7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Árnyvadász #2914 Barátlista nekem sincsen. Megakartam nézni felvett e valaki, de reménytelen. A külföldi haverom sem látom. Viszont amit akartam írni, hogy a 364.72 (új nvidia driver) sokat dob a teljesítményen. Érdemes volt felrakni. Ma kicsit még toltam a játékot, nemrég hagytam abba és DZ03-ból kihoztam két elég jó lila cuccot. Az egyik egy páncél ami két slotos, másik meg egy tár ami jelentősen növeli a sebzést és a pontosságot.
Random emberekkel, mivel barát nem érhető el, csináltunk fő és kisebb küldetéseket, hard fokozaton, de nem volt nehéz, mert négyen voltunk és bedaráltunk mindenkit. Most már 50k a sebzésem elsődleges fegyveren, de csak lvl28 vagyok. Gyakorlatilag már majdnem mindenem lila. Elég sok esik. Volt amikor sima utcai csatározásból egy lilás (nem is sárga és nem is nevesített) sima fasziból pottyant ki az utcasarkon ahol épp elhalálozott.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.03.29. 22:18:59 -
#2913 Szórakozik a Uplay? Friends listát nem akarja behozni, meg Divisionnél is kiírja, hogy "Service alert". -
Raulblanco7 #2912 nagy előnyt nem szereznek vele, sőt értelme sem nagyon van egy bizonyos szint után, szinte csak fegyvert és fegyver felszerelést dob, szóval annyi előnyük van vele hogy telelesznek fegyver craftoláshoz használható cuccokkal, phonix creditet gyorsabb szerezni ha ismételgeted a challanginget. pont ezek miatt én sem megyek ma már rá. -
#2911 A béta volt az, amikor ki tudtad volna próbálni. Biztos lesz majd lehetőség tesztre, de egyelőre nem írták, hogy mostanában. -
#2910 nincs patch ezen a héten, ami azt jelenti, hogy egy hétig még biztos szétexploitolják a játékot. nem mintha számítana, hogy kijavítják, mert jön helyette 100 másik. clap clap -
Hunor1 #2909 Hello. kipróbálnám ezt a gammát először mert nem biztos hogy jól futna a gépemen. letölteném csak ugye ez online játék . vagy van-e még is valamilyen single ,tutorial része a játéknak -vagy missziók - amit törttel lehetne játszani próbaképpen ? köszi. -
#2908 Ez a két mai daily ... :)
Az Amhearst's Apartment hardon dobott 9 lilát, egy kéket és egy ruhát. :) Cool. :)
Ja, bekerültek a police, firefighter (stb.) ruhák a vendorba, már akinek járt. :) -
m0hikan #2907 Sziasztok!
Akit érdekelne egy eladó Division - Uplay account lvl 30-as karakter lvl 50-es Dark Zone szinttel, full arany felszereléssel, minden tárgyból van az inventoryban vagy plusz 5-6 ruha, fegyver. (Farmolásra 91% TP bónuszos cuccok, gyűjtögetésre legalább 150%-os holmik) DPS-re építhető alap arany receptekkel, Dark Zone receptekkel, közel 1 millió pénzzel, ipari mennyíségű ruha és fegyver skinnel. Az egyik top fegyverrel (Vector 45) 175k DPS 50-60% crit hit chance, 150-180% crit hit damage, fullos képzettségekkel. Minden szárny a főbázison 100%-ra fejlesztve...stb stb stb... akit érdekel esetleg, írjon PM-ben! Szívesen küldök képet is az elmondottakról! :) Üdv, m0hikan -
#2906 igen a statok bugosak.. Kíváncsi vagyok mikor rakják rendbe. -
Rhonin7 #2905 nem tudom,de bugos, mint kb minden......141% om volt tegnap találtam +25% ot adó cuccot tehát ami a 141% ra pakol +25%-ot! erre a karilapomon 145% lett.......mellesleg semmivel nem esik több item vagy jobb -
#2904 Én sokszor úgy halok meg dz-ben hogy reflexből odalövök ha valami mozog, sajnos néha pont . Nehéz kimagyarazni hogy nem direkt volt -
alcca #2903 A scavenging/gyüjtögetésnek van valami felső határa? -
sztanko15 #2902 Sztasztok, valakinek nincs kedve játszani, főleg DZ-ben.
DZ lvl 9.
uplay: sztanko14 -
Raulblanco7 #2901 Igen, a kedvencem amikor kiírja hogy manhunt, első alkalommal azt hittem hogy majd megyünk levadászni őket, de félreértettem, olyankor a 4-es banda vadászik ránk és az egy jel hogy fuss amerre látsz. -
#2900 igen főleg mikor egy 4fős csapat szed le. -
Raulblanco7 #2899 Egyébként igen, mikor haverokkal megyünk csak futkosunk fel alá és lövünk mindenre ami npc meg loot-ot hajkurászunk.
