The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
kíváncsian várom, hogy tényleg lesznek-e ilyen rablásos küldetések is 😊
"Nulla tenaci invia est via"
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
minden játékban más az irányítás, kell egy kis idõ beleszokni, aki nem szereti az autókat és nem is szokott autós játékokkal játszani annak elég furcsa lehet, viszont muszáj gémer videója legyen róla, mert a nézettség kell.. <#idiota>#idiota>
De sír mindenki h szimulátor kell nekik <#falbav>#falbav> Mind 2 TDU-ba ezt láttam.Allig tudták az útontartani az autókat.. (viszont van Nitro <#eljen>#eljen> )
autólista frissítve (Maserati GranTurismo -> MC GT3)
itt meg néhány artwork 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
eddig képek és videók alapján, elméletileg az autókhoz lesz valódi tuning is, pl. a Murci-t lehet Murci SV-nek tuningolni 😊
Alfa Romeo 8C Competizione
Aston Martin DBS
Bentley Continental GT
BMW Z4
Buggy
Chevrolet Camaro RS (1969)
Chevrolet Camaro SS (2010)
Chevrolet Impala Sport Sedan (1967)
Chevrolet Silverado (2013)
Dodge Challenger (2011)
Dodge Charger SRT-8 (2012)
Dodge Charger (1969)
Dodge Ram SRT-10 (2004)
Dodge Viper SRT-10 Coupe (2010)
Ford F-150 SVT Raptor (2010)
Ford Focus RS MkII (2010)
Ford GT
Ford Mustang GT (2011)
Ford Shelby GT500 (2013)
Ford Shelby Mustang GT500 (1967)
Hummer H1 Alpha
Lamborghini Murcielago LP 640 (2010) -> SV
Lamborghini Aventador LP700-4 (2011)
Maserati GranTurismo -> MC GT3
MINI Cooper S (2010)
Nissan 370Z
Nissan Skyline GT-R R34
RUF 3400K
viszont Cuda nélkül ki se merjék adni a játékot! 😄
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nekem Houston lesz a törzshelyem az már biztos, a street racer -ek leginkább arrafele nyüzsögnek a körgyûrûn. <#gonosz1>#gonosz1> <#hawaii>#hawaii>