13251
thecrew.jpg
  • SweeneyTodd
    Akkor miért jösz be ebbe a topikba és köpködsz erre a játékra ?

Lehet menni a forzás részre és isteníteni. Béta alatt már volt elég okos ember akik megmondták ,hogy mennyire szar a crew és egy forintot nem ér (szerintük), és a forza az isten.
  • Rev Hard
    Az lényegtelen mire írtad, a csávó csinált egy videót amiben szerintem lehúzza a The Crew -t a Forza Horizon 2 -höz képest. Ennyi. Nincs miről beszélni, szarok mindenkinek a véleményére. Ezek a kúrva okos emberek 1-2 év múlva sehol nem lesznek, más meg majd fullba tolja a cruiseokat.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.04. 00:12:47
  • [HUN]FaTaL
    Jelenjen már meg... :D
  • Stockbauer33 #4088
    Igazad one friss reg :)

ménem válaszoltál a modi topikba te k..... ?
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.10.03. 21:48:45
  • Overburner
    WD is szét volt/van fikázva mégis szeretem és fent is van a gépen még mindig. Van akinek bejön van akinek nem. Bele kell tojni más véleményébe ha tetszik amivel játszol :D
  • 0Diaz0
    Hat remeljuk ,minnel gyorsabban eljon a 11.-e..:)
  • gduck
    Azt gondolom vetted, hogy a FH2 részhez írtam :) A Crew részéhez nem mondok semmit, mert elfogult vagyok, bele vagyok szerelmesedve :D Jó lenne már krúzolni! Mondjuk anno a TDU-t is így vártam :D :D
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.10.03. 20:40:21
  • Hungarykum
    Nem baj, mi jól fogunk ezzel szórakozni, más meg hogy mit mond, a kutyát nem érdekli :D
  • Stockbauer33 #4083
    Akinek nem tetszik a Crew grafika az úgy se veszi+ max itt okoskodik mert halott a sok szimulátor topik :D
  • Meridius
    "a grafika nagy valószínűséggel low -on van, ennél sokkal szebb mint ahogy a videóban látható."

lel
  • Gibor
  • Rev Hard
    Én ezt még megspékelném azzal hogy a grafika nagy valószínűséggel low -on van, ennél sokkal szebb mint ahogy a videóban látható. De mindegy is, felőlem azt mond aki amit akar, úgy hasonlítgat ahogy akar, én November 11 -én megfogom venni a játékot.
  • Szabi #4079

• gduck
    Hát ez FULL ASSIST beállítással van, ahol csak a gázt kell nyomni, szinte magától kanyarodik. Egyszóval eleve szar a teszt :D
  • Overburner
    Én is PRO-t akartam de már használtan ha talál az ember akkor jackpot kb :D Egyre ritkábban látni. G27 szerintem ha van nagyon sok zséd és ne tudod mire költeni akkor ok nagyon jó meg minden de szerintem egy pöttyet túlvan árazva.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.03. 13:03:03
  • Ratrak
    autós játékot csakis kormánnyal, ez alapvetés. Szerencsére pont időben vettem jó kis Driving Force Pro-t (900 fokos), szolgál is már hűségesen vagy tizensok éve. :) A GT ennek az utódja, dupla annyiért... :) A (verseny)játékok alatt amúgy tökre nem használja az ember a 900 fokot - ETS2-ben mondjuk lehet, hogy pont igen, de klasszikus versenyjátékokban nem jellemző. Inkább csak annyi, hogy pontosabb, minőségibb szerkezet talán. MOMO-val volt dolgom, ahhoz képest egy hangyapikulányit jobb szerintem, de nem jelentős a különbség. Viszont van rajta (a váltófüleken és a szekvenciális váltókaron kívül) 10 programozható gomb, plusz view switch, az nagy királyság ám... :) A G27 eszement drága, de nyilván jobb is. Hogy "annyival" jobb-e, nem tudom.
  • Szabi #4075
  • Overburner
    Én pont ETS2-zök most a MOMO-val annyira nem gáz de azért megdobná az élményt a 900fok :D DFGT-t nagyon dicsérik végülis az ár/értékben a legjobb a piacon most szerintem.
  • smog15
    Én is kormánnyal szeretnék majd játszani, ha lesz... :) DFGT-t nézegettem de állítólag hangos meg a Thrusmaster T100-at néztem de nem tudom ETS2-höz jobb lenne a 900 fok :D Amúgy valószínű, hogy csak krúzoláshoz raknám fel a kormányt amúgy xbox joyal játszanám ki kényelmesebb joyal versenyezni :)

