13240
thecrew.jpg
  • Stockbauer33 #11346
    fasza kis lista. Zonda,F40,Vanquish,SLR
  • Szabi #11345
    a bétás játékfájlok és eddigi képek alapján

Cars:
    Aston Martin Vanquish
    BMW X6M
    Ferrari F40
    Lotus Evora GTE
    Lotus Exige S
    Mazda RX-7
    Mercedes Benz SLR 722
    Pagani Zonda
    Subaru BRZ
    TVR Sagaris

Bikes:
    BMW S1000RR
    Ducati Diavel
    Ducati Monster
    Indian Scout
    Kawasaki H2
    KTM 450
    KTM Super Duke
  • Szabi #11344
    pfúú de utálom az ilyen videókat.. ebből egy jó játéknak tűnik.. :D
  • [HUN]FaTaL
  • Stockbauer33 #11342

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.10.22. 21:06:28
  • COL_Bratt_Shaw
    Feelinges lett nagyon, nem csak remek szerkesztes, de jo jelenetek is.

En csak egy kicsit rogzitettem, raadasul a sracok is sokat benaztak, de meg jo annyaggal se tudnam egyhamar ilyen jol megvagni, en inkabb uncut videok rendereleseben vagyok jo.
  • coyote77
    Üdv!
    Nekem ezt a videót sikerült összehozni a pár napi béta alatt.

• Szabi #11339
  • Szabi #11338
    a kérdőívbe elég gagyi, hogy csak három indokot lehet bepipálni hogy miért lett szr a béta..
  • samsung123
    Sok sikert! Jól bemutatja a játék lényegét, ügyi
  • COL_Bratt_Shaw
    Koszi! ;)

Az egyik kommentelo felhivta a figyelmemet a "PC Closed Beta Video challenge"-re, de oda csak 2 perc alatti videok nevezhetnek, szoval csinaltam egy rovidebb verziot aminek a felet ujravagtam. Remelem ez is oke lett, sok opciom nem volt, mert alig vettem fol valamit.
  • chase
    Jóvideó! Különösen a zenéje!
  • Stockbauer33 #11334
  • Szabi #11333
  • COL_Bratt_Shaw
    Osszedobtam egy rovid videot, a keves WR felvetelbol
  • Gab0523
    Bocsi, elfelejtettem idenézni. :$
    A kép:
    http://3.1m.yt/xR1H7ozww.png

A segítségeket pedig köszönöm, holnap megpróbálom. :)
  • Szabi #11330
  • COL_Bratt_Shaw
    Vegre mukodik, mától a ubisoft club-on belul talalhato. Ra kell kattintani a "Join the Club" feliratra, majd a regi profilkepre kattintva lehet valtoztatni.
  • COL_Bratt_Shaw
    Igen es ott "upload pic"-t valasztasz. Nem tudom most lefenykepezni, mert a ulpay meg van halva, de en is ott valtoztattam meg egy hete.
  • Szabi #11327
    jah, csak ez átvisz az ubi oldalára ahol a figurák között válogathatsz :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.10.19. 18:19:03
  • COL_Bratt_Shaw
    Itt tudod valtoztatni:
  • Szabi #11325
    dobj egy linket a képről és megmondjuk :D
  • Gab0523
    Srácok...
    A barátlistámon van egy emberke, akinek a Uplay-es profilképe totál egyedi, nem ezek közül a félresikerült figurák közül került ki.
    Ez... hogyan megoldható?
  • patchaou
    Ennyi volt :) Ha valamit kezdenek a ronda tócsákkal, akkor tuti vétel lesz.
  • WinT
    A közös gurulások lehetővé tételéről már a béta első fél órájában kiderült, hogy simán elfeledkeztek, merthogy 20 perc próbálkozással sem sikerült sehogy még csak egy layerbe se kerülni azokkal akikkel szerettem volna.
    Elnézném én ezt persze, merthogy béta, majd kijavul... ha nem tudnám, hogy az alapjáték is ilyen. :(
  • Ratrak
    aha. Hát, nem tudom, én ami nem tetszik, azzal nem játszom 3-400 órát... A közös gurulások lehetetlensége és a "kijátszás" vette le a népet a gémről (GTA V-ről nem is beszélve), nem az, hogy ne tetszene. Ha a közös gurulásokat lehetővé teszik majd és a checkpoint-rendszer is működni fog, akkor lesz értelme tolni évekig. Ha nem, akkor nem. :)
  • tutyimutyi2
    hogyha bekerülnek a drift draft monster spec-ek a wr-el akkor azzal együtt vajon raknak bele drift draft és monster hotrod-ot is? :D
  • PeeTeR
    "Why is there a traffic light on a straight road?"
    "because turtle need to cross the street"

ennyi.. biztos nagyon jo lesz
  • Szabi #11317
  • PeeTeR
    pontosan ezert hagytuk ott :D
  • Lacika1992
    Játszottam az alap játékkal eleget, hogy véleményt mondjak erről.
    De különben az alap is szar.
    És ez meglátszik ott is h uplay-en 110 ember van kb felvéve barátnak csak a crew miatt, mert más játékom nincs is, és ezekből kb 2 játszik 1 hónapba 1x..
  • Overburner
    Igen gyérebb a végsebességük de ezt a mozgékonyságukkal kompenzálták. Ami egy szlalomnál szerintem elég durván must have járgány innentől kezdve mint a videón is látszik.

