13251
-
TakácsBálint #4011 Melyiknek? -
Egy nagy régi játék copyja elvileg amúgy, kicsit feltuningolva. -
TakácsBálint #4009 Én is pont ezt tolom:) Adja a miami vice feelinget:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én most ráfüggtem az Asphalt Overdrive-ra nagyon nagy játék akinek van Win 8.1 az letudja szedni gépre de telóra is elérhető nagy fun. -
Thaddeus #4007 Szabi valami visszaszámlálót is be lehetne rakni a fejlécbe :D -
Én is inkább AMD-s vagyok respect
-
Thaddeus #4005 Épp nézegetem a képeket, majd szerkesztek valamit :)
@Overburner: A 970 nekem is tetszik, de valszeg megvárom az AMD új sorozatát.
@Rony: Nem szeretem a Dark Souls stílusú játékot, se a horrort, és ahogy hallottam ez mindkettőből merít :D -
Rony94 #4004 Eladtad a PS4-et? Mekkora hiba a Bloodborne miatt. :( -
Gondolod te azt :D Én is amikor vettem 2 éve vidikarit azthittem jóleszek vagy 5 évig azt már alig birja el ultrán a cuccokat :D Vegyél egy GTX 970-et ahogy hallottam nagyon ász. -
akkor ideje logót is cserélni :D -
Thaddeus #4001 Na eladtam a PS4-et, úgyhogy már csak egy VGA kell és 5 évig megint jó vagyok. -
SityiSXT #4000 Magyar nyelvű interjú a The Crew két fejlesztőjével -
szerintem volt már, de ha már úgyis ez a téma.. :D
-
VJP #3998
-
Így feketében police car-nak elmegy, saját használatra én biztos valami élénk mediterrán színben fogom kérni.
-
Nem vagyok kimondott lambo fan, de ez az autó gyönyörű. Na meg az a hang, te jó ég...
Egy ilyen biztosan fog állni a garázsomban, csak győzzük kivárni. :)
-
Thaddeus #3995 Szex ez az autó, csak miatta játszottam végig megint a TDU2-őt. -

-
Stockbauer33 #3993 Én is remélem Aventador 0-290 km/h
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Thrustmaster szokott külön kiadni pontosan nem tudom melyik a jobb de szerintem velük nem lehet félre nyúlni mert sokan ajánlják őket. -
Jó minőségű és megfizethető USB-s gáz+fék pedál-szetteket ismertek? (csak olyan érdekelne, ami külön megvásárolható, nem kell hozzá kormányt is venni) -
Na lekezdtem dolgozni, kezdhetek gyűjteni az új gépre :) Azon már menni fog a Crew is :) -
Rev Hard #3989 Ha a bug -ok felét kijavították már jó az irány, ha hitegetnek az majd amúgy is kiderül megjelenéskor ahogy írod, pont ezért nem gondolom hogy ezt meglépnék. -
Hát a hivatalos fórum tele volt negatív dolgokkal... Mellesleg az, hogy kiírtak egy számot még semmit nem jelent. Majd megjelenéskor meglátjuk, hogy mit kapunk. Mert lehet itt dobálózni számokkal meg állításokkal de... Várjuk a novembert aztán meglátjuk
-
Aztán megjelenéskor kapták volna a fejükre a sok hisztit. Így is bármilyen jó lesz rakás ember hisztizni fog mint mindig. De legalább lesznek akik megbecsülik. -
Rev Hard #3986 "The team also fixed over 4000 bugs in the last 30 days and many other modifications and improvements have been made to the game."
Ennyi, kőkeményen dolgoznak a srácok, itt még semmi sincsen lefutva. A béta után már hátra dőlhettek volna annyi volt a pozitív vélemény, mégse tették.
-
Lacika1992 #3985 Hála a jó istennek :D -
-
Rony94 #3983 KÖSZÖNÖM IVORY TOWER!!!!
Nem mintha nem bírtam volna ki vele, de ezt a fajta effektet Left 4 Dead-nél, Killing Floor-nál és hasonló játékoknál tűröm csak el. -
Na akkor egy zavaró tényezővel kevesebb. :) Ennek nagyon örülök, a többi is csupa finomság. :P Legyen már November 14!!!! -
Játszottam sokáig NFS W-t bétában kezdtem de eh már hozzá se tudnék nyulni valamiért :D Azért kösz a tippet.
#3980 Francba pedig lehet én voltam az egyetlen akinek tetszett :D
Enhancement of the car handling while in “sport” or “hardcore” mode.
Enhancement of the “Drifting” aspect of the cars.
Nyammmiiii
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.09.29. 18:13:06 -
Gibor #3980 September patch notes
Nos, az éjszakai zaj effektnek búcsút mondhatunk :D
Utoljára szerkesztette: Gibor, 2014.09.29. 18:06:38 -
Rev Hard #3979 Ha jól kapod el a fokozatokat akár jobban is gyorsulhatsz, bár sok játékban megfelelő az automata váltó is ilyen szempontból, tehát nincs jelentős különbség. Illetve van ha a kuplung is manuális, akkor bőven legyorsulsz egy automata váltós autót. A manuális váltó előnye inkább a kanyarokban jön ki, dinamikusabb vezetést tesz lehetővé, jobban átérzed az autó mozgását. Amúgy figyelni max az elején kell a váltásra, egy idő után már rutinból fogod tolni.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.09.29. 18:04:29 -
Thaddeus #3978 Kapott valaki kulcsot konzolra? Holnap indul és még semmi :/ -
nincs egyedi, de van egy csomó választható :) -
Quqa #3976 Ez nem a reklám helye, de …
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lesz benne egyedi festés?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az biztos hogy én hasonlót sem fogok rakni semmire milyen izléstelen valami ez már. Egyeseket nem bírom megérteni. Az a nácis cucc meg ismételten baromság szerintem. Sokat játszottam APB:Reloaded-el ott is sokak művelték ezt de legtöbbjüket kibannolták miatta. -
Stockbauer33 #3974 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lesz jó pár monkey player aki pont ez miatt rinyált h végre kiélhesse a gyermeteg faszságait.Mint a TDU2be amikor a gyökér magyar megjelent a náci horogkeresztes audi r8 kabrioval és nemértette h a külföldi playerek miért küldik el a faszba az idóta fejét.JA ÉS KÉNE MÉG TÖRÉS MERT EZ EDDIG KEVÉS PÁR FURCSAFIUNAK
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.09.29. 14:04:53 -
Az a felni a Huayrán
-
tegnapi ubisoftos rendezvény
néhány érdekesebb kép:
brutális méretű ez a szárny.. :D
performance raptor

három kipufogó egy oldalon... :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.29. 10:38:13