The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3 éves a gépem, (alul olvasható) lag nélkül fut ultrán, de inkább közepesen toltam. A grafika pedig szerintem nagyon szép. 576-nál előrendelve. 😉
Csak egy autólistát jó lenne már közzétenni...
Utoljára szerkesztette: vajo, 2014.09.09. 22:05:47

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Skypack
<#eljen>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Remélem be is válogatnak a bétába 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

SweeneyTodd
Na majd kiváncsian várom a beszámolód ,mit tudtak össze hozni konzolokra.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Én ilyen vagyok, és valszeg PS4-re is veszem majd meg.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

SweeneyTodd
Itt fórumozó társaink között lesz olyan aki ki tudja próbálni boxon meg psen majd a bétát, kiváncsi vagyok mennyire tudták optimalizálni.

Lázadhatnak majd konzolos testvéreink is.

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

gduck
<#eljen>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SweeneyTodd
<#eljen>

Seangaijin
Nem fogok senkivel vitázni mert fölösleges meg mindenki elmondhatja a véleményét. Azonban néhányan itt úgy sírnak mintha már megvették volna a játékot és utána szembesülnének a bugokkal vagy hiányosságokkal. Volt 2 nyílt béta, itt a topicban szerintem mindenki kapott/szerzett/csórt kulcsot aki kiszerette volna próbálni, szóval tudja az itt "lakók" 99,99%-a, hogy miylen lesz a játék és mit lehet tőle elvárni.

Hiányosságok persze vannak, én is írtam sokat a bétás fórumra ezzel azzal kapcsolatban. Ennek ellenére én előrendeltem a játékot mert kategóriájában nincs jelenleg párja. Én úgy gondolom, hogy ez a játék messze nincs kész. Megjelenés után tutira kerülnek bele úgy dolgok, jobban lesz idejük a nép nyűgjével foglalkozni és akkor ebből lehet egy tuti kis játék. Persze apró hibák meg a visszapillantó hiánya kicsit zavaró lehet, de van egy tucat más feature a játékban ami kárpótolja ezeket. Jelenleg ennyivel be kell érnünk. A grafika miatt meg kár rinyálni, mert ha alávágtak volna vmi über grafikát akkor azért sírna a fél fórum mert fos a gépe és nem bírja a vas.

Szóval akinek tetszik a béta alapján az rendel/veszi, akinek nem az meg nem. Ilyen egyszerű. De itt egymásnak esni hülyeségeken totál értelmetlen. Olyan játék meg sose lesz ami mindenkinek megfelel és az igényét kielégíti. Nekem elég az, hogy a barátaimmal gurulhatok a mini Amerikában gyönyörű tájakon. Nekem is vannak dolgok amik nem tetszenek vagy hiányolok, de mégsem sírom tele a fórumot. Aki pedig továbbra is rinyál, a nem tetszését a hivatalos Ubi forumon közzéteheti, ahol talán az illetékesek el is olvassák. <#wave>

gduck
Vannak jó észrevételeid, de az tagadhatatlan hogy iszonyú feelinges a játék. Már a bétában is nagyon jókat gurultunk, ha a csapatba verődés nem lesz gond, akkor számomra az eddigi legjobb autós játék lesz <#wave>

UI: ezt a nextgen mizériát végképp nem értem ami a neten is megy. Minden ki azt várta, hogy hű de űberbrutál gépek fognak kijönni 😄 Nincs a nextgennel semmi baj, ismét eljött az a kor (mint a hőskorban), hogy nem lehet az erőforrásokat pazarolni, OPTIMALIZÁLNI kel a kódot, kemény programozói munkával <#nevetes1>

Szidod a grafikát, de nem vagy grafika huszár... OK.
Nekem ez tényleg magas. 😄
Örülök neki hogy sikerült (nem) felfogni amiket leírtam és a miértjét... Szerencsétlen...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

SG fórum, én így szeretlek. 😄
Ezt azért most tényleg nem kellett volna. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

LeWyTy
Mos térdelj a sarokba és gondolkodj el azon hogy ki az okosabb?
-Aki a grafika hiányosságai miatt rinyál?
vagy
-Akit ez annyira zavar hogy ilyen fa**ágokkal kelti a vitát?
<#crazya>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Beleszartak a müzlidbe?
Hát besírok ezektől a fikázós hozzászólásoktól, menjetek azt játszatok a crysis 3-al grafika huszárok.
Vagy várjátok meg a Project CARS-t azt verjétek rá a répát.
Nagyon tudom sajnálni azt, akinek annyi kell a boldogsághoz, hogy milyen a visszapillantót tükör, vagy van e tábla az autópályán.
BoneDragon
Mivel kb minden tábla kidönthető, biztos nehéz lett volna leprogramozni a fizikát x1-re, nem bírta volna...

