13240
-
tutyimutyi2 #11304 azon csodálkozom hogy summiton a drag-os spintben ha camaro drag-al mek akkor az már kb 100km/h sebességnél fordul egy 180 fokot míg a dodge viperrel meg szinte lassítás és kipördülés nélkül betudom venni a kanyart. -
#11303 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#11302 Lopakodó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gab0523 #11301 Jóhát... Tudom, az emberi hülyeséget jelképezem, de érdekelt, mennyi idő alatt találok partner(eke)t. -
tutyimutyi2 #11300 avagy egyszerűen csak ide vagy facebookra ír hogy lenne-e valakinek kedve vele menni. -
Gab0523 #11299 Ha legalább 1 ember van veled "csoportban", akkor tudod elküldeni a versenyre való felkérést, de nem 100%, hogy a másik el is fogadja.
Crew-t találni lehetséges, csak az a röpke 40-60 perc, mire sikerül, nem biztos, hogy megéri. :D -
vitya79 #11298 Na ez engem is érdekelne.
Summitban a Freedrive Challange allatt, mikor saját chekpointos versenyt tudsz kreálni, mi a titka annak, hogy befejezhessem? Lerakom a pontokat és send gomb szürke marad, valamit mintha még nem csináltam volna meg.
Ugyanitt egyébként sikerült már valakinek crew-t találni, hogy gurulhasson is? -
#11297 NA én is beszámolok, nekem az irányítás HC módban freerideban elég laza volt, nem kellett annyit küzdeni és nem dobálta el magát az autó, de ez nem tetszett benne :D
Drift. Háát, eleinte tetszett, aztán egyre jobban idegesített, hogy csak seggel előre lehet minden kanyarból kijönni. Lehet én vagyok béna kormánnyal is, de ha a kocsi segge elindul, tökmind1, hogy leveszed e a gázt, kézit nyomsz vagy kikuplungolsz (G25), így is úgy is dobja a seggét, így már elkezdett idegesíteni, végül feladtam.
Aztán az 1000 monstertrucknál engem is kivágot. AMD 7870 2gb-n szépen és simán fut, drivert már nem is tudom mikor frissítettem utoljára. Ennyi fér most bele, talán holnap még ránézek vagy vasárnap.
Visszapillantó tényleg jobb igy mintha semmi nem lenne. Kíváncsi vagyok a driftre valakinek lesz-e tippje. Ha sikerül rendberakni, akár vevős is lehet :) -
VJP #11296 Elméletileg ez megoldva! Ha másnál még lenne még ilyen gond:
A beállításoknál a "Játékbeli fedőréteg enged...." részt kell átállítani és menni fog. -
obiwan987 #11295 Sima crew tökéletesen megy -
VJP #11294 Sima Crew elindul?
Csinálj egy fájl ellenőrzést. -
obiwan987 #11293 Megjelenik, így van. Aztán azonnal el is tűnik és ennyi... :/ -
VJP #11292 Én amint bezárom a "The Crew Install Helper" rögtön megjelenik egy másik "The Crew Game" névvel. Neked nem? -
obiwan987 #11291 Megvolt... De vissza dob oda ahol a játék gomb van, és újra kivillan. Várok de semmi nem történik.. Nem értem mi lehet a gond.. -
VJP #11290 Zárj be mindent ami Uplay és Crew a feladatkezelőben IS!
Aztán kezd előröl és azt kell majd bezárnod amiből most 2 van: The Crew Install Helper (32bit) -
obiwan987 #11289 Nekem ezek vannak csak. Melyiket lőjem ki?
-
VJP #11288 3-mal lejjebb! -
obiwan987 #11287 Sziasztok!
Nekem valamiért nem akar elindulni a Wild Run. A letöltés befejezése után rákattintottam a játék gombra de semmi nem történt. Aztán lefuttattam egy "fájlok ellenőrzését", és megint megpróbáltam. Azóta itt járok, de innen nem megy tovább :/ (Windows 10 64 bit )
-
#11286 Summitban a Freedrive Challange allatt, mikor saját chekpointos versenyt tudsz kreálni, mi a titka annak, hogy befejezhessem? Lerakom a pontokat és send gomb szürke marad, valamit mintha még nem csináltam volna meg.