Sok Forza fan meg már ma játszhat nekünk meg még várni kell több mint egy hónapot :(
  • Szabi #4072
    tény hogy jó játék lesz.. de pont hogy az irányításra/vezetési élményre panaszkodnak a tesztekben :D
  • Overburner
    Én mindenképp azzal akarom majd, nem rég vettem egy használt Logitech MOMO-t, Bétába sajnos nem sikerült vele játszani mert voltak bugok kormánnyal kapcsolatosan rendesen elöször instant lefagyott ha bevolt dugva másodjára meg rángatta össze vissza :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.03. 12:34:10
  • Thaddeus
    Ki tervezi hogy kormánnyal tolja? Nekem egy ezeréves Saitek R440-em van, szerintem kipróbálom azzal, aztán ha jó, akkor veszek valami jobbat. G27 vagy Logitech GT-n gondolkozom.
  • Overburner
    FH2 szimulátorosabb élményt nyűjt elvileg és tényleg gyönyörű dehát 1 PC-re nem fog jönni így én nem igazán tudom összehasonlítani a kettőt. Egyik nap volt egy csávó Xbone-on játszott Twitch-en attol kérdeztem hogy mi a véleménye a játékről és ő mondta hogy jó meg minden de nem hiszi hogy megfogja venni mert neki nagyon arcade és erre hozta fel hogy aki Forza meg GT játékokat játszott annak ezt nem ajánlja de aki szereti az arcadés játékokat annak nagyon is. Forzával még csak 1x játszottam a MédiaMark-t elött volt demoja X360-on de tényleg teljesen más volt a Crew-hoz képest. Sok a különbség szerintem kár is hasonlítgatni. :D
  • gduck
    Én most is azt mondom, amint már a megjelenés előtt mondtam. A FH2 nem olyan játék mint a Crew. XO fórumban is kérdeztem, ki krúzolgatott órákig a haverokkal. Senki se jelentkezett! Na ezért más a Crew, teljesen más életérzés lesz. De ettől még a FH2 is egy szuper játék :)
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.10.03. 08:42:48
  • Meridius
    A Horizon 2 mérföldekkel jobb vezetési élmény és látvány tekintetében a Crewnál, dehát ízlések és pofonok.
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.10.03. 08:33:41
  • Stockbauer33 #4066
    ejjj b+ :D
  • Gibor
    A performance Ford GT-vel kb max 60-al tudtam menni földúton, ja meg pattogott mind az állat és irányíthatatlan volt :) Street spec-el lehet menni de nem a legjobb az irányítás/tapadás stb...
  • Ratrak
    hát, remélem ennél a crew minőségibb lesz... nagyon szép, de kb. ennyi. Az a verseny, ahol a dzsindzsásban összevissza kellett menni a stock mitsuval, az azért szíven ütött... Ezt az "arra mész, amerre akarsz, mindegy, mekkora baromság"-dolgot nem tudom, miért kell erőltetni... A Crewban legalább adnak hozzá egy külön spec-t, hogy jóvan, ezzel mehetsz árkonbokron keresztül, de itt... jó, hogy nem a lambót küldték terepre....bár jobban belegondolva, ment az is, amikor arra vitte a GPS...

Persze, lehet, hogy a Crewban is ugyanez lesz (csak legalább csúnyább grafikával), de hátha nem. :) Oké, a dirt kicsit, a raid meg nagyon mehessen a susnyásban is, de a többi ne má'....
  • Hungarykum
    Jól néz ki az újjáépített Ibiza :D
    Inkább a The Crew, mint ez. Az autó mozgása kanyarodáskor még mindig gagyi, főleg a Lamboé, de a Misihusié még jó is.
  • Szabi #4062
  • Hungarykum
    Jó versenyek. Árkon, bokron keresztül mindent letarolva.
  • Stockbauer33 #4060
  • [HUN]FaTaL
    Ezt megoldják PC-n is? Nem lenne rossz, ha legalább az offline küldetéseket lehetne tolni, ha nincs net vagy nem megy a szerver.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2014.10.02. 16:23:50
  • Thaddeus
    Forza 2-ben van Lamborghini Venevo :(
  • Szabi #4057

• Overburner
    Szerintem ez valami Repurendszer lesz mint WoW-ban ha versenyzel az adott frakcióhoz reput kapsz és nő velük a szinted de csak tipp :D
  • Thaddeus
    Klánosodásról mit tudunk? Meg ahogy hallottam, lesz 5 frakció a játékban, ez mennyire számít a coop miatt? Elder Scrolls Onlineban pl azok a barátaid akik a frakciódban vannak.
  • Szabi #4054
    a TDU2-ben se volt PC-re Aileron :-/
  • Rev Hard
    Rakjanak. Ott lesz majd 50-60 másik autó amivel lehet majd menni.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.01. 22:14:56
  • Rony94
    >elég nagy szemétség lenne

Ezt úgy mondod mintha minden játékkiadó cég tisztességes emberekből állna akik a játékosokért vannak. :D