7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#2834 Nem, ez a Caduceus a játék néhány névvel rendelkező fegyvereinek egyike. Szerintem az egész játék egyik legjobb fegyvere amúgy! Csak a DZ-n kívüli named boss-ok dobhatják. -
#2833 Végre kijött a magabiztosabb Nvidia driver, új shadow play frissítéssel Link -
#2832 Sziasztok!
Ha G2A-n vásárolok GLOBAL régiós Division-t akkor magyar nyelvet ugyanúgy tartalmaz majd?
A választ előre is köszi. -
hawkie22 #2831 Na, egy kis craftolással meg új modokkal és recalibrate-l (igaz, ráment az összes creditem) felmentem 103K DPS-re, 62K HP-val. Egyelöre ennyi mára. Most a HE Vector Blueprintre gyüjtök, mati lenne hozzá elég, viszont kell még 60 Phoenix credit. :)
Most egy Tactical SA-58-om van, az egyetlen bajom vele, hogy hármas sorozatokat lö, úgyhogy folyamatosan kattingatnom kell. :)
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.03.28. 16:19:12 -
Betyar070 #2830 Az arany SCART-t meglehet vásárolni, vagy boss dobja a DZ6-ban? -
hawkie22 #2829 OKé, megnyugodtam, nem a laptop a gyenge és emiatt esik be a karakter a térkép alá, hanem egyszerüen bugos a program. Ma játszottam asztali gépen (i7 3.8GHz, 12GB RAM, GTX960 4GB), ott is ugyanúgy csinálta, igaz, nem olyan gyakran, de elöfordult.
Azért az poén, hogy nem tudok bemenni Base of Operations-be, mert az elötte lévö terület látványosan más textúrával rendelkezik, amire ha rálépsz, azonnal beesel a térkép alá. És megkerülni se lehet.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.03.28. 15:59:54 -
Rhonin7 #2828 csökkenti a képességek CD-jét és erősíti őket...pl. nem 12% critet kapsz hanem 15% ot stb -
#2827 Érdekes összeállítás. Elég magas a skillpowered. Megéri erre gyúrni? -
#2826 Asszem' ezt tökéletesen összegezted, sok mindent nem lehet hozzátenni... :) -
Rhonin7 #2825 nem véletlen kell pecselni minden játékot már azon a héten,hogy kiadják és csak patch és patch jön egymás hegyén-hátán,hogy játszahtóvá tegyék a Béta játékodat :D
-
Rhonin7 #2824 ez a trendy már vagy 6-8 éve..... a létező összes játék Kb. BÉTA állapotban jön ki fél vagy 1/3-ad tartalommal........ezt megkapod egy fullos játék áráért majd lehúznak rólad még 1-3 fullos játék árat mire megkapod a kész játékot 'úgynevezett' DLC-k vagy kiegészítők formájában......nagy átbaszaintás az egész,de sajna ezt jól kitalálták pár éve és szinte nincs is játék a piacon ami valóban készen vásárolsz meg....... -
#2823 Így van! Az a bizonyos "gear grade" ami az operations -al jön majd a játékba már most is benne kellene legyen és a kihívás szintnek is kellene egy minimum illetve a DZ matchmaking ez alapján kellene működjön. Sajnos ez egy többé-kevésbé befejezetlen játék teljesen elkapkodott összecsapott endgame -el. Viszont ha lesz támogatás normálisan akkor még nagyon jó dolgokat ki lehetne hozni belőle! Csak hát az ember a pénzéért szeretne kész befejezett dolgokat kapni, de úgy néz ki ilyen a játékipar sajna.
Én most így nézek ki:
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.03.28. 14:50:29 -
#2822 Azért az utobbi többet van. Mondjuk műkődhetne a handcap dz levelre hogy azokat rakja össsze. Azt egymást boldogítsa a sok 50es. -
Saka23 #2821 Sziasztok. Van valakinek eladó Division játéka ? -
alcca #2820 DarkZone-ba kéne valami limit, hogy a DZ80-as ne lőhesse le a DZ19-est... Persze fordítva se, szánalmas, hogy az overgearelt faszok a DZ alján vadásznak és szinte oneshotolják a playereket. Így ki lesz végezve a játék... -
Rhonin7 #2819 kellene Item Level Limit,mert valóban csak az idődet cseszi el a sok friss 30-as aki azt hiszi letud nyomni egy challenge küldit....... -
Rhonin7 #2818 engem tegnap menekítésnél kapott el egy fax......segítettem neki ,feltámasztottam, majd fedezékben várva a helit 10 sec-el az érkezés előtt 3 méterről fejbelőtt és menekítette az összes lootomat........
