7647
  • MarkBlade
    Ez coop játék. Egyedül uncsi. MarkBlade
  • Maxtreme
    srácok elkezdtem gyűjtögetni (ph-n) a magyar Division-ös arcokat. Dobhatnátok 1-2 uplayes nicket Ti is. Élvezetesebb honfitársakkal játszani mint random ruszkikkal :)
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.03.29. 10:28:22
  • MarkBlade
    Szerintem az amcsikhoz időzítik. Ez van.. esszük a kefét mert eu.
  • Nagylaci
    Hát a világ összes időzónájához nem lehet igazítani, szóval valakivel mindenképp kicsesznek, ezzel nincs mit tenni.
  • ricsa008
    az de zsír.... mért nem tudják korábra rakni ... mire meglesz mehetek robotba ... marha fasza...
  • MarkBlade
    Karbantartás van 12:00-ig
  • ricsa008
    Már meg sem lepődök azon hogy megint halott a játék....
  • Raulblanco7
    level 30nak írja azokat a cuccokat is, legörgetsz és alul írja hogy power level 31. ilyenek a bázison (post office) lévő phonix credites vendornál vannak, bp és cuccok is, illetve a dz legtetején középen a vendornál a safe houseban.
    jelenleg ez a legerősebb gear, bár elvileg áprilisban jön az ingyen kieg, és hoz új geart, hogy lesz-e erősebb, azt passzolom, most mindenki ezeket a 31-eseket farmolja és craftolja, hogy mákos craftnál még 1-el nagyobb legyen a firearms mint az előzőn.
  • Raulblanco7
    kis szinten használható a credit és a dz funds jelenleg, cuccokat venni ha szintezés közben árul jobbat, vagy recalibrálni meglévőt. max szinten az a két fizetőeszköz jelenleg csak arra jó, hogy vegyél belőle olcsó kék - lila cuccot amit utána szétbontasz craft alapanyagra.

vagy tegnap vettem belőle gagyi cuccokat amikben volt scavenging, észrevehetően több sárgát adott a hornet / dongó farm bug 145% scavanginggel, mint az alap 15%-al. 15%-al 10en valahány kör, nem számoltam, 0 sárga. 145%-al 3-4 körönként dobott egyet. lett végül 5 fegyverem, meg 2 gear mod. bár mindet discardoltam, kivéve egy m44 snipert, a többinél vagy volt jobb vagy nem tetszett.
  • Nagylaci
    1. Nem, csak a phoenix kredit közös
    2. Igen a stash az közös minden karaktered között
    3. 30. karakter szint és 99 DZ
    4. Vannak 31. szintű tárgyak, de azokat a spéci phoenix kreditért áruló vendortól lehet beszerezni és elég 30. szintű karakter a használatukhoz
  • Árnyvadász
    Lenne 4 db kérdésem.

1. Ha meglévő karakter mellé indítok egy újat, akkor az eddig megszerzett pénzemet a másik is fel tudja használni?
    2. A lerakatban lévő tárgyakat mindkét karakter el tudja érni?
    3. Mekkora a maximálisan elérhető szint?
    4. Vannak LVL30 feletti cuccok is?

Köszi előre is.
  • Nagylaci
    Az egy főleg konzolokon hasznos funkció a "snap to marker". Szóval azt mutatja, hogy a kontrolleren a d-pad -en melyik irányokat kell lenyomni, hogy a kijelölés az aktuális elemre kerüljön. Itt egy kép:

Szóval PC -n ha itt lenyomod a LE és JOBBRA kurzorgombokat akkor a kijelölés erre az elemre kerül

