The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Ügyesek ezek a játék fejlesztők 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Uplay: Speeddevil1969
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.12.04. 17:44:46
Köszönöm Gabisan!
Az Agerával vannak problémák.....a a stock eléri a 380-at, de a perf tuninggal se nagyon akarja a 380-at elérni és nagyon szarul tapad....finoman kell nagyon gyorsítani
Utoljára szerkesztette: Crazyoldman, 2014.12.04. 16:50:38
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Eddig számomra az egyik "könnyebb" pénznyerési verseny egy faction küldetés "the fugitive", amikor New York-ból kell leautózni egy Raid kocsival egészen a Mexikói határig. Egy órára van tervezve, de 30 perc alatt megoldható. Fizet érte 80.000-t. Ugyanannyit, mint a Los Angeles-New York-Los Angeles másfél órás futam.
Illetve, ha megvetted a skilleket, akkor tudsz faction küldetésekre a friendlistről kijelölni személyeket (skill függő max 4. személy), hogy "passzívan" vegyenek rajta részt és ha nyernek, akkor kapsz érte X% részesedést (pénzt, és hírnevet).
Oh igen: a Uplay nick: Satu_Hun
Utoljára szerkesztette: Crazyoldman, 2014.12.04. 16:36:53
Uplay , Origin: HUN_Munyez
Utoljára szerkesztette: Federation, 2014.12.04. 16:04:05
http://goo.gl/gd6Zi5
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
[merlinw.org]
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Valaki tudja, hogy hogyan lehet voice chatet összehozni a játékban? Egy barátommal próbálgattuk, és elég szánalmas eredménnyel jártunk (értsd: semmi, az uplay beépített voice chatje meg szaggatott, mint állat) úgyhogy maradtunk egy mumble nevű cuccnál, az jó volt. De elvileg van voice chat a játékban is, nem?
Amúgy nekem nagyon tetszik a játék összességében, az, hogy az AI csal, mint állat, nem annyira - találtunk egy olyan küldit, amikor valami brutál tuning-porschékkal kell menni jó hosszú ideig, végén egy "oszlopcsarnokban", na ott ha 5x nem döglöttünk meg az első helyről, akkor egyszer sem, és mindig azért, mert a rohadék AI kilökdösött... VAGY azért, mert minden ugratás után (vagy csak úgy, randomban) a FFB kicsavarta a kezemből a kormányt hardcore-on. Visszavettem sportba, ott már smooth like silk a dolog, de sokkal kevésbé kommunikatív az irányítás. HC-n nitrózni sem lehet normálisan ezzel az autóval: már rég abbahagyom, még akkor is túlpörgeti a kerekeket, és leesek a fenébe az útról balra vagy jobbra random. Küzdős nagyon, ez alapból nem zavarna, de úgy, hogy az AI csal, mint állat, már idegesítőbb a dolog.
Szóval ezek nem olyan jók, de valahogy az egész játék úgy egészében nagyon tetszik. Vannak idegesítő részei, de sokkal több az olyan dolog, ami jó, mint ami nem. 😊
Amúgy volt egy vicces szitu, amikor versenyeztünk, mentünk épp 200+al, amikor a kétszer-kétsávoson szembejött a záróvonalon egy tehén... de nem csak úgy jött, hanem vágtatott ezerrel végig a záróvonalon... Néztük, ennek mi baja, nem sokkal utána jött egy másik, biztos az volt a bika... 😄
Btw szerelmes vagyok 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.04. 12:19:20
FaTaL #6045 Mivel még több DLC-t nem jelentettek be jó hogy csak annyit tartalmaz hivatalosan.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.04. 11:52:08