13251
-
tutyimutyi2 #5140 am láttam már fórumon is meg streamben is hogy ennek más lesz az irányítása mint pl egy nfs-nek, miben más az irányítás? -
Szerintem a grafika rendben van, egyedül a egyéb (pl. parkoló) autók "kidolgozottsága" nem tetszik annyira.
MÁS:
Na, "megcselekedtem amit megkövetelt a haza" :D :D Játék előrendelve ;)
-
+ elég részletes a irányitás beállitása szóval személyre lehet szabni. Persze ez majd kiderül útközbe. Grafika nem a top de hát én annyira sose néztem hogy mi van :D Béta alapján nekem bejön :) Majd látod remélem elnyeri tetszésed -
Irányítás ugyanaz PC-n és konzolon is, szerintem nincs vele gond :) Persze az se mindegy milyen nehézségre van állítva. -
Nem tudom kifejteni amíg nem játszottam vele. A videó alapján - amit láttam belőle - 12 egy tucat autós játék. NFS + TDU keverék (ahogy a fejlesztők is azok). A videó konzolos, de nagyon remélem, hogy PC-n nem lesz 30fps limit. A grafika - e-téren mondjuk alacsonyak az igényeim - teljesen átlagos, az autók mozgása is elég doboz. Persze minden felsorolt dolog köszönhető lehet a konzolnak, kontrolleres irányításnak is.
Szóval nem vonok le messzemenő következtetéseket, kipróbálom PC-n, hamár "ingyér" volt aztán meglátjuk. Ha jó a környezet, élvezhető az irányítás és jó a társaság, akkor freeroam-al biztos elleszek egy ideig. Szóval majd meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.26. 14:49:53 -
Hát ez egy autós játék mégis minek kéne történnie? :D Vagy fejtsd ki most mire érted. Egyébként pont őt néztem tegnap elsők közt volt aki leszedte. Persze mindenkinek nem fog megfelelni és ez nem baj úgysincs olyan játék ami mindenkinek bejön. :D Na jó de...GTA 5 :P
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.26. 14:27:19 -
Ezt a Stream-et nézem éppen, hát nem igazán győzött meg a játék. Ezt a játékot kértem a VGA-mhoz, szóval majd meglátjuk, de egyelőre nem vagyok elájulva. -
ToMM23 #5133 Megjött a válasz a Nuuvemtől
Hi Tamas,
There are no regional restrictions applied to The Crew and this game is also available in english.
Atenciosamente,
Ana Clara
Vagyis NINCS régió limit
-
Szabi ha lesz időd légyszives írd át a Uplay usernevem : Sir_Hedge
Köszöntem szépen! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem nem a véleményük a bajom hanem amikor minden szarnak lehordanak valamit pedig nincs rá okuk. Még legalábbis, általában akik kipróbálták a bétát azoknak bejött, persze az ultra Forza fanoknak nem fog sohasem pl. Én is szeretem a Forzát mégse szidok szét minden játékot ami nem Forza. :D Tömeges lehuzást utálom na. Egyes embereknek semmi se elég. -
ToMM23 #5130 Én is írtam Nekik egy levélkét ez ügyben. De ahogy elnézegettem több tucat játékot ott kevésnél van odaírva hogy Region locked. Jó példa erre a Company Of Heroes 2.. " REGION LOCKED: This game can not be played outside of South America" Na,mivel Nekünk ilyesmi nincs így szerintem 90% hogy menni fog
Akkor amit írnak, megírjuk egymásnak :)
Utoljára szerkesztette: ToMM23, 2014.11.26. 12:16:50 -
Ratrak #5129 most írtam a nuveemeseknek egy kérdést, hogy mi lesz. ha válaszolnak, szólok! (én még nem rendeltem meg tőlük, de azt akartam...) Teljes amúgy a zűrzavar ezzel a kérdéssel kapcsolatban a neten, senki nem tud semmit.... az biztosnak látszik, hogy az oroszoké orosz lesz. sajnos ebből kiindulva, jó eséllyel régiózáras lesz a progi, de egyelőre még ne temessük azért.... -
ToMM23 #5128 Most akkor a nuuwemről (az a brazil oldal) megrendelt Gold Editionom RÉGIZÁRAS LESZ ????????
