The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Chromatic Aberration.

/a currgen húgyfiltere <#vomit>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.10. 19:15:52

Adversus solem ne loquitor

MarkBlade
Mi az a CA? 😊
Van kezdő játékos, aki 5-ös szinten tart? Mert jelenleg senkihez nem tudok odaverődni társnak.
Moby
CA-t mé nem kapcsolod ki?

Prince23
A mai drivert probáltad?

Systore
dailyt nem lehet matchmakingbe csinálni, vagy csak nem adja be ha bedob küldi közbe valakihez?
AntiHero
15 óra és lvl 15. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nekem most a 361.91 sz verzió ezt tettem fel mert nekem is a 362 volt fent, de sajna ezzel is kidobott igaz jóval később.
Igaz, ezért tartott csak 3évig a fejlesztés. Ha azt az igényt elégítenék ki amit ma egyes elkényeztetett gémerek szeretnének, akkor viszont 5-7évig fejlesztenék, és csak és kizárólag NASA gépeken futna a játék. Ja és kutyaszarral nem találkozni a játékban, nem is életszerű az egész, micsoda vacak, igaz? Na mibe kössünk még bele ?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.10. 18:14:58
Krisztiam
nekem most 362 van fent..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

én most teszek vissza egy régebbit,majd leírom hogy kilép-e
Prince23
Új NVIDIA driver

érdemes felrakni? 😄D

bazccka
Nálam hasonló a probléma. Beírtam a kódot, az Uplay játéklistában nem jelenik meg a játék.
Jabar
Jópofa meg minden, szép is, csak épp van kb 3 féle épület belsőfelépítés, meg udvar stb, folyamatosan ugyan úgy néz ki minden (még a létrák, dobozok, stb is ugyan ott vannak). Azt hittem a beltereket is kidolgozzák rendesen ha már az utcákat megcsinálták.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

NagyiBMX
És erre mi lett a válasz? 😄 uPlaybe hiába írom a kódot, azt írja hogy invalid...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Moby
LOL

lostprophet
Lehet, hogy csak olyan izgalmas a tűzharc, hogy kirúgtad a tápkábelt a lábaddal.
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2016.03.10. 16:48:50

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Hali!!!!
Találkozott már vki olyan hibával hogy most telepítettem fel a játékot semmi gondja nincs, de ha elkezdek löni leállítja az egész gépet.
AnuluWork
Kicsit sokat dobál le ma a szerver ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Irtam a cégnek akitől a kulcsot vettem (instant gaming), rögtön válaszoltak, elnézést kértek és küldték az új kulcsot. Ők zavartak össze valamit. Most már telepítem .)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

hi.
u.í. jártam én is mikor a beta kulcsot aktíváltam.
sajnos csak a support segített,de 24 órán belül válaszoltak is és megoldódott.
üdv.
Ez a hirdetménytől függ.
Valahol a készlet erejéig volt kiírva valahol pedig nem. A csomag része volt :-)
A kisebb boltok ilyenkor jók, mert ott tuti lesz még ahogy nekem is volt :-)
neeem, simát csak ugye ő póló + sapkával látta reklámozni és mi az hogy neki nem jut pedig neki JÁR mind2

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Kösz, kösz!
Megvolt. Most töltöm lefele.
Kicsit hülyén hangzik, de vegyetek fel barátnak, aztán majd kiderül mennyire megy együtt a játék.
Nick nevem - AJensenM
Szerintem felszerelésre való modot vettél.
Ami modok a Firearms, Stamine, Electronics skilleket növelik, azokat csak "ruházatra" tudod tenni (pl: mellény, kesztyű, térdvédő, fegyverszíj).
Onnan látod hogy egy cuccra rá tudod tenni, hogy az ikon bal alsó sarkában van egy téglalap (hasonlóan mint a fegyvereknél).

AnuluWork
Másfél hete rendelt CE? 😄 Merész. Annyi azért nem szokott jönni. 😊

nem volt emberi méretben (értsd XL, XXL) így nekem is maradt a sapi
de az tényleg tök jó

de amúgy ez tényleg gáz volt amit műveltek
mondjuk a boltba vicces volt reggel, előttem a hipszter hülyegyerek leállt agonizálni, hogy neki miért nem jár mikor már 1,5 hete előrendelte 😄
aztán mikor én meg kaptam akkor megkérdezte a kiscsaj hogy sapka vagy póló még jobban nekiállt hisztizni
kurva jót röhögtem 😄 már ezért megérte 10 percet sorban állni

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

AnuluWork
Jaja. Sapka és póló helyett választani kellett. Mivel a sapka kurva jó, így ... 😄