értem én,hogy szar volt az első koncepció,de ez ami meg most van,hogy szinte semmi veszteni valód nincs talán még szarabb system -
#2817 Mondjuk nem értem mert nem bukik már olyan sokat ha meghal. Nem vészes. De a dz tény hogy el van baxva. Néha olyan terminátorokkal találkozni hogy 3 an lőjjük és nem sérül. Nem tudom eldönteni cheater vagy mi vagyunk gyengék. Bár hozzáteszem 120k környéki a dps. -
#2816 Nálam a rogue, aki szinte oneshot-olt mindenkit elteleportált a halála előtt a map másik oldalára. Csak néztem.
Amúgy a játékbeli dps egy bullshit. Támpontnak jó, de sokszor sokan túlmisztifikálják a dolgot. -
#2815 Meg is örökítettem az elképesztő bátorságot egy gif -ben! XD
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.03.28. 13:11:10 -
#2814 Nekem a DZ -ből TOTÁLISAN elegem van, a játék megjelenése előtt tényleg tévedtem amikor azt jósoltam, hogy nem fog ez rendesen működni, mert még annál is jóval nagyobb bajok vannak ezzel a rakás ... -al mint gondoltam. Szóval végre vannak rogue játékosok. Én ennek örülök mert általában komoly meglepetések érik őket amikor megpróbálnak kinyírni. :) Nemrég egy 3 fős rogue csapat végig menekült előlem a fél DZ -n. Már ez is szánalmas, hogy ide kell kifusson a dolog, hogy kergetőztök nem harcoltok, de párat mindig beléjük lőttem ezért nem járt le a számlálójuk. Na erre gondoltak egyet, hogy felmennek a könyvtár tetejére és oda majd nem jutok fel. Pedig de :) és az egyiket már ki is nyírtam, mire a másik kettő kilépett a játékból. Az egyik a szemem előtt tűnt el konkrétan! Remélem ilyenkor a játék ugyanúgy kiosztja nekik a büntetést, de az én kis győzelmemet :) azért sikerült ilyen ostoba és idegesítő módon elvennie a játéknak. Nagyon reméltem, hogy a DZ egy élvezetes végjáték lesz, de egyenlőre csak brutálisan gear -elt, négyfős csapatok, cheaterek tartanak gankfesztivált, miközben a fentihez hasonló ostobaságokkal van tele. -
#2813 Főnix kreditből kraftolhatsz aranyat a vendornál az emeleten. De jól összeválogatott lillával is össze lehet hozni 130-160k dpst. -
alcca #2812 Ilyen egy bugos játékot már régen láttam... -
ratgab #2811 Nekem esett tegnap hardon 4 fős coopban sárga cucc...Sokat kell játszani lehetőleg hardon vagy afölött egyjátékos módban vagy bemész Darkzone-ba és gyűjtöd a Darkzone creditet illetve szinteket (50-es szintnél lehet majd venni sárga cuccokhoz tervrajzot). Gyűjtsed a főnix kreditet. -
hawkie22 #2810 Akkor marad nekem is egyelőre a daily challenge nelkul, az könnyebb. Bár nem tudom, hogy tudnék meg a DPS-én javitani, ha csak lila cucc esik. DZ-re relatív kevés idom van napközben, esténként meg kevés ismerős van fent. Craft receptek csak mellékküldikből esnek? Mert azokat nem csináltam meg mindet. Még van egy rakat küldi minden kerületben. :)
Vagy mit javasoltok, hol lehetne a gearelődést meg gyorsítani? -
Betyar070 #2809 Erre gondolok én is, mível rogue-t játszott. Végül hárman mentünk rá, így is csak nagy nehezen kaptuk el, de meg lett
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.28. 12:10:55 -
ratgab #2808 NEm lehet hogy healthre gyúrt és brutális életereje volt? -
Betyar070 #2807 A DZ6-ban milyen acélos roguek rohangálnak jelenleg. 130K sebez a fegyverem (8300/lövés) és ketten se tudtuk szétlőni csak jött félnénk, mint egy T800-as. Makjd kaptunk egy-egy lövést és annyi. Cheater lehetett vagy találkoztatok már ti is hasonló supeman-al ?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.28. 12:07:01 -
#2806 Az a baj, hogy egyre nehezebb kihíváson teljesíteni a küldetéseket. Egyre több ember éri el a 30. szintet és gondolja úgy, hogy neki most akkor mindjárt neki is kell vágnia ezeknek és ha csak egy gyenge gear -el rendelkező ember is van a csapatban akkor alig van esélyetek. Főleg az erőműben vagy az orosz konzulátuson. Azoktól akik mennek előre mint a birkák rögtön ki kell lépni! Kihívás nehézségen senki nem tud vagánykodni több ellenfél is 1-2 lövéssel leszed, valójában folyamatosan hátrálva kell szépen "elfogyasztani" őket. Aki még ezt sem fogta fel az egyenlőre úgyis reménytelen...