Egyedül viszont kicsit izgulok mindig hogy na mikor fognak megtámadni, benne van az izgalom a bentlétbe. Most hosszú hétvégén 5x nyírtak ki bent, egyszer én voltam béna, aluljáróban egy csapat npc lelövése után felszaladt a lépcsőn egy gyerek én meg reflexből belelőttem, rouge, hagytam hogy megöljön, korábban már összefutottam vele, békés volt, nem akartam bántani, -1800 xp, 9 npc és visszajön.
Volt egy 2 fős csapat ami 3x ölt meg. Egyszer extract közben, egyszer mikor egy landmarkot takarítottam ki, utána mérges lettem és megpróbáltam megölni mikor extractol, már térdelt az egyik de nem tudtam megölni mert a haverja is ott volt, közben pedig megjöttek még páran és a túlerő megevett reggelire.
Illetve volt egy aminél extractoltunk, sokan voltak ott, az egyik csapat 3-4 fő, passz, átment rouge-ba, és kinyírta a többieket, én kb 1,5 utcával odébb hullottam el, addig sikerült élve menekülnöm, mivel többen voltak meg sem próbáltam harcolni, csak menekültem.
Korábban volt még egy amikor 4 fős csapatban voltam és egy másik 4 fős banda jött, pont volt nálam az első high end loot odabent amit szereztem. Ahogy megjöttek az npc-k extract közben, elkezdtünk lőni rájuk, a másik banda meg ránk, mészárlás volt, az első pillanatban már ketten halottak nálunk, a signature skillemmel felkeltettem őket és elkezdtem lőni az egyikre, de egész tár alig sebezte, gondolom ők res-t nyomtak, szóval inkább menekülőre fogtam, alig fordultam be pár méterrel arrébb a sarkon már a másik 3 társam halott volt és jöttek utánam. Kb 3 utcán keresztül üldöztek mikor az egyik kis kanyargós mellékutca részben sikerült leráznom őket, többször volt hogy a sarkon befordulva még épphogy életben voltam és utána medkit még megint kihúzta a következő sarokig. Így utólag nagy buli volt, menet közben kevésbé. Végül visszamentem DZ1-be bal alulra extractolni, épphogy fel tudtam küldeni a High End lootomat, meg is jelent a térképen hogy manhunt, nézték a térképet hol extractolnak és indultak is arra, mert ugye túléltem az előző extractos rajtaütést szóval logikus volt hogy extractolni fogok valahol. Ott már nem volt menekvés, még megpróbáltam lelőni az egyiket, de leszedtek hamarabb, annyira nem zavart, high end loot kimentve, jöhet az elkerülhetetlen.
Többnyire nem megyek bele harcba mivel gyengének érzem még a karakteremet, jelenleg 140k, 62k, 30k statokkal, majd ha erősebb lesz akkor talán a harcot fogom preferálni a menekülés helyett. -
Raulblanco7 #2898 Szerintem elég nehezen fogsz innen összeszedni egy csapatnyi játékost, kis szinten szét van bontva a DZ, ha jól emlékszem 19-24 közöttieket rakja egyben, de ott meg tudnak olyan különbségek lenni, hogy ha 3-an vagytok akkor sem biztos hogy elbírtok egy erős 24-essel. Szintezés közben adott bontásokban én is max szinten mentem be emiatt, pl legkisebbnél talán 14-ig van, betámadott 3db 11-es játékos, a turretem kinyírt kettőt, a harmadikat én lőttem le.
Szóval, elég kevés 19-24 közötti játékost fogsz találni aki tudna menni DZ-be veled ma este, de persze remélem tévedek. -
#2897 Ha egyedül mész izgalmasabb -
#2896 srácok este szét kéne nézni DZ-ba (még nem voltam)
Minél többen menjünk ha lehet.
Meg először csak az elején kéne, mert beljebb állítólag elég sok az négyzetméterre jutó rohadék playerek száma
Az sem baj ha olyan is jön (sőőt) aki már tapasztaltabb e téren.
szerk: 21-es vagyok.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.03.29. 16:40:00 -
Why #2895 Jah :D De igazából mivel csapatban az igazi a game jó egy ilyen facebook oldal is! :) -
#2894 nekem megint nem megy :D -
Daermon #2893 Ez a reklám helye? :D -
Why #2892 The Division Hungary facebook csoportba akinek tetszik a játék vagy csak aktiv játékosokat keres jelentkezzen!