"-indicators, myeh I get your point, but I wouldn't call that a priority feature though"
A TDU2 béta alatt sikerült kisírni, majd kiderül.

Civil AI tényleg siralmas (autópálya közepén megfordul), de azt biztosan javítják.

Ha már szőrszálhasogatás, az feltűnt valakinek hogy a játékban egyáltalán nincsenek táblák az autópályák fölött?😄

Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.08. 14:04:10
Szerintem a hangulat a fontos, meg a fizika. Ha az jó (úgy értem: élvezetes, nem úgy, hogy minden rohadt göröngyöt külön számol a gép a kerekek alatt), akkor a többi majd alakul magától. Nyilván fogják fejleszteni, meg javítgatni (patchelni), ahogy manapság szokás. De ha a hangulat nem okés, ill. a játékélmény nem megfelelő, akkor tök mindegy, hogy van-e tükör, vagy mennyire szépen csillog a napfény a kocsikon.
Azt mondjuk én is kicsit szánalmasnak tartom, amikor egy csapat megcsinált valamit korábban már jóra, és az újabb címnél nekiállnak rontani rajta/nem tudják ugyanazt a színvonalat legalább hozni. (Sajnos rengeteg ilyen példa van, a legadekvátabb a TDU1-2 összehasonlítás, de ha már szóba került, a GTA 4-5 között is masszív "butulás" zajlott le fizika terén - így pedig hiába a nagyobb, szebb terep, egyszerűen nem "esik jól" autókázni rajta) Visszapillantó nélkül "lehet élni", de ettől még gáz, ha nincs 2014-ben egy magára valamit is adó autós játékban, remélem azért megoldják majd valahogy. Ennél fontosabb a "látható spawnolás", na az sokat dob az élményen negatívban... Kár lenne ilyen dolgokkal elszúrni a játékot, mert amúgy nagyon sok olyan feature van benne, amik vagy egyediek, vagy hangulatosak, vagy mindkettő.... Hát, majd meglátjuk! 😊

Tényleg, arról van hír, hogy lehet-e használni az irányjelzőket? Ez is egy olyan dolog, amit egy zártpályás szimnél sosem várnék el, de egy open-worldnél alap lenne sztem. Másik kérdésem, hogy szerintetek változott-e a civil forgalom AI-je a két béta között? TDU-ban is az idegesített, amikor megyek tök normálisan, a hülye civil meg kiszámíthatatlanul kolbászol összevissza...
Szabi
nagyon fogsz hiányozni <#wave>

Rev Hard
Ha a TDU2 nem bukott be, legalábbis amíg el nem kezdődtek a kiadó körüli problémák, akkor majd pont ez fog. Végül is minden évben megjelenik egy vagy kettő open world autósjáték, telítve van a piac és van miből válogatni. El vagy te tévedve nem kicsit. <#smile>

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Bírom amikor egyesek nem képesek felfogni a lényeget és egyből grafikahuszárnak bélyegeznek egyeseket meg jön a vicceskedő "kevés a fű" beszólás...
Na mind1 részemről ez -fav---remélem bebuknak vele, a pc eladás úgyis lófax lesz a nextgenen meg a Horizon 2 és a DC fog dominálni...😊

gduck
<#eljen>

gduck
Ennyi új hozzászólást, bazz a szívbaj jött rám, azt hittem megint megy a béta 😉

Én ezt a grafika dolgot pont fordítva látom 😄 Jó hogy az XBOX360 szívében célhardver munkálkodik, de azért mégis csak egy 9 !!! éves Ati kártya produkál valami elképesztő grafikát a legújabb játékokban. PC frontom meg az a trendi, hogy egy 2-3 éves VGA kártyát a kukába kell dobni (enyhe túlzással). Szóval már régen itt volt az ideje annak, hogy végre valahára PC fronton (XO és PS4 már ugyanide tartozik) is véget érjen az erőforrás pazarlás!!! Lassan jön a DX12 (na ez viszont tuti az XO miatt jön) ami az ígéretek szerint nagy sebességnövekedést igér, a ma használatos hardverekkel. VÉGRE az M$ programozóknak is izzad egy picit a homlokuk 😄

