7647
  • Tyrant01
    31-es fegyvert és hátizsákot, 2db 30-as kiegészítőt. Scavening 150%
  • Nicco
    Ohh, az igen, gz :)
    Kérdések: 4-et dobott és egyet kaptál még pluszba a küldetés teljesítése miatt? Mekkor scavenging-el tolod? 32 ilvl tárgyakat dobott?
    Így már viszont lehet megvalósul az álmom, és nem kell többet dz-ben szenvedni :D
  • Tyrant01
    Lincoln boss 4 sárgát dobott :-)
  • MarkBlade
    Kettő közé kellet volna belőni.. ne dobjon minden boss sárgát hanem csak sűrűbben illetve mondjuk 2 boss fixen.. így a játékosokat is egy helyre és ezáltal konfliktusra kényszerítik. mert elég sokan várnának ott és gyilkolnák egymást. Így csak a sárga is elértéktelenedik.
    Illetve lehetett volna úgy hogy a kihívások pályánként fixet dobnak de specifikusan.. pl Lex páncélt Waren fejest.. stb
    Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.04.12. 15:53:33
  • Raulblanco7
    Persze, az kicsit lassabb itt ott. A warrengate is nehezebb, de egy lincoln vagy lex nevetségesen könnyű már.
  • Laza
    Mondjuk mi is :) de pl azért egy konzulátus még volt amikor odacsapott :)
  • AnuluWork #3469

Persze, persze, most már a bossok csak sárgát dobnak. :D Mindezt Scav187el ... :)
  • Raulblanco7
    A challanging már 31-es gearrel sem ütötte meg a kihívás szintet. Röhögve rohantak rajta végig pár perc alatt a jobb játékosok.
  • AnuluWork #3467
    Hopp, General Assembly főboss a végén lilákat dobál ...
  • Laza
    Hát ezaz ... mert ha mindenki agyon sárgázza magát, akkor a napi küldik nem ütik meg a Kihívás kategóriát ... új küldi meg csak egy van ugye.
  • MarkBlade
    nem azok a szettek?
  • Laza
    Zöld recit vett vki a bázison PX creditért? Jók azok vmire? :) Elég drágák, pont tudnék venni egyet :)
  • MarkBlade
    kb az lett amire számítottam.. DZ ben most már a sárgák veszik át az eddigi lilák helyét. Igazából a matek változott csak.. nagyobb számokkal kell most már dolgozni és feljebb tolódik minden. Viszont ez után még több tartalmat kellene betenni magasabb szintre mert kb 1-3 hónap alatt mindenki vérpisti lesz és unatkozni fog. Akkor kezdődik majd a rouge Kánaán.. addig mindenki szerelkezni fog.. Viszont kiegyenlítettebb lesz cserébe. Illetve a kérdés milyenek a lvl 32-es cuccok.. mekkora upgrade a 31-hez képest.
  • Nicco
    Nekem most szintén 64k hp-m van, ezzel már túlélem Finch lövését... egyszer. Már az is gáz, hogy egyszer eltalál, ha kétszer, akkor meg bennem van a hiba. Egyszer kipróbáltam 32k hp-val, szép nagy is lett a sebzés, de időm nem volt lőni, mert állandóan fedezékbe kellett lennem, vagy néhány eltévedt golyó kinyírt.
    Ahogy látom, tényleg DZ lesz a nyerő. Ott pár percenként lesz boss, egy óra alatt kis szerencsével 8-10 cuccot is ki lehet vinni, ami mind arany és még lehet jó is. Azért bepróbálok majd néhány challenge-et is, meg kell nézni, melyik boss mit dob, így rá lehet utazni bizonyos gear-ek farmolására. Ha meg esetleg lesz olyan csapat, mint reggel volt, akkor 8 perc alatt letolható a lexington, garantált két sárgáért, amiből az egyik (elméletileg) 32-es.
  • AnuluWork #3461
    Olyan szarokat dobtak a daily bossok eddig, hogy csak nézek. :D

Most megnézem még az utolsó nagy küldit, ott 3 nagy boss van, de ha minden marad, akkor attól tartok a DZ lesz a nyerő. :D

