13251
thecrew.jpg
  • mulli1986
    Szabad megtudni milyen OB? Amúgy sok sikert! :)
  • Stockbauer33 #10724
  • [HUN]FaTaL
    Nuuvemen úgyis olcsóbb lesz :) Ha uplay árat hasonlítasz, akkor hasonlítsd a uplay árhoz...
  • Ratrak
    lesz az addig olcsóbb is... ha meg nem, akkor nem kell megvenni, oszt' jóvan. Én mondjuk már csak a motorok miatt is meg fogom, de ez nálam becsípődés, még a leggagyibb motoros stuffok is érdekelnek, szóval áldozok rá, más ezt a lóvét egy hónap alatt elpöfékeli cigiben, megissza sörben vagy elk*rvázza, tökmindegy. Havi egy ezres belefér, még a családi költségvetés is elbírja... :)

A Crew nekem nagyon sok jó élményt adott, bőven megérte a rá kicsengetett lóvét (összehasonlítva más játékokkal ill. más pénzkidobási módokkal). Amikor és amiért nyávogok csak azért nyávogok, mert nagyon kicsi(nek tűnő) belefektetett energiával nagyon sokkal többet is ki lehetett volna belőle hozni, ez meg az edző-énemnek mindig fáj picit... ;) (Checkpoint-rendszer, normális multiplayer, pár japán verda, jobb belső nézet... oszt részemről kb. ennyi a "wishlist" komoly része, a többi nem lényeges.)

Amúgy szerintem poén, hogy lesznek monster truckok, csak nem ennek kellene a fő szempontnak/fejlesztési iránynak lenni.
    OFF (akik ismernek TS-ről is):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Drukkoljatok holnaptól vasárnapig: OB-ra megyünk a tanítványaimmal, és ez a felkészülési ciklus nagyon jól sikerült, már "csak" bizonyítani kell... :) Gondoljatok ránk! :D Köszi a lurkók nevében is!
  • Gibor
    Te fújtad fel, nem ő vett nagy levegőt, szimpla véleményt mondott egy témára.
  • Rev Hard
    Üljél már vissza lajos, túl nagy levegőt vettél még a végén elszállsz.
  • mulli1986
    Köszi :)
  • Gab0523
    Sírunk? Édesöcsém, szerintem Neked nem ártana, ha utánanéznél bizonyos fogalmaknak.
    Egy-egy, bizonyos fokig jogos véleményt fogalmazott meg mindenki, ami nem kifejezetten sírás, nyafogás.
    Hasonlóan te is véleményt fogalmaztál meg, amikor az "ótvar" jelzővel illetted a TDU2-t. -hogy jogos vagy sem, azt mindenki döntse el maga.
    Ha nem is felháborít, de alaposan meglep, hogy egy tetves kis kiegért 1-2.000Ft különbséggel majdnem ugyanannyit elkérnek, amennyit a teljes játék+season pass párosért fizettem. Mostani áron nézve pedig az említett játék+season pack gyakorlatilag csak 140Ft-tal kerül többe, mint az a Kieg, ami... Nem egészen biztos, hogy akkora dobás lesz, mint azt jelenleg páran gondolják egy tréler, meg 1-2 elejtett infó alapján.
  • Stockbauer33 #10717

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.14. 22:52:39
  • Rev Hard
    Nem jó, de az ótvar TDU2-nél jobb. Persze én a TDU1-ből hozom a baráti köröm, én gurulni járok fel nem bohóckodni.
  • Rev Hard
    Nektek semmi sem jó, sírtok minden szarért. Töröljétek le a faszba, azt onnantól kezdve nem kell agyalni az új kiegen és még a pénzt is megspóroljátok.
  • Hungarykum
    Abból a nagy kiegből max a motorok érnek majd valamit, a többi valahogy nem illik egy ilyen játékba. Max még a drift kocsik.
    Képzeljétek el a TDU2-öt ugyanezzel a kieggel. Monster truck, meg dragster kocsi. Elég hülyén nézne ki benne, mivel a játék nem erről szól.
    Az új történet:
    Alex bosszút áll a bátyja haláláért, majd beül egy Monster truck-ba és mindent leamortizál. Csodálatos.
  • Gab0523
    Akkor viszont, azt-, és oda nekik, amit-, és ahová gondolom. :)
  • LeWyTy
    Az ubisoft nem viccel!
  • Gab0523
    Gyerekek...
    A WildRun több, mint 10.000Ft?
    Viccelnek?
  • ricsa008
    Kipróbáltam a Trial-t kegyetlen tetszik... sztem jövő hónapba beruházok rá...
    ..
  • Gibor
    Nem kell 1000 autó, ez nem GT :D Viszont az tény hogy a jelenlegi autóválaszték pocsék, azt az 50-60 autót kicsit jobban is átgondolhatták volna.
  • LeWyTy
    Azért így is adja szerintem a kellő élményt. Jó! lehetne kicsit változatosabb/részletesebb és lehetne több kocsi. (úgy 1000 :D)
    Talán majd a következő.
  • Amiga
    Mindig sikolthatnékom támad, hogy a TDU fejlesztői az UBI pénzével elpuskázták a Crew-t. Ez életem legjobb autós játéka lehetett volna, ha rendesen megcsinálják. :-(
  • mulli1986
    Én is alig várom, h ki legyen a karim maxolva. 30 as szintet tegnap értem el, de amennyi időm van játszani, kinszenvedes. Jobban élvezem hidden cars és satelit küldiket, meg felfedezni :)
  • Rev Hard
    Én örülök ha kedvet kapok hogy megcsináljak egyet-egyet a sok szar küldetés közül, nem hogy még elölről is kezdjem őket.
  • Ratrak
    ja. az átvezetőket is a megfelelő időpontban megnézve. "Majnem" ugyanolyan élmény... :) Na nem mintha az a sztori megérne több patront, de unaloműzőnek jó lehet, ha valaki nagyon (nagyon-nagyon) unatkozik... (Az milyen érzés? Rég volt hozzá szerencsém)
  • MerlinW
    "Ivory Tower. We care."
  • smog15
    Hát úgy igen de nem olyan mintha 0-ról kezdené :)
  • PeeTeR
    bizonyos ertelembe de. mert ugye step-by-step vegigmehet minden kuldetesen ujra :D
  • smog15
    Nem
  • Amiga
    Ez komoly? A karriert sem lehet újrajátszani?
  • smog15
    Akkor van ha meg veszed újra...
  • PeeTeR
    nincs
  • jumper1
    Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e lehetőség a játék újrakezdésére? Sehol nem látok olyan menüpontot, hogy "New Game", vagy valami. Előre is köszi!
  • Rev Hard

• Orbancapitan
    Szééééééééép good work guys :D :/
  • Ratrak
    LOL
  • [HUN]FaTaL
    És milyen időzónát használ a játék? Jupiterit?
  • smog15
    Egyetértek :D
  • PeeTeR
  • Szabi #10686
    a július 4-es acsit augusztus 4-én lehet majd feloldani..
  • Gab0523
    Nem vagyok pörfikt angolos, de... ezek már bent is vannak.. Elvileg...
    Hát, én nem kaptam meg.

Szerk: Semmi, bocsi, vakulok. :D
    Utoljára szerkesztette: Gab0523, 2015.07.08. 21:23:00
  • Hungarykum
    Kéne rá egy két szurony meg tüske és mehet a MadMax-be
  • PeeTeR
    "two more cars coming to existing Season Pass owners for free!" mert amugy biztos koltottem volna ra akar 0.01¢ -et is
    eldorado tetszik igy alapon de az a "P" bazz... :DDD