The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
A hangsúly a majd nemen van mert:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom észrevettétek-e, de már egy kisregény méretű szöveget írtam a játékról, de még igazából egy szó sem esett a lényegről, a vezetési élményről és mindarról, ami a pályán zajlik. Az új Need for Speed egy nagyon furcsa eset, mondhatnánk azt is, hogy mestermunka, legalábbis mestere az illúziókeltésnek. Mert bár közel sem árkád játékkal van dolgunk, azt sem mondhatjuk rá, hogy szimulátor, de valamiért ha a kettő közül választani kéne, mégis inkább az utóbbi felé hajlanánk. Pedig nem lenne igazunk, a Shift nem rendelkezik azzal a precíz fizikai modellezéssel, hogy az autó minden egyes kilója számítson vezetés közben, minden egyes apró különbség teljesen megjelenjen, és úgy egyáltalán, a játék vezetési rendszere nem igyekszik a valóság minél pontosabb visszaadására. Ebből a szempontból tehát nem szimulátor, legalábbis nem olyan mértékben, mint a Gran Turismo, ahol a valóság legpontosabb visszaadása volt a cél. Persze a járgányok különbségei itt is előjönnek azért, és a fejlesztések is markánsan éreztetik hatásukat, kezdve egy-egy motorcserétől a légterelők felszereléséig. Igazából minden ugyanúgy megvan a vezetési modellben, mint a konkurenseknél, csak pont annyira, hogy egy fokkal könnyedebb, élvezetesebb, de mégis komoly, szimulátor-szerű versenyélményt nyújtson.”
„Boncasztalon a Need for Speed sorozat legújabb része, amely az illegális versenyek világából ezúttal a szimulátorok felé megy el.”
„De mégis azt mondom, hogy a NFS-beli tapasztalataimból és a Shift játékmenetéből ítélve sokkal inkább a szimuláció felé próbál utat nyitni.”
„Following the racing line is essential to get round those corners quickly and smoothly so this is definitely one aspect of the game that's very simulator-like.”
Megj.: a játék a Slighty Mad Studios nevéhez fűződik, ez az a csapat, amelynek több tagja is közreműködött a SimBin-féle GTR 2 és GT Legends játékok fejlesztésénél.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.09.14. 10:25:07
De látom benne van ebisu. Azt hiszem jövő hónapban steamen be lesz vásárolva! 😊
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"Nulla tenaci invia est via"
Aki nagyon drift fan az utolsó kettő több részes. A végén ill. jobb oldalon keresgélni!
De egész jó ez is.
Persze ne feledkezzünk el egy majdnem szimulátornak szánt játékról sem, de azért nitro került bele. <#falbav>#falbav>
Igaz lehet kezdeni a gyökerektől nagyon árkádban.
És ha az őskorról van szó ezt sem szabad kihagyni.
De lépjünk a jelenbe, nagyon komoly.<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.09.13. 21:08:32
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
én lfsben sosem tudtam driftelni (max a falig 😊 mert mindig túlpördültem), a pályaverseny viszont volt, hogy nem ment olyan nagyon rosszul, de pl. nfs ug2-ben meg driversf-ben meg tök jól ment, és élvezetes is volt a drift számomra. Életben még nem próbáltam, nincs összehasonlítási alapom. Egyelőre amit láttam a beta-s videókból, jó lesz az a drift itt is... 😊
Thaddeus: ha a ps4-es játékosok egy szerveren lesznek (oké, mondom máshogy: együtt játszhatnak) a pc-sekkel, akkor lehet, hogy megérheti a konzolra megvenni, ha épp az tetszik, de ha nem, akkor (főleg olyan gép birtokában, mint ami neked van) nemigen hiszem, hogy bármi érv szólna a konzolos verzió mellett - kivéve, ha minden haverodnak van ps4-e, és mindenki arra veszi meg. Ha jól sejtem, itt a többség pc-n tolja majd, és a crew egyik legnagyobb erénye pont az együtt gurulásban rejlik, így ez szerintem fontos szempont. Az a tény pedig, hogy pc-re már két open betat is csináltak, szerintem elég jól jelzi, hogy itt nem egy konzolról pc-re butított fostalicskáról lesz szó, hanem azért foglalkoznak a pc-s játékosokkal rendesen. (persze, ettől még lehet, hogy pc-n gagyivackot kapunk majd ultra-n is, ps-en meg nem, de van egy olyan sejtésem, hogy még ha úgy is lesz, ezen az áldatlan állapoton változtatni fognak.) A játék fejlesztése régebben indult, mint ahogy a nextgen konzolok megjelentek, nem hiszem, hogy maguk alatt vágnák a fát egy olyan blamával, hogy rosszabb lesz a játék pc-n, mint ps-en. Akkor meg megintcsak: mi szólna a ps mellett? (Nekem spec. csak az exkluzív címek: GT-sorozat, GOW sorozat, Uncharted-ek, de persze ízlések és pofonok....)
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Hivatalos oldalon mind a 4 kocsira Early unlock van írva, akkor a Mini is meglesz mindenkinek és nem DLC-lesz.
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Jó videó! <#eljen>#eljen> Újra végignézve már csorgott a nyálam <#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.09.12. 21:02:15
Havas hegyekbe 200-300 dolcsis kombókat drifteltem össze állandóan, sima hegyi utakon úgyszintén... sport mode-ba tökéletesen lehet driftelni minimális hozzáértéssel persze, attól nem fog megcsúszni hogy agresszívan kezdesz kanyarodni 😄 Kicsit megbillented az autót és repül is fara...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Arra emlékszem, hogy az utcai kocsi jól forgolódott / csúszkált földes részen, de az irányítás miatt semmit nem tudtam tesztelni a játékban.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
#3691 Ha úgy van, ahogy írod, akkor tesztelni kellesz nekem is.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Pfejj, talán menni fog....
Ez még nem is játszható <#rinya>#rinya> Gyanús voltál te nekem!<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.12. 09:05:01
Megj.: az ilyesfajta járgányok betonon is driftelnek! Kipróbálva, már amit a kereskedésben ki lehetett. <#wave>#wave>
Max valami hekkelt fizikával tudsz valami drift szerűt csinálni, de normális driftet elég nehezen.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Kár hogy nem lehet driftelve bevenni a kanyarokat úgy, mint az NFS HP-ban. Hegyi utakon lehetne csapatni rendesen, de így kicsit gagyi.
TDU2-ből is hiányoltam a kanyargós utakon. Kézifék aztán csúszkált vagy kifordult, de ha sikerült elég gagyi volt.
Egy ilyen játéknál már illene, hogy normálisan lehessen driftelni is nem csak kanyarodni.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Már egy Xbox controllert is beszereztem hozzá, ha a gamepad mégsem lenne jó 😄