The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
"Nulla tenaci invia est via"
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Kihagytam kb. 1,5 hónapot. Gondoltam versenyzek kicsit, beléptem és szomorúan tapasztaltam, hogy az FPS 20 körül mozog verseny alatt és városban is. A gépemet újrahúztam (nem emiatt), de utána sem változott semmi, jelenleg win 8.1 van fent, legfrissebb AMD driverrel. (HD 5850). Van valami trükk (gondolok itt a felbontás, árnyék, motion blur), amivel visszaállítható az 50 körüli FPS, mely korábban volt, vagy elcseszték? Próbáltam állítgatni a grafikán, de elég sok mindent lecsavartam és semmit nem segített.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Sry Szabi 😊.Remélem belefér egy kis nosztalgia 😉

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.23. 21:19:03

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.23. 20:37:50
Utoljára szerkesztette: VJP, 2015.07.23. 20:25:24
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
A városban néha kicsit necces, de még elviselhető.
AMD A10-4600m VGA: AMD Radeon HD 7660G + HD 7600M
Más: Az a robbantott rajz szerű autó tuning szerintem is felesleges (csak jól néz ki ezzel adták el), de nem hinném hogy különösen terhelne valamit is az csak egy animáció, hacsak nem úgy működik mint pl. a Crysis 2-ben ahol a város alatti (láthatatlan) tengert is számolja a játék és ezért kell hozá legkeményebb VGA, ha full felbontásban akar valaki játszani. → (nVidia összebeszélés, VGA eladás felfuttatás??)
Én azt nem értem, hogy hogy nem lehetett beletenni a TDU 2-ből (azzal sem játszottam) a matricázást. Nem tudom benne volt minden alapból vagy külön kellett megvenni valamit hozzá és hány réteget lehetett feltenni, de az azért odabasz. Amit ebben a játékba beletettek matrica néven az finoman fogalmazva is hányinger. Nagyon kevés számomra használható matrica van, így aztán a legtöbb kocsimra csak 1-2 alapszín kerül még a World-ben is komolyabb festés volt igaz ott csak 31 réteget lehetett feltenni, de volt jó pár aki azt is művészi szinten használta ki.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.07.23. 11:08:50
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.07.22. 21:25:52
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.07.22. 20:54:58
Ennek a játéknak szerintem a legnagyobb gondja, hogy túl sokat akartak egyszerre. Látványos és részletes táj, törésmodell, kidolgozott autó (pl. mozgó rugós tag). Ezek nagyban nehezítik, hogy több játékos legyen egy világban. Ehhez hozzájön hogy optimalizálásnak a nyomát sem látom, mivel nem sokkal simább low-on mintha felhúzom full-ra a grafikát. Még jó hogy nem került bele a visszapillantó + ilyen marhaságok hogy index vagy lehúzható ablak. Tény, hogy ha jobban meg lett volna írva (nem tudom mi) akkor mennie kéne 10-20 főnek is lásd szimulátorok ahol van tükör, ablaktörlő és nem csak 8-an mehetnek egy versenyen és akkor még mennyit kell számolgatni a fizika miatt. Igaz, hogy ott nincs annyi látvány mint itt (táj, épületek).
Az ilyen játékok (autós) másik nehézsége a sebesség (300-400km/ó) így sokkal több infót kell egy időben feldolgozni mint pl. BF-ben a futkározó embereket.
Megnyugtatásként tegnap olvastam az új NFS is csak 8 player egy világban lesz, úgy látszik ez a trend a látványért feláldozzák a közösséget.
Megj.: nem ártana, ha mind többen írnátok a Crew fórumba, hogy jó lenne, ha többen tudnánk egyszerre látszódni a térképen, ha már bizgerálják a grafikai csomagot. Be lehetne linkelni a promo videó végét mikor felemelkedik a kamera egy ilyen kérdéssel: és ez hun van? <#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.07.22. 12:42:57
Amikor 2012-ben megjelent az akkori Most Wanted, nem tudom pontosan, mi volt a kérdés, de a válaszból az jött le, hogy autós játékoknál a játékosok száma azért neccesebb, mert a grafika a sebesség miatt gyakrabban változik, sokkal gyorsabban kell betöltődnie, etc.
Hallás alapján lehet benne valami, de, hogy tényleg így van-e...
A GTA V. az megint egy érdekes dolog.
Nem tudom, igaz-e, de állítják, hogy a GTA V. serverei sokkal komolyabbak, mint más játékoké. Sem bólogatni nem tudnék rá, sem cáfolni.
