The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jabar
Ha csapatban vagyok mivel tudok írni csapat chatre? /p /g /cs semelyikre nem reagál csak annyit ír ki hogy nincs engedélyezve a globál chat vagy mi? magyarra van állítva, nem tudom ez számít vagy sem.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Ez eddig rendben van (ezt én is tudom),de itt hogy kell felhelyezni mert sehol sincs olyan felület ahová feltudnám tenni. Lehet hogy csak bizonyos magasabb szintű fegyókral lehet felhelyezni ? (A jelenlegi egy kék 10szintű SCAR)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.10. 10:39:23
jelentkezz ki/be és utána jó lesz. Folyamatosan kell nyomni az F-et miután voltál a hátsó szobában és beszéltél a csajjal.
kösszi! puszi!
Dupla katt a fegyon és akkor jön be a kiegészítők felszerelése felület.
Átalakított tűzfegyver módosítás a neve.No ezt hol, hogy kell aktiválni a fegyverre ?

MÁS: Ilyet már rég írtam,de köszönet a készítőknek a játékért !!! SZUPER ! A nyalizó, elégedetlen trollkölykök meg .... <#action>
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.10. 10:32:42
Amiga
HELP!

Elkezdtem a játékot. Az első safe zone-ban van egy laptop, ott kéne befejeznem az ügynök aktiválását.

Itt hiába nyomkodom, nem történik semmi és állandóan lökdösődnek előtte. Mit kell csinálnom és minek kellene történnie?
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.03.10. 10:28:10

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Hy all!

Nekem eddig nagyon tetszik minden téren a játék. Szerintem nagyon eltalálták.
Lvl13 vagyok. DZ lvl8. Ha valakinek van kedve játszani összeverődve, jelöljön. (bogyimobil) Du 5-6 órától fent vagyok kifulladásig. 😄

üdv:bogyi
A fegyver módosítást hogy lehet rárakni a fegyókra ??? Az árusnál vettem egy fegyvermódosítás 890 maniért ami a tűzerőt növeli.
Nem a kiegészítőkre gondolok ( hangtompító red dot...stb),

#1721 igen lehet menni ,de ilyenkor a csapatparancsnok ( aki kiválasztja a küldetést) szintjén fog a küldi elindulni. Vagyis, ha lvl 10 szinten vagy és kiválasztasz egy 10 szintű küldetést az újoncnak is a lvl10 szintű NPC-vel kell megküzdenie. <#eplus2>
Pont tegnap próbáltuk ki ezt a felállást az lvl3 szintű haver még asszisztálni se tudott annyira kevés volt a tűzereje a lvl10 NPC-hez.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.10. 10:14:26
Bandicoot

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Moby
Nem, ez a bétában is alapból ilyen volt.

Adversus solem ne loquitor

Jabar
nálam bétában is így volt de tegnap ahogy nézegettem a beállításokat lehet kapcsolni hogy nyomva tartsd vagy kapcsold.

AnuluWork
Van korlát arra, ha mondjuk L10esként akarok menni L1es baráttal? Lehet, nem lehet?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
De korábban csak addig futott, míg nyomtam a futást. Ezt most úgy változtatták meg, hogy addig fut, míg meg nem nyomom újból a futást. 😊 Szerencsére a sétát nem vették ki. Anno a WDben pl. konzolon nem volt séta, csak futás. Itt szerencsére van és PCn a WDben is volt.

X-et megnyomod futás közben :-) Most is benne van.
MarkBlade
4 karaktered lehet összesen. A karakterválasztó képernyőn bal felül ott vannak a kis + kockák ahol választhatsz.
Automata futás?Van benne olyan? Én nem találkoztam azzal 😄
Akkor elnézést a spam-ért és köszönöm a választ.
AnuluWork
Ahol építed a bázist, ott. A medical részlegtől jobbra.

Amúgy a fegyver skineket ÉN nem kaptam meg. A ruhát, stb. igen, de a skineket nem. Fegyvert kaptam, amin volt skin, de ez így nem biznisz, mert levenni nem lehet őket szétszereléssel.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.10. 08:06:20

AnuluWork
Hogyan kezeli a program azt, ha valaki mondjuk most száll be a játékba, és menne magasabb szintű játékossal pvezni?

Aki meghív, ahhoz butítja a rendszer a játékot, vagy a magasabb szintű fog számítani? Ilyenkor kap a magasabb szintű egyáltalán XPt?

Egyébként 1 karakterünk lehet csak, vagy több? (Hátha tesznek be új fejeket és kinézezet, azért kérdezem.)

Lehet valahol fizimiskát változtatni?

Lockpicket lehet valahol venni, ill. melyik küldi adja, ha adja a tervrajzot hozzá?

Az automata futást bétában be ill. ki lehetett kapcsolni. Itt nem találom. Ki lehet? Mert pár dolgot megváltoztattak a béta óta, apróságokat, és főleg zavaró irányba mentek el. (Pl. fedezék mögül a bétában egy kapcsolóval lehetett ki ill. be ugrani, most, meg kell nyomni a space-t.

Moby
Lehet kéne már valami FAQ-t tenni a fejlécben, mert minden nap előkerülnek ugyanazok a kérdések.

Adversus solem ne loquitor

Ha már itt így pörög a fórum megkérdezem az előrendelői DLC-t hol lehet kiváltani?
Jabar
na meg talán egy üzenet launcher-en vagy valami... :p

AnuluWork
Olyan mint a Destiny. Az is valamiféle MMO. Ha a WoT és a WT MMO, ez is akár lehet az. 😊

AnuluWork
Ha keményebb küldi van egyelőre L10 alatt, rám is rámtellelhettek (Anulu1975)! Ha éppen fent vagyok, remélem észreveszem ingame chaten, hogy írtatok, bár lelőttem sok minden felesleges szart ami pörög.