84K DPS az amúgy még kevés. 100 fölé kell vinned mert ok, hogy support vagy esetleg, de akkor is nagyon sokat számít mennyire gyorsan fogyasztod az armorjukat. -
#2805 Értelme nincs. 10 percenként cseréled a geared 30 alatt. Bőven elég oda a zöld, meg kék. -
ratgab #2804 Lehetne így, de sajnos a gyakorlatban nem így működik. Sárga High End cucc és csak max szinten esik. -
Conqvistador #2803 Akkor rosszul fogalmaztam. Teszem azt egy sárga ad 150elektronikát a példa kedvéért 30ason
Egy sima zöld 5ös szinten adna mondjuk 12 elektronikát ha 5ös szinten dobna egy sárga cuccot akkor a 150 lebutított részét adhatná mondjuk 20at máris erősebb a 12es zöldnél de nem behozhatatlan. Diablóban így volt és ha erről koppintották meglehetett volna így is csinálni ezt :D -
hawkie22 #2802 Azt kell hogy mondjam, Challenging jó csapat nélkül kínszenvedés. Most voltam lent randommal, ebböl egy még az elsö csata után kilépett, a többiek meg csak rohantak elöre. De se DPS, se CC, se heal, ráadásul folyamatosan elfeküdtek, én meg rohangálhattam köztük élesztgetni, mint a mérgezett egér. Az én DPS-em se acélos még, csak 84K, de akkor is, Challenge-ben legalább azt elvárná az ember, hogy a fedezékeket használják vagy ha én elhullok, akkor legalább élesszenek, de nem, simán elrohantak mellettem, megvárták, míg Dead leszek, azt akkor kezdtek el éleszteni, mikor beírtam, hogy 'Plz revive'. A 3. wipe után léptem ki, de sztem még így is sokáig bírtam türelemmel. -
#2801 Skacok!
A fegyver kieg statoknál mit jelent, hogy "optimális lőtáv x%" vagy "kezdő lövedék stabilitás x%"?
Napi küldik hányas szinttől vannak? Vagy az csak a kiegben elérhető? -
ratgab #2800 30-as szint alatt nem fogsz sárgát látni...Lila is nagyjából 25-ös szint, de inkább afölött. Ebben a játékban ezek a legerősebb cuccok, ha esnének 5-ös szinten akkor könnyen bedarálhatnál velük bárkit még DZ-ben is. -
Conqvistador #2799 Hányas szinttől vannak Lila meg Sárga lootok? 14es vagyok és még a fele ha Kék talán a többi Zöld :D 20-25 körül vagy 30tól?
Csak mert elvileg diabló koppintás ott meg szinttől függetlenek voltak a színes cuccok akár level 5ön is jöhetett 5ös arany cucc :D max persze rosszabb stattal mint a 80asok.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.03.28. 10:20:19 -
Ackronikon #2798 tegnap zsinórban 2 napot buktam pug miatt challenging küldivel. pechemre későn kezdtük így már fáradt voltam másikat keresni. nem zavar ha meghalunk de ha balfaszok és el is mondom hogy mire figyeljenek és nem teszik akkor bénák.
-
Raulblanco7 #2797 az nem challanging, ez viszont igen, gyereknek keményen dobálta a sárgákat a videóban. hard nem fogja ennyire. egyszerűnek ott a medison, szólóban is lehet, 2 perc, 3 lila és 1 vagy 2 credit. -
#2796 van ettől egyszerübb is.. police academy... -
Raulblanco7 #2795 chaten keresve embereket kipróbáltuk, nekünk a coveres ki be mászkálás nem igazán ment, inkább ott álltunk a kerítésnél 3-an kint, aggro a hornetre, aztán kicsit hátrébb futottunk, addig a benti srác, mert egynek ugye bent kell respawnoini, visszafutott a pályán egy ideig miután spawnolta az npc-ket, és ki fast travelezett hozzánk, utána megöltük a hornetet és ment a kerítéshez meghalni, aztán 4-5 körönként jött a cover és mentünk be meg ki a lootért, de állandóan baj volt vele, bebuggolt a cover és nem tudtad lerakni, eltűnt, vagy a skillt sem engedte használni, pont emiatt lett végül a fast traveles megoldás a cover helyett. nekem a kb 15 kör alatt egyetlen high end sem esett, másiknak a 4-ből szintén nem, a maradék kettő srác kapott 2-2-t. igazából fegyvereket dobálta nagyon és a hozzá tartozó felszereléseket.
elég sok ideig tart, creditet nem éri meg így farmolni, többet kapsz ha simán ismételgeted egy jó csapattal a lexet vagy a lincolt, azzal úgy többet kapsz. ez arra jó csak hogy lila lootot szerezz, abból pedig craft alapanyagot, többnyire a fegyvert, azt ad a legtöbbet.
aki esetleg egyedül akarja, az a medison field hospistalt egyedül is tudja. tetőn bal szélen közel mész a bosshoz, kinyírod sniperrel, majd ahol fent volt, kinyílik egy ajtó, kijön 2 sárga, lelövöd az egyiket és adja a 3 lila lootot, felveszed, meghalsz, újra. 2 perc, 3 lila loot és 1 credit, mivel csak hard, egyedül is simán megy.