The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kanyar előtt egy kis kézi, hogy meginduljon a segge, egy kis ellenkormányzás, és szépen íven lehet fordulni füstölő gumikkal, viszont ha nem találod el a belenditést és a kézifékezés idejét akkor könnyedén falatfogsz, nekem nagyon tetszik sportban gempaddal és hardcoreon kormánnyal is.
A mutolást közbe este megtaláltam én is, de így mindenkit egyesével kell mutolgatni.. remélem lesz majd teljes letilthatóság is.. Illetve ami még nagyon hiányzik és megy a kampány érte, a szöveges cset..
"Nulla tenaci invia est via"
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"I7, GTX760OC, 8GB Ram" ilyen configon vajon hogy menne?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
a forgalom egyébként mozgás közben meglepően jó.. de ha egy kis dugó lesz akkor megvadulnak.. ez még remélhetőleg megjelenésig sokat javul majd 😄
ami számomra nagyon fura és hatalmas hibának tűnik, nem találtam olyat, hogy beszéd kikapcsolás.. rohadt idegesítő a sok zúgó sercegő hang.. és valószínű az enyém is így megy ki és azt se tudom kikapcsolni 😞
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Lenne egy kérdésem.
Az is kap Beta Key-t aki ma vette meg Uplayen a Digital Downloads verziót?
Elõre is köszönöm válaszotokat.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
x360 gémpadra az alap beállítás jó, dfgt-re is megszokható 😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