekkel rendelkezik ez a játék...
  • Raulblanco7
    Mindig randomokkal megyek napira, egyszer kétszer van hogy látom ez egy gyenge eresztés, amikor halnak meg már az első npc-k miatt a legelején, olyankor kilépsz és újra matchmake, vesztettél 5 percet, nem vészes, ilyen a 2 hét alatt ha 2x volt, illetve egy olyan amikor menet közben akadtunk el többször is, de kilépkedtek és matchmake újra, jött másik akivel befejeztük.

A lincoln tunnel viszonylag egyszerű challenging, a lexington szintén, ezek könnyűek, bármilyen geared van mehetsz oda.
    A consulate nehezebb a shotgunos rusherek és a healerek miatt, oda már nem árt egy kis csapatmunka, lebénítani és gyorsan lelőni őket amikor jönnek, meg persze tudni mikor jönnek még, és mikor lehet előrébb menni.

A warrengate power akármi, az viszont nagyon nehéz challengingen, 1-2 napja az volt a daily, 3. nekifutásra lett meg, az első kettő csapattal a bejáraton nem jutottunk túl, a harmadik összeállítással sikerült, és persze bent is újrakezdtük vagy 3-4x az aktuális résznél, eléggé ki lett centizve a vége, 12 perc körül indul a végén a számláló és 30 sec alatt volt mikor végeztünk.

DZ-ben nem igazán keresek csapatot, egyedül szoktam mászkálni, persze lelőttek már párszor, tegnap például egy 4-es bandát követtem és mentem utánuk, aztán extractnál lelőttek, utólag belegondolva logikus volt, mert 5-en nem tudunk, szóval gondolhattam volna rá hogy valószínűleg nem gyorsasági alapon akarják majd eldönteni, de ez van, igazából csak lila vackot küldtem volna fel craft alapanyagnak, ha értékeset extractolok akkor visszamegyek a legkisebb zónában lévőre, mert ott van a legritkábban rouge, többnyire középen és a nagy területen mozognak az emberek, ott az elejére nem igazán van miért visszamenni.
  • fazerus
    Lvl. 18. vagyok, valaki este 9 után game? TS, Mic van :-)
  • Prince23
    Ja okés...
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.25. 14:42:04
  • hawkie22
    Engem érdekelne, de mint egy korábbi hozzászólásban írtam, meg csak 24 vagyok. Reményeim szerint a 7vegen meglesz 30.
  • Daermon
    Az sajna előfordul.
    Marad DZ.
    Tegnap sok rogue volt este. Jó volt levadászni őket, 6-7 perc keresés-üldözés után :) Nem tudom mennyi playert őltek elötte (ez 2 fős csapat volt), de 300mp volt mindegyiken :D
  • Ackronikon
    Persze napikat lenyomom de annyi. feltéve ha mennek mert ugyebár az utolsó patch óta baromira bugosak és nem indulnak el. Ma konkrétan 4x futottam neki 1 challenge módnak és 3x 1 hard módnak semmi , nem indul el.
  • Prince23
    Valakit esetleg nem érdekel egy 4-es party csoport kialakítása? DZ és a Challange mission miatt kérdem...
    Uplay nevem: Ibustar
  • Daermon
    Menj randomokkal DZ-be. Én is azt szoktam, ha nincs más. Napik vannak, szintén csapattal.
    Más nem nagyon van.
  • Ackronikon
    DZ-n kívül lesz valami más tartalom is?? elég unalmas ha egyedül szopatnak a high level buzik mert nekik az a kielégülés. Gear kéne de ha nincs csapat baszhatom és sokszor van hogy egyedül tolom viszont úgy nincs tartalom. vagy rosszul gondolom?
  • Nicco
    Én eddig csak random emberkékkel játszottam, nincs ismerősöm, aki játszana a játékkal. Szerencsére eddig normális embereket fogtam ki, voltak kifejezetten segítőkészek is, akik kick helyett inkább mondták, mit kéne csinálni, és megoldottuk a mission-t. Így pedig jönnek az új cuccok meg a főnix, és ennek köszönhetően egyre könnyebben tudom teljesíteni a challenge-s küldiket is. Az mondjuk furcsa, hogy a lvl 29 First Wave m1a lila fegyveremet még mindig nem sikerült lecserélnem másik mesterlövész puskára, egyszerűen nem találtam jobbat, ezzel meg 100-200k-t sebzek fejlövéssel, és van 18 golyó a tárban.
  • Daermon
    Az randommal is könnyű. Én volt, hogy 2 randommal csináltam meg, mert az első percben lelépett egy ember. A vége nehez volt, de megoldottuk.
    Egy konzulátos vagy Warengaze az esélytelen lenne így.
  • Gubberx
    köszi ☺