13240
-
ricsa008 #11177 Meglessük köszi a tippet ! -
Stockbauer33 #11176 -
Stockbauer33 #11175
Éjjel esőbe motorozni? :DDDDD -
#11174 720p-re és windowed borderless-re állítsd. Akkor jó lesz. -
ricsa008 #11173 Sziasztok ! Én is beszereztem a játékot G2A -n :)
2 kérdésem lenne hozzátok :
1. Hogy lehetne 1280x1024 be futtatni ?
2. Uplay-en megjelent a Wild Run is előrendelve felirattal pedig csak az alap global verziót vettem meg. Most az is meglesz ha megjelnik ? -
COL_Bratt_Shaw #11172 Itt egy par kep a tegnapi kruzrol.
Osszedobtam egy rovid videot is, sajna nem volt helyem, igy eleg keveset tudtam felvenni.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.10.09. 14:03:13 -
#11171 -
#11170 német cégecske nagyon kreatívnak gondolja magát.. :D
-
#11168 -
#11167 írni kell supportnak :) -
tutyimutyi2 #11166 Miért van az hogy mielött megjelent volna a játék megvettem a játékot meg a season pack-ot is, a mai nap mikor ránézek azt látom hogy mindenkocsit amit kaptam vagyis a season pass exclusive a 4 dlc csomag kocsit illetve az az után egyenként kapott kocsikat is mind elvette tőlem a játék és hq-ban ha nézem felajánlja nekem azt hogy vegyem meg újra a season pass-t, továbbá ami még érdekes hogy a street edition kocsikat meg nem vette el de ismerősömnek meg pont hogy azokat vette el. -
#11165 azert mert ez volt a "major fix" - csak ezert keszult a Wild Run -
tutyimutyi2 #11164 mindenképpen érdemes kipróbálni mert a levélben szereplő videóban szó van arról hogy exclusive kocsikat oldhatunk fel magunknak. -
smog15 #11163 Minek vegyem meg akár háromezerért ha nem tudok csatlakozni hozzád? :D -
#11162 ha lesz brazil verzió háromezerért akkor talán megveszem.. :D -
smog15 #11161 Kaptam én is mailt kipróbálom de nem hiszem, hogy meg fogom venni. -
#11160 Jah, már észrevettem az elküldés után... :D -
Stockbauer33 #11159 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Küldjél egy Fury X-et v egy 980 TI-t mert szétrobbanok ha nem mehetek motoros krúzokra :DD
https://www.facebook.com/thecrewgame/videos/442238749308499/ -
#11158 csupán egyetlen kommentett kellet volna visszaolvasnod... :D -
#11157 Ma kaptam egy emailt a The Crew Wild Run zárt bétájáról...
Ez mi?? Valamiről le vagyok maradva, nagyon rég nem játszottam a the crew-el és a topicot se követtem azóta... -
#11156 lol, okt. 15-től lesz wild run pc zártbéta :DDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.10.05. 18:21:36 -
Stockbauer33 #11155 -
Ratrak #11154 valamikor ma szívesen mennék egy showtime-ot vagy egy colorado crawlt valaki(k)vel, (vagy csak krúzolnék egy orbitálisat) kivételesen hosszabb a ráérési együtthatóm. mostantól fenn vagyok, kaja mondjuk lesz, de ez a nap a crew-é! :) ) TS, bármi játszhat. -
orc88 #11153 Volt egy kis fejlődés, 1-2 új autó, de semmi lényeges változtatás. A Wild Run-t nem kapják meg a season passosok.
-
Skyvolker10 #11152 Május óta volt valami fejlődés a játékban? Illet Wild Run DLC-t megkapják a Season Pass tulajok?