AnuluWork
2015 júliusában rendeltem elő ... 😊

AnuluWork
Nvidian aktiválod, és kapsz egy mailt, benne egy kóddal, amit be kell írnod az ubira. Elvileg ennyi.

gibson9
Na de ez az, hogy az elsők között voltam.. azt hiszem pont január 8-án kezdődött az előrendelés rá. Csak úgy tűnik az se jó ha túl hamar rendeled elő, mert egyszerűen elfeledkeznek rólad.

lostprophet
Nekem is a 4. boltban sikerült csak hozzájutnom egy Sleeper Agent Editionhöz (hathatós segítséggel). Legközelebb majd az elsők között fogok előrendelni, hogy ne legyen belőle ilyen szívatás.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

amúgy náluk a webfelületen be van ragadva jópár rendelésem "függőben"-re 😄
de igen, náluk ha rendelek akkor bízhatok benne hogy magát a programot meg is kapom

bár az extra előrendelői ajándékoknál nem megbíhatóak másodjára volt belőle balhé (a fallout4nél sem sikerült összehozni a cuccokat amit ajándékba vett anyum)

Nah megoldódott, huh nagy kő esett le a szívemről. Már jön is lefele.
gibson9
Teljesen igazad van, de legalább ők nem felejtik el az előrendelésed 😄 ráadásul mostanában már az ő áraik sincsenek elszállva, kiváltképp előrendelésnél.

az 576 se éppen a legjobb bolt a világon 😄
köcsög gecik azok is
cserébe sokszor még bőven feláras is a cucc

Szóval kell egy acc az nvidia oldalán utána tudom összekötni.
Megpróbálom szólok ha sikerült.
MarkBlade
mert előbb az Nvidia oldalán kell redeemelni.. és utána összekötni az uplay fiókkal.
gibson9
Január 8-án előrendeltem a Sleeper Agent Editiont Pc-re a konzolok szervizénél és az 576-ban is. Meg is jöttek a visszaigazoló email-ek, hogy köszönjük az előrendelést, persze ez még nem megrendelés, azt majd akkor tudom megtenni, ha megkapták a játékokat és értesítenek, hogy még mindig akarom e. 2 napja jelent meg a játék, de a konzolok szervizétől semmit nem kaptam azóta se 😄 Korrekt, megbízható bolt 😊 Szarfaszúak 😄 Még jó, hogy van 576 is a világon 😄

Nvidia-s kupon.
A gond az, hogy hiába írom be a kódot nem fogadja el a Uplay.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.10. 12:43:00
Betyar70 küldtem a privátot légyszíves válaszolj.
Előre is kösz <#awink>
MarkBlade
asus oldalán próbálod? Gondolom videokártyás kuponról van szó..
Segítséget kérnék a jelenlévőktől!

Vásároltam egy kupon kódot, de nem engedi aktiválni. Miért?
Hiteles számlát kaptam a kódról, tehát még az sem lehet mondani, hogy kamu.
Köszi! Erről lehet szó mert nincs olyan slot ahová feltudnám tenni. Legalább adna valami infót hogy te barom erre a fegyvere nem aktiválható mert.....
Aki akar felvehet engem is FLASHP0INTER néven az ó helyére nullát írjatok...
AnuluWork
Szerintem nem egyről beszéltek.

Tudom miről beszél, és valaki írta, hogy magasabb szinten jön elő, más kék feletti fegyvernél. Ha jól vettem ki a játékban, L15 feletti fegyvereknél alapból lesz ilyen slot amibe beteheted, de még nem vagyok L15, így nem tudom leellenőrizni.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.10. 11:04:17

AnuluWork
Nyomd meg. Lépj ki a játékból, vissza, és amikor betöltöd az állást, azonnal megadja egy másik instában.

AnuluWork
Alapból kilőttem menüből a bétában. Most ez az opció vagy nem kikapcsolható, vagy nem találom a menüben, úgy el van dugva.

Kicsi, közepes és nagy kiegészítő méretek vannak tudtommal. ha a fegyódnak megfelelő méretben nincs kieg akkor sehogy 😄
Dupla kattal először a fegyver választóba mész, utána dupla kattal megváltoztatod hogy 1. vagy 2. fegyver legyen és ha ugyan arra helyre választod akkor erre a 2. dupla kattra, ha más helyre akkor a 3. dupla kattra jön elő a felület.
Amiga
Félelmetes tumultus van a laptop előtt. :-D Van, hogy ott tolakszanak vagy tizen, mögöttük meg a többiek tapsolnak. :-D

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.