The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandicoot
Állatkertből szabadult állatokat még csakcsak. De fertőzötteket? Az megvan hogy itt egy génmanipulált halálos himlővírus pusztít, és nem valami zombivírus?😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Ugyan olyan end game van, mint a Diabloban. Azt se unják meg sokan, és még pár havonta újra is kezdik a Season miatt.
Idovel fertozotteket + allatkertbol kiszabadult vadakat is fel lehet majd mutatni mint ellenfeleket.

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Prince23
Bereggelted a játékot, tehát magát az uplay akkountodat kell akkor eladjad. Szívás haver...

Tikal
nem fog sokaig a polcomon maradni az biztos...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hogyhogy nincs endgame? A játékban van valami főküldetés, vagy nem?
Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten

AntiHero
Hat DaS 3ig tolom. Utanna ugyis szüneteltetem. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Nálunk sincs evvel gond. Toljuk, megyünk, élvezzük.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Átalakított módosítást csak a ruhaitemekre tudod tenni. Van kis csík az item bal alső sarkában, ha tud fogadni modifiert(illetve a mod besorolási színét, ha már be van pattintva).

Valaki legyen szíves leírni hogyan kell használni ezeket az Átalakított módosításokat vagy mit... fegyverre és ruházatra lehet rakni de nem tudom hogyan... megnyitom magát a cuccot F-el de azon belül nem tudom hogyan kell rátenni.

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

TDC Geronimo
Engem ez a veszély nem fenyeget. Semmi motivációt nem érzek és unom, azok is akikkel játszottam.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

AntiHero
Ugyan ezt mondtam 1 nap 9 ora játékidő után.

Most meg már 3 nap 11 óránál tartok. XD

TDC Geronimo
endgame átgondolatlan/nem létezik így megunják az emberek elég hamar.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

AntiHero
Attol függ milyen karaktert akarsz. Támadót, tankot, hibridet.

kiserik
Alacsony szintű játékost keresnék egy perces ingame segítségre.

ozimak
Nekem kicsivel több mint 6,5 de én is!
Moby
Van aki szerint fos, van aki szerint jó. 42 órám van benne eddig, minden pillanatát élveztem.

miert agyatok el?! ennyire fosh?
Sziasztok!

Ha van kedvetek PS4-en DZ-t játszani, vegyetek fel nyugodtan!

Bozso91
Moby
A UBI-nál is tiltott az accountkereskedelem. Ha kibökik repül az account, meg a játék is.

jan5650
Ha esetleg kell valakinek egy Division szóljon! Az enyém eladó lett. Van rajta egy lvl27-es karakter.
Igény esetén még a CD-t is elpostázom. Ára legyen a bolti ár alatt megegyezés szerint 😉

steamen eleg szart kapott,mert 30 adik szint utan vegulis csak ismetlodik ugyanaz es a DZ is ertelmetlen sokak szerint..
szerinetek is nem eri meg?!
gibson9
Ez a páncél érték, hogy működik? Mert úgy össz értéket nem látok belőle. Meg nem tudom hol helyezkedik el fontossági sorrendben. Szóval mondjuk ha van két kesztyűm mondjuk és az egyiken 200-al több pajzs van, a másik viszont 200-al több életet ad, akkor melyik az értékesebb?

Elértem a 20-as szintet....Pár hard küldi azért megizzaszt rendesen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jabar
szarakszik a szerver, próbálgatni kell és beenged, csapatba belépésnél/területváltásnál is kidob sokszor.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Most nem kaptunk hozzá kupont csak a kárta széria számával kellett regisztrálni és meg is kaptuk a far cry-t de a bolt is ugy hírdeti hogy mind a kettő játékot kapjuk hozzá.

igazából az a probléma hogy a division-t asus oldalán nem lehet a geforce odalán meg nem fogadja el a széria számot.
Utoljára szerkesztette: Bazsi16, 2016.03.20. 15:16:35

ewuk
én is jártam már így egy msi kártyával. sajnos csak egy játékot lehetett beaktiválni vele, ami anno egy kuponos borderlands volt.
Krisztiam

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

detto
Zs0lt1
Nektek se megy most? Valami Mike hibával kidob.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

AntiHero
Szép. 😊

Nekem is minden sárga, de még nem vagyok megelégedve.

Meg van 130k DPS, de az életre meg skillre kell még gyurnom (talentek miatt).

En coop-ban nyomom az elejétől egy haverommal es tömören: Egy nagy jo hangulatú, jol összerakott es optimalizált játék amin minden forintot meger. Első perctől minden flottul megy benne (beépített teamspeak, egymás megtalalsa, stb..) igy kell egy játékot megcsinálni, gratula! Vegyetek meg főleg ha van kivel együtt nyomni!!!!
Nagylaci
Na most már csak finomhangolni kell a karakteremet! 😊 Ha minden igaz akkor nemsokára jönnek az incrusion -ok amiknek ugye gear score korlátja van, hát szerintem nekem nem lesz ezzel gondom.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

miert?
PS4-re eladnám a hibátlan játékomat, 15000 Ft.
Moby
Bátran csökkentheted, és igen kisebb lesz. A youtube amúgy is átkonvertálja valami 7Mbps környékére ha jól rémlik.

Sziasztok.

The Division-be PS4-en csapattársakat keresek, tegnap kezdtem el a játékot.

Vegyen fel bárki nyugodtan.

Köszi

PSN: BlackXlay
Jaja, én 05:55-kor simán találtam Kihívásra csapatot 😄
Még hogy nem lett siker a játék. Reggel fél hatkor tele van játékossal a DZ ! <#gun>
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.20. 07:24:01
Egy dologgal kellene a Ubi-nak valamit kezdeni, de nagyon sürgősen. A High-Eng cuccos játékosok PVP-ben ne tudjanak trollkodni a kisebb szintű játékosokkal, mert baromi idegesítő, hogy beszabadul egy troll csapat, és konkrétan lehetetlen levadászni őket. Konkrétan ez a legnagyobb probléma most a játékkal.
Sziasztok sokat olvasgattam utána de nekem valamiért nem sikerül. március 9.én vettem egy asus gtx 970 kártyát nem kaptam hozzá kupont csak a kártya széria száma van. A far cry primal gond nélkül sikerült elsőre a pin+ szériával. Mikor az nvidia oldalán beirom a szériaszámot nem fogadja el és már mindent megpróbáltam de semmi ez mitől lehet?

Titan
Privát videó...

Prince23
Egy kis mini bossfight

Videosoktól és a hozzáértőktől kérdeném:

Full HD 60 fps-ben a nyers videoanyagot hány Mbps bitsebességgel veszitek fel? Nekem a Shadowplay 50 ,bps-sel vesz fel. De ezt szerintem nyugodtan csökkenthető mondjuk 20 mbps-re? És ha csökkentem a bitsebességet, akkor a nyersanyag mérete is jóval kisebb lesz??

Köszi előre is

AntiHero
Egyedül egyik sem.

szomferi
semmi különbség nincs, de a Steames játék is ugyanúgy meghívja a Uplayt, szóval ezért felesleges Steamre megvenni, ha azt hiszed, hogy nem fog kelleni emiatt a Uplay

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

AnuluWork
Melyik az a küldi, amelyik challengingben a legkönnyebb, akár egyedül is?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

A phonix kredittel csak lvl30-tól lehet vásárolni ? Azért kérdezem mert nekem az emeleten lévő Műszaki részlegen ( újrakalibrálás mellet ) nincs ott az árus. Esetleg a főküldetés során nyílik meg ez a részleg?