7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Daermon #7647 Mennyire lett jó ez a február eleji nagy overhaul, meg minden jót tartalmazó patch? -
Alanw #7646 Patch notes -
toza #7645 itt kerdezd..sg halott... -
Yag #7644 Szerintem eltévedtem.
Sajna annyira megtetszett a Div2 is az egyes után, hogy rá könyököltem egy installra itt az ünnepekben. DE.
Mig a Div1-ben már nagyjából el tudtam navigálni magam a viszonylag lineáris fejlődésem miatt, és a DLC-k területére csak 30as szint után tudtam belépni, addig Div2 ben nem volt gond a NY DLC-be belemászni és annak rendje és módja szerint el is tévedtem. Remek a miliő a világ hangulata ... nekem bejön. Az alap történetben még csak L3 nál tartok, addig a DLC rögtön 30as szintre, repitett, az összes mindent a nyakamba öntve és csal pislogok. Mivel az egyik ügynököt már likvidáltam vagyok L34es.
Szal annyira tömény, hogy inkább vissza mennék az alap történetemhez, és szép lassan fejlődnék 30ig, hogy megtanulhassam Skill-eket pályát, térképet, feladatokat ... és mindent ami új a Div1 hez képest. De hogy, vagy hol jutok vissza a kezdetekhez az L3-ba ?
és ...
Van olyan tutorial esetleg vagy leirás ami megtanitana arra, hogy a lootolt fegyverek és felszerelések közül melyik minél jobb és mihez képest érdemes őket megtartani, eladni, szétszedni ? Köszi. -
mokuci74 #7643 "Valami egyéb jótanács a Fekete zóna "használatára"? "
En a jatekban eltoltott kb 2000 oram alatt nagyjabol 10-et voltam a DZ-ben :) , mindent meg lehet szerezni a light zone-ban is, az egyik legjobb farmolos resze a resistance
De hogy valami konkret tanacsot is adjak : esetleg ha mas hiv kimentest, te is olalakodj, az utolso 20 mp-nel odaszaladsz es felteszed a cuccod, persze ez sem garancia semmire
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2021.12.09. 20:17:50 -
Yag #7642 Már van értelme a Fekete Zónába is bemenni. De.
Mi az ellenszere a hiénáknak? A kimenekitési pont körül ólálkodnak és ha ki akarok vitetni valamit a kimenekitési pontról.
Úgy hajtogatnak össze mintha papír csákó lennék. Gondolom ami még nálam van simán zsebre vágják.
Valami egyéb jótanács a Fekete zóna "használatára"? -
mokuci74 #7641 #7639
Nincs mit ;) -
Yag #7640 Bocs, elbambultam. A térképről kép.
Pár nap és pár óra valamint a terepen nyújtott segitőkészségetek, és rendithetetlen "ólomkatona" üzemmódotok elérhetővé tette a 30as szintet. Köszönet.
Utoljára szerkesztette: Yag, 2021.12.09. 02:30:57 -
Alanw #7639 Tudnál postolni képet a térképröl hogy most hogy állsz teljesités szempontjábol? -
Yag #7638 Sajna, nem enged. Egyik ismerösömet kérdeztem, ő 22es szinten van, még sem tud belépni a metró szinten lévő kapukon azokra a DLC-kre.
Van olyan hely vagy feladat ahol viszonylag "könnyen" lehet esetleg XP-t farmolni ? Megpróbálok felkapaszkodni, kidobott pénz lenne ha nem juthatnék el a DLC-k egyikéig sem. -
#7637 Pedig ugy emlekszem, hogy a survival meneteket alacsony szinten is el lehetett kezdeni, a bazisok alagsorabol nyilo portalokon keresztul, de ha nezted es nem engedett be 30 alatt, akkor en emlekszem rosszul. -
robicarlos6 #7636 Tudtommal nem lehet máshogy belépni. Gondolom nem véletlen a szint limit, oda kell a kraft. -
Yag #7635 Sziasztok.
Hátha tud segiteni valaki. Alkalmi játékos vagyok, éppen mikor kedvem van akkor elkapok pár küldetést még csak a 11es szinten tartok. ... De. Sajna, kiváltottam a DLC ket, gondoltam jól fog esni egy kis Underground és vagy Survival, elég hangulatosak voltam a föld alatti pálya részek. Persze praktikusan sehol nem volt elmagyarázva, hogy ezeket csak 30as szintnél tudom majd aktiválni. Van valami megoldás arra, hogyan tudnék még is belépni ezekre a területekre ? Sajna se időm, energiám már lassan 30as szintre tornászni magam. -
Nomad90Hun #7634 Szóval akkor most jól megasszonták a nagy semmit. Értem....
A gáz az, hogy valószínűleg van egy vezérfonal (talán) aminek mentén haladni akarnak, de tippre esélyes, hogy az egyéb visszajelzések / igények a community részéről elferdítik a kormánykereket. Ami nem baj, mert végeredményben ők / mi fizettünk azért, hogy szórakozni lehessen vele, és tényleg van pár seb amiből vérzik szerencsétlen játék.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2021.10.31. 07:34:41 -
#7633 -
DrSoong #7632 Visszaraktam a Div1-et a sok Div2 után, és borzasztóan szar az irányítása... Sokkal jobban kézenfekvő a Div2 féle. -
#7631 -
#7630 Na végülis 2 Ubisoft Connect és kb 10-16 Divison 2 újratelepítés/game verify után sikerült megoldani a dolgot.... -
#7629 Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert már nemtom, hogy én vagyok ennyire balfasz vagy az Ubi minden UI és minden más alkalmazása/weboldala ennyire használhatatlan. Rávettem magam hogy megveszem a season pass-t és ahhoz kell Premuim Credit és láttam hogy van egy One-time Offer ami nem is rossz és gondoltam, hogy ha más nem még 2 másik Season Pass is kijön belőle, de sehogy nemtom megvenni. Magában a játékban azt mondja, hogy elküld a majd a Uplay Shop-ba, ami természetesen nem történik meg. A Shop-ban magában nem hogy ezt az offert, egyáltalán kreditet se találok. A weboldalon is ha találok a google-ből érkezve akkor írja, hogy ez nem a te országod Shop-ja és átküld a másik Shop-ba ahol megint nem találom. Egyelőre az egyetlen hely ahol találtam az Microsoft Store-nak a shop-jában csak nem vagyok biztos már benne, hogy az jó is lesz-e nekem. Biztos van valami tök egyszerű megoldás amit nem találtam meg, légyszi segítsetek ki.
Köszi! -
hawkie22 #7628 Igen, az az SHD-szintjük. Nem tudom pontosan, hogy számolódik a gear-erösség, de feltételezem, hogy akinek nincs DLC-je, az mindenképp gyengébb lesz, mint a 40-es szintü játékosok, abból kiindulva, hogy ö "csak" 30-as szinten van. Legalábbis szerintem. -
Bosco II #7627 Szia!
Köszönöm szépen a gyors válaszodat.
Szóval, akinek nincs DLC –je (Warlords of New York) az harmincas szintű eszközök felett tud, 515 pontértékű eszközöket, felszereléseket, fegyvereket szerezni. Akinek van DLC –je, az pedig maximum 40-es szintű eszközöket tud szerezni. Nagyjából akkor a két maximum érték nem ugyan ott van (515 pontérték = 40. szint)?
Mikor másokkal játszok, akkor amit ott látok, másik játékos neve mellet pontértéket a jobb alsó sarokban, az is az SHD?
Valamint ha én összeguberálok 40-es szintű felszereléseket és visszamegyek Washingtonban, akkor akinek nincs DLC-je, „fölé” tudok nőni? Vagyis az én karakterem erősebb lehet?
Válaszodat előre is köszönöm szépen.
-
hawkie22 #7626 Szóval, a térképen be tudod állítani a nehézséget (Normal, Hard, Challenging, Heroic), illetve az 5 különbözö direktívát ki-be tudod kapcsolgatni (ha 1-et bekapcsolsz, akkor +25% XP, ha 2-t +50% stb.).
