The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
elméletileg jól hangzik, de gyakorlatilag törölnéd is a játékot ha a kedvenc autódat elvinnék.. 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Elég egy minigunt szerelni a kocsira. <#vigyor1>

SweeneyTodd
És ha bele futnál egy csalóba és elvinni a nehezen össze kuporgatott paripádat, fejszével tüzelőt gyártanál az ajtóból.<#violent>

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

mulli1986
Nem látom sok értelmét, bár kezdő karival, sok pénzhez lehetne jutni, ha valaki segíteni akar.

Street roddal kb15 évvel ezelőtt játszottam 13 évesen :-)

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

gduck
Kár hogy nincs benne párbaj, mint a Street Rodban. Mondjunk kúzolnék.... szembe jönne Szabi.... versenyeznénk és elnyerném az autóját <#nevetes1>
Vagy ő az enyémet <#fogmosas>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

[HUN]FaTaL
Hivatalos autólistát vajon mikor tervezik kiadni?

http://goo.gl/gd6Zi5

Seangaijin
<#beka3><#mf2> Pont addig görgettem csak, hogy a második vidi nem látszódott <#zavart1>

chase
Kelle egy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spyker B6 Spyder krúzoláshoz

, egy

RUF Rturbo versenyzéshez

,egy

Trophy Baja csapatáshoz itt a kép

és egy

'67-es Chevy Impala jampizáshoz.

Utoljára szerkesztette: chase, 2014.09.19. 16:16:17

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

SweeneyTodd
Egy kis való életet bele csempészek a topikba autós sztori és a játék kezdetéig úgysincs nagyon miről beszélgetni , akit érdekel a történet, lent megolvashatja.
Nem az én napom a mai, indultam dolgozni, ki kanyarudtam az utcánkból a főútra, elég szűk főút elég nagy kamion forgalommal kanyargós emelkedős/lejtős, tehát borzalmas.

Észre vettem, egy ismerőst a buszmegállóban kicsit feljebb áltam meg egy kanyarban jobbra lehúzódva, majd amikor indulni készültem láttam jön egy kamion gondoltam utána majd usgyi, kicsit kijebb toltam a pariba elejét, amint elhaladt a melletem a kamion, de a pótot nem figyeltem, megálltam még időben csak ,hogy a kamion kb. 70-80al ment felfele és a pótal kicsit elhagyta az utat, és elkapta az elejét, k...va nagy szerencsém volt mert nem begyűrt maga alá, hanem ellökött , így csak a sárvédőn van egy kis horpadás, az index búra széttört, viszont a futóműnél valami elment kirándulni , majd vasárnap szedjük szét megnézni mi lehet vele a gond. Valaki nagyon vigyázott rám fent, így utólag bele gondoltam nagyobb baj is lehetett volna, "olcsón megúsztam".

Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.19. 16:01:08

chase
Nekem pont egy ilyen autós jönne legjobban, openworld, crew-féle. Valamelyik DiRT-ben is volt ilyen Baja gép, az volt a legfílingesebb.
Meg most a Crew bétában is a legélményautósabb az a küldi volt amelyikben a fekete ügyvéd arcnak megnyertük a versenyt.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Szabi
na most nézd meg jobban az én kommentem amire válaszoltál.... 😄

Hát igen 1 játékért nem fogok venni xbox-ot, mondjuk 360-s használtan már van olcsón de annak meg milyen a grafikája... Driveclub nem lesz csak ps4-n. Project CARS-on még gondolkodom Crew meg tuti vétel 😊

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Seangaijin
Ha az első tetszett ezt imádni fogod 😄

Utoljára szerkesztette: Seangaijin, 2014.09.19. 11:25:58

A forzák mindig is vonzottak, de csak amiatt nem tudok xboxot venni, és komoly hátrány még, hogy a jó kis Logitech DFP-t sem kezeli az a szutyok konzol. Így - bármennyire is nyálcsorgató - nálam kiesnek és ki is fognak (amíg nem támogatja a kormányt. Ha esetleg megoldják, akkor majd kölcsönkérek egy 'boxot és csekkolom, mert amúgy tetszik a koncepciója, főleg a horizonnak)
A project cars jóóóó lesz, de a gépemen épp hogy el fog futni (i3, 5750, 4gb ram) és az ugye totál pályaversenyes (ami mondjuk nálam nem negatívum, tekintve, hogy LFS-en és GT-n nőttem fel...)
A driveclub eddig nem került be a célkeresztbe nálam, lesz az PC-re egyáltalán? Ha igen, érdekesnek tűnik!