Visszapillantó meg ahogy Szabi is linkelte, valószínűleg lesz. Ezt a blamat nem fogják megengedni maguknak. Max kerekek nem lesznek helyette <#idiota>
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.09.08. 00:03:26

Rev Hard
Teljesen igazad van, ha nagyon sok ember panaszkodik akkor biztosan nagy jelentősége lehet. Meg "ez a játék egy szar mert nem elég zöld a fű és most mi lesz én inkább meg se veszem meg amúgy is köcsög az Ubisoft" kommenteknek is. <#eljen>

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

"Ez maximum az egyedül kóválygó emberkék problémája, akik unalmukban nem tudnak mit kezdeni magukkal azt belekötnek mindenbe. "

Igen, ezért lett az egyik legtöbbet emlegetett hiányosság az ubi fórumon. Egyébként ez egy béta volt, tudod, ilyenkor az a dolgunk hogy belekössünk dolgokba.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.07. 23:33:13
<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem azt írtam hogy zavaróan közel, azt írtam hogy amikor például megálltam egy autópálán akkor látni a pontot ahol "eltünnek" és "feltünnek" az autók...
Ezt a 60 hibát produkál dumát pedig terjessze csak az ubifost, de 30-as cappal ugyanúgy jelen voltak ezek, az első BETA-t így toltam....

Rev Hard
Van a játéknak hibája ez egyértelmű, de nekem sem szúrtak olyan szinten szemet hogy kiborítsam a bilit, főleg így a TDU2 után. Olyan cruiseok -ban voltam benne egy hétig hogy még azóta is hatásuk alatt vagyok, nem igazán tudtam olyan dolgokkal foglalkozni mint a visszapillantó és hasonlók. Ez maximum az egyedül kóválygó emberkék problémája, akik unalmukban nem tudnak mit kezdeni magukkal azt belekötnek mindenbe.

Rev Hard
Azt azért tegyük hozzá ahhoz a 60 fps -hez, és ezt írom mindenkinek aki az fps feloldásával bűvészkedett. A 30 fps limit azért van / volt mert a grafikai motor erre van megírva és optimalizálva. Te a limit feloldásával a grafikai motort valamilyen szinten gyakorlatilag szétbasztad, ez pedig hibákat produkál a működésében. Ezt csak azért írom mert Ultra beállítások mellett játszottam, de én sem emlékszem hogy zavaróan közel töltődöttek volna be a táj textúrái.

Nekem nem hiányzik a tükör (pláne ilyen marhaságok, hogy lehúzható üveg, stb.) mivel hátranézni bármikor lehet az általam beállítható gombbal. Különben nagyon nem érdekel a mögöttes forgalom, mert előre haladok, ha lehet. Aki el tud menni mellettem az menjen nem fogom ráhúzni a gépet szándékosan. Az hogy nem lehet mindent megvenni az meg valószínű azért van hogy legyen értelme miért játszani (újabb alkatrész, stb.) és ne az legyen hogy valaki beáll 1-2 pályára ott tolja napestig és farmolja a lóvét, MP-ben meg nem talál ellenfelet. Így is nevetségesen gyorsan lehetett P2P pályán összeharácsolni egy viszonylag drága járgányt (15-20 verseny 100E cash). Amin javítani kell az a szinkron, mert nálam az borzalmas volt, már ami működött ugye. A másik a pályalevágást kéne valamilyen módon büntetni Az irányítás jó, kidolgozottság jó (minden full-on volt és nem akadt, miután rájöttem a gombkombómat nem szerette) a bejárható terület hatalmas, ami kevés játékban van így.
Rev Hard
Ezen agyaltam tegnap egy haverommal, hogy az Xbox One már most lassú szemétnek számít még a PS4 -hez képest is, nem hogy egy top PC -hez képest. Piacra dobott a Microsoft egy konzolt aminek legalább 4-5 évig kéne normális minőségben futtatnia a játékokat, de gyakorlatilag már most elavult. Mindenki a Next Gen -t várta mielőtt bármi PC fejlesztésbe kezdett volna, ám pont az ellenkezője történik mint amire mindenki számított, a konzol visszafogja az egész ipart. Ez olyan szempontból jó hogy nem kell minden hónapban valamit kicserélni a gépben, ám az a trend hogy a játékokat konzolokra optimalizálják, tehát aki PC -n akar játszani mindenféleképpen szop a konzolok miatt. Ez nem feltétlenül az Ubisoft hibája, ő csak követi a trendet amit gyakorlatilag minden szoftvergyártó követ, a konzolokban sokkal több pénz van mint a PC -ben és ez szerintem sokáig nem fog még változni.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.09.07. 21:56:23

" Létezik ám egy hátranézés gomb is. Aki lusta azt lenyomni, az az ő baja, akkor nem tudja hogy mi van mögötte. "

😄DDD no comment
Létezik ám egy hátranézés gomb is. Aki lusta azt lenyomni, az az ő baja, akkor nem tudja hogy mi van mögötte.

