The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Overburner
Nos ez tényleg nagy gond egyébként mivel csak PC-m van 😊 De nem hiszem hogy meg rendelném ennyi keretem nincs a játékra 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Nagyon durvák ezek a gépek, akarom mondani képek.
gduck
És mi a gond? 75 font+2.95 font (postaköltség, ami nem is sok!) Te is megrendelheted 😉 A gondot csak abban látom, hogy a listában csak XO és PS4 verziónál látom ezeket az ajándékokat 😞 KATT IDE!
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.10.30. 22:12:21

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Overburner
Ez mekkora király már. Francba pedig örülnék neki én is.....Magyarország.... <#ijedt>

SweeneyTodd
<#schmoll2> nálunk miért nincs valami jó kis csomag...

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Szabi
az Angliai Crewe-ben van a game.co.uk központja és elméletileg holnap fogják tesztelni a játékot

"The Crew in Crewe tomorrow! Bring your Crew to Crewe to play The Crew" <#idiota>

egyébként aki náluk rendeli a játékot, különleges ajándékokat is kap
• The Crew Tyre Flask
• A 4GB USB Drive with a The Crew design

"Nulla tenaci invia est via"

gduck
<#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az előzőre nem kaptam kódot, remélem erre már kapok. Bár jelenleg gariztatom a kontrollerem, remélem addigra visszaér Frankfurtból 😊

Szabi
Nov 6-10 konzolos béta

Úgy rémlik olyankor "egyedül" voltál a mapon. Szerintem az AI-tól amúgy is jobban kell félni. 😄
am én is ilyenre gondoltam hogy egyik végéből másik végbe vinni egy autót aztán onnét a kezdőhelyre pedig egy másikat elvinni esetleg még az hogy ezt valameik másik frakciónak meg megkell akadályoznia
Overburner
Ja azokat én is szerettem szóval díjaznám kivéve ha egy random gyerek belémjönne és szét törné a kocsit 😄

Remélem az országon kell végigvinni sérülésmentesen egy egzotikus járművet, ezek voltak a kedvenceim a TDU-ban. Csak időkorlát ne legyen, az eléggé odavágná az egészet.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.10.29. 13:58:28
Overburner
Nem valószínű de nagy lenne. Biztos valami retekhosszú verseny. Vagy olyan nehéz hogy annyi ideig kell szenvedni vele hogy sikerüljön 😛

a 2 órás epikus küldetés vajon mit takar?
transformersé változunk és egymást püföljük 2 órán át? <#buck>
Overburner
A: Impossibruh! <#idiota>

#4472 Nekem is tetszik így első hallásra/olvasásra. Nem is tudtam hogy lesz benne ilyen. Tehát én nélküle is úgy gondolom meg lettem volna elégedve de ez így még királyabb. 😄 Főleg igen amit te is mondtál hogy amíg szintezek nem foglalkozok vele teszem fel amikor meg 50-es leszek unatkoznék akkor is lesz valamit csinálni hétről hétre.

a sok sportkocsi közé kéne egy ilyen is
mint performance XD
alapvetően jól átgondoltnak néz ki így elsőre, és illeszkedik abba a rendszerbe, amit úgy tűnik, nagyon nyomnak a Crew-sok, hogy ha akarod, akkor belemerülsz, és foglalkozol vele (+XP, lóvé, satöbbi), de ha akarod, akkor totál figyelmen kívül hagyod, és csak csinálod, amihez kedved van. Ez nekem nagyon bejön a koncepciójukban, hogy sok az ilyen lehetőség: ha tetszik, csinálod, ha nem tetszik, ignorálod.
chase
Q: How to protect against the Russians?

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

gduck
Végig jáccás <#help><#falbav>

Overburner
Faction-os téma volt már? Mert ha nem akkor tessék

Nekem az volt, mert még az első versenyt sem sikerült megnyerni a Camaro-val olyan jó volt az irányítás gamepad-al. <#idiota>
Most végigjátszottam videót nézve 😄
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.10.28. 19:29:14

Végigjáccás?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

NiceBoys
Jó, nem fogom tudni megszámolni a karbonszálakat az összes autón minden szögből, de azért a bétában meglévő lehetőségek is nagyon tetszettek, ha szépen összehozzák a full game-re, én elleszek azzal, nem vagyok egy (autó)gépészmérnök...
Szabi
ezek a garázsos 3-4féle hátteres képek mind render képek 😄

annyira jók az ilyen képek, már látom, hogy órákat fogok eltölteni azzal, hogy csak "mustrálom" a vasakat... 😊 Ez egy nagyon jó feature a programban szerintem!
Overburner
Tudom hogy nem Crew de na. 😄

Egyébként én biztos vevő leszek ilyen csapatásokra de ezt tényleg mindenki maga fogja megválogatni 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.28. 09:17:09

Rev Hard
Kinek mi. Lehet ide kiírni cruiseokat és aki akar az elmegy rá, akinek viszont megvan a baráti köre az barátlista alapján fog működni.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Szabi

chase
Ez mostmár tiszta, világos. 😄

Azon gondolkodtam, hogy vajon itt a magyar közösségen belül majd fix négyesek alakulnak, akik mindig együtt csapatnak, úm. zártkörűen, vagy lesz fluktuáció és random csapatok verődnek össze, épp aki akkor ott van jellemzően?
Utoljára szerkesztette: chase, 2014.10.28. 00:15:36

