The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
nálam a megtett kilométer számláló nullázódik minden játékindításnál :-/

"Nulla tenaci invia est via"

Nálam olyan bug van(ami nem biztos hogy bug lehet hod így van megcsinálva), hogy tegnap összegyüjtöttem vagy 8 roncsot de mára abból 1 se volt meg hanem újrakellet gyüjtenem őket, ez azt jelenti hogy naponta resetelődik vagy valami bug?

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Sziasztok,

egy jó tanács talán azoknak, akik lelkesen keresik a roncsokat.

Megtaláltam minden roncsot és a roncsokkal járó bugot is.....

Megszakítás nélkül összegyűjtöttem az utolsó négy roncs darabjait, de nem mentem be minden 20. után a garázsba, csak amikor meglett a 100 roncs. Megadta a hotrod (west side) autót, de az előzőeknek se híre, se hamva, üresen vannak hagyva a collectionök között. Az achivement alatt viszont jelzi, hogy gratula, megtaláltad mind a száz roncsot....fasza...., remélem majd kijavítják.

Ezért javaslom, minden 20. után nézettek vissza a garázsba.
Most akkor áprilistól jön egy season pass 2? amiben szintén hónapokra lesznek osztva a kocsik?
[HUN]FaTaL
A season pass tartalma hivatalosan ez a négy darab dlc.

http://goo.gl/gd6Zi5

HKS
A season pass 1 évig tartalmazza a dlcket, nemcsak az a 4 lesz

Season pass 4 dlc-t igér, se többet se kevesebbet.Lehet hogy lesz majd Season Pass 2,3 stb.
Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2014.12.04. 10:38:34

[HUN]FaTaL
És ha 10 lesz? A season passban az első 4 van benne, kész.

Az utánalévőkért már fizetni kell.

http://goo.gl/gd6Zi5

Gabisan666
Vegyetek fel engem is ,most hozta a futar a mediabol.<#circling>
Uplaynevem : Gabisan666 Koszi!

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

Szabi
Razor.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Overburner
Nem biztos hogy 4 DLC pakk lesz. Lehet hogy lesz vagy 10. 😄 Akkor már jobban meg fogja érni sőt...akkor bukja be az aki megvette mondjuk a 2. 4. DLC-t és utánna megveszi a SeasonPass-t mert akkor többet költött rá.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Kivéve annak aki nem mind a 4 dlc pakkot akarja hanem 1-et,2-t vagy 3at.

Overburner
Season Pass-al instant megkapsz mindent. Tehát jobban megéri majd megvenni a SeasonPass-t mint minden DLC-t külön mert többe fog kerülni előbb utóbb 😄

SweeneyTodd
jaja 25 júró, akkor türelmesen várok, nekem az is elég igazából ami benne vannak kocsik, majd ami a dlcből igazából érdekelni fog az a Tuareg .

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Én a medvékhez csatlakoztam.Season Pass úgymüködik hogy mindent megkapsz majd a Season Pass Exclusive dolgokat, valamivel rákell venni az embereket hogy Season Passt megvegyék, mert mondjuk 4 dlc pakkból csak 3 jön be neked, ha azt külön megveszed olcsóbb mint a season pass de véletlen tetszik a Season Pass exclusive is azzal megveszed mindegyik dlc-t azaz többet fizetsz is érte mintha csak 3 dlc pakkot vennél meg külön.

Overburner
Szerintem csak maga a játékhoz lehet......én is várok. Mert a WD-hez pl 900ft-ért vettem meg a seasonpass-t G2A-n. Uplayen még mindig vagy 6ezer 😄

SweeneyTodd
Hmmm... akkor viszont ,lehet várok vele, hátha dobnak rá egy kis akciót majd, karácsony - január elején, majd megnézem azt a fantasztikus mystery rewardot fel lehet e használni hozzá.

