13251
-
pontosan ezert hagytuk ott :D -
Lacika1992 #11314 Játszottam az alap játékkal eleget, hogy véleményt mondjak erről.
De különben az alap is szar.
És ez meglátszik ott is h uplay-en 110 ember van kb felvéve barátnak csak a crew miatt, mert más játékom nincs is, és ezekből kb 2 játszik 1 hónapba 1x.. -
Igen gyérebb a végsebességük de ezt a mozgékonyságukkal kompenzálták. Ami egy szlalomnál szerintem elég durván must have járgány innentől kezdve mint a videón is látszik.
tutyimutyi2 #11311 Ez igaz de akkora különbséget azért nem szabad hozni. Szerintem. -
tutyimutyi2 #11312 circuit versenyen igaz ritkán fordul elő de szerintem azokon a versenyeken ahol kevés a kanyar és inkább a végsebesség számít ott a hotrodok jobban szereplnek -
tutyimutyi2 #11311 igaz pontokban nem túl nagy a külömbség deh a kocsiban 40-42-es darabok voltak míg a motorban 47-49-esek -
Ratrak #11310 valaki pont azt írta nemrég, hogy túl lassúak. Ezek szerint ez is tuningfüggő. Nomeg, nem minden van kiegyensúlyozva grammra az "eredeti" játékban sem: PVP-ben C-s verseny nincs is Alfán kívül mással, P-s verseny pedig egyenlő a Laferkával (esetleg 458-al). Ilyen van... ;)
Én spec nem szeretem, ha minden azonosnak érződik, csak a doboz más. Az egyensúly pedig kényes kérdés, van, hogy jobban sikerül és van, hogy rosszabbul. Ha azt beletennék, hogy a motorral hamarabb szanaszét töröd magad, viszont megúszol neccesebb helyzeteket is, mint az autóval, lehet, hogy lenne egyensúly. Meg az is, hogy PVP-ben az autósok fellöknék őket, és kész... szóval nehéz okosnak lenni... -
Motorokról annyit hogy hát hmmm kicsit OP :D
-
Stockbauer33 #11308
-
Ratrak #11307 Szerintem meg a vicc az, ha valaki 10 perc játék után sommás véleményt alkot. De köszönjük, hasznos volt.
Más. Próbálgattam a driftet, volt egy olyan érzésem, hogy azért alapvetően jól rakták össze, és nagyjából igazolódott is: miután nem "hülyegyerek-üzemmódban" próbáltam, hanem ésszel, sikerült pár olyan "összefűzést" megcsinálnom, hogy az első kombóból több pontom lett, mint addig az egész trial alatt összesen. (a drift kifejezetten a szorzókról szól, amíg "mozgásban tartod" a szorzót, addig nyert ügyed van. Nem egy kanyart kell tökéletesre csinálni, hanem arról kell gondoskodni, hogy minél több kanyart tudj összefűzni, ill. az egyenesekben se törjön meg az ívről-ívre csúszkálás) Meg lehet csinálni, és ha ráérez az ember, kifejezetten élvezetes! Számomra eddig két "arcade" jellegű játékban volt értékelhető drift: a NFS UG2-ben, meg a DriverSF-ban. Ez a harmadik, kifejezetten hangulatos lehet a dolog, ha az ember figyel, és jutalmazza a HC-módot és az analóg irányítást (eddig kontrollerrel próbálgattam főleg). Annyira nem jó/ösztönös/könnyű a dolog, mint a driverben volt szerintem, néha kicsit butább és kevésbé érezhető, hogy mikor fog betapadni és mikor nem, de alakul. Az irány jó.