De a legvárósabb a crew... még ha az ütközésmodellje a és a hardcore-sága nem is az igazi.... 😊
Forza, Project CARS, Driveclub, Crew Itt is azt írják, hogy várnunk kell november 14-ig 😞 Viszont ami tetszik a Forzában, hogy lesz benne T1 <#idiota> De azért most nem fogok venni xbox-ot...

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

chase
Na ez rendesen hozta a csavarodik fel a bliss a gerincvelőn feelinget! A második videóban, ahogy keresztbe lemegy a lépcsőzetesen eldolgozott területen…

Igen, ez kb olyan mintha meg se történt volna szitu.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Itt is leszakad a fél autó ha kell, csak ugye azt videó formájában látod és visszatesz az útra hibátlan verdával.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ahogy észrevettem a bétában, a kocsi teljesítményére hatással van ha nagyon összetöröd. Nekem nagyon fura hangokat is kiadott már a motor ilyenkor, tehát a törésnek úgy tűnik van értelme. Olyanra meg, hogy a bal első kerék leesik, ne számíts szerintem. Ezt meghagyják a GRID félékben. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

69' Charger gyönyörű,és az a kávédaráló hang a V8-ból😊

Uplay: Speeddevil1969

A béta elején kapunk egy Camarot kicsit feltuningolva. Elég jól ment az is, igaz nem olyan gyorsan, de jól lehetett irányítani.
Majd megjelenés és kocsi beszerzés után megtudjuk. Lényeg hogy gyorsabbak lesznek mint a TDU2-ben 😄

Jól megcsinálták a Lincolt, de én nem ültetném le ennyire.
Discoveryn sokat néztem az Egyszer egy ilyet vezetni (Rides) és az Újjáépítők (Overhaulin') részeket pont az ilyen kocsik miatt.

#3806 Én is szeretem az európai és japán kocsikat, de főleg a sport kocsikat.
De azért több régi vasat is tehetnének bele. Perszer amcsi gépeket a 60-70-es évekből <#vigyor1>

Ha eleve nem gondoltak erre, utólag nehezen fogják már beletenni (vagy ki tudja). <#rolleyes>
A GRID Autosport-ban pl. ha levágod a kanyart vagy úgy előzöl valakit, hogy kimész a pályáról az autó teljes terjedelmével elveszi a gép a gázt ill. visszaengedi a megelőzöttet.

#3804 Annak is csak akkor lenne értelme, ha hatna az autó viselkedésére elhúzna a futómű, belassulna, totál kárrá menne, stb.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Rev Hard
Itt jól megtuningolva majd durvák lesznek a régi vasak is, simán tartják majd a tempót a sportautókkal. Ám kérdés a stabilitásuk, meg más az aerodinamika is, már ha figyelembe veszi ezeket a fizika.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Én pont nem az izomautókért veszem majd meg. Nagyon nem szeretem ezeket a kocsikat. 😄

Európa-Ázsia import FTW

Már csak ezekért a klasszikus izomautókért is érdemes megvenni a játékot.
TDU2-vel ellentétben itt lehet kis életet tenni a motorháztető alá és a tuning alkatrészek is jók.

Szabi
a bétában brutálisan felvolt gyorsítva az autó javulási idő, majd megjelenés után mindenki törött autókkal fog közlekedni 😄

mulli1986
Na mivel folyamatosan okosítom magam a témában ez a megoldás arra jó, hogy ha már teljesen berugózott a nagy rúgó, akkor a tetején lévő kis rúgó is aktiválódik, ezzel a megoldással elérhető, hogy az alapból lineáris rugózású futómű az utolsó pár centikre felvegye a majdnem progresszív rúgókarakterisztikát. Magyarul az am nem kemény és kellemesen csillapító rúgók a végén mégis csak olyat lassítanak és felkeményednek, mint egy pálya autóban. Csak ugye ott alapból progresszív a rúgó és végig tök kemény, mert kis szintemelkedéseket kell gyorsan kiegyenlítenie.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