Btw. Szerintetek lesz(nek) majd a teljes játékban olyan verseny(ek) mint a TDU-ban hogy körbe kell menni egész Amerikán vagy el kell menni az ország egyik végétől a másikig? Tök jó lenne, a TDU-ban is élveztem. Vagy 40-50 percen át versenyeztem. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Igen, hatalmas baromság.... Informálódj kérlek 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

A civilforgalom szürkeüveges autói sem semmik....

Már ne is haragudj de ez egy ordító baromság....

Engem az zavar, hogy ez a végtelenül átlagos látvány (az atmoszféra tényleg szép, de a LOD, a textúra felbontás, a használhatatlan anti-aliasing... hát izé) nem indokolná hogy lebutítsák a játékot. Szarul van optimalizálva, ennyi.

"ez csak egy tükör. " - Azon kívül hogy rusnya és igénytelen az a szürke paca, baromi zavaró hogy verseny közben nem tudom mi van mögöttem, honnan előznek, stb.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.07. 20:34:18
Szabi
eddig azt kérdeztétek hogy mitől MMO.. hát ezért (is) 😄

Ez az összehasonlítás ugye csak valami rossz vicc akar lenni?!

Szabi
biztos én tudom rosszul, de az MMO-kban nem "random" dobálgatja a felvehető ruhákat, pajzsokat, fegyvereket stb ?

itt legalább tudod hogy melyik verseny milyen cuccot ad.. 😄

Félreértés ne essék lényegében nem a grafikán vagyok fennakadva hanem azon hogy az Ubisoft folytatja amit elkezdett a nextgenek óta- a pc szándékos butítását. És ezért még pénzt is várnának és van pofájuk kijelenteni hogy ők foglalkoznak a pc-sekkel...
Továbbá a BETA csak megerősített abban amitől féltem, nincs se rendes server, se beállítási lehetőség se pingszűrés...Még rendesen körülménymentesen csapatbaverődni sem lehet haverokkal. Hulldaék P2P rendszer az egész, a térkép a "lobby", aztán ha vannak a viszonylagos közeledben játékosok akkor valaki "serverré" válik.. Ami ha szerencséd van te leszel / vagy alacsony pingű játékos. Más esetben jön az akadozás, holott a "szerver játékos" lehet tőled kilóméterekre is és még csak nem is kontaktoltok.... És ezt nem fogják tudni kiküszöbölni mindenféle szűrő és egyéb nélkül...Ami bizony nem lesz.
+ mint kiderült bárgyú unlockolgatós rendszer van, ergo a tuningműhelyekben hiába van "bolt", teljesítménynvelő cuccot venni-ergo tuninglni nem tudsz..Csináld az ostoba challange-eket és unlockolgass random, nehogy véletlenül is TE dönthesd el hogy az autódon mit hogyan szeretnél tuningolni milyen sorrendben.....

Kókány gány az egész koncepció amire az Ubifosték még rá is tesznek egy nagylapáttal....
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.09.07. 20:22:09

Szabi
részemről a játék élmény fontosabb mint az állelejtős grafika, egyébként béta alatt is voltak bőven állkeresgélős pillanatok nálam, főleg este, akinek meg ez nem elég az mennyek crysisozni.. 😄D

igen, a projekt cars szebb, sőt a gta 5is, viszont az egyik zárt pályás, a másikban meg elég gagyi az irányítás, itt legalább billentyűzettel, gémpaddal és kormánnyal is sikerült élvezhető vezetési élményt összehozni

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

Így van, aki áll leejtős grafikát akar, az nyergeljen át a Project Cars-hoz. Annak a megvételén is gondolkozom, de az még odébb van és nem is biztos hogy megveszem. Majd elválik.. :-\
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.07. 20:02:18

Ozzyehh
A szívemből szóltál, aki meg fenn van akadva a grafikán annak kívánok egy adag beöntést 😮)

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Norby646
<#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb