13251
-
Ratrak #10511 nem azért, mert hó eleje van? -
npolos #10510 délután beléptem és a szokásos 42000 helyett kemény 2000 fogadott :)
még ezt is lehúzták -
Gab0523 #10509 Sziasztok.
Elolvastam én a pecselést, meg elvileg értem is, de...
Most akkor innentől nem kapjuk belépéskor azt a napi X-Y ezernyi összeget, amit eddig, vagy csak engem tisztel meg azzal, hogy egy fillért sem ad? :D -
Ez ugyan olyan szar mint volt... A táj még mindig 50m-re tölt csak be, 60fps lagg még mindig megvan, playerek héba-hóba, barátra ráugrani ugyan olyan fos, 8X anti vagy msaa vagy mi van benne olyan mintha nem is lenne élsimítás... Hányinger az egész úgy ahogy van.
-
Stockbauer33 #10507 

-
WhiteLies #10506 Végre megoldották a kilépést :D Legalábbis nálam már nem fagy be. -
passz, de remélhetőleg a mai 602 megás frissítés ér valamit :D -
Én is csak 8tól érek rá. -
kripton90 #10503 Ja az bisztos hogy a fejlesztok szarnak az egeszre dol a le csak az idegesit legjobban hogy hiaba szar ez a jatek semmi ertelme nincs az egesznek de az emberek meg is nyomjak bele a sok penzt veszik a packokat + penzes autokat 1-2 ev mulva bezarjak es anyi . ki jart jol? -
VJP #10502 Ma? Én max 20:00-tól érek rá! Akkor csatlakoznék!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már ha tényleg működik és nem csak szívatod a népet!
-
kérnék 3 vagy 7 jelentkezőt akik jönnek megcsinálni a krúzolgatos acsikat kb. 18:00-tól :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.03. 13:38:05 -
-
Gab0523 #10499 Pro: Villantani elvileg bárhol lehet. "Dudáláskor" ótómatice megvillan a fényszóró. -de, most lehet, hogy irtózatosan nagy baromságot mondtam. :D
Egyébként, lehet nyugodtan Quqacoskodni, de a játék az mindenkinél mást jelent. Vagy legalábbis, nagy a változatosság; ha valaki azt élvezi, hogy több ezer kmt levezet, csak úgy, az semmivel sem rosszabb játékos, mint az, aki napi 300PVP-t beüt. -és még így sem biztos, hogy egy "vasárnapi" játékos nem verné agyon egy versenyben. ;)
Viszont, akinek tényleg minden baja van a Crew-val, annak a kezében a megoldás: uninstall
-
pvp-be, ha jól emlékszem, az Y-al lehet villantani amig a garázsba vagy :DD -
Rev Hard #10497 Villantani ? Szerintem másszál ki abból a burokból ami behatárolja az agyadat. -
Stockbauer33 #10496 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
wut ?
már a megszólítást se nagyon értem, a többit meg aztán főleg..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.02. 17:23:35 -
Stockbauer33 #10494 " (bocsi a TDU-s fanoktol, de engem a tét nélküli esztelen kocsikázás nem nagyon érdekel kivéve murván ) "
Biztos h jó topikba irogacc?
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.06.02. 15:51:39 -
Quqa #10493 Értelmezési gondjaid csak neked vannak! Én a saját írásomat csak értem már nem?
Az viszont pazar hogy lefaszozol így tök ismeretlenül, én már ott elvesztettem a fonalat hogy ki hol marad le? Kocsikázás közben?
Be kell menni PvP-be és ott kel villantani.
Te szabi ez a törlés mi a túró off-ban volt ami nem ide illik azzal mi a szar a baj??????
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.06.02. 15:46:19 -
Rev Hard #10492 Elég gáz ha a saját hozzászólásod értelmezésével is gondjaid vannak. De amúgy teljesen igazad van, a céltalan kocsikázáshoz nincs szükség ismeretekre, ám ha béna fasz vagy lemaradsz. De ne aggódj ha jó a brigád megvárnak. -
VJP #10491 Új TS van és nekem nem is szóltok! 
Hát ennyire rossz hallgatni Kasza Tibit?
-
Akkor majd holnap assettoban :) -
már krúzolgatunk egy ideje :) -
mikor? -
Nekrofil #10487 Sziasztok.
