7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Rhonin7 #2794 hát én se...de hogy a fenébe találnak ki ilyeneket?? -
hawkie22 #2793 Elég macerásnak tünik. Azért ennyire nem érnék rá. :) -
hawkie22 #2792 Mentöorvosként, ha épp nem vonulok, akkor ülök az állomáson és vagy tanulok vagy fekszem az ágyban. Hála Istennek ma nyugis nap van, eddig csak egyszer vonultam. Tanulni meg nincs kedvem, úgyhogy maradt a Division. De ennyi buggal még ez is inkább stresszt csinál, mint megnyugtat. Legtöbbször mondjuk nem ennyire nyugodt az ügyelet. -
Rhonin7 #2791 ez sem BAN????
hogy a faxba jönnek ilyenre rá??? eszembe sem jutna
-
Raulblanco7 #2790 jelenleg a stationt használom én is, illetve sticky bomb ami bénít, az a shotisok ellen gyakran nélkülözhetetlen. viszont a stationt gondolkodom hogy lecserélem, a first aid-et használták pár körben és haszonosabbnak tűnt, a support station lassan gyógyít úgy is hogy 28k a skill powerem. azt pedig csak lenyomták és egyből tele a hp. vagy ha a másik akkor azonnal feléleszt, ki melyiket használja.
én nem igazán látom értelmét az electronicsot nyomni jelenleg, inkább dps + hp és a skillekkel nem dps-t támogatsz hanem élesztesz vagy bénítasz, kb itt merül ki a support jelenleg.
fegyverben szerintem kinek mi, nekem liberator van, tetszik nagyon, de gyakran használom helyette a pakhan-t vagy a vectort, kettőt kell választanod véglegesnek, vagy lehet a kesztyűben egyszerre 3 fegyver statot kapni úgy hogy nem a pisztoly az egyik? -
Ackronikon #2789 Srácok tanács kéne. Support build-el tolnám/tolom, főleg smart cover és support station. Firearms és electronics kb azonos szinten előbbi csak azért hogy a fegyver talent meglegyen. mennyire menjen teljes fókusz az electronics-ra? van értelme nagyon arra rakni mindent vagy inkább maradjon meg ez az egyensúly hogy ne csak a falat támasszam? néha már nem is rakok be mod slot-ba statot hanem inkább olyan módosítást ami vmilyen képességre hat. És még 1 utolsó kérdés az a fegyver használat. azzal menjek ami kényelmes vagy itt is van ami javasolt? jelenleg Liberatos és Vector páros van -
Ackronikon #2788 na ez jól esett. DZ mob fight közben 2 rogue megölt csak úgy poénból, safe house-ból kijöttem azt megöltem mindkettőt. néztek hogy ez mi volt? :) nem vagyok geci csak ha más is az
Utoljára szerkesztette: Ackronikon, 2016.03.27. 19:27:55 -
#2787 Sz*ar egy munkahelyed lehet! :) -
hawkie22 #2786 Úgyse tudja senki más használni, ha már regelve van, de akkor is, elnézte a srác. :) -
#2785 Szép a serial a jobb alsó sarokban. -
#2784 AZ ECHO jelzések nálam bugosak, ez miért van? csak nálam van ez? -
hawkie22 #2783 Egyébként a netsebesség hatással lehet arra, hogy a játék lassabban tölti be a részleteket meg a területeket? Érdekes módon, otthonról (25MBit/s) nem jön elö ez a probléma, pedig ugyanúgy laptopról játszom, mint most a melóhelyen (2.5MBit/s). Otthon is, meg melóhelyen is WLAN-ról megy.
Nem hiszem, hogy gép hibája lenne (i5 2,7Ghz, 16GB RAM, R9 M375 2GB, Win8.1), grafika low beállításokon, de korábban mediumon volt, most még a felbontást is levettem 1600x900-ra 1920x1080-ról, de ez se segített. Tényleg csak arra tudok gondolni, hogy a netsebességgel függ össze a dolog. Ettöl függetlenül baromi idegesítö csapatjáték során.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.03.27. 16:45:41 -
alcca #2782 230k DPS -
hawkie22 #2781 Nekem annyi volt a mai challenge, hogy bejelentkeztem randomra, majd berakott partiba, nem tudtam eljutni a partihoz, mert minden ajtó zárva volt a konzulátuson, majd kb. 5 perc össze-vissza rohangálás után kiírta, hogy Mission Completed és megkaptam az arany cuccot. :)
Az viszont iszonyat zavar, hogy nem tudok rendesen partyzni, mert akármennyire is leveszem a grafikát meg minden, még ennek ellenére is rendszeresen beesek a térkép alá, ami persze csak hátráltatja a csapattársakat, mert várni kell rám.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.03.27. 16:23:13 -
kishubi #2780 nekem amennyire tetszett a játék, most úgy érzem félre rakom, eszetlen loot szerzés megy a dz-ben, és aki meg elérte a számára jó szintet, öldösi népet, valamint jellegtelen lett a játék, nincs semmi értelme a dz-nek azon kívül, hogy minél nagyobb szinted legyen, a pénzed gyűlik, de nem tudod elkölteni, a credited meg sosem lesz elég.....
Utoljára szerkesztette: kishubi, 2016.03.27. 16:11:21 -
Raulblanco7 #2779 bugos kicsit, 1 óra alatt most kezdjük a harmadikat. valahogy megcsinálták hogy 2 csapat egyszerre van bent, 8-an elég gyorsan haladunk :) -
Daermon #2778 Még vegyesen 30-31, de alakul majd lassan :)
Ezek a 200k-s statokat én se értem.
