The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hiányzik 4 ember, jelöljetek ha van egy kis energiátok, köszi. 😉 facebook adatlap
Utoljára szerkesztette: rudii, 2014.11.27. 17:35:10
Lehet a januári extreme pack-ra benevezek én is. Nagyon megtetszett ez a Zagato meg az SRT Viper is jonak tünik.Addig úgyis leteszteljük a normálokat. Vajon lesz karácsonyi krúz plakát? 😊))

Emlékszel a TDU1nél milyen fasza karácsonyi plakátokat csináltak? <#buck>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

a mini coopernek ugye nem lesz fűnyíró hangja? <#hehe>
reaper5687
Eddig bírtam, Gold megvéve 😊
Overburner
Még ha 3. 4. ként értem be akkor is 2k körül kaptam szóval egészen megérte. De igazad van 😄

Igen ki lehet lőni az ütközéseket 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.27. 16:28:37

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Ahogy néztem a streameket, általában volt collision, persze lehetséges hogy majd ki lehet kapcsolni.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

SweeneyTodd
Egy a probléma a pvpvel ,hogy idézzek " sok a köcsög , kevés a biztonság".

Mondjuk mintha konzolos béta tesztjében lett volna valami heggesztés ez ügyben.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.11.27. 15:58:31

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Overburner
PvP-ben adta nagyon jól a zsét Bétában legalábbis küldikhez képest.

Katun
Én berottyantottam ettől a játéktól, 3 évig nem igen játszottam és hétfőn beugrottam a currentgenbe persze a rosszabbik oldalra, de ettől a nyilt bétától lehidaltam. Nagyon jók az új játékok, titkon már össze is farmoltam a zaranyrenCámtáblákat, lehet be kellene raknom a facebookos okosságot is. Tudom ti pcn toljátok majd, de azért mégis csak kíváncsi vagyok a 7 cimbi után mit kap az ember, ögye. :-)

Tűkön ülök már!
Egy visszatérő gémR

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

SweeneyTodd
Egyik ismerősöm létrehozott egy frászbúk csoportot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na szóval akiket megjelöltem frászbúkon és behívtam a golden plates eventbe név szerint csak ,hogy ne lepődjenek meg:

Konczili Tamás
Munyez Hun
Rudolf Csólig
Zsibrek Krisztián

az infókövetés azért nem mindig olyan könnyű. Tegyük a szívünkre a kezünk: Pl. ez a fórum is sok egyebet is tartalmaz, nem csak a játékkal kapcsolatos hasznos infókat, és nem mindenkinek van arra mindig ideje, hogy mindent elolvasson, amit itt a nép összehord. Nekem is van, hogy mindenre van időm, és van, hogy két hétig fórumközelbe sem jutok (azért nem a The Crew az életem fő mozgatórugója). Egy-egy ilyen keményebb periódus után nincs arra 3 órám, hogy mindenki összes böffenetét elolvassam, és bizony, előfordul, hogy valami infó kimarad. Ha valakinek kimaradt az open beta saját tapasztalata, az egyéb dolgokból próbálja meg összerakni a képet, ezzel sincs baj.

A véleménnyilvánítással kapcsolatos gondolataiddal amúgy maximálisan egyetértek, én is lábrázást kapok az olyan csókáktól, akik mindent fikáznak, ha kell, ha nem, és azért, mert csak. A "nem szép" jellegű kritikákkal meg sosem tudtam mit kezdeni, talán azért, mert én még C=plus4-en (64-en, Amigán, 286-oson, stb.) nőttem fel, és azóta tudom, hogy az élvezetes játék az esetek túlnyomó többségében pont NEM a grafika minőségén/naprakészségén múlik...
hehe, kis DriverSF-utánérzés, ott dobálta így a Dzserikó a kocsikat... 😉 Azért én is remélem, hogy ilyen nem lesz a végleges játékban - ott elment, itt azért nemá...
Köszönöm mindenkinek aki segített a facebookos mókában.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Rev Hard
Nem a pénzedtől fog függni az hogy mit vehetsz meg és mit nem, hanem a profilod szintjétől. A második kérdésed pedig megválaszolhatatlan, majd kb 1 hónap után tedd fel megint.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Rev Hard
Nekem 6 év TDU után nagyon bejött az amit a bétában láttam, én kipróbáltam a játékot. És te ? És ti ? Sokan úgy próbáltok agyalni hogy innen-onnan elkaptok morzsákat, majd abból formáltok valami véleményt. Minek ? Persze azt írsz amit akarsz de ezt valahogy nem értem, de nem is akarom érteni igazából, ahogy azt sem hogy ha valakit érdekel valami miért nem követi róla az infókat. A 30 fps -es limitről nem egy videóban volt szó, a legutóbbi nem is olyan rég volt (1-2 hete) amiben azt mondták hogy a végleges játék már tudni fogja a 60 fps -t.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

LeWyTy
Alapból megvehetem bármelyik autót ha van rá elég pénzem?
Hogy lehet majd a leggyorsabban pénzhez jutni? pl a béta alapján?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.11.27. 01:28:01

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Rev Hard
Jópofa vagy tomi, veszel valamit és utána gondolkozol hogy mit vettél ?

Sziasztok!