Overburner
Szerintem bármikor fogod meg venni meg fogod kapni a 2 kocsit. WD Season Pass-t nem rég vettem meg és minden dlc-t megkaptam meg stb. Az is lehet egyébként hogy ezt a 2 kocsit be fogják rakni majd megvehető DLC ként a későbbiekben. Mert a WD előrendelői DLC-it is berakák 1-2 hónappal megjelenés után. De csak tipp. Egyébként bármikor megveszed szerintem megkapsz mindent. Én úgy gondolom hogy ez olyasmi mint BF-nél a Prémium.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.04. 08:49:07

SweeneyTodd
Jól értelmezem ,hogy december végéig még járnak a season pass bónuszai ? Vagy az csak az előrendelőkre vonatkozott ?

Overburner
Én is véletlen fedeztem fel tegnap xD Miközben a Landmarkokat farmoltam mert elsőre 2000$-ot ad mindegyik 😛

SweeneyTodd
Ohh te kis huncut <#banplz> Köszi ! <#bee1>

Overburner
Menj mappon exploration részlegbe és kiirja öket hol vannak 😛

Elég bután néz ki a Golf, hogy nem lehet leültetni meg nagyobb kereket rárakni így kb egyik felni sem tetszik rajta 😞

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

SweeneyTodd
Ki milyen frakcióhoz csatlakozott ?

Na ami még eszembe jutott, még béta alatt sokan össze szedték a kocsidarabokat, esetleg valaki lementette azt a térképet, hogy merre is kell keresni őket ?

Na jó , haza érek melóból.. beruházok én is a season passra, mondjuk én uplaytől veszem meg, nincsen paypalom és nem most akarom megtanulni használni, 1 görbeorrú mátyásal több, talán nem reccsenek bele <#action>

és medvékkel😊)

Uplay: Speeddevil1969

Nekem a Burnout Paradise volt a kedvenc autós játékom és a Flatout 2 meg pár régebbi NFS. Most Wanted például. De a Crew szerintem elképesztően jó lett. Már előre látom a sok száz órát benne. Persze vannak szerver gondok, de ha minden működik, akkor véleményem szerint ez az egyik legjobb autós játék PC-re. A tartalom, bejárható terület az autók testreszabása és a rengeteg küldetés miatt is. Még egyedül is élvezetes, de a játékbeli barátokkal teljesedik ki igazán. Minden tiszteletem a fejlesztőké.

Tartsák meg jó szokásukat és tegyenek le még ehhez hasonló igényes autós játékot. Mert abból elég kevés van és szegény NFS széria is hova jutott... Szóval meg kell becsülni ezt, mert ritka az igazán jó autós cucc, de ez profi munka. Szvsz.
Nekem olyan volt ma hogy stuntból csináljak 750 bucksnyit, gondoltam lehetetlen, próbálkoztam akárhogy semmi.Aztán misszióhoz megyek és azt látom kiírta hogy challenge completed, aztán látom baloldalt hogy driftre kaptam vagy 1000 bucksnyit oO. Magyarul max véletlen jöhet össze a dolog.
Federation: Nekem is olyan érzésem van még mindig mikor a focust vezetem.A régi szép idők.Mondjuk nekem sok minden jut eszembe a játékról, NFS mikor a városban versenyezgetek, Colin Mcrae mikor Focusal vezetek,GTAk mikor nagyobb városokba megyek pl. Las Vegas, Test Drive 4x4 mikor dombokon hegyek át megyek meg a Far Cry Blood Dragon mikor megszólal az a zene a rádióban. 😄 Összességébe nagyon jól összerakott játék lett. 😄
Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2014.12.04. 00:56:18

Rally autóval nyomattam a hegyi utakon. Jött egy crew társ is és megcsináltunk 4 versenyt, az egyik már Hard fokozatú volt. Ez eleinte nem sikerült, de miután kicsit feljebb vittem a car lvl értéket már könnyebb volt. Holnap megyek megint egy másik egyórás versenyt. Kemény, mert eléggé fárasztó, de bármikor szünetet lehet tartani benne.

Sztori küldetések igen jók. Változatosak, jók az útvonalak is. Sokadjára sem unalmasak. Társakkal meg még jobb. Pl. az Infinity autós verseny az elején igen nehéz volt, főleg a vége mikor már az oszlopos rész jön. De 3 próbálkozás után már könnyedén meglett az arany díj. De ezt szerintem még 15-ször is megcsinálnám, annyira jó. Főleg az autó amivel vezetni lehet.

