The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet hogy hülye kérdés, de a prologue al végeztél?

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Hát vesszek meg ha ezt értem,hiába, elmegyek ameddig csak tudok aztán mindig visszadob Detroitba. A vasutállomásra hiába megyek nincs ott semmi, a repteret meg nem találom 😄 Kib....ott nagy már maga ez a sza,,,,os Detroit nemhogy az egész map. Te jóég! Mekkora jó játék egyébként. Teljesen jól fut alig alig akadozik,sőt szinte semmit. Ja és egyszer sem dobott még ki.
tutituti
az oké hogy betudom invite-olni de hiába fogadják el ha nem vagyunk közös layer-ben.
no nem mintha hatalmas baj lenne a második napon,csak így nem lehet este levezető karikát menni.

De a repteres küldi és a következő nagyon jó volt 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Itt szerintem megint a költséghatékonyság ami mindenhol van. Kevés Server van vagy nincsen rendesen kiépítve az informatikai háttér, és nem bírja el a játékosokat a Server...

Dettó. Ez amúgy eléggé idegesítő. Még szerencse, hogy pont sikerült egy skill próbát teljesíteni, de már ment volna egy pvp meccs is. Nyilván ez az első napok szerencsétlenkedése, ahogy szokott lenni más online játék esetében is, de mivel itt első nap még egész jó volt a helyzet (pár ledobálást leszámítva) ezért most kicsit bassza a csőröm. Mindegy, időm most van csak tegyék rendbe.
Friendeket betudod invelni crew be és akkor mindig látod őket, de ez a session rendszer nem valami jó mert alig lehet playereket találni így.

Nekem most megállt az egész... kiírja hogy loading saved data és nem történik semmi. Nálatok mi a helyzet?

Engem most folyamatosan kidobál

Uplay: Speeddevil1969

tutuhawer
nekem még ki is emelte a srác, hogy kedvezmény meg egyéb nincs, és ennyi az annyi. Azért odaszólok holnap telefonon, talán be is ugrok. KÖsz az infót

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutituti
az a gond hogy oké hogy mennek a szerverek de nem dob egy layerbe/sessionbe egy baráttal..

tutituti
faction missiont senki se csináljon szerintem mert másodszor szökök el a zsaruk elől és kidob a játék instant 😞

Overburner
Nekem dynamic Vsync kell mert különben megöli a játékot az akadozás lol...

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Megy a buli!!!!

tutituti
na online megint.mehet mindenki vissza

MerlinW
Na az tök jó. Akkor kikapcsolhatom a vsync-et😊

[merlinw.org]

Van, anélkül nem tudtam megoldani hogy ne nyújtsa ki a 720p-t mert 5:4 es monitorom van :/

MerlinW
Van benne? Nem is néztem.

[merlinw.org]

kemszi2
alt+enter megoldotta
Borderlessbe kell rakni és akkor nincs gond.

MerlinW
Sosem rendeltem még tőlük, de szinte minden topikban csak a problémákat olvastam a konzolokszervízével kapcsolatban. Késnek, nem azt küldik amit kértél, "kifelejtik" az extrákat, stb. 576 is sokszor problémás, tőlük már rendeltem. CDG-t viszont sűrűbben használom és, valóban nem a legolcsóbb, viszont mindig azt és akkor kapod amit kértél/amit megígértek. Szerintem többet ér a nyugi, mint az a +párszáz Ft, legalábbis ha az ember 0day játékot vesz.

[merlinw.org]

Nálam működik az alt+tab. Nem okozott hibát eddig.
kemszi2
nekem nem,csak villog a kép megy a zene de ennyi...akkor egy darabig ezt a dolgot hanyagoljuk
Overburner
Ja nekem ugrál tálcáról fel le xD Úgy rakom le tálcára hogy alt+enter és aztán alt+tab

és itt még havi díj sincs😊)

MerlinW
Nem teljesen, várni kell 10-15mp-et mire magához tér... Remélhetőleg javítják egyszer.