Ha kellek, jövök, segítek, bár a Kowalskys külditől eltekintve még nem nagyon futottam bele durvaságba a saját szintemen, de azt ugye pont az akkori szintemen csináltam. Egyelőre viszont még a pve ezerrel ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#vigyor>

Ha legalább MMO lenne.
De ez nem MMO :-) De szeretném ha az lenne vagy azzá válna.
Nem jövök az EVE Online-nal, mert ott 5-10 perc a napi res, de ott van 12+ év rutin :-)

Erre lehetett volna valami átmeneti megoldás, hogy az ilyen akciók esetén csak egyedül lehet nyomni, a szinkronizálás meg máshol megy.
AnuluWork
"MMOnál" cirka minden nap van valamikor legalább 1 órás leállás, főleg ha még nagyon az elején vannak az indulásnak. utána már rutin az egész, de van. Most még vsz nem egyforma időben, de ha javítanak pár kellemetlenséget, felőlem! .D

AnuluWork
ctrl+alt+del, és nézd meg nem dobott-e ki? Állítsd le a folyamatot, és próbáld újra. Ubi játék, tehát rakd újra az összes szart amit az elején automatikusan felpakolna, ha van sweetfx, reinstall, stb. Nálam a Kingdom Comenál csinált ilyet pár napja (az full bugos, mivel béta), de a sok reinstall megtette a hatását. Egyel előtti nvidia drivert tegyél fel.

Ez így elég vicces. 2 napja megy a game és 2 órás leállás. 50 órából az 4%-os off time :-) gg

Keresek társakat, PM-ben cseréljünk nevet :-)
Nálam is előfordult többször hogy ledobott a szerverről.
Igen már látom a fórumon.
Ott más a gond. Nálam sem volt ilyen bétában.
Ilyenkor nyomsz egy ALT+ENTERT és kiteszi ablakba... És nem lehet visszatenni Teljes képernyőre. Ha Ablakban zárod be a progit és nem indítasz újra akkor ablakban fog legközelebb megnyílni és ALT+ENTER-rel teljes képernyőre teheted.

A szerver meg nálam sem megy, Mission közben vágott ki és már nem először, de ami a legdühítőbb hogy ilyenkor lehet elölről kezdeni tegnap 40 perc ment így a kukába... Nevetséges.
Zs0lt1
2 órás szerver karbantartás van ...

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

engem folyamat kivágott tegnap este questek közepén/végén aztán egyből vissza és ment tovább

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Delta hiba. Ugyhogy asszem nem mennek a szerverek. És pont egy main story mission közepén voltam 😄
Pocakattys
Köszönöm a gyors választ. Du.- ha kell, kipróbálom.

attys

Riddick21
Alt-F4-gyel elvileg be tudod zárni, én legalábbis be tudtam. Olyankor szokott előfordulni ez, amikor indítás után/töltés közben még a böngészővel baszakodok. Lehet, hogy az Alt-F4 is csak úgy működik, hogy belépsz közben a játékba (amikor meghallod, hogy betöltött, és a karakter képernyőn vagy, akkor megnyomod a SPACE-t, hogy betöltsön, és utána már ki tudod léptetni, hiába nem látsz semmit), de egyszerűbb türelmesen kivárni, és tiszta asztalról indítani, zárt böngésző mellett.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Pocakattys
Időről időre előfordul, hogy a játék indítás után nem tölt be képet. Fekete a monitor, de hallom a zenét, a menü hangját. Ilyenkor át sem tudok váltani más folyamatra, általában rezetálni kell a gépet. A gépen zárt és nyílt bétán sem volt ilyen. A gépemben egy GF680-as kártya van és W10. Valaki tudja, hogy miként lehet kiküszöbölni ezt ?

attys

Riddick21

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Tikal
<#wow2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandicoot
Ahhoz képest hogy a szakik 10-12 órára tippelték nem rossz. Ráadásul a sztori a játékban szinte "mellékes" mivel a coopon raideken pvp-n és a looton van a hangsúly.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

oneal1
lehet valahogy módosítani a karakterem fejét? 😄

!Forza Ferrari!

Kevesebb mint 16 óra alatt 50% a story? az karrier... jó hosszú játék akkor. 😄
Ez most milyen játék? Csak multiplayer? Olyan akart lenni mint a half life. Anno láttam róla videót tetszik a grafikája olyan mint a hlnek volt.
Steamen 18000 van meg van hozzzá 12000 ért dlc.....
Cd galaxisban 12000 ért van de azt írják, hogy nem lehet aktiválni steamen.
szomferi
én is angolon hagytam, láttam pár lefordított részt, a fele röhejesen hangzik egyszerűen... nagyon hoki

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Titeket is ledobott? Vagy csak engem? Állok a bázison, pont vennék felszerelést, aztán egyszer csak leállt, mondván, a szerverek nem elérhetök. Remélem, azért az elözményeket elmentette, most csináltam egy tök jó zöld fegyvert magamnak. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Különc
Nyomorék kérdés: uPlay és Steam gamerek tudnak együtt menni, igaz?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

/g a csapat chat channel
/1 meg a zóna chat

Azt megmondaná nekem valaki, hogy csoporttärsaknak hogy tudok üzenni? Megnyomom az Entert, bejön a chatablak, de csak a global chaten tudok írni, bármit csinálok, nem vált. Se a /w, se a /p parancsot nem fogadja el. Most akkor hogy is van? Egyelöre nincs mikrofon, szóval VoiceChat nem játszik. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

AnuluWork
Egészségükre. Én szép, lassan kiélvezem. Nem fast travelezek, szépen, lassan sétálgatok. Aki akar rohanjon.