Ugyanitt egyébként sikerült már valakinek crew-t találni, hogy gurulhasson is? -
Gab0523 #11285 Köszi, akkor nem engem utál. :) -
VJP #11284 Valami olyasmi lesz, de a megoldás az, hogy ki kell lőni az Uplay helpert a folyamatok között és utána kb 1 perc múlva elindul! -
#11283 Hali!
WR bétában hogy lehetne normálisan lóvét szerezni? Sajna elherdáltam mindenfélére ami volt és néhány dolog rettenetesen drága ahhoz képest ami jutalmak bejönnek, pedig kipróbálnék még pár cuccot.
-
VJP #11281 Volt olyan akinek nem indult el a BETA?
Rányomok hogy Play és Telepítés.. (1/2) feliratnál pörög folyamatosan.
Win 10 64bit van fent.
Ötlet? -
#11280 Ez béta amit itt elérsz az törlődni fog ahogy vége a bétának szóval innen semmid sem marad meg és semmit sem kapsz meg.
Max egy awardot vagy festést hogy részt vettél a Bétán mint anno az alaphoz.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.10.16. 15:35:50 -
tutyimutyi2 #11279 Lérlek szemléltesd hogy ezt billentyűzettel hogy csinálnád meg :P
Más
A wild run ideje alatt ha megszerzem a Lotus Evora-t akkor azt a wild run kijövetelekor megkapom akkor is ha nem veszem meg a wild run-t?
Illetve olyat mutat a summit a rewardnál hogyha plat medálban vagy már akkor 100% az esély hogy megkapod a Lotus-t de a lotust akkor kaphatom meg ha csinálok valami skill-t avagy a béta végén kapom csak meg? -
#11278 Tegnap még toltam egy kicsit ugyebár Ratrak-al hát egész jó volt tényleg kocsikázni tényleg mintha jobb lenne az irányitást. A láma bugoktól függetlenül egész oké a dolog. Freedrive stunt meg mit tudom én mi a másikkal meg jól e lehet lenni. A céltalan kocsikázásnak célt ad. :) Ha 30FPS-re raktam kikapcsolt vsync-el sokkal jobb lett a darabos mozgás bár még igy is mocsok idegesítő (olvastam hogy erőműveknél is előjön szóval nem gép probléma). Grafika elég szép főleg este meg esőben. Nappal olyan fura néha mintha játékautókat vezetne az ember vagy nem is tudom.
Befejezésnek pedig egy szép kép és egy idézet.
"Kifogy az út a lábam alól." Teszem hozzá a sebességem megmaradt de egy helyben álltam :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.10.16. 13:50:24 -
Gab0523 #11276 Hát...
Most ez direktben engem nem enged 50-es szintig, vagy alapból így van kitalálva?
49. szint, majdnem a felénél vagyok, de bármit teszek, nem ad XP-t. -
#11275 Sziasztok. Letöltöttem a bétát, de az a baj hogy nem telepíti. Restart meg volt. mi lehet a probléma? -
Gab0523 #11273 Sziasztok.
Ki késéssel, de én is megkaptam a kulcsot:
TZJBCLW139DI
Thx, GSO. :) -
Stockbauer33 #11272 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
COL_Bratt_Shaw #11271 WR exclusiveok lesznek szerintem az uj vasak, spec-ek, hozzajuk tartozo kuldik, esetleg skillek, meg lehet a summit is, bar amit a terkepen latsz (hosszu ugratok, monster palyak) azok elerhetoek lesznek mindenkinek, szoval lehet a summit is marad, csak korlatozva. PvP meg eddig is olyan volt, hogyha valakinek nem volt pl C-s vasa, senki sem valaszthatott azt. Ezzel a logikaval, nem osztodna meg annyira a jatek.
Multi checkpoint versenyek is WR exc.-ok lesznek szerintem, de csak letrehozas szempontjabol, valoszinuleg ha behivnak, ugyanugy lehet majd tolni.