[merlinw.org]

MerlinW
És ez így megy 12+ éve, mióta megszülettek az MMO-k 😊

[merlinw.org]

kemszi2
alt+tab után nektek is behal a játék?
Azért mekkora szívás már! Ha nincs net vagy behal a szerver, akkor nem lehet ezzel a szarral játszani Azért ez 9000-ért nem olcsó 😄
Én 1 hete rendeltem meg tőlük a játékot 8800-ért, és akkor még +1000 volt a szállítás most amikor dec. 1én kaptam emailt h 2-án kapom a játékot akkor már ingyen szállítás volt. Sajna a futár csak akkor jött amikor nem tudtam átvenni, de ma sikerült, erre küldtek egy Xbox1-os dlc-t, felhívtam őket és segítőkészen lediktált egy kódot, anélkül, hogy tudta volna hogy jár e nekem, és rögtön tudtam aktiválni. A másik kódra pedig mondta hogy adjam oda annak aki szeretné és van Xbox1-ja. Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nincs sok ismerősöm aki xb1-on játszana, vagy egyáltalán lenne nekik konzoljuk 😄. Szóval nekem egész korrektnek tűnnek. 😊

Hello all,

We will be performing a maintenance for The Crew PC Servers today, December 3rd, from 7:30PM to 8PM CET (Paris time).
This maintenance should improve the stability of the PC servers and prevent the crashes that some players have been encountering.

Thank you for your patience and comprehension.

Ubifos közlemény.
Utoljára szerkesztette: Federation, 2014.12.03. 20:08:15
Gondolom nektek se megy?
szintén, én is erre jutottam végül
A krumplistésztába 😄DD Még nem jó😞
Na idő van gyerünk kocsikázni 😄DDDD
😄
Overburner
Egyébként nem járhatod be a prológus cuccokkal 😄 Engem a Camaróval visszarakott Detroit-ba mindig sztem a Raptorral is ez lenne.

Én várok míg lejjebb megy a season pass azt veszek 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.03. 19:58:48

MerlinW
Én is filóztam, aztán végiggondolva, úgyis többet költenék rá 6400Ft-nál külön-külön, így megvettem - 20 perce - az SP-t.

[merlinw.org]

SweeneyTodd
Filózok ,hogy megéri megvenni a dlc csomagot .. vagy majd külön ami majd tetszik megveszem hozzá.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

A repteres üldözés az nagyon ott volt. Időre megy persze ez is, le kell szedni egy menekülő autót, de a repülőgépek folyamatosan szállnak le és fel a kifutóról, meg egyéb reptéri járművek is mozognak és ezekre is figyelni kell. Ezt a küldetést csináltam egyedül is, de aztán jött be crew tag is és úgy még faszább volt. Szerintem a takedown küldikhez kifejezetten jó, ha többen vagytok.

MerlinW
"hanem az a fekete" xD Áhá. Hát akkor nyomjad annak a feketének és csináld ami jól esik😊
Monjuk én még rászánnék 10 percet, amíg megkapod a garázsodat, vehetsz saját autókat, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.03. 19:55:23

[merlinw.org]

MerlinW
Szokjatok már le a konzolokszervízéről..😄 Lehet hogy CDG "100Ft-al" drágább, viszont azok teszik a dolgukat😊

[merlinw.org]

Mondom hogy már nem a Pick Up-om van hanem az a fekete.
MerlinW
Szerintem ezt magadtól is észreveszed😊 Mondjuk előtte nem árt, ha van egy autód. Persze a prologus pickup-al is bejárhatod az államokat, ha ahhoz van kedved, max majd egész úton sikítozik a csaj hogy ne arra menj 😄

[merlinw.org]

kemszi2
amúgy ez a majom még a garázsból is állandóan nyélgázon áll ki?😄
Sziasztok volt ma valaki konzolokszervizénél 18:00ra értem oda és közölték hogy zárva vannak holott az oldalukra ki volt írva hogy 9ig vannak nyitva az ünnepek miatt. Mellesleg az oldaluk nem érhető már el így nem tudtam át venni a csomagom..

ALien

Overburner
Prológusnak akkor van vége amikor kiválasztod a 4 kocsi közül az egyiket és elvisz majd a HQ-hoz amikor már ki jösz a HQ-ból már mehetsz bárhova.

Amúgy a 100.000 CC-t akkor kapja mindenki amikor feloldja a Faction-okat.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.03. 19:51:56

MerlinW
Természetesen.

[merlinw.org]

kemszi2
zseniális lesz .... 😄
Nem akarok Fast travelozni hanem oda elkocsikázni,azt is lehet nem?
A Prológus az a Pick Up-os szarság igaz? Na azt megcsináltam. Akkor elvileg mehetek bárhova?