The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marcihusi
Abban én is benne vagyok.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Kedden nem volt semmi gond, szerdán volt 1 karbantartás, ma meg már 2 is(amiből 1ik újraindítás csak ami 15 perc!!!!), holnap ra 3 at jósolok. 😄

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Overburner
Ha az in-games mustangot veszed az biztos jó. A DLC-s cuccokról tudok nyilatkozni csak, nekem a Mini meg a RAM is ilyen. Csak Street Spec és kinézetét se lehet változtatni.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy tudom megnézni hogy hány órát töltöttem el a játékban? 😊 Egyébként baromira tetszik a játék! 😊

Ozzyehh
6 perc múlva lesz szeró elvileg

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Pont most akartam játszani, tegnap is akkor volt szerver leállás mikor feltelepítettem kb. 😄
Ügyesek ezek a játék fejlesztők 😄
XenHai
Engem is be írhatok.
Mind a kettő XenHai .
<#eljen><#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ozzyehh
Köszi akkor megkönnyítetted a döntésem maradok a 2011-es Musztángnál😊

Ozzyehh
Szabi, az isten szerelmére léci írjál be, 20x írtam már 😊 Zozzancshun a Uplay nevem és Ozzy ehh az itteni, előre is köszi

Nekem hétvégén van,de ilyenkor a gyerekekkel a hátamon lehetetlen😊)

Uplay: Speeddevil1969

<#eljen> Egy durva 8as csapatást kell nyomnunk 😊)))

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Overburner
A DLC-s kocsik kötöttek nem is lehet szinte tuningolni sem. Ha a játékba megveszed sokkal jobban jársz. Pl Ram Golden plates nincs 1 cucc se amit lehet rá rakni mig a boltosra van kb 3-4 cucc is v több.

Bakker 6-ig megint leált 😄 Egyébként már a hegyekbe járok. épp beértem a havas részre mikor megszakadt.
Amit átváltoztattak 17:45-18:00 as intervallumra.

XenHai
Én ma vettem 576-ból a gamet és én sem kaptam ..
Ozzyehh
DLC-s mustang fastbacknek miért nem tudom a hoodját változtatni vagy majd csak nagyobb szinten lehet? nagyon idegesít ez a carbon... ráadásul a szerver se online.. fasza
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.12.04. 17:44:46

Szabi
Voltam 576ba és kaptam ulc kódot 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Seangaijin
Ma már megjött a lap+proci+ram, holnap az asszony hozza a gammát 😄 Friss windows már fenn van, holnap beveszem az USA-t <#awink><#taps>

Új szerverkarbantartás 17:30-tól 17:50ig. Nekem most nem működött normálisan a chat ablak és nem tudtam crew-ba joinolni....Remélem lesz ebből még ma valami..
Ha megveszed a második szereplőtől (azt hiszem Omar?, a második) az egyik skilljét(nem tudom fejből a skill nevét) 30%-ot tudsz fogni minden autó árából, így csak 770k körül volt.

Köszönöm Gabisan!

Az Agerával vannak problémák.....a a stock eléri a 380-at, de a perf tuninggal se nagyon akarja a 380-at elérni és nagyon szarul tapad....finoman kell nagyon gyorsítani
Utoljára szerkesztette: Crazyoldman, 2014.12.04. 16:50:38
Gabisan666
szia felvettelek baratnak! Uplay nick : Gabisan666

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

SweeneyTodd
Discoverit kell megcsináni , rászánni egy napot, cimborám ma azzal tökölt egész nap ,hogy azokat a pontokat szedte össze, cirak 400ezer jött belőle

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Megjött már Fecókám?B+ legalább 2 7 mire meglesz a nagy lovakra a lé <#falbav>.Az Agera tud alap 420at 😄D Na az már haladós sebesség(nekünk 😊 )

A zsetonért elkezdtem menni a hosszabb félórás-2órás futamokat, de egyedül elég unalmas csak az ai-val haladni. Akinek van kedve ilyen futamokon részt venni, kérem hívjon meg, vagy jelezze, hogy meg tudjam hívni.

Eddig számomra az egyik "könnyebb" pénznyerési verseny egy faction küldetés "the fugitive", amikor New York-ból kell leautózni egy Raid kocsival egészen a Mexikói határig. Egy órára van tervezve, de 30 perc alatt megoldható. Fizet érte 80.000-t. Ugyanannyit, mint a Los Angeles-New York-Los Angeles másfél órás futam.

Illetve, ha megvetted a skilleket, akkor tudsz faction küldetésekre a friendlistről kijelölni személyeket (skill függő max 4. személy), hogy "passzívan" vegyenek rajta részt és ha nyernek, akkor kapsz érte X% részesedést (pénzt, és hírnevet).

Oh igen: a Uplay nick: Satu_Hun
Utoljára szerkesztette: Crazyoldman, 2014.12.04. 16:36:53
Overburner
Nekem jegyzi a Mustangomban több mint 500km van.

Norbi1990
Az is lehet. A tegnapit elfelejtette, viszont tegnap mindig nullázódott ha kidobott a server. Lehet, hogy a server újraindítás miatt nullázódik ?
Nem lehet, hogy a napi megtett km-t számolja?

