13251
-
Azért csak nem mernek platform exkluzív autókat belerakni, elég nagy szemétség lenne, engem a c2, c3 corvette jobban érdekel :D -
FXAA-t szoktam csak rá rakni de ez recésebb mint más játékok WatchDogsnál pl nem veszem észre hogy recés de itt láttam annyira nem zavar nem vagyok ilyen finnyás csak mondtam :D -
a 48.perctől érdekes :)
remélem a Spyker nem lesz Xbox exkluzív.... -
Rony94 #4048 Én is így gondoltam!
-
GaborST #4047 oksa akkor beruházok rá
-
a játékot meg kell venni, tehát nem lesz ingyenes, viszont utánna már nincs egyéb kötelezően fizetendő havidíj vagy egyéb, persze lesznek fizetős dlc-k és lehet venni valós pénzért játékzsetont is , de ha nem veszed meg őket attól még nem leszel semmiféle hátrányba a játékban :) -
Rony94 #4045 Megveszed egyszer, feltelepíted a gépre és játszol ezerrel míg le nem sorvad a kezed!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem havidíjas, ez nem MMO. :D -
Hungarykum #4044 Megveszed dobozosan vagy digitálisan, aktiválod Uplay-en majd ezen keresztül telepíted, ha kész, játszhatsz korlátlan.
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.10.01. 19:42:57 -
GaborST #4043 Sziasztok lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban előfizetős lesz vagy csak meg kell venni az alap játékot és tolhatom ezerrel?
Mert csak ezt találtam!
A játék ingyenesen játszható lesz ? Lesz havidíj?
- A játék nem lesz ingyenes, de havidíjas se. -
Rony94 #4042 Nálam teljesen mindegy lesz hogy mennyire lesz recés, mert én alapból kikapcsolom az élsimítást minden játéknál. :D (kivéve a régebbi játékoknál)
Úgy vagyok vele hogy az élsimítás nem teszi szebbé a grafikát, csak eszi az FPS-t mint a fene. Számomra a folyamatos 60 FPS fontosabb minthogy az élek élesebbek legyenek.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.10.01. 19:31:12 -
Igen szerintem is ez viszi le a látványvilágot a legjobban de nem értem miért ilyen recés élsimitás mellett is. -
Meridius #4040 Szerintem kifejezetten ronda tud lenni a játék a recés élek miatt még MSAA mellett is. (főleg városokban)
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.10.01. 17:33:12 -
Rev Hard #4039 A kreatív igazgató vagy ki a faszom mondta az egyik interjúban hogy ez volt a legnagyobb negatív visszajelzés, ezért megnézik mit tudnak tenni.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.01. 16:31:46 -
Rev Hard #4038 Megcsinált most valami küldetést a csávó ahol ki akarták nyírni, és baszott jó chillout zene volt a végén. Nagyon durván el van találva a hangulat a játékban !
-
Gibor #4037 Első béta után egy interjún közölték hogy sokan panaszkodtak a chat-re ezért elkezdtek dolgozni rajta. -
ejj mennyivel jobb így a pöttyök nélkül :D -
The Crew Uplay actions and rewards -
Valami ilyesmi volt, annyi különbséggel hogy sokkal pixelesebb volt mivel az MSAA megölte kb a gépem. :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.01. 13:44:31 -
Thaddeus #4033 Rosszul emlékszem, vagy PC-n tényleg nem volt ilyen valósághű a grafika? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem ez a kocsi is benne lesz a játékba
-
Voice Chat az hang alapú chatelés tehát. Bétába úgy volt hogy vagy kikapcsoltad vagy mindenkit hallottál aki körülötted volt, és erre behozták ezt pluszba hogy akivel crew-ba vagy csak azokat hallod meg ez azt irja hogy csak a barátaiddal. Nem tudom hogy ez ua vagy külön de jó ha van pár lehetőség mert Bétába eléggé idegesítővolt a cucc :D
Egyébként ha valaki barátod Uplay overlayen keresztül lehet dumálni csak kicsit idegesitő.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.01. 13:06:06 -
Vagy a hallássérült?!?! -.- :@ -
TakácsBálint #4029 Added a party system to voice chat only with your friends. Ez nem az?:) -
nyavajog a hivatalos fórumon.. :D -
Lacika1992 #4027 Nem lesz chat?
És akinek nincs mikrofon az mit csinál majd? -
VJP #4026 Majd villogunk morze kódot!
-
Nem lesz chat. -
Tényleg a chatet tervezik vagy nem? Végülis jó ötlet is meg nem is tuti tele lenne spammelve majomságokkal meg stb. Ilyen elrejthetővé vagy only haverokra kéne csinálni vagy nem is tudom :D -
október végére még illendő lenne egy pc-s béta.. amibe van textchat és legalább valami gagyi tükrözödés a visszapillantókba :D -
Stockbauer33 #4022
A konzol béta után adnak ki autó listát szerintem.Hónap végén már megy a lemezekre :D
-
a konzolosok kaptak 200.000 crew pénzt.. úgy már nem nehéz autót és tuningot venni :D -
Thaddeus #4020 Esetleg egy használt 780ti jöhet szóba, de még megnézem, hogy a mostani vga-m hogy viszi a játékot. -
TakácsBálint #4019 Én is az outrunra tippeltem volna,a crazy taxival:) Telon játszom vele,és ha elfogy az energia lehet venni. Gondolom ezért van így. -
Na és mit láttam..... hááát TÜKRÖZŐDÉÉST! :D Külső nézetben :( Belső nézetben még mindig szürkeség. Basszus.
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.09.30. 23:19:01 -
Elindult a konzolos béta. KATT IDE! -
Kösz kettőt veszek :D
#4015 Az a pörgés a levegőben nekem is fura volt először de már nem zavar az energiás dolog sajnos most nagyon menő mindenhol csak tudnám miért. Nekem még 1x sem fagyott le 8.1-en pedig játszok egy ideje sőt barátnőm telóján is faszán ment :) -
idegesít benne az ugribugri meg a random lefagyások.. és azt is utálom amikor korlátozzák hogy egyszerre mennyit játszhatok valamivel.. :( -
Quqa #4014 Ez valószínű még 5 (10!) év múlva is visz mindent ultran vagy very, very, high-on.
Ja, és még akciós is!
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.09.30. 21:03:04 -
Lehet hogy csak a hangulat meg a Testarossa miatt de szerintem az Outrun-ból meríthették a kezdő ötletet, arra meg ráépítettek egy Subway Surfer-t
-
rudii #4012 780-ba nem gondolkodtál? 970 miatt ára is esett.