Majd képeket is teszek fel idővel, de jelenlegi autófarmom valami ilyesmi:

Street kategória: VW Golf, Ford Mustang, Grand Cherooke jeep, Nissan Skyline
Dirt kategória: Ford Focus

Kedvenc a Golf és ha nyugalmas vezetésre vágyom, akkor a jeep. Skyline-nak az irányítása és a sebessége tetszik, a Mustangot már alig használom, az volt a kezdőautóm. A rally Focus-al remekül lehet nyomatni a földutakon és a hegyi utakon. Tiszta Colin Mcrae érzés fogott el, miközben vettem be a kézifékes kanyarokat. Néha bölénnyel vagy szarvassal együtt. <#buck>

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Eddig jól megy minden ha úgy vesszük, nagy bajokkal nem találkoztam eddig egyszer crashelt be a játék de arról részben én is tehetek 😛 A kezdeti nehézségek ellenére elfogadható.
Uplay nevem: Barni2212 (nyugodtan kereshet bárki mert egy barátomnak sincs meg a játék úgyhogy örülnék az új kapcsolatoknak XD 😊 )
tutituti
hát én a daily missiont nem tudom megcsinálni.
ez a earn 500 bucks from overtake in a single combo dolog lehetetlen.ugrattam,drifteltem közben kitörtem a kerítést végén bornigot kapok 0 pontért és 250 amit összeharácsoltam.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Sikerült!!!!! Freedrive van 😄
Valaki ma kérdezte, neki elnézést ,hogy csak ilyen későn 😊

Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12

Megvettem 9k-ért az orosz gold editiont, uplay gond nélkül elfogadta a kódot, region lock kilőve. Csak a nyelvet kell majd angolra buherálni (gondolom mint anno a BF3 esetén minden update után), de ennyi kellemetlenség belefér.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.12.03. 23:59:41
Skypack
10es szinten kapni fogsz 100ezret amúgy igazi pénzért uplayről.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Kapsz 100 ezer CC -t ha feloldod a Dirt spec et , azonkívül meg igazi pénz befizetésével.

CC pontot hogy lehet szerezni? 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Fúúúúú bedilizek!!!! Nem bírom megsinálni ezt a Get On the Races-t Egyszerüen lehetetlen!!!! Épphogy beérek a finisbe és akkorse sikerül. Mindenképp elsőnek kell beérni? Vagy mi a lényege,? Billentyűzettel nem épp a legjobb.
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Norbi1990
Igen, jó ez a matrica. Ha összetöröm a kocsit és lesznek rajta karcok nem lesz annyira feltűnő <#idiota>
Egész jó matricát válaszottál hozzá.Bár mini cooper inkább vicces mint ilyesztő.

Amúgy engem is fellehet venni a listára (bár lehet írtam egyszer és nem történt meg 😞 ), Uplayes nevem: Vopyy

Norbi1990
Érdekes. Átszerkesztettem, így elvileg mindenkinek meg fog nyílni 😄
kemszi2
nálam nem jó,csak ha külön kiszedem a képadatokból a linket
Norbi1990
Nekem bejön a kép a spoilerbe.
kemszi2
egy nem létező képpel?😄
Norbi1990
Én most ezzel rémisztgetek mindenkit 😄
kép

Amúgy engem is fel lehet venni a játékosok közé a listába.

Norbi1990 - Jestr90
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2014.12.03. 22:24:22
kemszi2
akinek így hirtelen ismerős a neve Tdu2-ből azokat jelöltem up-ban
amúgy be lehet írni engem is a játékoslistába
kemszi2-Kemszi
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2014.12.03. 22:19:49
HQ Én ezzel a Get on The race-vel nem bírok ezzel küszködök
prolúgus végét azt jelenti mikor elmész a HQ ba, addig csináld meg.

Az elején azt a Pick Up-os izét megcsináltam igen. De már Detroitba nem