Vagy mire mondta a supportos csaj amit írtál? A ruszkira? Jól felment a vérnyomásom amint olvastam ezt... majdnem 13k-m ment akkor a *****ba ..... A brazilnál még véletlenül sincsen feltüntetve sehol se !!! hogy az lenne.. Régebben onnan vettük meg az EFLC-t és az teljesen normális angol meg többi nyelves volt... Ha kiderül,hogy ez **** lesz akkor írhatok Nekik,hogy b+ emberek, erről egy rohadt szó nem volt és ez megtévesztés-átverés nem is kicsi ez esetben és utalják vissza a lovettámat szépen..
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Más véleménnyel nincs gond, csak az olyan emberek véleményével, akiknek csak fekete vagy fehér létezik, a kettő között nincs semmi :D
És ráadásul olyanok írnak játékról véleményt, akik már rég elfelejtették mi az hogy játszani, csak ezt nem ismerik be :D
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.26. 11:02:52 -
Meridius #5126 ja, hogy lehet másnak eltérő véleménye mint nekem? :///// -
Jaja, én is unom már hogy minden fórumban védeni kell. :( -
TakácsBálint #5124 Nem baj,annyival kevesebben lesznek:) Legalább nem halnak le a szerverek:) -
Egyébként olyan idegesítő hogy minden crew-os poszt alatt mindenki leszolja a játékot (hozzászólások 80%-a). Fele azért mert szerintük ronda másik meg mert olyan az irányítás mint a WatchDogs-ba lol.... -
Elvileg az open bétával a szerverek terhelhetőségét nézik persze ez nem fogja vissza adni release day-i terheltséget de egy check hogy hogy birja a gépezet a dolgokat :D Na meg persze a reklám amit mondtatok. -
pénteken már előtölthető lesz a játék ha uplayről vettétek -
G2A oldalon a live support csaj azt mondta hogy régiózáras és nem érdemes trükközni várjak picit mert lehet jön olcsón globa gold Edition.ezért inkább megrendeltem otthon nyolcfélért a limitedet és majd később megveszem a SP-t.én erre jutottam mert bár olcsók máshol a kulcsok de 500Ft plusz nem számít és így van preprder bónusz plakát térkép.és ingynesa házhozszállítás. -
hétfőn már működnek majd a szerverek hogy az "újságírók" tesztelhessék a játékot.. :D -
xilence #5118 Most már minden ok a járgányokkal kapcsolatban :)
-
Rev Hard #5117 Szevasz marci, téged erre is látni ? Meglehet természetesen venni külön is, én is úgy fogom mert ragaszkodok a dobozhoz. -
Sziasztok! A season pass-t meg lehet venni külön is, vagy csak a gold csomaggal adják? -
Melyikben? -
ratgab #5113 Subaru volt a bétában is! -
őszintén remélem, hogy lesz ilyen
-
Ratrak #5111 ez engem is érdekelne, mielőtt előrendelem a braziloktól, és nem fogok tudni vele játszani mondjuk a régiózár miatt... -
Elvileg lesz Lancia,Subaru és GT-R is a játékban :) -
Érdekes, hogy az XO open beta a 399935 builddal fut. Ugyanez volt a hónap elején is, persze a szerver oldal ettől még változhatott. Ebből is látszódik, hogy ez inkább már egy reklám és nem a tesztelésről szól :)
UI: meg azt is jelentheti, hogy már stabil a program verzió (jah egyébként az is :D )
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.25. 21:55:56 -
Hungarykum #5108 Nálam nincs így bekarikázva és nyilazva
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
xilence #5106 Elolvastam a hivatalos autó listát de az a 20-21 db kocsi nem valami sok legalábbis szerintem, vagy az a lista sem a teljes lista még . -
Hungarykum #5105 Mindegyik tuning spec megvan hozzá, de hogy hogy fognak kinézni, azt nem tudja senki. SRT10-es Raid spec jobban érdekel :D -
Hungarykum #5104 Az alap Dodge Ram és az SRT10-es Ram az 2 külön kocsi. -
tutyimutyi2 #5103 ilyesmi circuit dodge ram-ot összelehet majd hozni? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2014.11.25. 20:27:37 -
tutyimutyi2 #5102 biztos hogy lesz mivel ha előrendeled a játékot akkor többek közt egy dodge ram-ot is kapsz,ahol a golden plates-et írod be ott is 3 barát +10 kód és jutalom dodge ram -
Hungarykum #5101 2 képen már láttam egy alap Dodge Ram-ot is, így lehet az is lesz nem csak SRT10-es. -
Hát biztos hogy nem ez a végleges de még semmi pontosat nem adtak. Elvileg most ha 700-kt elérjük FB oldalon likeokkal akkor jön pár új kocsi mutatóba :D