Sajnos az utóbbi időben nincs időm játszani, így eladó sorba került az uplay accountom crew+dlc és far cry 3 játékokkal. Ha érdekel valakit, pü vagy mailben megtalál. Bocsi az offért -
akkor uplayen tolhatsz 1 címet :D -
akár :)
viszont mostanában áttértünk a merlin ts-ére -
Ne offoljátok szét a topikot. NFSre van NFS topik is. Peace!
Estefelé kinek lenne kedve gurulni? 1-2 fél órás faction mission esetleg...etc. -
Nem azt írta, hogy bármelyik NfS késett, hanem hogy ezeknek a "tervezés" szó megértése valószínűleg elég sokáig tartana.
De hogy én válaszoljak a kérdésedre, hol lőttek nagyon csúnyán mellé:
1. Undercover. Fos irányítás, szappantartó autók, érdektelen és jellegtelen rész a borzasztó, sárgaszűrős grafikával. Egyértelműen megbukott.
2. A Criterion bevonása azt eredményezte, hogy az összes új NfS-ből BurnOut klón lett, gyakran újrahasznosított pályarészekkel.
3. Rivals - egy nagy szar. A pause hiánya önmagában nevetséges, az online móka koncepciója összeomlott, a rendőrökkel való fogócska bosszantó volt, a játék hemzsegett a bugoktól. Az egész egy downgradelt Hot Pursuit 2, szabotálva azokat a részeket, amik működtek és kiegészítve olyan újdonságokkal, amik nem.
Nem véletlen, hogy az EA egy év kényszerszünetet rendelt el a megjelenés után, és elismerte, hogy minőségi problémák vannak a franchise-al. Az NfS sok éve folyamatos mellélövés. Az meg ne legyen már pozitívum, hogy egy autós játék attól nehéz, hogy szar az irányítása. :-) -
Quqa #10482 Az írásom melyik részéből következik az hogy a zárt pályás versenyeket favorizálom, mellesleg ha egy olyan játék jól van kitalálva nem tudom mi a gond vele.
A másik, ha valaki nem ismeri a pályát akkor, hogy tud nyerni pl. PvP ezt elmagyarázhatnád. Persze a céltalan kocsikázáshoz nincs szükség pályismeretre!
Ha nekem szólt a hsz. akkor kíváncsi lennék melyik NFS-el lőtt mellé a fejlesztő csapat ill. melyikkel késtek akármennyit is? Egyedül a MW2012 sikerült nagyon buta irányításúra (sajnos az ott bevezetett hátsó kameramozgást sokan átvették pl. ez a játék is), de így legalább nehezebb volt az átlagosnál. Egyedül a World of Speed-et csúsztatják csúnyán.
Megj.: szvsz az UG-tól a Rivals-ig mind játszható játék volt több hónapos játékmenettel ahol voltak célok. Mi ezzel a probléma?
-
tothbalu99 #10481 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy kis Gumball3000 utánzat. Csak kár hogy egyedül.. San Francisco-Los Angeles -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
de jó is volt 
-
Stockbauer33 #10479 Hát igen :))))))))))) -
Rev Hard #10478 És ahelyett hogy leírtál volna egy szót, leírtál egy egész mondatot. Mit szívtál ember. 
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.30. 21:10:04 -
a műszerfalon 5 helyen látni a márkajelzést, plusz a sok-sok éves nicklogom, illetve az aláírásom is sokat segíthet :D -
Rev Hard #10476 Ez az ipse egy bohóc. -
Stockbauer33 #10475 
előzményel
a Rolex csak hab a tortán 
Minek a bele ez?
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.05.30. 19:28:40 -
Gab0523 #10474 Nem kötözködni akarok, de... Ha a NFS-eket fejlesztő utóbbi csapatokat veszem alapul, akkor a "tervezés" az egyik olyan szó, amit nem mernék nekik megemlíteni, mert mire kiszótárazzák és meg is értik mit jelent, simán késnek a következő résszel vagy 3 évet. :) -
Rev Hard #10473 Engem meg a zártpályás szarok nem érdekelnek, engem az érdekel ki hogy vezet a zártpályán kívül, ki nem szarja le hogy valaki az 50 -ik próbálkozásra jól vesz egy kanyart ? Most akkor mi van ? -
Quqa #10472 Még jó hogy el sem olvastam ezt a ligás dolgot mielőtt leírtam a #10461 hsz-t, de legalább végre egyformán gondolkodunk. Azért így 2015-ben nagyon fura hogy kiadnak egy játékot célok nélkül, lehet valaki a fejlesztők közül véletlenül megvett egy NFS-et és rájött, hogy kéne megtervezni egy játékot. 
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.05.30. 13:20:09