The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.10. 10:39:23
MÁS: Ilyet már rég írtam,de köszönet a készítőknek a játékért !!! SZUPER ! A nyalizó, elégedetlen trollkölykök meg .... <#action>#action>
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.10. 10:32:42
Elkezdtem a játékot. Az első safe zone-ban van egy laptop, ott kéne befejeznem az ügynök aktiválását.
Itt hiába nyomkodom, nem történik semmi és állandóan lökdösődnek előtte. Mit kell csinálnom és minek kellene történnie?
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.03.10. 10:28:10
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nekem eddig nagyon tetszik minden téren a játék. Szerintem nagyon eltalálták.
Lvl13 vagyok. DZ lvl8. Ha valakinek van kedve játszani összeverődve, jelöljön. (bogyimobil) Du 5-6 órától fent vagyok kifulladásig. 😄
üdv:bogyi
Nem a kiegészítőkre gondolok ( hangtompító red dot...stb),
#1721 igen lehet menni ,de ilyenkor a csapatparancsnok ( aki kiválasztja a küldetést) szintjén fog a küldi elindulni. Vagyis, ha lvl 10 szinten vagy és kiválasztasz egy 10 szintű küldetést az újoncnak is a lvl10 szintű NPC-vel kell megküzdenie. <#eplus2>#eplus2>
Pont tegnap próbáltuk ki ezt a felállást az lvl3 szintű haver még asszisztálni se tudott annyira kevés volt a tűzereje a lvl10 NPC-hez.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.10. 10:14:26
"Jabar sa bu eeda murishani!"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Automata futás?Van benne olyan? Én nem találkoztam azzal 😄
Amúgy a fegyver skineket ÉN nem kaptam meg. A ruhát, stb. igen, de a skineket nem. Fegyvert kaptam, amin volt skin, de ez így nem biznisz, mert levenni nem lehet őket szétszereléssel.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.10. 08:06:20
Aki meghív, ahhoz butítja a rendszer a játékot, vagy a magasabb szintű fog számítani? Ilyenkor kap a magasabb szintű egyáltalán XPt?
Egyébként 1 karakterünk lehet csak, vagy több? (Hátha tesznek be új fejeket és kinézezet, azért kérdezem.)
Lehet valahol fizimiskát változtatni?
Lockpicket lehet valahol venni, ill. melyik küldi adja, ha adja a tervrajzot hozzá?
Az automata futást bétában be ill. ki lehetett kapcsolni. Itt nem találom. Ki lehet? Mert pár dolgot megváltoztattak a béta óta, apróságokat, és főleg zavaró irányba mentek el. (Pl. fedezék mögül a bétában egy kapcsolóval lehetett ki ill. be ugrani, most, meg kell nyomni a space-t.
Adversus solem ne loquitor
Ha kellek, jövök, segítek, bár a Kowalskys külditől eltekintve még nem nagyon futottam bele durvaságba a saját szintemen, de azt ugye pont az akkori szintemen csináltam. Egyelőre viszont még a pve ezerrel ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ez nem MMO :-) De szeretném ha az lenne vagy azzá válna.
Nem jövök az EVE Online-nal, mert ott 5-10 perc a napi res, de ott van 12+ év rutin :-)
Erre lehetett volna valami átmeneti megoldás, hogy az ilyen akciók esetén csak egyedül lehet nyomni, a szinkronizálás meg máshol megy.
Keresek társakat, PM-ben cseréljünk nevet :-)
Ilyenkor nyomsz egy ALT+ENTERT és kiteszi ablakba... És nem lehet visszatenni Teljes képernyőre. Ha Ablakban zárod be a progit és nem indítasz újra akkor ablakban fog legközelebb megnyílni és ALT+ENTER-rel teljes képernyőre teheted.
A szerver meg nálam sem megy, Mission közben vágott ki és már nem először, de ami a legdühítőbb hogy ilyenkor lehet elölről kezdeni tegnap 40 perc ment így a kukába... Nevetséges.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
attys
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Steamen 18000 van meg van hozzzá 12000 ért dlc.....
Cd galaxisban 12000 ért van de azt írják, hogy nem lehet aktiválni steamen.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Parasite Eve 2, best game EVER!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
/1 meg a zóna chat
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10