A World az... Én anno, az autók darabos mozgását betudtam annak, hogy egy olyan motoron fut, amit 2002-03 óta foltozgatnak.
Persze, nem lehet minden hibát annak a számlájára írni, de ezt annak tudtam be. 😊
Én a TDU első részét nem is merem volna egy lapon emlegetni egyik NFS-sel sem. Egészen más világ. (Most tekintsünk el attól, hogy sokak szerint szar a fizikája.) Sajnos én elég későn kaptam a kezeim közé, de azért volt szerencsém egy keveset multizni vele. Tényleg baromi nagy élmény volt. Az egészet csak az 2. rész kissé... Fura menete árnyékolja be.
(Bocsi hosszas offért. 😊)
"Ez semmit nem bizonyít, ugyanis többnyire 6 tűzfalon meg proxyn mennek át a szerverek... "
Hmmm... Én azt hittem, hogy menet közben az az IP ténylegesen a serveré. Akkor tévedésben leledzem, elnézéseket kérek. 😊
Ez semmit nem bizonyít, ugyanis többnyire 6 tűzfalon meg proxyn mennek át a szerverek...
http://goo.gl/gd6Zi5
A NFS:W szar szinkronja és erős lag-ja annak volt köszönhető, hogy egyazon serveren több játék is futott. Ez bizonyítható; nem véletlen, hogy a Fifa IE-je ugyanazt az IP-t dobta be konzolos bejelentkezéskor, mint a NFS-é, vagy a Bf-é.
Az, hogy egyszerre hány játékost látunk...
Ne vicceljetek már, hogy 2015-ben gondot okoz, ha nem 8, hanem 80 embert jelenít meg.
A server teljesítménye elvileg elég kellene, hogy legyen. Ha ezt nem merik bevállalni, akkor esélyesebb, hogy az optimalizálatlan játék van a hátterében, aminek a futtatásához kisebb erőmű kellene abban az esetben, ha túl sok játékost szeretnénk egyszerre látni.
Nem akarom szidni, mert alapjában véve szeretem ezt a játékot, de el kell ismerni, hogy a Ubi erre is magas ívben tett és nem erőltették meg magukat akkor, amikor a gamma optimalizálása volt a kérdés.
Maga a szinkronizáció részben parasztvakítás, mert lehet bármilyen jól szerelt, felkészített szervergép, ha az egyik fél van olyan hülye, hogy menet közben torrentezik, vagy éppen a közepes netjét 20 felé osztja, akkor ez máris bukta. És itt azért meg kell jegyezni, hogy a játékosok hárdveres felszereltsége sem mindegy.
Ha mindent összegzek, akkor csak a "fizikai" állapotnál vannak gondok, mert PVP-re azért talál játékosokat elég szépen.
Szóval, valahol jár a piros pont a jelenlegi Crew-nak, még akkor is, ha nem tökéletes.
(Mondom ezt úgy, hogy magamban szidom azt a sok marhát, akik nem mernek jobban ráfeküdni, és kiaknázni azt az erősen nagy potenciált, ami egyébként volna a játékban.)
Utoljára szerkesztette: Gab0523, 2015.07.20. 18:09:48
Abban szerintem egyetérthetünk, hogy sokkal könnyebb összeszinkronizálni 4-8 játékost mint 20-30-at. Különben teljesen más véleményen vagyok az ilyen játékoknak közösségépítő szerepe is lehet (ez lenne a lényege), ha van benne lehetőség, ebben nincs. Nem véletlenül hagyja abba mindenki pár hónap alatt. A másikban abban a szar szinkronos, lagg-olóban sokan 5 évet lehúztunk, úgy hogy a 2. évtől mikor elment a nagyfőnök mindent tönkre vágtak: szerver csökkentés, -free chat, később -hang chat, hacker támadások, bugg-ok, még voltak repkedő autók is! Különben nem volt jellemző ez a színkorhiba csak, ha támadták a szerveket ill. ha valaki egy hulladék NET-el próbált játszani, sőt sokkal jobb volt mint itt kb. 1-2 hónappal ezelőtt a PvP-ben.

azért az eddigi 450 órámba volt egynéhány verseny is.. ;-)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.07.19. 14:29:10
Ha naponta csak egyszer küldöm el az embereket gályázni, akkor az 107.000/nap.
(4*16k, 5*8k és 1*3k.)
Ugye a 3k-sra 2 óránként is lehetne, a hóhér, aki ennyiszer bemászik.
Ha ténylegesen 12 óránként küldözgetjük, akkor ez alapból napi 214k.
Ha a faction-ökkel megfelelően feltoltuk magunkat, akkor a napi bónusz, amit kapunk belépéskor, eléri a 360.000-et.
PVP-ben dől a lé, mert az utolsó helyezett is ugyanazt a zsetont kapja, mint az 1. helyen befutó egyed.
Szal, ha ténylegesen versenyezni járunk fel és nem csak lötyögni, meg átgondoljuk, mit, hogyan, akkor könnyen lehet gazdagodni. 😊
Utoljára szerkesztette: SUNNY84HUN, 2015.07.19. 14:22:45
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.07.19. 12:36:09