Egyébként ha bemész az inventorydba, akkor látod a jobb alsó sarokban az SHD-szinted. Ez kb. olyan, mint a Diablo 3-ban a paragon szintek. 700.000 XP-nként kapsz egy úgy szintet.
Egyébként kérdésedre válaszolva igen, 40-es szintü a max. elérhetö gear, de nem mindegy, hogy az adott gear normálon vagy heroic-on esik ki, nyilván magasabb szinten jobb statokkal rendelkezik adott gear. Egyébként a küldetéseknél van még egy szint, a legendary, na ott megizzad az ember rendesen. :)
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2021.02.15. 19:56:48 -
Bosco II #7625
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nem rég szereztem be a Division 2 kiegészítőjét, a Warlords of New York –ot. A főküldetéseket már végig játszottam, elértem a negyvenes szintet.
Az alapjátéknál, mikor elértem a 30. szintet, következett a world tier 1., 2… Így nem csak 30-as szintű felszerelést, fegyvereket tudtam beszerezni, hanem a végén 515. pontértékig elmehettem a fegyverek fejlesztésében, előtalálásában. Itt viszont a DLC-ben nem találkoztam további előrelépési lehetőséggel, így maximum 40. szintű felszereléseket tudok beszerezni. Akkor ez a játékban az elérhető maximum?
Valamint érdeklődni szeretnék még, ha valakivel együtt játszok, akkor a jobb alsó sarokban írja a nevét, életerejét és egy számot mellette. Ez a szám mit takar, mit jelent, illetve én hol tudom megnézni ezen, saját pontszámomat?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
-
#7624 -
hawkie22 #7623 Van valaki a fórumról, aki most kezdte a Season 4-et (tudom, valszeg nem sokan, már a legtöbbje végigment rajta)? Én most kezdtem, season lvl 11 vagyok, SHD-ben meg asszem 14 vagy 15. Most kezdtem a Manhuntos küldiket csinálgatni Faye miatt, az elsö 3 minibosst le kell még gyürjem. Kéne valaki, aki futna velem, egyedül picit unalmas, randommal meg nem annyira poén. :) Haverok meg nincsenek az én szintemen, le vannak picit (nagyon) maradva a küldikkel. -
toza #7622 hajra madzsar. -
Why #7621 The Division 2 és első résznek tényleg vannak hibái meg jöhetne hozzá már új tartalom meg sok mindent tudnék mondani még mint VETERÁN Division játékos olyan értelemben hogy mind két játékot a legnagyobb csomagban vettem meg mert IMÁDOM szinte mindent benne! De hogy ne irjak sokat,csak annyit akartam mondani, hogy nekem több száz játékom van steam/uplay/origin etc etc. De csak ez a játék tud minden nap leültetni 2-3 órára és hiányzik ha nem megyek. Igaz,hogy mindig egy valakivel játszunk már 5 éve. A társaság is nagyon meghatározza milyen lesz egy cooperative játék élményed. Egyébbként most ráfüggtem a Cyberpunk 2077-re PC-n nagyon brutál nagy élmény. De megmondom őszintén ha lesz The Division 3 instant buy. Twitch csatornám Ha gondolod nézz fel kövess be. Jah és Nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN ÜGYNÖKNEK! -
#7620 -
#7619 -
foxxi #7618 Lejárt... -
npolos #7617 Ubi-nál Black Friday van
Warlords of New York Expansion DLC csak 9€ -
#7616 -
Why #7615 Ha jól emlékszem rá,akkor megmaradnak. -
Why #7614 The Division 1-2 játékosok Pc/PS/XBOX! Több,mint 2000 taggal. -
Why #7613 Pro Gamer Discord szerver! Ha jön a decemberi nagy update vagy akár együtt szeretnél játszani másokkal. RAID-ekhez majd későbbiekben,de egyébb más játékokhoz is használható discord szerverem. -
#7612 -
attika1979 #7611 Üdv!Div 1-be a GE kreditek megmaradnak a köv. eventre vagy el kell költeni mind.Köszönöm -
#7610 -
#7609 -