The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
elméletileg érdemes belájkolni azt az oldalt, mert valószínû lesz még ilyen 100kulcsos kiszorás
"Nulla tenaci invia est via"
Ezek szerint jól döntöttem.
-én
-Z_Chris
A turboduckos leveledre válaszolva; majd igyekszem. 😄
talán majd a dél/egy órás verzió hátha játszhatóbb lesz és hátha nem kell újra 15gigát letöltened 😄D
20%-nál el lehet indítani a játékot, de csak a menü jön be. Az legalább Smooth 😄
Szóval elvileg ma délben kezdõdik a buláj.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
én is akarok ilyen ikon-t.. :-/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
szerk: elméletileg bartuczk nyert egy kódot tdu central-on 😄
Aki meg írt valami hülyeséget a chat-be mikor volt live az meg kap vicc....
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
kicsit a méretarány furcsának tünik igy térkép alapján.newyorkból miaimba annyi az út, mintha végigautózom new yorkot majdnem....
persze gondolom ez majd játékban nem fog feltûnni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem volna rossz ha megvásárlás elõtt ki lehetne próbálni😊
!Forza Ferrari!
tegnap rányomtam mégegyszer a jelentkezésre, de utána se küldtek semmit
Ha jól megy minden, talán nyílt bétát is tartanak utána.
A lanpartin (909) komoly szinkronizáció hibák voltak a versenyeken.. Szóval lenne mit tesztelni.
Egy a lényeg érdemes figyelni a leveleket.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