A Lincoln tunnelben dob a köztes figura +10 Phoenixet. Máshol eddig ilyet nem tapasztaltam.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.12. 14:56:26
  • Laza
    Az már 50%-al jobb, mint a 40k :)

Btw nem mondtam, hogy a 97k kevés vagy nem jó .. ő kérdezte, hogy van e értelme abból leadnia, h GC-t csináljon a kariból. Én meg mondtam, hogy az igazi GC itt kevésbé játszik ... de van az a szint, ameddig le lehet tolni és még működik.
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.12. 14:50:30
  • Laza
    Tök felesleges arra gyúrni ... ha csak a mellék küldiket tolod egyedül, hamarabb meglesz a 30-as szint, mint hogy lilába öltöznél.

Simán, játszi könnyedséggel megy a lvl30 azokkal a cuccokkal, amik potyognak útközben, ne ölj bele energiát.
  • Raulblanco7
    64k hp-n vagyok. Leszámítva valamelyik estét mikor rambót játszottam és estem keltem, általában challanging küldiken sem szoktam elvérezni. szóval a 97k bőven jó, én is szeretnék annyit, viszont dps-t nem szívesen áldoznék be, még így sem érzem elég erősnek a karakterem.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.12. 14:48:46
  • Laza
    Nekem olyan volt a karim, de be kellett lássam, már Kihívás módban sem életképes ... egy eltévedt golyózápor, gránát, és véged van, fekszel-kelsz ... még 40k HP-vel is, lentebb nem mertem tolni :)
  • Raulblanco7
    A magasabb szintűre értettem a nagyot. De ezek szerint még 1-2 szint azzal is kell hozzá.
  • Laza
    Értem én, de nem korai? :)

Most konkrétan a lilák ki lettek kukázva, mert láttam én egy rakat kéket meg zöldet és sárgát DZ01-02-ben, de egy darab lilát sem :)

Mondjuk mindegy nekem, mert kifarmoltam a magam idejét ... de még közel sem annyit, mint mások ... én jóval előbb feladtam az órákon való kolbászolást, boss-ról bossra csatangolást úgy, hogy már az egész vidék világított a lila dropoktól, amibpl nem voltam hajlandó egyet sem felvenni, pedig csak pár sárgám volt ... egy craftol fegyver, meg pár ruha a napi küldikből :)