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2016.03.27. 16:04:02 -
#2777 4. feloszlatott party után feladtam :D -
#2776 Napi kihívás: Orosz konzulátus: 2 óra szívás után kész! -
Raulblanco7 #2775 Ezek a high end felszerelések 30-as vagy 31-esek? Írtad hogy AK-val 144k de valahogy kevésnek tűnik így hogy ennyire firearms-ra van felszerelve. Nálam jóval kevesebb a firearms, de szinte azonos a dps,
Azt viszont egyelőre el nem tudom képzelni hogy hozzák össze a chaten látható statokat amiket írkálnak.
250k dps és 100k hp-t írtak.
Az enyém jelenleg 3db 30-as és 3db 31-es gear.
Ha van valakinek egy jó magas statos karaktere legyen kedves ossza meg a statokat, jelenleg nem igazán tudom elképzelni hogyan hozzák össze egyesek az ilyen 250k - 100k-s statokat. -
Raulblanco7 #2774 kreditért a 2 aranyt tudod megvenni, más hasznát lvl30-on nem láttam még. dz founds szintén semmi haszon lvl30-on, előtte vettem egy két jobb cuccot szintezés közben tőle. lvl30 után szimplán veszel belőlük olcsó kék vagy lila cuccokat amiket aztán bedarálsz craft alapanyagnak hogy legyártsd a tökéletes felszerelést, más hasznát nem láttam egyelőre. craft eléggé viszi a highend alapanyagot, valamelyik nap legyártottam 5 fegyvert csak hogy a jelenlegi alapsebzéses 8500-as helyett legyen egy nagyobb 8600-as.
felszerelésből szintén addig kell gyártani amíg minden statja tökéletes nem lesz, max 1 térhet el amit aztán a recalibratornál rollal helyrerakhatsz, bár highendet még nem csináltam, de gondolom ott is csak 1 statot változtathatok vele, mint a többi felszerelésnél. -
eje75 #2773 Mikor próbáltad utoljára? És hogyan? Böngészőből, vagy Uplay-ból? Nekem a végén a season pass vásárlásakor már brazil TB számot kért!! generáltam 1-et, de ez már bőven nem szürke zóna, egy ilyenért szerintem simán felfüggeszti az acc-ot az Ubi, ha megbuksz.... nem is ott vettem meg, 3 rugó ennyit nem ér meg.... ráadásul a 10 éves amcsi paypal accountomat is elvesztettem miatta, mert a paypal "gyanús" tevékenységet észlelt Sao Paulo mellől... ezért felfüggesztettek, amíg nem küldök be egy amcsi útlevelet, vagy jogsit, vagy army id-t... úgyhogy ha csak nem vagy tengerészgyalogos, én nem javaslom... -
#2772 Okés megfogadom köszi :D -
Daermon #2771 Na meglett a DZ rank 50 végre :) Fegyver egyenlőre maradt a Midas.
Ilyen a kari most:
-
#2770 Jó tanácsként, körzetről körzetre haladj... Ahogy küldenek ki körzetre a district őrmesterek... -
#2769 Közben a PH-n is írták hogy kitartónak kell lenni és jó lesz. valóban :D -
#2768 Nyugi... Én kb. 10x néztem meg a helikopteres mozit az elején.... -
alcca #2767 Probald ujra, neha nekem is csinal ilyet -
jó lesz ez...
Az első movie után ez fogad. Próbáltam már restartot, mindent.
Esetleg szerver karbantartás zajlik?
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.03.26. 22:19:23 -
#2765 No bezsákoltam egy példányt én is, kíváncsi leszek mit is tud a cucc. :)
Őszintén szólva eddig annyira nem mozgatott, de havernál kipróbáltam és kifejezetten tetszik. -
#2764 De a két arany fegyó nem változik. -
Daermon #2763 Írja, hogy mikor változik a készlet. Nekem 4,5 óra múlva.
Lootoltam DZ-ben egy jó Midast (normális Vector nem akar craftolodni, pedig ma 15-öt csináltam). 130k dps-em így most, AK-val 144k. De valahogy a +crit miatt a Midast jobbnak érzem. DZ rank 48 végén vagyok, úgyhogy holnap reggel-délelött a napik után elérem az 50-et és kánaán... :D -
ratgab #2762 Ez rémlik nekem is. Akkor ezek fixek. -
#2761 Két fegyver van nála de az nem változik. Egy rohampuska meg egy Lmg. -
ratgab #2760 Én most néztem és eddig nem volt nála sárga high end cucc....Na majd figyelem, hogy változik-e. -
Ackronikon #2759 Hát nekem az semmi jót nem ad és amióta megvan ugyanazokat árulja pedig változnia kéne a kínálatnak -
ratgab #2758 De hiszen lehet....A bázison a security wingben (nem a darkzone vendor, hanem a másik). -
Betyar070 #2757 Azért az elég gáz, hogy lvl30 szint után nem tudom elkölteni a creditet csak halmozódik a számlán. (600000zsozsó van)
Talán az lenne egy jó megoldás, hogy drágán ugyan,de crediten is lehetne vásárolni arany cuccokat nem csak phönix krediten. (pl. 90phönix vagy 50ezer credit) -
#2756 Viszont DZben ismét előjött. Faxa volt. Destroyolhattam 6 cuccost, amiből egy sárga volt. :)
Elvileg nem szabad 40 item fölé menni craftolt backpackkel. -
#2755 és azt hogyan? :)
G2A-n gondolkoztam még, csak az a gáz hogy ott (sem) vásároltam még, szóval 1-2 dolog nem tiszta.