The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Overburner
2 DLC kell nekem max ahogy látom 😄 Imádom az új Viper-t és az a Merci is elég dögös ahogy nézem. Na fene tudja majd meglátjuk 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Egy V8-ast bele kellesz gyömöszölni 😄

Rev Hard
Hát ha meglehet majd ilyenre csinálni akkor méregzsák lesz. <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

A Fiat a kicsi bors 😄

tototto
na megvan nekem is a játék, a listába felvennétek engem is?
fórum név: tototto
uplay név: tototto_hun

Skypack
Elég vicces az egész, látszik, hogy nem nézték meg pl a Forzánál milyen autó dlc-k vannak 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
és az extrém Fiat 500 ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Skypack
A Raid packhoz högy jön oda az F1 ? <#idiota>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Rev Hard
Szerintem pont jó. Nekem ebből csak a Saleen S7 és az SL63 AMG kell, így elég csak egy DLC -t megvennem.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Szabi
érdekesen lettek összeválogatva a DLC Autók.... 😄D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.11.22. 21:48:10

én is akörnyékén voltam csakhogy nekem térképem se lesz max ha berakom háttérképnek 😊
Overburner
Jah de itt szív az aki földrajzból 2-es volt mint pl én 😛

bár azé annyi segitség legalább van benne hogy mondja mien területen vagy oszt úgy talán kijutsz miamibó és körzetéből
<#taps><#worship>
Overburner
Épp ez a lényeg benne 😄

ehhez még hozzá tenni hogy megbeszélt időközönként mindenki ránéz a játékban a térképre hogy kb merre kéne továbbmennie, nehogy az legeny hogy pl chicagoból indultok a térkép másik végébe aztán valaki meg miami-ban köt ki <#nyes>
Overburner
Na igen, de nekem pl San Andreashoz van térképem meg GTA IV-hez is amit nagyon sokszor használtam grafitik galambok begyüjtésére 😄 Szóval azoknak is örültem. Pl Ezen is akár bejelölhetem majd a Wreck-ek helyét fontosabb helyeket stb.

A GTA V-el való összehasonlítás nem teljesen jó, mert ott az autó csak egy szállítóeszköz, itt meg az egész az autók köré épül. Lehet ott nem használtad, de itt használnád. Vagy nem, ez mindenkinek egyéni kérdés.
Amit ezzel akarok mondani, hogy aki a GTA-ban nem használta a papírtérképet lehet itt használná, a két játék ilyen szempontból nem összehasonlítható szerintem.
(A GTA V-öt is tervezem majd megvenni, de oda nekem sem kéne térkép, ide viszont szeretnék.)

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Hát, én a GTA V-ből indultam ki, ott is, amikor megvettem (PS3), egyszer megnézegettem a térképet, aztán úgy, ahogy volt, visszaraktam a DVD (blueray, tökmindegy) tokba, és azóta is ott van. A játékban elérhetőt persze folyamatosan használom, de a fizikai térképet sosem. Ha jó az "engine" térkép, nem kell a papír, ez az igazság. Design-feature, semmi több.

Amióta van pár játékom steamen, tudom, hogy halálosan fölösleges nekem, hogy meglegyen kézzelfogható valójában egy játék dobozban... elég, ha megy a gépen, oszt jóvan. De az a szép, hogy nem vagyunk egyformák!

FéligOFF: előbb akkorát krúzoltam Assetto Corsaban, hogy nem hittem el... 😊 Nem az a kimondott krúz-támogató program, jellegéből adódóan... (de van hozzá egy modpálya, ~22km egy kör, valós út alapján modellezve, azon mentünk, megvártuk, míg többen egy helyen leszünk, és a gyorsabb autók mentek hátul, tök jó volt)
Én is! <#vigyor>

Ebből lehetne verseny is, ki tud kevesebb kilométert megtenni egy adott távot, közutakon, fizikai térképpel! Ellenőrizni nem lehet ki csal, de becsületalapon lehet.
Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.11.22. 14:57:40

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Overburner
Akkor csatlakozok 😄

A táblákkal nehéz dolgod lesz, mert nincsenek a játékban. 😄
"Bár gondolkodtam rajta hogy mekkora királyság lenne a fizikális térkép használatával eljutni A-ból B-be megnézni ki téved el ki nem 😛"
Most hogy így mondod én legalább egyszer tuti megcsinálom térképet + táblákat használva 😄

Uplay , Origin: HUN_Munyez

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Skypack
Nem kell aggódni számtalan cuccot vettem már ott, paypallal simán lehet fizetni ott létrehozz neked egy accountot lesz egy olyan hogy my games és meglesznek tekinthetőek a kulcsok, ott lesz a crew gold edition ha megvetted szépen beírod uplayre a kódot amit kiad és kész 😊

Overburner
Több okból nem szeretném onnan vásárolni, egyik az hogy szeretem ha valamiért pénzt "dobok ki" akkor meg tudom fogni és a kezemben tartani. Biztos hogy jó az oldal mert már többen vásároltak onnan dolgokat de valahogy nem venném rá magam én személy szerint 😊 Inkább majd külön megveszem a season pass-t vagy csak 1-2 DLC-t amelyik nagyon megtetszik. Kell az a térkép mert egyébként mániákus térképnyitogató vagyok, WoW-ban is 2 secenként megnyitom és nem is tudom miért 😄 Így majd csak lenézek és látni fogom hogy hol nem vagyok mert tökre nem látom majd magam XD Bár gondolkodtam rajta hogy mekkora királyság lenne a fizikális térkép használatával eljutni A-ból B-be megnézni ki téved el ki nem 😛

Ratrak #5011 Akkor velem senki se fog játszani <#idiota>

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.22. 12:43:43

gduck
Ezzel a topikkal semmi gond nincsen 😊
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.22. 12:32:00

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nem tudom volt e már, de ha erről folyik a szó: Season pass
SweeneyTodd
Te sem bízol a brazil oldalban ? Nekem vannak félelmeim , inkább kifizetek 5ezerel többet ,de tudom hogy az jó 😄 tudom hülye felfogás

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Sziasztok!

