7647
  • alcca
    Közben már rájöttem. A firearms/tűzfegyverek már a craft recepthez is hozzáadja a bónuszokat.
  • alcca
    Az miért van, hogy tegnap még a craftolhato Vectorom max dmg-e 9800 lehetett, ma meg amikor nézem csak 9000 dmg. Valami befolyásolja a craft kimenetelét? Havernek meg 8500ról 10000 lett. Ugyan az a recept....
  • TDC Geronimo
    Hát ez az incursion se lesz más, mint a többi. shotgunnerek, nade spam meg 15 enemy wave. Milyen eredeti
  • AntiHero
    nálam is :D
  • TDC Geronimo
    ekkor jön destiny update is na meg DS3 úgyhogy az előző kettő megy a kukába :p
  • AntiHero

Stream
  • Prince23
    A Dps-t minimum told fel 110k-ig. nehogy roguekra vadász, mert szét fognak szedni.

Először is menj groupban lootolni. Kövesd a szakaszvezér parancsát, úgy is jó helyeket fog kijelölni mapon.
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.31. 20:01:38
  • jan5650
    Friss lvl 30-ként hol farmoljam a cuccokat? Jelenleg kb. 45K DPS-em van meg 50K HP-m.
    Gondolom a kihívás nehézség még felejtős, de akkor hol tudom felgearelni magam?
  • Nicco
    http://www.thedivisionforums.com/forums/topic/2003-damage-you/
    Ha megy az angol, ezt mindenképpen érdemes elolvasni.
    Az accuracy adja a legnagyobb tooltip dps-t, de igazából nem sebzel többet, csak (legalábbis azt hiszem) a távolabbi ellenfeleket jobban fogod szedni. Nekem így most 70-100k headshotok is vannak megfelelő helyről a vectorral. Ha kicserélek cuccot, felmegy 200k dps-re is, de akkor meg össz 30k életem marad, ami armor cap nélkül annyit jelent, hogy egy eltévedt golyótól meghalok. És nem lesz érezhetően nagyobb a sebzésem. Pontosan ugyanaz a helyzet, mint ahogy Blade írta.
  • MarkBlade
    többet érsz ha életerőre gyúrsz. Nekem most 100k az életerőm és ugyanennyi a dpsm. Így már jól életben lehet maradni. Sokkal többet számít mint hinné az ember és nem veszem észre hogy kevésbé hatékonyabb lennék mint 160k dpssel.
  • Daermon
    Milyen értelemben van túl misztifikálva? Röviden írd le pls! :)
  • Nicco
    Kicsit elszórakoztam a craft-tal, itt-ott cseréltem dolgokat, most már 182 808-ra fel tudom húzni a vector dps-ét. Ezt szerintem accuracy tunningal tovább is lehetne húzni, de tök fölösleges. Olvastam egy jó guide-ot, ott írta is a srác, hogy az ingame dps kicsit túl van misztifikálva. Nekem ez a játék pont azért is jön be nagyon, mert skill>dps, mert itt ugye nincs autotarget...
  • Raulblanco7
    visszamész a legelejére, mivel egyedül vagy, te vagy a leader, és rányomsz hogy matchmake, rak be hozzád 1 perc alatt másik 3-at, akikkel befejezheted.
  • Daermon
    Szerintem felesleges lenne klán rendszer bele.
    Amúgy meg friend list. Vagy új pug úgyhogy te keresel embert, ha még nem léptél ki.
  • Ackronikon
    oh imádom 1,5 órányi pug challenge után kilépett mindenki. pedig megtudtuk volna csinálni csak kicsit döcögős volt... kezdem unni hogy nincs klán rendszer
  • Daermon
    Az nem bug. Csak mély a pocsolya :D
  • Gubberx
    Tegnap mondjuk engem is elnyelt a lincoln alagút, előtte pedig a másik csapattag tűnt el a szemem láttára egy pocsolyában :D
  • MarkBlade
    Érdekes amit írsz mert tegnap este óta van ez a textura mizéria. Addig csak egyszer volt. Ma viszont bármilyen instába mentem valaki beesett. Nem feltétlenül én. Azért nem gondolom hogy nálam a hiba.
  • Raulblanco7
    Szerintem ez egyéni hibád lehet, ok, én is estem már be textúra alá, a DZ egyik sarkán és a medison field hospiatl küldi sarkán volt egy textúra hiba ahol leestem, de kb 15 sec zuhanás után visszatett és nem volt olyan vészes hogy emiatt most azonnal kidobom a játékot.
    A lincoln tunnelnél fordult még elő 2x, hogy a végén a fedezékben ahol voltam pont ott mászott át egy npc JTF-es és az átmászás belökött a textúra alá, visszatett safezone-ba a küldi. Az kicsit idegesítő volt, de nem vészes, 2 perc séta után ott voltam ahonnan kiestem.

Farmoltam én is az orosz nagykövetségen, amiatt nem kezd el bugolni és szétesni a textúra, ezt csak belemagyarázod.
    Arany cucc többnyire DZ3-ban és magasabb területen fog esni, DZ1-2-be ne nagyon keress, DZ3-tól felfele pedig kapsz ha ott farmolod a nevesített bossokat, tegnap a 7 extractionben 4 arany cuccot küldtem ki, abból 2-t egyszerre, szóval esik.