Uplay , Origin: HUN_Munyez

Norbi1990
Nekem már megjegyezte a kilométerállást amit délelőtt mentem.
Fontos: Megint szerverleállás van, egészen 16:45-ig.
Utoljára szerkesztette: Federation, 2014.12.04. 16:04:05
Én a Coast to Coast nevü faction missiont csináltam azis közel 1 órás volt de az meg nevetségesen könnyü volt.Ha első voltam akkor nem bírtam őket lehagyni mindig ottvoltak kb. 1-2 másodpercre tőlem , ha elcseszem és megelőznek akkor meg annyira lelassulnak hogy pár másodperc múlva újra első vagyok.Volt 1 érdekes bugom az ~1 órás faction mission közbe mikor nagyon durván kisodródtam a pályára, nyomni akartam a back to tracket és 5 kilóméterrel HÁTRÉBB rakott vissza.Kb. 3-4 perc múlva már első is voltam szóval télleg nevetségesen könnyü volt.

reaper5687
Na pont arra nem gondoltam volna, bár ahogy nézem, hogy egy Mini is röhögve körbeautóz... 😊
[HUN]FaTaL
A Season Pass alapján nem feltétlen, mert vannak benne alkatrészek meg talán festések, matricák is.

http://goo.gl/gd6Zi5

tutituti
de úgy ám! focus nagyon teper terepen

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

MerlinW
Dirt-re nem kérdés hogy a jó öreg és bevált Focus-t😊

[merlinw.org]

MerlinW
Voice chat-et nem tudom, de van Crew-s Teamspeak szerver, a topik fejlécben, valamint nekem is van szerverem ahol csinálok nektek privát szobát, ha szeretnéd. Utóbbi esetében dobj egy privátot.

[merlinw.org]

Overburner
Mondom megnyitod a mapot ] jellel átmész az exploration részbe és mutatni fogja mindet mint a radarok helyét vagy miknek 😄

MerlinW
Farkasok! Mi uraljuk az államokat és kapunk 1-2 ezer dolcsit naponta emiatt😄

[merlinw.org]

én pl a dirt-ös hotrod-ot fogom használni 😊
Ozzyehh
a DLC-k nagy része ugye csak kocsi lesz?

reaper5687
Ki mit használ Dirtre? Én Classic Camarot, de lehet kéne valami összkerekes, mert mostanában már röhögve körbeautóz kanyarban az AI, miközben én küzdök a kicsúszás ellen...
Gabisan666
nekem ugyanez ,alig latok mast onkine.a FOV-ot miert nem lehet allitani a video optionsban?

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

tutituti
most toltam le az egy órás faction missiont" the Long Road to Duty" név szerint.Na ott a két első autó(BMW meg Ford) erősen csalás szagú volt de rohadtul élveztem.Valaki írta is ide hogy ő is a harmadik lett hát nekem se sikerült jobb a végére de megérte azt a 33k pénzt 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

nem látok szinte senki más játékost csak mikor kezdtem a játékot akkor volt mert nem hiszem hogy ennyire kevesen lennénk játszok már 5 órája és találkoztam max 2 emberrel :/ megoldás ?!
Crew roasterben van a voice chat, ha jól láttam.
ma végre volt időm kicsit játszani is a meló/család mellett... 😊

Valaki tudja, hogy hogyan lehet voice chatet összehozni a játékban? Egy barátommal próbálgattuk, és elég szánalmas eredménnyel jártunk (értsd: semmi, az uplay beépített voice chatje meg szaggatott, mint állat) úgyhogy maradtunk egy mumble nevű cuccnál, az jó volt. De elvileg van voice chat a játékban is, nem?

Amúgy nekem nagyon tetszik a játék összességében, az, hogy az AI csal, mint állat, nem annyira - találtunk egy olyan küldit, amikor valami brutál tuning-porschékkal kell menni jó hosszú ideig, végén egy "oszlopcsarnokban", na ott ha 5x nem döglöttünk meg az első helyről, akkor egyszer sem, és mindig azért, mert a rohadék AI kilökdösött... VAGY azért, mert minden ugratás után (vagy csak úgy, randomban) a FFB kicsavarta a kezemből a kormányt hardcore-on. Visszavettem sportba, ott már smooth like silk a dolog, de sokkal kevésbé kommunikatív az irányítás. HC-n nitrózni sem lehet normálisan ezzel az autóval: már rég abbahagyom, még akkor is túlpörgeti a kerekeket, és leesek a fenébe az útról balra vagy jobbra random. Küzdős nagyon, ez alapból nem zavarna, de úgy, hogy az AI csal, mint állat, már idegesítőbb a dolog.

Szóval ezek nem olyan jók, de valahogy az egész játék úgy egészében nagyon tetszik. Vannak idegesítő részei, de sokkal több az olyan dolog, ami jó, mint ami nem. 😊

Amúgy volt egy vicces szitu, amikor versenyeztünk, mentünk épp 200+al, amikor a kétszer-kétsávoson szembejött a záróvonalon egy tehén... de nem csak úgy jött, hanem vágtatott ezerrel végig a záróvonalon... Néztük, ennek mi baja, nem sokkal utána jött egy másik, biztos az volt a bika... 😄
Overburner
Egyébként Maserati-val találkozott már valaki? Elvileg valahol benne van a játékba.

Btw szerelmes vagyok 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.04. 12:19:20

Overburner
Season Pass olyan mint BF4-ben a prémium tehát minden DLC-t megkapsz ami kijön a játékhoz.

FaTaL #6045 Mivel még több DLC-t nem jelentettek be jó hogy csak annyit tartalmaz hivatalosan.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.04. 11:52:08

Nekem is lenullázta mindegyik kocsimat amivel csak mentem... Remélhetőleg javítva lesz hamar

[HUN]FaTaL
A béta nekem is nullázta néha, de nem lehet, hogy másik autóval mész? Mert ha van street packed pl. akkor külön méri a kilométert a stockon és külön a streeten.

http://goo.gl/gd6Zi5