Itt egy rovid vid, igy kell menteni a Drag vasat, ha megcsuszik. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
wollnerd:
Nem kell hozza az alap, az a 18GB, az a komplett "crew+wr", de meg nem teljes, ugyhogy nohet a merete a vegleges verzioig. -
#11270 Elvileg az ingyenesbe csak a graf patch meg az időjárás megy. Legalábbis ennél többet egyelőre nem tudni. -
#11269 Na, hogy én most megnéztem ezt a videót, kedvem lenne kiprobálni...
DE:
Tényleg komoly az a 18 giga???!!! Atyaég..... Az oringinal 20 giga körül volt, asszem... és ez még csak a béta....
Kell, hogy az oringinal the crew telepítve legyen gépen??? -
Ratrak #11268 Na, gurultunk egy nagyobbat Sir Hedge-el, (később GaborIK is csatlakozott, meg még egy srácot összeszedtünk) főleg a havasokban. Kb. 3 óra játék után a nagy kérdés számomra az, hogy mi lesz, ami az alapjátékot is érinti fejlesztés, és mi lesz a WR-specialitás, valamint, hogy mennyit fognak ezért elkérni. Mert a nagy nyávogásokkal szemben nekem tetszik a game első blikkre. A kocsik "lendülete" kanyarodáskor nagyon más lett, de én hamar megszoktam, a fizika szerintem nem gáz (nyilván, MÁS, mint korábban volt, de jobban jutalmazza az odafigyelést talán, és kanyarban analóg irányítással valóban lehet különbséget tenni, sokkal finomabb az átmenet csúszás és tapadás közt - bill.-el nem próbáltam, sosem fogom) driftelni tök jól lehet kontrollerrel és kormánnyal is (bár azt is szokni kell, nyilván, érzésre sokáig tartja a forgásirányt, nehéz rajta változtatni, de szokható, és néha már összejött pár "összefűzés" is). Mondjuk a pontszámot még mindig csak a nyélgázas driftre adja, az nem érdekli, ha szépen íven csúszik az autó fél, vagy akár nullgázzal, és utána szépen megy tovább, nem, neki hülyegyerek-mód kell csak.... pont mint az alapjátékban. Ami még feltűnt, hogy talán kisebbnek tűnnek a különbségek az egyes spec-ek között, legalábbis a C-vel nem nyomtam annyira le a P-t, meg főleg a S-t, mint korábban. Érzésre. A grafika szerintem eddig sem volt rossz, most meg kifejezetten frankó, jó, hogy éjszaka sokkal sötétebb van, kevesebbet látni (a fényszórónk mondjuk elég "furán" világít), a látótávolság sokat nőtt, és összességében tök szép lett a game. Állóképeken kötözködjön az, aki grafikáért vesz játékot, én spec. a játékélmény miatt veszem, az meg jó. A mellékutak végre nem földút-szerűek FFB és rázás szempontból, lehet menni rajtuk akár C-s verdával is normálisan. Eső jó, száradás kicsit gagyi, de elmegy.
Összességében nekem bejön a végeredmény, bugok nem nagyon keserítették az életemet... ugyanakkor.... a kérdésem még mindig az, amivel kezdtem ezt a hsz-t: mi "jön át" az alapjátékba, és mi marad WR-exkluzív, valamint mennyiért lehet majd megvenni... Mert ez így azért eléggé crew 1.1 (jó, legyen crew 1.3! :) ), nem kimondottan crew 2.0... -
Gab0523 #11267 Igen, köszönöm, menet közben leesett a papírtantusz. :) -
smog15 #11266 És egy kis gumimelegítéssel kell kezdeni, amikor jobb oldalt zöld a csík akkor lesz jó :) -
tutyimutyi2 #11265 ha kanyon feletti reptetés alatt arra gondolsz amikor nagy narancssárga rámpát használva ugrasz át akkor annak az a nyitja hogy azt drag spec-es kocsira van tervezve. -
#11264 -
#11263 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gab0523 #11262 Hehh...
Ugye az egy rossz és groteszk vicc, hogy PVP-ben úgy kell versenyezni, mintha jégen futnánk?