tutyimutyi2 #11311 Ez igaz de akkora különbséget azért nem szabad hozni. Szerintem.
  • tutyimutyi2
    circuit versenyen igaz ritkán fordul elő de szerintem azokon a versenyeken ahol kevés a kanyar és inkább a végsebesség számít ott a hotrodok jobban szereplnek
  • tutyimutyi2
    igaz pontokban nem túl nagy a külömbség deh a kocsiban 40-42-es darabok voltak míg a motorban 47-49-esek
  • Ratrak
    valaki pont azt írta nemrég, hogy túl lassúak. Ezek szerint ez is tuningfüggő. Nomeg, nem minden van kiegyensúlyozva grammra az "eredeti" játékban sem: PVP-ben C-s verseny nincs is Alfán kívül mással, P-s verseny pedig egyenlő a Laferkával (esetleg 458-al). Ilyen van... ;)
    Én spec nem szeretem, ha minden azonosnak érződik, csak a doboz más. Az egyensúly pedig kényes kérdés, van, hogy jobban sikerül és van, hogy rosszabbul. Ha azt beletennék, hogy a motorral hamarabb szanaszét töröd magad, viszont megúszol neccesebb helyzeteket is, mint az autóval, lehet, hogy lenne egyensúly. Meg az is, hogy PVP-ben az autósok fellöknék őket, és kész... szóval nehéz okosnak lenni...
  • Overburner
    Motorokról annyit hogy hát hmmm kicsit OP :D

• Stockbauer33 #11308
  • Ratrak
    Szerintem meg a vicc az, ha valaki 10 perc játék után sommás véleményt alkot. De köszönjük, hasznos volt.

Más. Próbálgattam a driftet, volt egy olyan érzésem, hogy azért alapvetően jól rakták össze, és nagyjából igazolódott is: miután nem "hülyegyerek-üzemmódban" próbáltam, hanem ésszel, sikerült pár olyan "összefűzést" megcsinálnom, hogy az első kombóból több pontom lett, mint addig az egész trial alatt összesen. (a drift kifejezetten a szorzókról szól, amíg "mozgásban tartod" a szorzót, addig nyert ügyed van. Nem egy kanyart kell tökéletesre csinálni, hanem arról kell gondoskodni, hogy minél több kanyart tudj összefűzni, ill. az egyenesekben se törjön meg az ívről-ívre csúszkálás) Meg lehet csinálni, és ha ráérez az ember, kifejezetten élvezetes! Számomra eddig két "arcade" jellegű játékban volt értékelhető drift: a NFS UG2-ben, meg a DriverSF-ban. Ez a harmadik, kifejezetten hangulatos lehet a dolog, ha az ember figyel, és jutalmazza a HC-módot és az analóg irányítást (eddig kontrollerrel próbálgattam főleg). Annyira nem jó/ösztönös/könnyű a dolog, mint a driverben volt szerintem, néha kicsit butább és kevésbé érezhető, hogy mikor fog betapadni és mikor nem, de alakul. Az irány jó.

A versenyek viszont mintha könnyebbek lennének, érzésre ritkábban lesz túlkormányzott az autó, és jobban is tapad a többség. (A dirt-ös versenyen pl. sokáig túl lassú voltam, mert "nem hittem el", hogy beveszi a kanyart gyorsabban is... Sokszor kifejezetten alulkormányzott volt a gép, tehát itt egyértelműen könnyítettek (sajnos). Ugyanakkor... élvezetes volt? Igen. Akkor meg? :)

A motorok viselkedése még mindig rettenet, igaz, azt még egyetlen játékban sem oldották meg normálisan, még a "dedikáltan" motoros játékokban sem, szóval nem is nagyon vártam mást. (na jó, azért reménykedtem kicsit) Ha lesz benne Ducati Monster, és eltalálják a hangját, akkor egye-fene belerakok majd párezer km-t a hangulat jegyében... :)
  • Lacika1992
    Ez a Wildrun egy vicc, 10 percig játszottam vele, bőven elég volt.
  • chase
    Az már eleve meh, hogy drag pályán kanyar van!