A GPS line csak kb. tájékoztató jellegű, valaminek megmutatja a helyét de nem feltétlenül pontosan.
    Semmit ne adjál el mert a pénz nem jó az ég világon semmire! Sokkal jobban jársz ha mindent szétszedsz alapanyagokért. Nekünk azért van ennyire sok pénzünk mert a játék szinte mindenért pénzben is jutalmaz és mivel nincs mire elkölteni csak gyűlik. Nekem alap kreditből már volt több millióm is, de ha kell veszek valami relatíve olcsó lila dolgot nagy tételben :) és szétszedem alapanyagnak.
  • kiserik
    1.: képt!
    2.: Vagy fel, vagy le, vagy be (ajtó) kell menni. Gondolom ezzel akartak a készítők egy kis kreativitást vinni az amúgy is a szádbarágokmindent játékmenetbe.
    3.: Szedj szét mindent nyugodtan. A Credit olyan valami, ami mindig jön, de nagyon nem tudod 30-on elkölteni mire, így csak gyűlik. (én is vettem még arany fegyvert (450k, de megint van annyim legalább).
    Utoljára szerkesztette: kiserik, 2016.03.29. 09:19:37
  • Hypo #2861
    nekem tegnap ugyan ez volt elso DZ kimenekitésnél jött egy banda mindeniit kinyirt DZ 01 Ben :))))
  • Mr_Brainiac
    Lenne egy kérdésem… Vagy több?
    A térképen az ikonok mellett vannak kis narancssárga téglalapok. Van amikor 1 vagy 2, de van hogy nincs egy sem. Azok mit jelentenek?

Küldetésnél párszor előfordul, hogy az a vonal ami odavezet egy helyszínre, belemegy egy házfalba és ott eltűnik. Csak úgy tudtam odamenni ahová kell, hogy teljesen megkerültem az egész épületet, és a másik oldalról trükkösen. Oké ha trükkösen kell menni, de miért nem arra az oldalra vezetett a vonal?