-
COL_Bratt_Shaw #11151 Egyszeruen, egy "operator" vezet mellettuk offroad. En is akartam mar csinalni hasonlo videot, de sok ido kell hozza, es kitarto csapatmunka. Itt semmi nem szol a vezetesrol, ez olyan mint egy film. Kell egy forgatokonyv, es utanna jelenetrol jelenetre kell osszehozni. En tudok kapasbol 3 helyet a palyan ahol meg lehet igy billenteni az autot, szoval az se makos teszta. Amugy jo kis video, tobb ilyen kene! -
#11150 Jóvideó! Vajon hogy veszik fel az olyan külső jeleneteket, mint pl: 1:18-1:23-ig? -
tutyimutyi2 #11149 én szivesen jönnék olyan 13:30-45 körül -
Ratrak #11148 ha minden jól megy, ma koradélután (amíg a gyerek alszik: 13-14 körültől kb. 2-3 órán át) és holnap délután kicsit hosszabban ráérek Crew-zni, ha valakinek van kedve csatlakozni (és ez a szutyok engedi), tolhatnánk valamit... :) -
Stockbauer33 #11147 -
COL_Bratt_Shaw #11146 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megepitettem en is :) -->> Pics
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.10.01. 06:06:51 -
COL_Bratt_Shaw #11144 Kellemetlen, de azt mondanam ok, ha nem irnak ezt is.. "we're looking perhaps adjusting" .. perhaps?? Na ez azert mar durva lol -
Meridius #11143 "Alright, some info regarding cockpit view for WR:
As it stands at the moment, the view remains unmodified due to the fact we're more focused on the new features of wild run and making sure the graphical upgrade is well applied to all elements, the world but also the cars and bikes.
However! It's not a dead topic to us, and we're looking perhaps adjusting it post WR launch. No promises or dates or details about it however."
-
Stockbauer33 #11142 -
COL_Bratt_Shaw #11141 Ha a velocitys idore gondolsz, azt meg januarban futottam a "Escape Velocity Ratrak Challenge" keretein belul. Valoszinuleg meg neked is akkorrol van. Nehez annal sokkal jobb idot menni, ha nem lehet elhagyni a palyat 4 kerekkel, sokszor a forgalom is megneheziti a dolgot, tobbet lehetne kihozni belole, ha kihuzodnek az ut szelere amikor szukseges, meg rallysan csipkednem a kanyarokat. :)
Nem tamogatom oket, de nem is nagyon izgatnak. Lehet nekik az jon be, hogy minel tobb pontot kihozzanak belole, vegul is ez egy openworld jatek, a feladat pedig a-bol b-be jutni tores nelkul. haha Ha jol tudom, o azert csinalta, hogy kideritse, mi a maximum palyan elerheto ido, hogy igy kiszurje a "csalokat". :) :D
Amugy az az ido szerintem kiautozhato az uton is, majd lehet valamikor raprobalok megint. ;)
-
#11140 Hű de rég jártam már erre! Remélem mindenki jókat játszik! Látom a szóban forgó pályán megelőztél 8 ponttal :P
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.09.29. 21:12:00 -
Ratrak #11139 Egen, PONTOSAN erről beszélek. Én ekkora vágásokra nem is gondoltam a pályán amúgy, nekem már az is sok, ha kettőnél több kerék van az út szélét jelző fehér vonalon túl (IRL azt sem vállalnád be, nemde?) És ezek azt hiszik, hogy ők a királyok. Szánalom. Még akkor is, ha van, amelyik nagyon jól tud vezetni, de ez akkor is szánalom. -
COL_Bratt_Shaw #11138 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor erre nezz ra, 35, ill. 1:35-nel, kokemeny hc vagasok. Azert is altalaban azon idok ellen versenyzek ahol van videobizonyitek is. :) Az egyik srac megverte az uj idomet a korabbi Alpha-s videombol, kb 1ora alatt (annyit volt jatekban), valoszinuleg az is falas sztori, de mondjuk az is lehet, hogy nagyon makos volt a forgalommal. Nagyon jol tud vezetni, ugyhogy belefer, de nem izgat, ha lenne videoja, azt jobban ertekelnem.
Itt a Velocitys vid: (0:35, ill. 1:35-nel)
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.25. 18:15:12 -
Ratrak #11137 pont ezért mondom mindig, hogy az Escape Velocity (asszem ez a neve, hegyekből indulós kanyargós küldi, ahol nem törheted a gépet) az egyetlen olyan küldi a játékban, ami nagyjából "korrekt" (bár vágni ott is lehet sajnos :( ) Vezetni is tudni kell hozzá HC-ban... Szerintem Te mondjuk ott is tudnál menni komoly időt.... :) -
orc88 #11136 A hang tényleg trash