Nekem nagyon bejött a game én már januárban megrendeltem a Sleeper Agent Collectors Edition kiadást,ami azt adta amire vártam sőt még többet is,amit nagyon köszönök a CDGalaxys munkatársainak és a Ubisoftnak is! :) -
Raulblanco7 #2891 sárgákat elég drága recalibrálni, phonix creditet egyelőre nem költök arra, inkább craftoltam bp-ből amit a bázison vendor árul 3-5db 31-es geart és a legjobbat tettem fel, dz 50 még nincs meg, így a gearem másik fele 30-as HE amit challangingen kaptam. fegyver 31-es liberator, abból is vagy 10-et csináltam és a legjobb sebzésűt tartottam meg, többi visszabontva + ami éppen kell mellé, lincoln tunnelben m44 sniper, dz vagy egyéb challangingnél LMG vagy SMG.
a gear többi része majd ha megvan a DZ50
aztán utána mehet a craftolás megint, a tökéletes geart legyártani és recalibrálni. -
Nicco #2890 Megpróbáltam rakni rá egy plusz gear slotot, de nem jött be, szóval marad a lila... és azt tudtam is craftolni sima kreditből +armor-ra :) -
Raulblanco7 #2889 jelen esetbe tőled függ, nem biztos.
hosszabb távon viszont biztos, előbb utóbb craftolsz majd egy 31-es HE-t ami minden szempontból jobb lesz. -
#2888 Le a kalappal! Ilyet kitalálni... -
Nicco #2887 Egy kérdésem lenne: van egy HE armorom, amin van egy robust talent (48% more armor, when covered). Mellette egy lila armor, amin több az alap firearms, és két socket van benne, tehát még tovább tudom nyomni a main statot. Szerintetek érdemes lecserélni a lilát az aranyra (a többi stat, amit adnak, közel azonos)? -
pockanywi #2886 Aki társakat keres Dark Zone-ba vagy a napi küldetésekhez, annak figyelmébe ajánlanám a Discordot:
https://discordapp.com/invite/0pRiID5AvVyjr3fc
Sokan járnak fel ide partyt keresni nap mint nap, és sokkal praktikusabb, mint egy TS. Itt is vannak külön voice szobák, de lehetőség van közös/privát chatre is. -
#2885 Hát ha gondolod átveszem a barátnőd. Nekem asszony nem ad pénzt játékra.. -
ricsa008 #2884 egésszen eddig mentek... És erre adott ki bnőm 14et ? szánalmas....
Utoljára szerkesztette: ricsa008, 2016.03.29. 12:21:03 -
#2883 Mennek a serverek. -
Nicco #2882 uplay: nicklencz
Random időkben játszok, mikrofonom meg nincs bedugva... általában fölösleges is, mert vagy az asszony, vagy a gyerek beszél hozzám játék közben. De ha nagyon muszáj, tudom használni. A karakterem most már két kivételtől (armor és sidearm), meg a kiegészítőktől eltekintve full HE (139k dps, nem gyúrok acc-ra, csakhogy überbrutál számokat láthassak a karilapon).
Napi küldiket általában letololm hajnali 5-7 között, de utána is tolom a challenge mission-öket. Nekem a játék nagyon bejön, ezért szívesen csinálok benne bármit, még akkor is, ha nem jöhet belőle upgrade :) -
Árnyvadász #2881 Engem is vegyetek fel. Uplay azonosító: Medvebocs.
Most lvl27 vagyok, DZ szint meg lvl14. Fő küldetéseket azt mindig társakkal csinálom (pár kivétellel, mikor egyedül bevállalom a hardot is), de egyik külföldi baráttal szoktunk kóborolni is, aztán ami jön azt megcsináljuk ketten. Egyedül is jó a játék, de társakkal még jobb. Én konkrétan függő lettem. 42 órám van eddig benne, ami a FC: Primal 100%-hoz elég volt, itt meg lazán elleszek 200-300 órát is és a szezon bérletet is megveszem. Ez a játék egy drog. :) -
#2880 Az én Uplay azonosítóm:
chr0N0s.
Vegyetek fel ha gondoljátok.
Russian Consulate Hard -on. Nem semmi, hogy egy challenging módhoz gearelt karakterrel ez a nehézségi szint már mennyire könnyű lett. Emlékszem eleinte alig-alig tudtam megcsinálni hard -on a küldetéseket, most meg... :)
-
ricsa008 #2879 Dolgozom is... hétvégén barátnőmmel vagyok ... -
ricsa008 #2878 én 7. szintig mentem DZbe de még nagyon alacsony szinten vagyok a karival én is -
#2877 igen. Pont ezért akarok összeverbúválni 1 kisebb comunity-t.
Én még a DZ közelébe sem mentem, többek közt emiatt, és a szintem miatt sem. -
ricsa008 #2876 Én is mennék majd olyanokkal akikkel védjük egymás hátát és nem szétlőjük... uplay nevem gombolyag -
#2875 Hát. lehet velem van a baj, de a kampánnyal eddig jól elvoltam soloban is :D (19-es vagyok)
Okés mindjárt felveszlek thx.