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Nem!
Ha veszel egy autót az Full Stock lesz. Ha megveszed rá a Street tuning szettet akkor változik a kinézete. Ekkor alap Street kinézetet kap. Ezek után tudod módosítani a lökhárítót, felnit, motorháztatot, stb. Ha megveszed rá a Dirt tuning szettet akkor kapja meg az alap Dirt kinézetet. Ekkor megint tudod módosítani a kinézetét. Tehát minden egyes tuning fajtának van egy alapkinézete, amit utána lehet módosítani.
Ha egyszer megvetted a Streetet, és utána a Dirtet akkor mindkettő elérhető lesz. Vedd úgy, hogy két külön autód van. (Illetve 3 a Full Stockot is beleszámítva)

A motorikus tuning semmiben nem befolyásolja a kinézetet. Sőt, a Streetre megszerzett motortuning nem elérhető a Dirtre, hiába ugyanaz az autó.

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Tudom, de csak a külsőleg lenne gyári 😄 Olyan megoldásra gondolj, ami a TDU2-ben volt. Tuningolt a kocsi, de kívülről gyári.
Akkor ha jól értem, minél jobb tuning cuccokat rakok bele, akkor automata változik külsőleg is a kocsi?

Szabi
nem, a FULL STOCK azért full stock, mert teljesen gyári.. 😄

a street-en vannak olyan külső tuningok amik csak nagyon minimális külső módosítások

Overburner
Köszöntem szépen.<#eljen> De akkor az Agera alapbol performance cuccot visszavontam xD
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.27. 19:18:58

A Stockot motorikusan nem, kinézetre a színét, és a belső kárpitot lehet változtatni. (valamit még lehet, de már nem emlékszem) Úgy mintha való életben egy szalonba vásárolnál.

Egyébként nem kell tuningolni kinézetre az autót, de minden típusnak egyedi kinézete van. Nézed meg a hivatalos autólistán (fent link) a Chevrolet Camaro SS 2010-nél.
Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.10.27. 19:16:06

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Overburner
Rozsdás roncs nem tudom hogy van e a játékba <#idiota> de ha valaki aki próbálta bétába tuningolni a Stock-ot megjön az lehet tud majd mondani róla valamit, mert ha lehet tuningolni akkor biztosan erősebb lesz az adott járgány. Én azt konkrétan nem próbáltam 😄 De pl az Agera se stock ba kezd hanem az már alapbol performance ha jól tudom, de javítson ki valaki ha nem.

Bele gondolva biztosan lehet tuningolni a Stock kocsikat is butaság lenne ha nem lehetne de nem tudom 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.27. 19:03:30

Egy rozsdás ronccsal akarok menni, ami agyon van tuningolva belülről és lehagyja a Konig Agera-t 😄
Amúgy meg én szeretem úgy hagyni, ahogy gyárilag kinéz. Ami a motorháztető alatt van az a lényeg 😄
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.10.27. 18:59:14

E mán vót itten.
Dezember 2-án gyün a gém att is tujjuk. <#idiota>

Overburner
Spec-ek vannak ehhez megadott dolgok kerülnek a kocsikba. Most mit tudom én. 😄 Lehet hogy lehet tuningolni a FullStock-ot de mi értelme van? Szerintem egy küldibe se kellenek jó PvP-re meg stb oké. Én pl lvl 10-en megkerestem azokat a skill challengeket amik a legjobb part-okat dobták és minden spechez megszereztem őket.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.27. 18:56:37

Jó, de a belső tuning cuccoknak mi köze a külsőhöz?
Játék majd kiírja, hogy nem tehetsz új motort a kocsiba, amíg nem tettél rá új lökhárítót vagy mi? 😄

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Overburner
Az elég nyomiság lenne szerintem.

Full stock ba szerintem nem lehet tuningolni de lehet szolíd tuningot rakni a kocsikra. Pl ha Raid tipus kell az nem nézhet ki alapnak. Érdekes is lenne 😄 De a Street Spec szerintem nincs túl komplikálva.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.27. 18:45:59

Úgy lehet tuningolni a kocsikat, hogy csak motort, váltót, ... stb teszek bele, de külsőleg teljesen gyári marad?

1 évig nem fog megjelenni egy DLC sem. <#idiota>
TD-on láttam olyat, hogy a Mclaren C12 és a Ferrari 458 special csak season pass-hoz lesz.
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.10.27. 18:16:50

Szabi
ja, majd december másodikán 😄

és akkor hogyha megrendelem a goldot átutalódik a pénz és utána lehet is letölteni?
Szabi
a mustangos csomag nem sokat ér, mert feloldhatod majd játék közben is, a gold-al viszont megkapod majd egy évig az összes DLC-t

érdemes egyből a goldot venni vagy inkább azt a csomagot amiben van 2015-ös ford mustáng?
Szabi
megtévesztésnek 😄