A versenyek viszont mintha könnyebbek lennének, érzésre ritkábban lesz túlkormányzott az autó, és jobban is tapad a többség. (A dirt-ös versenyen pl. sokáig túl lassú voltam, mert "nem hittem el", hogy beveszi a kanyart gyorsabban is... Sokszor kifejezetten alulkormányzott volt a gép, tehát itt egyértelműen könnyítettek (sajnos). Ugyanakkor... élvezetes volt? Igen. Akkor meg? :)
A motorok viselkedése még mindig rettenet, igaz, azt még egyetlen játékban sem oldották meg normálisan, még a "dedikáltan" motoros játékokban sem, szóval nem is nagyon vártam mást. (na jó, azért reménykedtem kicsit) Ha lesz benne Ducati Monster, és eltalálják a hangját, akkor egye-fene belerakok majd párezer km-t a hangulat jegyében... :) -
Lacika1992 #11306 Ez a Wildrun egy vicc, 10 percig játszottam vele, bőven elég volt. -
Az már eleve meh, hogy drag pályán kanyar van!
-
tutyimutyi2 #11304 azon csodálkozom hogy summiton a drag-os spintben ha camaro drag-al mek akkor az már kb 100km/h sebességnél fordul egy 180 fokot míg a dodge viperrel meg szinte lassítás és kipördülés nélkül betudom venni a kanyart. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lopakodó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gab0523 #11301 Jóhát... Tudom, az emberi hülyeséget jelképezem, de érdekelt, mennyi idő alatt találok partner(eke)t. -
tutyimutyi2 #11300 avagy egyszerűen csak ide vagy facebookra ír hogy lenne-e valakinek kedve vele menni. -
Gab0523 #11299 Ha legalább 1 ember van veled "csoportban", akkor tudod elküldeni a versenyre való felkérést, de nem 100%, hogy a másik el is fogadja.
Crew-t találni lehetséges, csak az a röpke 40-60 perc, mire sikerül, nem biztos, hogy megéri. :D -
vitya79 #11298 Na ez engem is érdekelne.
Summitban a Freedrive Challange allatt, mikor saját chekpointos versenyt tudsz kreálni, mi a titka annak, hogy befejezhessem? Lerakom a pontokat és send gomb szürke marad, valamit mintha még nem csináltam volna meg.
Ugyanitt egyébként sikerült már valakinek crew-t találni, hogy gurulhasson is? -
NA én is beszámolok, nekem az irányítás HC módban freerideban elég laza volt, nem kellett annyit küzdeni és nem dobálta el magát az autó, de ez nem tetszett benne :D
Drift. Háát, eleinte tetszett, aztán egyre jobban idegesített, hogy csak seggel előre lehet minden kanyarból kijönni. Lehet én vagyok béna kormánnyal is, de ha a kocsi segge elindul, tökmind1, hogy leveszed e a gázt, kézit nyomsz vagy kikuplungolsz (G25), így is úgy is dobja a seggét, így már elkezdett idegesíteni, végül feladtam.
Aztán az 1000 monstertrucknál engem is kivágot. AMD 7870 2gb-n szépen és simán fut, drivert már nem is tudom mikor frissítettem utoljára. Ennyi fér most bele, talán holnap még ránézek vagy vasárnap.
Visszapillantó tényleg jobb igy mintha semmi nem lenne. Kíváncsi vagyok a driftre valakinek lesz-e tippje. Ha sikerül rendberakni, akár vevős is lehet :) -
VJP #11296 Elméletileg ez megoldva! Ha másnál még lenne még ilyen gond:
A beállításoknál a "Játékbeli fedőréteg enged...." részt kell átállítani és menni fog. -
obiwan987 #11295 Sima crew tökéletesen megy -
VJP #11294 Sima Crew elindul?
Csinálj egy fájl ellenőrzést. -
obiwan987 #11293 Megjelenik, így van. Aztán azonnal el is tűnik és ennyi... :/ -
VJP #11292 Én amint bezárom a "The Crew Install Helper" rögtön megjelenik egy másik "The Crew Game" névvel. Neked nem? -
obiwan987 #11291 Megvolt... De vissza dob oda ahol a játék gomb van, és újra kivillan. Várok de semmi nem történik.. Nem értem mi lehet a gond.. -
VJP #11290 Zárj be mindent ami Uplay és Crew a feladatkezelőben IS!