Valjuk be, a 20. sárga drop nélküli Lexinton run után azt is feladtam :)
  • simonl #3454
    És köszi a válaszokat...
  • simonl #3453
    Mi az a nagy kari?
  • Conqvistador
    És érdemes Glass Cannon DPS buildet építeni? Mert ha 95K HP val is kilőnek pik pakk akkor legalább sebezzek rendesen nem? :D
    Mondjuk PVE be elég jól bírom ennyi HP val.
  • Árnyvadász
    lvl25-től fogsz kapni lilákat is. Addig nem. Viszont lvl25-lvl26 közt annyi lesz, mint égen a csillag, szóval kárpótolni fog. :)
  • Raulblanco7
    DZ-be menj be, ott dobálni fogja a lilákat a nagy karinak, a kicsinek szerintem még inkább csak kékeket.
  • simonl #3449
    Sziasztok, 24 és 12-es szintű vagyok, hogyan tudnék gyorsan lila cuccokat - leginkább fehógyvereket - összeszedni? Lóvém alig.....minden megoldás érdekel:)
    A fő küldetéseket csinálgatom nehéz fokozaton de még mindig zöldeket dob.
  • Raulblanco7
    Passz, az eddigi írások 146, 149, 160+ és 176 a legmagasabb amit írtak. 150 alatt tuti alacsony, hiszen annyi kell az új küldihez is. 160 a dz választóvonal. Passz, kicsit több pontszám kellene hogy legyen hova viszonyítani egymás között.
  • Raulblanco7
    Tegnap 4-en magyarok (2 innen SG-ről, egy régi haver és én) farmoltunk bent kb 2 óráig a DZ 5-6-ban, sokkal jobb mint 1-2, igaz én sárgát nem kaptam, más igen. Ha valaki nagyon vakmerő volt akkor elfeküdt 1-2x, de nem vészesen erősek az ottaniak sem. Játékossal alig találkoztunk, akivel igen azok is barátságosak voltak, szóltak is gyorsan ingame hogy "friendly friendly" és mentünk is tovább, rogue kb 1x ha volt de azok is hamar eltűntek, max véletlen lehetett, a bossok is szinte mindig ott voltak, nem voltak letakarítva mire odaértünk, szóval sokkal jobb volt ott farmolni. Mondjuk ez változhat mára, mert mennek az emberek gondolom a 32-es lootra.
  • Nicco
    Ez pont így van kitalálva, az úgynevezett catch up mechanizmus. Az új játékosoknak már jóval kevesebb időbe telik egy alap gear összehozása. Ez egy alap dolog minden mmo-ban, különben az új játékosok soha az életben nem érnék utol a régi motorosokat, ergo minden újdonságot csak hónapokkal később látnának.
    A sárga meg most már az alap, a 32-es gear a cél. Ezt se szokjuk meg túl sokáig, mert a következő kiegészítővel jön gondolom a 33.
  • AnuluWork #3445
    165ös gear score az milyennek számít? Még két lila cuccom van. :)
  • Raulblanco7
    149 gearscore viszonylag alacsony, onnan persze hogy felhúzod magad, de ha én bemegyek az eddigi patch előtti gearemmel és hentelem DZ 1-2-ben a bossokat, akkor csak deconstructolható vackot kapok, mert csak 30-as sárga, rajtam meg 31-esek, abból is sok craftból eső jó bónuszt adó, magas értékekkel rendelkező többször recalibrált cuccok vannak, szóval még DZ3-4-ben is nagy eséllyel csak craft alapanyag amit kapok, ami előrelépés lenne, az a DZ 5-6-ban eső 32-es sárga cuccok lesznek.
    Szóval nem fog mindenki DZ-1-2-t farmolni a sárgákért.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.12. 14:22:46
  • Nicco
    Gondolom erősebb a gearem. Headshot 140k körül üt alapesetben, bónuszoktól függően crit szokott 300-550k között. A legnagyobb ma reggel volt, cover mögül pulse-szal 561k. Ki akarom majd próbálni egy másik cuccal, ami ad még 2000 körül sebzésre, meg feltolom a firearms-t, amennyire tudom, és kipróbálom úgy mennyi lesz a legnagyobb. Ahogy olvastam redditen, vannak, akik 800-at is lőnek simán.
    Szerk.: egyébként ezt jól helyezkedve (értsd: közel) az mp5-tel is simán hozom, csak ott egy másodperc alatt van 10 45-50k headshot crit, még több is. :)
    Utoljára szerkesztette: Nicco, 2016.04.12. 14:18:50
  • Laza
    Az ok, csak innentől emberkénk bemegy az alacsony szintű bossokat hentelni, akiket egyedül is egyszerű, és tele van sárgával ...

Én most felhúztam magam 149-ről 160-ra kevesebb mint egy óra alatt csak DZ01-02-ben.
  • MarkBlade
    remélem marad holnapig :D
  • Conqvistador
    Pedig menni kell melóba. Attól félek holnapra meg visszavezsik a droppot és megint lófüttyöt nem kapok majd :D
  • Conqvistador
    Neked hogy tol az M44 es 500k-t?

Nekem most alapból 72k-t sebez fejre + a vérzés (az elég jó +30k) 115 körül krittel de az új pályán valakibe 200k-t nyomattam gondolom pulse bónusz vagy hasonló de még így is messze az 500tól :D
  • Raulblanco7
    Nincs semmi gebasz, megmondták hogy minden nevesített boss fog sárgát dobni fixen.
  • AnuluWork #3437
    A rekalibrálás drága, mert 4ből 1x ad értelemeset ... :)
  • Conqvistador
    Elkezdtük 3an hát hamar kiléptek így muszáj volt nekem is. a Drónok pl szuperek. Idegesítően jók :D
    Az ágyús páncélautó meg valami OP vadállat... Ott nem tudtunk átjutni. Ha Nehezen olyan nehéz Kihíváson megoldhatatlan? :D