The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
nem egy rFactor2, de szerintem jobb, élvezhetőbb és valósághűbb mint a TDU, kormánnyal élvezetes vezetni (hardcore módban, a többi sínautózás kormánnyal), még az első választható versenyt se kezdtem el, csak krúzolgatok 😊

képet nem rakok, mert így low-ba csúnya 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
végül úgy a 6-7. percél beengedett a szerver 😊

kormánnyal is meglepően jó, bár én állítgattam rajta rendesen, alapból brutálerős az ffb, meg a szokásos kamueffekteket ki kell kapcsolni 😄

még nagyon szokni kell a játék félépítését, menü stb, de jó lesz ez 😊

Én is nyertem kulcsot, már csak a playon ra várok hogy küldjék az emailt. Bár engem csak az irányítás érdekel, ha jó és nem tdu2/nfs szintű lesz akkor megy is az előrendelés.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Képet 😉

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Majd azt nézd meg, hogy mi a különbség számodra az autókezelési beállítások között (sport, meg a többi bigyó)

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Norbi1990
Én se, hogy kapnák be. Bezzeg valami külföldi nevû nyert egy magyar oldalon -.-"
Szabi
hajaj kiléptem hogy előszedjem a kormányt.. úgy tűnik vissza már nem jutok a játékba, 5perce nézem a kezdőképernyőt a kormánnyal a kezembe 😄

Fehercsoki
Milyen a fizika?

Szabi
azt egyébként nem értem, hogy miért ByeAlex lett az egyjátékos karakterünk.. 😄

SweeneyTodd
Részletes beszámolót kérünk majd ! 😄

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Szabi
a kezdős mustanghoz ~10 gyári felni van, ezeken szépen ott a Ford logó, a többi pedig ismert utcai és verseny felnik, logó nélkül 😄

Skypack
Eredeti márkajelzés van/lesz a felniken és gumikon ?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
1óra után a véleményem röviden: nincs kedvem kipróbálni kormánnyal, gémpaddal és sportmódban tökéletes játék 😄

az engts450 videokártyámmal erős procival és sok rammal low grafikán fullhdban stabil 30fps 😄

az 500+ választható felni lesokkolt.. még csak végigpörgetni se volt türelmem őket, és a legtöbb rohadtjól néz ki o.0

Fpocok
OTT A NEVEM WOOHOO!!! MÉG SOSEM NYERTEM IGAZÁN SEMMIT!

Parasite Eve 2, best game EVER!

akyyy
playonon kurv asok kódot sorsoltak. és persze hogy nem kerültem bele. pff!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Coral Springs
Uh szabi ez a topikdizájn... Azt hittem hogy valami ilyesmi lesz más háttérképpel. Ezt nagyon túlzásba vitted, ráadásul túl sötét.

Nem csinálod meg inkább kevesebb néha több felfogásban ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

akyyy
upley, neee!! céges gépen nincs 😄 fenébe.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Semmi probléma nincs mester 😊
Amúgy csak szerintem zavaró, hogy mikor megkapsz valami új cuccot küldetésbõl, vagy skill challenge-bõl, akkor konkrétan az egész képernyõt kitakarja?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Coral Springs
Van a fejben valami problémád ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Az ilyenek kapnak kódot akik telepíteni se tudják... very bráfó gúd dzsáb nájszli dán....
Norbi1990
<#banplz>
Fehercsoki
Küldd el nekem én majd aktiválom helyetted.

Norbi1990
Igen ott kell a fiókodhoz rendelni a kulcsot.
Igen!
Coral Springs
Kódot hol kell érvényesíteni ? Mindenképpen le kell tölteni az Uplay -t ?

Fehercsoki
Streamen annyira nem tûnik rossznak a fizika, elég szépen csúszik oldalra az autó.

tutituti
köszi a linket!
ha már nem jutottam be legalább streamelik.
Na majd kölcsönkérek ismerőstől egy accountot.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szabi

Ztech
bent vagyok énis eltart egy ideig mig lejön de bentvagyok
Fpocok
Oda van írva. Olvasd el. Lájkold és 5kor SORSOLNAK.

Parasite Eve 2, best game EVER!

NagyiBMX
Offline 😞

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Szabi
passz, azt írják, hogy 100 kódjuk volt és kb 1perc alatt elkapkodtuk őket :/

szerintem érdemes a stream-et nézni amit linkeltem, én is ott találtam ezt a linket

NagyiBMX
Ez a helyi forgalmazós akárki akitõl kaptad a kulcsot fb-on, az akkor fog még osztogatni kulcsot, vagy fölöslegesen frissítgetem 5 percenként az oldalukat? <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Szabi
én se az ubitól kaptam, a playon a magyar forgalmazó, ahonnan én kaptam az meg egy angol forgalmazó 😊

De pl a PlayON oldalon hogy adnak kulcsot?
Nem csak az ubi-tól lehet kulcsot kapni? 😄
Szabi
egyébként van vechicles fájl is.. de még nem mertem megnyitni 😄

NagyiBMX

Szabi
😄DD

kb. még 1óra 30perc és leér a 15giga.. 😊

Fehercsoki
Amúgy majd ha ráérsz írhatnál pár sort a fizikáról, pl lehet-e rendesen driftelni😄

Fehercsoki
Csak tudnám minek osztják meg az idióták... Ezzel csak a saját esélyeiket rontják.

Szabi
PlayON fb oldalán is lesz kulcssorsolás

Norbi1990
Mákos 😄
Szabi
képáradat is coming... 😄

Gratulálok, legalább +1 magyar.
NagyiBMX
Az biztos volt, hogy Te valamilyen úton módon, be fogsz kerülni. 😄

Szabi
a lentebb linkelt közvetítésnél linkelték be, rányomtam, kipróbáltam, kiposztolt a fb falamra és ismerõsöknek már akkor se adott kulcsot 😞

elméletileg érdemes belájkolni azt az oldalt, mert valószínû lesz még ilyen 100kulcsos kiszorás

Ezt nem hiszem el már ennek is vége, pedig csak 7 perc telt el....
Szabi
looool

itt lehet ingyenes béta kódot kapni!!!

Mindenki írja chat-be a kódokat 😄 sok troll 😄