Megvettem pre orderben a játékot, ha lehet beírná a fórumgazda játékoslistába a nickem? A Uplay-es nick az Vordengo. Köszönöm 😊

PS4 ID: Vordengo

Rev Hard
Nem az eltérő véleményekkel van a baj, hanem az olyan emberekkel akik uszítani és provokálni járnak fel egy-egy fórumra, vagy olyan helyre ahol véleményt lehet kifejteni. Az hogy százszor leírjuk hogy nekem nem tetszik, és leszóljuk azt aki erre reagál az nem vélemény kifejtés, az degeneráltság, vagy születési rendellenesség ha drasztikusan akarnék fogalmazni. Te is itt baszod a rezet már hónapok óta, pedig nem egyszer kijelentetted hogy neked nem jön be a játék.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.11.27. 01:13:57

4 kódot nem enged. :/
Jelöltelek. Meg visszanéztem fórumot és még 1-2őt. A kódok közül nem tudtam mind a 12 őt beaktiválni, az miért van? Kéne még majd szerintem pár ember aki szeretne segíteni jelöljön. face
LOL <#vigyor3> Remélem azért ilyen már nem lesz a rendesben.
Utoljára szerkesztette: Edem05, 2014.11.26. 22:01:54
Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

SweeneyTodd
Ohh köszi , remek. Mindjárt haza érek aztán meg is csinálom.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.11.26. 21:54:40

Na, rohanok haza, nézem a leveleimet, örülök, mint állat, erre látom, hogy te már felírtad... 😊 Igen, nekem is ezt válaszolták, szóval vagy mindkettőnket átverik, vagy nem lesz vele gond. 😄
[HUN]FaTaL
Nem kell 7, háromnál megadja.

http://goo.gl/gd6Zi5

Na srácok engem is lehet jelölni itt

Uplay , Origin: HUN_Munyez

Overburner
Csinálj egy hamist azt csináld meg azon, megjelenés utána visszamész az oldalra kikéred a kódot dec 2. beaktiválod Uplay-en és kész.

Mystery reward = Season Pass <#ijedt> nagy lenne
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.26. 20:52:31

SweeneyTodd
A kodokat a fejlécben megtalálod szépen egyesével bepötyögöd és különböző tárgyakat oldasz fel vele, a frászbúkosat még senki se tudja hogy mi lesz az egy "nagy" meglepi lesz. (elvileg)
Gondolom te se arra használod ,hogy kiírd milyen jót kuláltál reggel a klotyón egy gamestar kiséretében ? <#idiota>

Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.11.26. 20:48:39

MerlinW
Hogyne lenne privát profil. Azt látják mások amit engedsz. Ha akarod akkor senki sem lát semmit a neveden kívül. Egyébként jah, az én profilomon kizárólag barátok és családtagok szerepelnek. "Ismerős" csak 10-15, de azokat rendszeresen törlöm, ha nem tartjuk a kapcsolatot (személyesen, telefonon) pár hónapig.

[merlinw.org]

Neki is vágok. De ezzel mit nyerek? A kódos dologról tudsz valamit?
SweeneyTodd
Ajándékot kapsz, keríts a fórumról 7. flótást akit bejelölsz frászbúkon és meghívod a crew oldalán lévő alkalmazásba és annyi. Pár hszel lejebb ott az én profilom is ha viszont vissz lapozol pár oldalt rá lelsz jó pár profilra.

Sziasztok! Segítséget kérnék mi ez a mystery reward facebook és ezek a kódok? Pontosan mit kell csináljak és mire lesz ez jó? <#help>
[HUN]FaTaL
A TDU2-től mérföldekkel jobb a fizika, és ha jól emlékszem azzal elég jól elvoltál, úgyhogy szerintem ezzel se lesz gond 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Ezen járt az agyam nekem is, de nem volt odaírva, hogy régiózáras lenne. Skypack is írta, hogy vett már itt ezt-azt és angol is volt benne.
Pár hete láttam, hogy van nálunk is FS15 aminél ki is van írva, hogy Brazil régiózáras. The Crew-nál nem volt írva, így biztosra vettem, hogy angol is lesz benne és tudok vele játszani.
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.11.26. 20:21:18

Norbi1990
Én is megrendeltem. Első játék amit valaha is előrendeltem 😄
SZABI: légyszíves írd át uplay nevemet szmore84_HUN-ra

Köszönöm

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

gduck
Neked privát FB profilod van? Olyan nem is létezik 😄

Vagy azt nem akarod, hogy tudjuk hogy MerlinW == Kovács Zoli?
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.26. 18:21:32

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SweeneyTodd
Izgatja a fantáziám az a gift... én is az utolsó pillanatban vettem rá magam... remélem nincs köztünk valami pszihó és beteg üzenetekkel fog bombázni.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.11.26. 18:19:54

MerlinW
Ki a fene találta ki ezt a facbook-os cuccot... mert hogy én nem adom ki az FB profilomat idegennek az 100%. Újat meg nem csinálhatok a játék miatt, mert ehhez van párosítva az UPlay. Csodás😊

[merlinw.org]

marcihusi
ipon-ról rendelted a vga-t te is? Hogy van ez a játék kuponozás? Mikor és hogy tudom átvenni a játékot? Én csak ma rendeltem meg a vga-t, és nem igazán tudom, hogy hogyan megy ez a rendszer.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Jelöltelek, tesa 😄

SweeneyTodd
Jelölj majd be , haza érek akkor majd vissza jelöllek én is 😄

Keresek még két embert, akit felvehetnék facebookon, hogy meglegyen nekem is a mystery reward 😞

gduck
HC=Hard Core TDU-ban volt iránítás beállítás és nagyon jókat lehetett vele menni.
Kb. itt mindenki PC-re veszi 😄

gduck
Bocs 😄

mi az a HC mód?

innét fórumról ki játsza majd a játékot pc-n?
SweeneyTodd
Majd ha haza érek ,egy két embert bejelölök frászbúkon, majd kiírom kiket jelöltem be 😊 jól értelmezem ,hogy ismerősnek is kell lenni frászbúkon és csak utána tudom meghívni ?

köszönöm 😊