tud arról vki vmit, hogy változtatnak-e a "nem megfelelő vezetés" büntetésén? Úgy értem, jelenleg, ha elhagyod az aszfaltot, nem igazán bünteti a játék. (stock és street specben sem, ahogy elnézem) Ha kanyarban mandínert veszel egy korlátról/betonfalról, az sem gond, ahogy az sem, ha beletrafálsz egy előtted "tötymörgő" civilbe. Így viszont a jobb/odafigyelőbb/taktikázósabb játékosokat bünteti a játék, az agyatlan "nyomjuk neki, úgyis mindenki lepattan rólunk" bandát meg jutalmazza, ami nekem pont nem túl szimpatikus...
Értem én, hogy ők hozzák a nagy lóvét, de legalább lehessen beállítani egy olyat, hogy milyen "módban" mész (arcade vagy hardcore) és akkor csak az azonos módot használó userekkel rak össze online, és mindenki boldog lehet. Gondolom ez csak álom, de hátha nem....
Overburner
Az a gyönyörűűűűű Charger! Am kár hogy cabriót nem lehet csinálni az Impalából azlenne a királyság.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.09.18. 10:31:59

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Szabi

Seangaijin
Lesznek itt majd olyan terep krúzok is hogy hajaj. Át mindenen bő gázzal <#fogmosas>

Szabi
egynél több is lesz, mert pl. ilyesmi silveradot is lehet építeni 😊

mulli1986
És ezen a képen még azt is látni, hogy két különböző erősségű lineáris rúgó van egy kerékhez 😊

Valahogy éreztem 😄

[url=http://www.kika.com/hu/kereses/?fts=trophy+truck]http://www.kika.com/hu/kereses/?fts=trophy+truck[/url]
Nincs találat! <#idiota>

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Lapraszerelten nem lehet venni? <#idiota>

Igen, úgy gondoltam én is, hogy azon a fél méteres magasságon van minden súly, de ezen a képen egész jól lehet látni is, hogy az utascella bukócsövein kívül minden egy szinten van.

Ha nem jelenne meg: Kép

Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.09.17. 21:26:29

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

mulli1986
Alacsony nem lehet a súlypontja mivel vagy fél méter magason van az alváz, de valóban az egész autó súlypontja azon a szinten is marad, mivel szénszálas kasztnija van és a motor és a hajtás is azon a szinten helyezkedik el, így tulajdon képen egy nagy lap súly szempontjából az autó. A lengéscsillapítók g**i kemények, míg a rúgók sima lineáris rúgók, ezért van, az hogy mikor leérkezik, akkor szépen összemegy tökig, viszont visszafelé már nem lövi ki műholdnak. Ennek a keményítésnek az előnye az is, hogy viszonylag stabil az autó és nem rugózik annyira külön oldalra.
(Ha valaki még ért a témához és szerinte hülyeséget mondtam, szóljon nyugodtan, én se vagyok mindent tudó 😊 )

Engem igen!
Tipp:
Alacsony súlypont, papír kaszni, jó felfüggesztés

mulli1986
Komolyan érdekel? 😊

<#eljen>

A The Crew-ban is lesz egy terepgép, amit láthattunk is képen korábban.
Ezt is roncs autók megtalálásából lehet majd megszerezni, mint a TDU2-ben és kinézetre is hasonló
Azt lehet tudni hány fajta roncs van? A hot rod és a terepgép eddig 2. Minden területre jut egy mint a TDU2-ben?

Félelmetes. Hogy nem borul fel?😊

SweeneyTodd
Azta betyár úúúr istenit , nagyon finoman fogalmaztam, azért az első videóból az ázsiai lány is adja , nem csak az autó <#banplz>

Rev Hard

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Overburner
Yepppp addig meg waiting,

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Őszintén szólva én már nem is bánom. Persze nagyon játszanék már vele, de majd novemberben megjelenik és a korlátoknak végre búcsút mondhatunk és lehet csinálni a versenyeket a végletekig. 😊

Seangaijin
Sztem pc-s béta nem igen lesz már. Lehet h konzolon is lesz 2 aztán csókolom.