The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia itt az enyém ide

Uplay: Speeddevil1969

Overburner
Atya isten 😮 Először nem jött be az a Mustang de az idő telt és most már nagyon is 😄 Dögös egy paci az biztos. <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.19. 09:34:54

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

már megvettem úgyhogy már késő bánat de gold-ot pc download-on kivűl máshogy meglehet szerezni?
SweeneyTodd
Cdgalaxisról rendeltem meg, a hét elején már jött a megerősítő email, igéretük szerint kedden házhoz hozzák.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

gduck
Szerintem előtöltős lesz ez is, ergo megjelenéskor már csak élesíteni fogja a játékot 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Rev Hard
Remélem ez is bekerül majd a játékba ha már a GT -t belerakták, erre még az öreg C. Shelby is bólogatna ha még élne. <#eljen>

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

reaper5687
Vajon, ha bekapcsolva hagyom a gépet 2dikán reggel, Steam, Uplay megy, akkor el fogja kezdeni leszedni magától, vagy majd akkor áll neki, amikor hazérek és rányomok az OK-ra?
Amúgy remélem nem fog összeomlani minden, és lehet majd menni rendesen.
Sziasztok!

Keresek még 2 főt a 7 hez a felsorolt fake id kat már hozzá adtam nekik köszönöm a segítséget de még 2 hiányzik előre is köszi!
Overburner
Nem igazán lehet még venni ha minden igaz, csak goldhoz jár. Gondolom megjelenés után valamikor belökik. A játékos lista azoknak az Uplay és Sg neve akik játszani fognak a Crew-al tehát őket fel lehet venni Uplay barátnak.

Valaki tud valamit, hogy hol és mennyiért lehet csak season pass-t venni?
Egyébként mi ez a játékoslista?
Overburner
Na de nem is egyedül. Társaságban! Az a király 😄 5-6 ember bénázik meg stb.

Seangaijin
Én mentem le többször rajta de nem egy nagy valami...

Overburner
Ezzel biztos el leszünk majd 😄

Overburner
Ha az Ubin múlik hozzáadnak <#idiota>

vajon a crew-ból kiveszik azt a mókás kis bugot hogy néha megkarcolsz egy kocsit amitől elrepülsz 400km/h-val? <#szeret>
Overburner
Annyira nem de 4-5 secenként belaggol amúgy meg egész oké de vannak grafika bugok stb. Nem hiszem hogy olyan gáz mint a Unity

Az Unity hallom, hogy bughalmaz, de mi van a FC4-el? Az is bughalmaz?

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Overburner
Reméljük a Crew-al nem lesz ilyen cseszkődés mint a FarCry-al meg a Unity-val

Új Nvidia driver van, és ez már a Crew-hoz (meg FC4, Dragon Age, WOW) való!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

szerintem egyből megkapjuk őket ugyanúgy mint az előrendelésért járó kocsikat.
Overburner
2. dolog lehet szerintem. Vagy szinthezkötött a megvételük és már lvl1 esen megveheted őket vagy megkapod őket a garázsba ingyen.

hello, a dodge viper meg a dodge ram, amiket a honlapon lehet a kódokkal unlockolni, azok mikor lennének használhatók? Meg kéne őket venni a játékban, vagy ott lesznek egyből a garázsomban?
Overburner
Szerintem én majd délután kapom addigra már fele társaság tolja 😛

áhh november 30-nál nem kell izgulni, inkább december 2-nél kell hogy mikor érsz haza (gondolom egyesek el se mennek otthonról <#szomoru2>) és mennyi idő alatt tevődik fel a játék.
Nekem a kocsiválasztással az volt a bajom a bétában, hogy nem éreztem azt az erőkülönbséget a Challenger-nél amit kellet volna a pl. 370Z-vel szemben. Úgyhogy ha a kezdő autók nem változnak akkor én egy 370Z-vel kezdek. Persze majd letesztelem mielőtt választok, hátha változtak a dolgok. Egyébként más tapasztalt ilyet?

A visszaigazolásokat egyébként figyelem, de csak naponta egyszer fogom csinálni, nem kell külön leveleket írogatni. Amíg nincs meg a 12. kód, vagy nincs November 30 nem kell izgulni! <#vigyor2>

Köszi! Akkor csak-csak 😄

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

gduck
Ez a telepített méret, a telepítő szerintem kisebb lesz 😉

Overburner
Elvileg 1 fajta Limitált edition van meg a gold, gyakorlatilag meg nem tudom 😄

Uraim!

A banner alatt feltűntetett elővásárlási helyek mindegyike ugyanazt adja majd? 😊 Leginkább a Dodge,Ford,BMW multipack érdekel, mert nem mindenütt van leírva! 😊 Jövőhéten lehet előrendelném valahol...

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

fuuuu 5 óra lesz leszedni <#guluszem1>
gduck
Ez egy ÓRIÁSI játék lesz 😄

De ha a méretére vagy kíváncsi, az 20GB lesz 😉

Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.18. 14:39:32

egyébként kb mekkora lesz a játék?
Overburner
Full stock alap az konkrétan semmire csak cirkálni, Street spec utcai versenyekrek inkább, Dirt spec az terepre , Raid spec szétzúzni dolgokat illetve terepre, Performance az a Street Spec jobb verziója az is utcai versenyekre csak jobban 😄 Circuit meg ilyen hardcore körversenyekre meg hasonlók.

#4854 Aztamindenit! 😄 Én is a Mustangon gondolkodok most jobban mert imádom a műszerfalát, Camaro-nak annyira nem jön be.

Melyik spec mire való?
SweeneyTodd
Minicooper , ha elérhető lesz az elejétől fogva, de ha csak késöbb akkor majd rábökök valamire <#nevetes1> rá vagyok gyógyulva a minire.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Én Hello Kittiset akarok <#idiota>

libafos zöld mustáng?
Rev Hard
Még nem döntöttem el, de valószínűleg egy kék színű Mustang, vagy egy sárga színű Mustang. De az is lehet hogy egy rózsaszínű Mustang, passz.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Overburner

pagani meg ferrari raid <#nyes>
Overburner
Igen ezért irtam hogy amelyikhez lehetséges 😄 LaFerrarinál pl street felesleges stb. De Golfot pl nem értem Dirt simán lehetne.

Na lesz rajtam kívül más is Golf-al 😄 Ki leszünk közösítve a supersport autók közül 😄

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Úgy lenne az igazi, ha mindegyikhez megcsinálnák mindegyik spec-et.
Mondjuk néhány autónál furán nézne ki a dirt és raid spec 😄
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.11.17. 20:44:35

Overburner
Egyébként bízom abban hogy később azoknak a kocsiknak amelyeknek hiányoznak specjeik megcsinálják hogy betöltsék az űrt 😄 Persze csak amelyikhez lehetséges.

Azt sajnálom, hogy a GTI csak Street Spec-ben lesz elérhető. 😞 <#rinya>
Először Challenger-el aztán amint lehet Golf GTI cső 😄 <#idiota> DLC-ben a Tuareg csak raid-os lesz vagy lesz alap verziója is?

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Overburner
4 kerék meghajtás lol <#idiota>

Gymkhana 7 - 1965 Ford Mustang (845HP)

én szerintem challengerrel vagy mustángal amiről nagy eséllyel hamar átváltok majd a dodge ramra