Aztán kezd előröl és azt kell majd bezárnod amiből most 2 van: The Crew Install Helper (32bit) -
obiwan987 #11289 Nekem ezek vannak csak. Melyiket lőjem ki?
-
VJP #11288 3-mal lejjebb! -
obiwan987 #11287 Sziasztok!
Nekem valamiért nem akar elindulni a Wild Run. A letöltés befejezése után rákattintottam a játék gombra de semmi nem történt. Aztán lefuttattam egy "fájlok ellenőrzését", és megint megpróbáltam. Azóta itt járok, de innen nem megy tovább :/ (Windows 10 64 bit )
-
Summitban a Freedrive Challange allatt, mikor saját chekpointos versenyt tudsz kreálni, mi a titka annak, hogy befejezhessem? Lerakom a pontokat és send gomb szürke marad, valamit mintha még nem csináltam volna meg.
Ugyanitt egyébként sikerült már valakinek crew-t találni, hogy gurulhasson is? -
Gab0523 #11285 Köszi, akkor nem engem utál. :) -
VJP #11284 Valami olyasmi lesz, de a megoldás az, hogy ki kell lőni az Uplay helpert a folyamatok között és utána kb 1 perc múlva elindul! -
Hali!
WR bétában hogy lehetne normálisan lóvét szerezni? Sajna elherdáltam mindenfélére ami volt és néhány dolog rettenetesen drága ahhoz képest ami jutalmak bejönnek, pedig kipróbálnék még pár cuccot.
-
VJP #11281 Volt olyan akinek nem indult el a BETA?
Rányomok hogy Play és Telepítés.. (1/2) feliratnál pörög folyamatosan.
Win 10 64bit van fent.
Ötlet?
-
Ez béta amit itt elérsz az törlődni fog ahogy vége a bétának szóval innen semmid sem marad meg és semmit sem kapsz meg.
Max egy awardot vagy festést hogy részt vettél a Bétán mint anno az alaphoz.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.10.16. 15:35:50 -
tutyimutyi2 #11279 Lérlek szemléltesd hogy ezt billentyűzettel hogy csinálnád meg :P
Más
A wild run ideje alatt ha megszerzem a Lotus Evora-t akkor azt a wild run kijövetelekor megkapom akkor is ha nem veszem meg a wild run-t?
Illetve olyat mutat a summit a rewardnál hogyha plat medálban vagy már akkor 100% az esély hogy megkapod a Lotus-t de a lotust akkor kaphatom meg ha csinálok valami skill-t avagy a béta végén kapom csak meg? -
Tegnap még toltam egy kicsit ugyebár Ratrak-al hát egész jó volt tényleg kocsikázni tényleg mintha jobb lenne az irányitást. A láma bugoktól függetlenül egész oké a dolog. Freedrive stunt meg mit tudom én mi a másikkal meg jól e lehet lenni. A céltalan kocsikázásnak célt ad. :) Ha 30FPS-re raktam kikapcsolt vsync-el sokkal jobb lett a darabos mozgás bár még igy is mocsok idegesítő (olvastam hogy erőműveknél is előjön szóval nem gép probléma). Grafika elég szép főleg este meg esőben. Nappal olyan fura néha mintha játékautókat vezetne az ember vagy nem is tudom.
Befejezésnek pedig egy szép kép és egy idézet.
"Kifogy az út a lábam alól." Teszem hozzá a sebességem megmaradt de egy helyben álltam :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.10.16. 13:50:24 -
Gab0523 #11276 Hát...
Most ez direktben engem nem enged 50-es szintig, vagy alapból így van kitalálva?
49. szint, majdnem a felénél vagyok, de bármit teszek, nem ad XP-t. -
Sziasztok. Letöltöttem a bétát, de az a baj hogy nem telepíti. Restart meg volt. mi lehet a probléma? -
Gab0523 #11273 Sziasztok.
Ki késéssel, de én is megkaptam a kulcsot:
TZJBCLW139DI
Thx, GSO. :)