Tegnap is lementem mindhárom napit, egyetlen árva textúra hiba nem volt benne, az egyik gyerek dc-zett és 1-2 percig tartott neki míg visszajött, ennyi volt az összes gond, amit írsz valami egyéni probléma.
  • MarkBlade
    No akkor.. nem lehet megcsinálni a napikat mert rendszeresen vagy engem vagy valamelyik csapattársat bedobja a texturába. Kerestem partit erre valami kínai csávokba botlottam és a orosz nagykövetséget farmolták a végén. ki be ugrott a csóka a zárt ajtón. Szerintem ezért esik szét a textúra is. Így most a küldetések játszhatatlanok. Valamit nagyon kellene ezzel a játékkal csinálniuk.
    A másik már nem is tudom hányadik körömet megyek dzben.. a textúra hiba elött pedig megcsináltam a küldiket is naponta 5-6x de egy rohadt normális arany cucc nem esett. Értem én hogy ez a játék is farmolásról szól de ez már frusztráló hogy nem kiszámítható és kb nem érzem hogy egyről a kettőre jutnék vele.
  • Raulblanco7
    Egy két apróságot csinálgattak, mert belogolás után pl mindenki kapott cuccokat, ruhákat, szóval azt is javították, csak lényeges dolgok nem voltak egyelőre ami patchnotes-ért kiáltana.
    Egy két küldi bugos és nem indul el, nem nagy cucc, kilépsz, újracsinálod, matchmake fél perc alatt talál neked csapatot.
    Exploit van de az sem ad olyat amiért hosszútávon megérné csinálni, én is nyomtam pár óráig, de kedd óta nem mentem mert nincs értelme farmolni annyit abból amit dob. Phonix creditet lenne értelme, de azt meg kevesebbet dob mintha rendesen ismételgetnéd a küldit.
  • Ackronikon
    Elég gáz hogy nincs semmilyen javítás..főleg hogy a daily questek még mindig bugosak.
  • Daermon
    Még nem láttam noteot. De mivel a héten nincs patch, így remélem egy nagyobb cucc lesz jövő héten.
  • Gubberx
    Azt lehet esetleg tudni hogy a kövi patchben milyen újítások lesznek pontosan?
  • Midguard
    Eladó egy digitális Division. Részletek priviben.
  • Ackronikon
    nekem is változik :( lehet hogy bug,
  • Raulblanco7
    nekem nem volt még ugyan az kétszer annál a vendornál.
  • Krisztiam #2927
    nekem az a bajom, hogy ha felveszek egy cipőt nem jelenik meg ott ahol a cipőket lehet változtatni, bug?
  • Mr_Brainiac
    Elvileg van a játékban sokféle fegyverfestés. Kifejlesztettem azt a vendort aki ezt árulja és 24 óránként változik. Miért van az, hogy ennek ellenére csak 2 féle ismétlődik? Csak szerencsétlenség vagy bug
  • Maxtreme
    Hátha valakinek még hasznos lesz (rajtam kívül)

Weapons
    Gears
    Mods
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.03.30. 14:52:26
  • Nagylaci
    Ez is jó:

Nem kell komolyan venni, ezek mindennel így szemétkednek, persze van benne egy két dolog ami a poén ellenére sajnos jogos...
  • patchaou
    Volt már?

• Raulblanco7
    Az kicsit idegesítő, bár annyira nem vészes, mindig matchmakkel megyek challanginget, rögtön odafutok megnézem hogy bejárat van-e, ha nincs akkor beírom hogy bugos és léptem is ki, pá.
    Lexington is be tud bugolni ha a két túszhoz közel mentek, szóval elindul a duma de vártok, kinyírják őket és nem enged tovább az ajtónál. Ezt még meg lehet úgy javítani hogy megölitek magatokat (sticky bomb, sima gránátok) és akkor adott részt újrakezditek.
  • MarkBlade
    És a kapuk sem nagyon nyílnak ki :(
  • Nicco
    Én ezért fel is adtam reggel, nagy nehezen beszenvedtük magunkat a bejáraton, de a többi random tag szinte semmit nem sebzett az ellenfelekbe. Húzok vissza Lincoln Tunnel-be, az legalább gyorsabban megvan.
  • MarkBlade
    Most reggel esélytelen megcsinálni a napit. Olyan minimál karakterek próbálják lenyomni.. A bejáratnál elvéreznek pedig az időre kinyírni mindenkit a nehéz rész benne.
  • hawkie22
    1-2 napja többeknél, de lehet, hogy mindenkinél problémás a Friend List. Emiatt csak randomokkal tudsz egyelöre együtt játszani, remélem, javítják. Mondjuk tegnap nekem ment este/éjjel, de például délután meg nem, szóval...
  • Betyar070
    A barátlista nem működik a Uplay-ben, másnál is van hasonló probléma?
  • hawkie22
    Azért a szerverekkel tényleg csinálhatnának már valamit, hogy ne Challenge kellös közepén vágjon ki. Szerencsére a random party még így is megvárt, mire visszalogoltam és még a Challenge is lement wipe nélkül.
  • Why
    The Division Hungary facebook csoportba akinek tetszik a játék vagy csak aktiv játékosokat keres