13251
thecrew.jpg
  • Skypack
    Azért csak nem mernek platform exkluzív autókat belerakni, elég nagy szemétség lenne, engem a c2, c3 corvette jobban érdekel :D
  • Overburner
    FXAA-t szoktam csak rá rakni de ez recésebb mint más játékok WatchDogsnál pl nem veszem észre hogy recés de itt láttam annyira nem zavar nem vagyok ilyen finnyás csak mondtam :D
  • Szabi #4049
    a 48.perctől érdekes :)

remélem a Spyker nem lesz Xbox exkluzív....
  • Rony94
    Én is így gondoltam!
  • GaborST
    oksa akkor beruházok rá
  • Szabi #4046
    a játékot meg kell venni, tehát nem lesz ingyenes, viszont utánna már nincs egyéb kötelezően fizetendő havidíj vagy egyéb, persze lesznek fizetős dlc-k és lehet venni valós pénzért játékzsetont is , de ha nem veszed meg őket attól még nem leszel semmiféle hátrányba a játékban :)
  • Rony94
    Megveszed egyszer, feltelepíted a gépre és játszol ezerrel míg le nem sorvad a kezed!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem havidíjas, ez nem MMO. :D
  • Hungarykum
    Megveszed dobozosan vagy digitálisan, aktiválod Uplay-en majd ezen keresztül telepíted, ha kész, játszhatsz korlátlan.
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.10.01. 19:42:57
  • GaborST
    Sziasztok lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban előfizetős lesz vagy csak meg kell venni az alap játékot és tolhatom ezerrel?
    Mert csak ezt találtam!
    A játék ingyenesen játszható lesz ? Lesz havidíj?
    - A játék nem lesz ingyenes, de havidíjas se.
  • Rony94
    Nálam teljesen mindegy lesz hogy mennyire lesz recés, mert én alapból kikapcsolom az élsimítást minden játéknál. :D (kivéve a régebbi játékoknál)

Úgy vagyok vele hogy az élsimítás nem teszi szebbé a grafikát, csak eszi az FPS-t mint a fene. Számomra a folyamatos 60 FPS fontosabb minthogy az élek élesebbek legyenek.
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.10.01. 19:31:12
  • Overburner
    Igen szerintem is ez viszi le a látványvilágot a legjobban de nem értem miért ilyen recés élsimitás mellett is.
  • Meridius
    Szerintem kifejezetten ronda tud lenni a játék a recés élek miatt még MSAA mellett is. (főleg városokban)
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.10.01. 17:33:12
  • Rev Hard
    A kreatív igazgató vagy ki a faszom mondta az egyik interjúban hogy ez volt a legnagyobb negatív visszajelzés, ezért megnézik mit tudnak tenni.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.01. 16:31:46
  • Rev Hard
    Megcsinált most valami küldetést a csávó ahol ki akarták nyírni, és baszott jó chillout zene volt a végén. Nagyon durván el van találva a hangulat a játékban !
  • Gibor
    Első béta után egy interjún közölték hogy sokan panaszkodtak a chat-re ezért elkezdtek dolgozni rajta.
  • Szabi #4036
    ejj mennyivel jobb így a pöttyök nélkül :D
  • Overburner
    The Crew Uplay actions and rewards
  • Overburner
    Valami ilyesmi volt, annyi különbséggel hogy sokkal pixelesebb volt mivel az MSAA megölte kb a gépem. :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.01. 13:44:31
  • Thaddeus
    Rosszul emlékszem, vagy PC-n tényleg nem volt ilyen valósághű a grafika?
  • Overburner
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Remélem ez a kocsi is benne lesz a játékba
  • Overburner
    Voice Chat az hang alapú chatelés tehát. Bétába úgy volt hogy vagy kikapcsoltad vagy mindenkit hallottál aki körülötted volt, és erre behozták ezt pluszba hogy akivel crew-ba vagy csak azokat hallod meg ez azt irja hogy csak a barátaiddal. Nem tudom hogy ez ua vagy külön de jó ha van pár lehetőség mert Bétába eléggé idegesítővolt a cucc :D

Egyébként ha valaki barátod Uplay overlayen keresztül lehet dumálni csak kicsit idegesitő.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.01. 13:06:06
  • wollnerd #4030
    Vagy a hallássérült?!?! -.- :@
  • TakácsBálint
    Added a party system to voice chat only with your friends. Ez nem az?:)
  • Szabi #4028
    nyavajog a hivatalos fórumon.. :D
  • Lacika1992
    Nem lesz chat?
    És akinek nincs mikrofon az mit csinál majd?
  • VJP
    Majd villogunk morze kódot!
  • Fpocok
    Nem lesz chat.
  • Overburner
    Tényleg a chatet tervezik vagy nem? Végülis jó ötlet is meg nem is tuti tele lenne spammelve majomságokkal meg stb. Ilyen elrejthetővé vagy only haverokra kéne csinálni vagy nem is tudom :D
  • Szabi #4023
    október végére még illendő lenne egy pc-s béta.. amibe van textchat és legalább valami gagyi tükrözödés a visszapillantókba :D
  • Stockbauer33 #4022
    A konzol béta után adnak ki autó listát szerintem.Hónap végén már megy a lemezekre :D
  • Szabi #4021
    a konzolosok kaptak 200.000 crew pénzt.. úgy már nem nehéz autót és tuningot venni :D
  • Thaddeus
    Esetleg egy használt 780ti jöhet szóba, de még megnézem, hogy a mostani vga-m hogy viszi a játékot.
  • TakácsBálint
    Én is az outrunra tippeltem volna,a crazy taxival:) Telon játszom vele,és ha elfogy az energia lehet venni. Gondolom ezért van így.
  • gduck
    Na és mit láttam..... hááát TÜKRÖZŐDÉÉST! :D Külső nézetben :( Belső nézetben még mindig szürkeség. Basszus.
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.09.30. 23:19:01
  • gduck
    Elindult a konzolos béta. KATT IDE!
  • Overburner
    Kösz kettőt veszek :D

#4015 Az a pörgés a levegőben nekem is fura volt először de már nem zavar az energiás dolog sajnos most nagyon menő mindenhol csak tudnám miért. Nekem még 1x sem fagyott le 8.1-en pedig játszok egy ideje sőt barátnőm telóján is faszán ment :)
  • Szabi #4015
    idegesít benne az ugribugri meg a random lefagyások.. és azt is utálom amikor korlátozzák hogy egyszerre mennyit játszhatok valamivel.. :(
  • Quqa
    Ez valószínű még 5 (10!) év múlva is visz mindent ultran vagy very, very, high-on.
    Ja, és még akciós is!

Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.09.30. 21:03:04
  • Overburner
    Lehet hogy csak a hangulat meg a Testarossa miatt de szerintem az Outrun-ból meríthették a kezdő ötletet, arra meg ráépítettek egy Subway Surfer-t
  • rudii
    780-ba nem gondolkodtál? 970 miatt ára is esett.