Ha valaki még a golden plates eventhez keresne facebook barátot kérem jelöljön!
Overburner
Uplayen is biztos kapható lesz meg egyéb oldalakon, abban bizom hogy lesz valami moderált árú is 😄

OFF és ON kapcsán csak annyit, hogy asszony betegre röhögi magát, hogy mennyi HSZ van egy még meg sem jelent játékkal kapcsolatban, olyan hatalmas és átütő erejű dolgokkal kapcsolatban, mint hogy ki mit vár, meg ki mit gondol azzal kapcsolatban, hogy lesz-e vagy sem, meg mit szeretne... én meg mondom neki, hogy tény, még igazából nincs miről beszélgetni, de egy rajongói fórum az már csak ilyen, csajok is csinálnak ilyet, amikor a legújabb smink-tippeket tárgyalják ki, vagy megbeszélik, hogy ki milyen táskát szeretne karácsonyra. Ebben egyetértettünk, és most béke van. 😊

A "chit-chat"-hsz-ekből is sokmindent meg lehet tudni az egyes tagokról, és mindenki eldöntheti, hogy ki szimpatikus, ki nem, kivel szeretne esetleg később együtt gurulni ingame, kivel nem, stb. Ez egy masszívan multira épülő játéknál nem hátrány, úgy vélem. Ez is egyfajta "barátkozás", ha úgy tetszik. A résztvevők alakítják ilyenre, ez a fórum nem véletlenül lett ilyen. Ha nem tetszik... akkor nem a nyilvánvalóan ebben a közegben magukat jól érző embereket kell megváltoztatni, hanem keresni/csinálni egy másik helyszínt, ami nem ilyen jellegű.
köszönöm az infót! <#worship> Megveszem akkor én is náluk, hülyének is megéri (dobozra, meg papírtérképre amúgy sem gerjedek)
Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2014.11.22. 11:39:21
Nuuvem-en 12700 a Gold.

SweeneyTodd
Én is szerintem ebben a felállásban vásárolom meg. Attól ,hogy nincs meg steament a Crew a seasen passt majd be tudom aktiválni a uplayen ?

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Szerintem hamarosan az lesz, mint az EA játékoknál is Steam-ről leveszik a Ubi játékokat és csak is Uplay-en lesz kapható.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Black Flag-nél is így működött. Ami ubi játék ahhoz jár Uplay...Akár tekinthetjük alapszabálynak is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ez a steam-es Gold Edition mekkora egy lehúzás árulják 20.000ft ért közbe meg ha megveszed mondjuk cdgalaxisrol a játékot 9.000ft ért + steam-en hozzá a Season Passt 8.000ft még akkor is csak 17.000ft + cd tokostul és ugyan aszt kapom mint amit a Gold Edition
Overburner
Hú basszus az elég húzós. <#pardon1>
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.22. 09:58:44

Szabi
steam-en 25 euro

Overburner
Na buxuskulcs tényleg de vak vagyok. Köszi hogy felesleges kérdésemre válaszoltál 😊

Season Pass mennyi lesz külön vajon?

tototto
Én tudom csak eddig nem volt külön megvehető steamen

A gold tartalmaza a season pass-t is
tototto
Újra 65€ a gold edition steamen, hátha van még rajtam kívül is steam buzi, gyermekek ma megveszem végre én is csak még korai gépet benyomnom paypalhoz.
Illetve kapható már steamen is a season pass.

chase
Konkrét gyakorlat alapján BIZTOSAN* állíthatom, hogy ha Steam-en veszed meg és ott is töltöd le a játékot, akkor is feltelepül hozzá a Uplay Launcher kliens, abban is megjelenik, és kell is hozzá uplay acc. Ha Steam kliensből indítod el, akkor Betölti a Uplay Launcher klienst, bejelentkezel (lehet automatikus is), és indul a játék. Ha Uplay Launcher kliensből indítod el, akkor meg a Steam kliens töltődik be, bejelentkezel (lehet automatikus is), és indul a játék. A mentéseket a Uplay felhőbe szinkronizálja.

*ugyanmár, nem lehetek biztos benne, de a Far Cry 3 az nálam így működik, azt Steam-en vettem és kell hozzá a Uplay is.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Szabi
osztogathatok akár büntetőpontokat is, veled kezdjem ? 😄

egyébként 2011-ben pixel volt a TDU2 topik házigazdája 😊

gduck
Na most akkor pontosítsunk! Sokat írjuk csak lassan, vagy keveset írjunk de gyorsan ? <#banplz>

gduck
Semmi baj nem volt vele, ahogy már írták is ez inkább marketing célú "demo" 😄

Ott írja, a platinum csak lvl50 tehát max szintnél lesz.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Visszajelöltem Facebook-on azokat akik jelöltek, de valamiért a Golden Plate nem engedi őket felvenni. Valószínűleg azért mert kezd túl sok ember lenni ott és nem tesztelték 15 főnél a rendszert.
Tehát aki bejelölte azt a 3 ember próbálja meg felvenni őket a Golden Palte-en belül. Talán akkor működik!