The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/a currgen húgyfiltere <#vomit>#vomit>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.10. 19:15:52
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.10. 18:14:58
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
"Jabar sa bu eeda murishani!"
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2016.03.10. 16:48:50
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Találkozott már vki olyan hibával hogy most telepítettem fel a játékot semmi gondja nincs, de ha elkezdek löni leállítja az egész gépet.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
u.í. jártam én is mikor a beta kulcsot aktíváltam.
sajnos csak a support segített,de 24 órán belül válaszoltak is és megoldódott.
üdv.
Valahol a készlet erejéig volt kiírva valahol pedig nem. A csomag része volt :-)
A kisebb boltok ilyenkor jók, mert ott tuti lesz még ahogy nekem is volt :-)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Megvolt. Most töltöm lefele.
Kicsit hülyén hangzik, de vegyetek fel barátnak, aztán majd kiderül mennyire megy együtt a játék.
Nick nevem - AJensenM
Ami modok a Firearms, Stamine, Electronics skilleket növelik, azokat csak "ruházatra" tudod tenni (pl: mellény, kesztyű, térdvédő, fegyverszíj).
Onnan látod hogy egy cuccra rá tudod tenni, hogy az ikon bal alsó sarkában van egy téglalap (hasonlóan mint a fegyvereknél).
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
de az tényleg tök jó
de amúgy ez tényleg gáz volt amit műveltek
mondjuk a boltba vicces volt reggel, előttem a hipszter hülyegyerek leállt agonizálni, hogy neki miért nem jár mikor már 1,5 hete előrendelte 😄
aztán mikor én meg kaptam akkor megkérdezte a kiscsaj hogy sapka vagy póló még jobban nekiállt hisztizni
kurva jót röhögtem 😄 már ezért megérte 10 percet sorban állni
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
de igen, náluk ha rendelek akkor bízhatok benne hogy magát a programot meg is kapom
bár az extra előrendelői ajándékoknál nem megbíhatóak másodjára volt belőle balhé (a fallout4nél sem sikerült összehozni a cuccokat amit ajándékba vett anyum)
köcsög gecik azok is
cserébe sokszor még bőven feláras is a cucc
Megpróbálom szólok ha sikerült.
A gond az, hogy hiába írom be a kódot nem fogadja el a Uplay.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.10. 12:43:00
Előre is kösz <#awink>#awink>
Vásároltam egy kupon kódot, de nem engedi aktiválni. Miért?
Hiteles számlát kaptam a kódról, tehát még az sem lehet mondani, hogy kamu.
Tudom miről beszél, és valaki írta, hogy magasabb szinten jön elő, más kék feletti fegyvernél. Ha jól vettem ki a játékban, L15 feletti fegyvereknél alapból lesz ilyen slot amibe beteheted, de még nem vagyok L15, így nem tudom leellenőrizni.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.10. 11:04:17
Dupla kattal először a fegyver választóba mész, utána dupla kattal megváltoztatod hogy 1. vagy 2. fegyver legyen és ha ugyan arra helyre választod akkor erre a 2. dupla kattra, ha más helyre akkor a 3. dupla kattra jön elő a felület.