Láttam itt linkelt képeken hogy több száz ezer kreditetek van. Ez sem világos, lvl15 vagyok és 7ezer van. Igaz nem adok el semmit, mindent szétszedek (jól teszem?). Valahogy nem tudom elképzelni, hogy lesz 15 szint múlva több százezrem. Nem hiszem hogy annyival többet adnak a küldetések, vagy ennyivel többet dobnak a mobok.
  • hawkie22
    Végülis Midassal most 131.402 dps-en álltam meg, 50K HP és 10K skill power. Annyira nem is rossz.
  • hawkie22
    Na, ma már megérte bemenni DZ-be. 30 kimentett cucc, ebböl pár upgrade, de ami a legfontosabb, esett az egyik bossból egy Midas. 9215 base dmg, 80164 alap dps, 21.5% crit. :) Jól végzödik a napom.
  • Systore #2857
    Az ilyesmit accuracy szokta okozni. Fegyver talent pl.
  • Bandicoot
    A DPS el van cseszve???
    Adott egy arany AK-m. 7500-as sebzés 600 lövés / perc...
    Extra tulajdonság alig van...
    Erre felveszek egy másik automatát, nagyobb tár, pontosabb, kisebb visszarúgás, 9000-es sebzés 750 lövés / perc... És jóval kisebb DPS-t ír ha lecserélem rá az AK-t....
  • Prince23
    Le mentem Dongo missiont hardon, és a végén egy arany hátizsákot adott...wtf... pedig csak hardon mentem.
    Mondjuk Dongó csak lilákat adott most... meg egy kéket
  • Betyar070
    Létezhet. Pl. A lvl30 lila SCAR-L ( fejlesztett modell ) pontosabb mint az arany lvl30 Liberator mivel ennek a SCAR-nak a bónusz tulajdonsága a +40% accuracy. Hasonló lehet nálad is a helyzet.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.28. 22:55:34
  • Rhonin7
    és erre hogy a rákba jöttek rá????????
  • AntiHero
  • Wanted
    Az létezik, hogy a nehezen megszerzett arany M1 snipernek rosszabbak a tulajdonságai, mint egy lila M1-nek?
  • Nagylaci
    Nekem már kettőt is dobott az egyiket a Lincoln Tunnel főnöke, a másikat egy boss aki a PVE térképen szaladgált. Egyébként csak 2 ilyen fegyver van egyenlőre a játékban. A Midast csak a DZ bossai dobhatják míg a Caduceust csak a PVE bossai. A többi névvel rendelkező fegyver megvehető vagy kraftolható.
  • Systore #2849
    vendoroknál változhatna a high end loot meg a blue printek. high end division techel is csinálhatnának valamit, mert elég retek azt farmolni
  • Prince23
    Legalább most fogom tudni, ha következő karit csinálok, akkor level 25 alatt mindenképpen bemegyek DZ-re. Mert úgy már azon a szinten jó lila cuccost dob :D:D
  • Betyar070
    Jaja. DZ szart se ér. Még fosztogatni se érdemes, nincs értelme. ( minek, lila itemekért ? )
    Kihívás szinten szoktam a küldetéseket megcsinálni,de eddig az arany itemek-től se voltam elragadtatva.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.28. 21:44:54
  • Prince23
    A Kredit szart se ér a játékban (egyelőre), a cuccokat érdemes szétkapni kraft alapanyagokra. DZ-ben a lilákat nem eladom, szétkapom őket eleve. Meg ahogy észrevettem a Dongós küldetés legnehezebb fokozaton ad arany itemeket is, valamint a lilákból is a legjobbakat szórja. Jobb story missiont challangeben + hardban tolni, mint DZ-t. Dz-ben ma nekem csak kék meg lila cuccok estek. és nem vágom miért.
  • Betyar070
    Csak a napi küldetés vezérei vagy a sima boss-ok is dobhatják? (Caduceus)
    Köszi!
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.28. 21:32:05
  • Nagylaci
    Csak 4:
    Lincoln Tunnel Checkpoint
    Warrengate Power Plant
    Russian Consulate
    Lexington Event Center
  • Tikal #2843
    Nem minden Mission érhető el Challenge mode-ban?
  • Betyar070
    Azért az elég gáz, hogy lvl30 után is még tele vannak zöld, kék cuccokkal az árusok. Jó lenne tudni mi a fa...t kezdjek a pénzel, mert semmi értelmeset nem tudok már venni a crediten, DZcrediten. DZ6-ban is elég gyakran olyan lila potyog ami semmire se jó csak szétbontásra. (Értem én, hogy a készítők célja az volt, craftoljuk a legendári cuccokat, de akkor is ez egy kicsit bosszantó )
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.28. 21:03:20
  • Maxtreme
    hmm ez akkor megint olyan mint pl nálam a just cause 3 aminek mindenféle problémája van az utolsó patch óta, viszont van akinél tökéletes.
    Na nálam a Division-el nincs gond, se abszolút semmi.
  • Ackronikon
    nekem a kibaszott tartalomból van elegem. csak dz-ben van minden amit utálok a sok fasz miatt....
  • lostprophet
    Na, nekem most lett elegem ebből a fosból. Folyton kidobál asztalra minden hibaüzenet nélkül. Legyalultam az egész gépet, újratettem Windowst, legfrissebb drivert mindenből (GTX 970), és ma bejelentkezéskor csak 3x fagyott be, majd miután bejutottam játékba, 5 perc után megfagyott az egész gép, csak resetelni tudtam. A több száz játékom közül ez az egyetlen, amivel gond van. Próbáltam már a régi, illetve a mai legfrissebb Nvidia driverrel, különféle grafikai beállításokkal. Kritikán aluli, rohadtul megbántam, hogy megvettem.
  • Raulblanco7
    Nekem nem igazán jött be, a liberator szerintem jobb, vagy sokan a black market ak47-re esküdnek.
    bullet kinggel elég sokan kiszedték.
  • Nagylaci
    Tudnék, de most este dolgozom úgyhogy legfeljebb holnap reggel majd!
    Egyébként a magas electronics szerintem abszolúte megéri! Az életerőmhöz a first aid -et azzal a kiegészítőjével használom ami túl tud gyógyítani ezért harc előtt tudok csinálni magamnak eszetlenül sok életerőt. Emellé ott a pulse azzal a kiegészítővel amitől többet sebzek és nagyobb valószinűséggel lövök crit -et. A magas electronics miatt tehát iszonyatos mennyiségű az életerőm és brutálisan sebzek akkor amikor kell.
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.03.28. 18:38:24
  • Prince23
    Mentünk egy Hardot az új nvidia driverrel...

Valamennyivel több fps-em is volt med-high alatt, szal megéri felrakni

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.28. 18:28:37
  • AnuluWork #2835
    Tudnál csak a SCART-ról (Caduceus) a kiegészítőkkel mutatni egy statot? Főleg egy shot a kis mutatóról érdekelne, amin látható az accuracy, stability, stb. Ha nem titok, és elárulod azt is, hogy mi van rajta, az nagy segítség lenne, főleg, hogy miben érdemes majd igazán gondolkodni sárga szinten. Merre menjen el az ember fejlesztésben.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.28. 16:42:22