The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felírnátok a faliújságra? 😄 TibeoHUN a uplay nevem 😊
Esetleg, ha valaki tud jó beállítást Logitech Profilerben, és játékban, akkor ne tartsa magában.
Nekem DFP-m van, de kb ugyanaz kéne hogy legyen minden Logi kormánynál.
Ráadásul folyton kapcsolgatja a 240-900 között minden alt-tabnál, vagy indításnál. Szerencsére egyelőre játék közben még nem.
Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2014.12.05. 14:20:07
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.12.05. 13:39:59
Uplay: Speeddevil1969
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Bemásolom a levelezést:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mai napon vettem át a számű rendelésem, mely 2 darab The Crew Limited Editiont tartalmazott.
Az oldal információi szerint az előrendeléshez (augusztus 31-én adtam le a rendelést) a játékon felül jár:
- MINI COOPER S Street Edition csomag
- US map (Egyesült Államok térkép)
- Multipack DLC (BMW, Dodge, Ford)
A csomagból mindkét játékhoz hiányzik a térkép és a Multipack DLC, érdeklődnék, hogy ezeket mikor kapom meg?
Köszönettel:
Szörényi Ádám
==========================================================
Kedves Ádám
Sajnos a forgalmazótól szokás szerint nem kaptunk eleget ezekből így ezért nem kerültek bele a csomagba 😞
üdv Antoniewicz Péter
Kedves Péter!
Úgy gondolom elvárható lett volna, hogy erről tegnap, a telefonos adategyeztetés során tájékoztatást kapjak. A térkép készlete véges, ezt el is tudom fogadni, esetleg a DLC-ből várható, hogy újabb kódokat kapnak és utólag, e-mailben kiküldésre kerül (ahogy történt ez pár évvel ezelőtt a Test Drive Unlimited 2 esetében) ? Azért is tartom meglepőnek a dolgot, mert elég régen (augusztus végén) rendeltem elő a játékot.
Azt már csak halkan merem megjegyezni, hogy a rendelés visszaigazolásában 0 ft szállítási költség szerepel (10 000 forint feletti rendelés), azonban a futárnál fizetett összeg (és a számla is) tartalmazott 991 Ft szállítási költséget, ezt sem tartom teljesen korrektnek.
Kedves Ádám !
Sajnos a 10000 Ft-os határ az előző oldalon volt érvényben, ez időközben megszűnt.
Mint írtam sajnos ezekből a termékekből egy készletet kapunk és én illetve a kolleganőm a telefonos egyeztetésnél azért nem tudjuk jelezni, hogy ez kifogyott, mert a raktár külön van, így a rendelések csomagolására mi nem látunk rá a telefonálás időpontjában.
Sajnos utólag nem tudjuk pótolni ezeket, mert később már nem kapunk ezekből a forgalmazótól.
üdv Antoniewicz Péter
Kedves Péter!
A terméket még a régi oldalon rendeltem meg (nem értem továbbá, hogy milyen összefüggés van a weboldal és a szállítási költség között?), a rendelés-visszaigazolásban 0 ft szerepel, így az érvet elfogadhatatlannak tartom. A DLC-ket illetően furcsának találom, hogy, van, aki később rendelte a terméket és kapott multipack kódot, tehát a kulcsok kiosztása sem a rendelések időrendjében történt.
Sajnálom, de a jövőben kénytelen leszek a konkurenciánál vásárolni.
Tiszelettel:
Szörényi Ádám
Az utolsó levélre már nem jött válasz. És emelett csak szerdán kaptam meg a cuccot, úgyhogy még egy napot késtek is. Csak azért nem fordulok a fogyasztóvédelemhez, mert túl alacsony összegről van szó és az is kétfelé oszlik.
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2014.12.05. 13:06:42
http://goo.gl/gd6Zi5
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Logitech Ezt néztem ki, de nem tudom érdemes-e ehhez a játékhoz ilyenre kiadni a pénzt, vagy megteszi egy 15-20k-s is?
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.12.05. 11:44:18
Rákérdezel, mi a pálya? Érdekes lenne, ha nem lenen kód, mert elfogyott, elvégre te szóltál, hogy neked a nevedre szóló jusson, meglegyen, ne pedig elfogyjon. Nem szóltak, hogy van plusz cucc, mert nincs, nem is volt? Vagy csak nem adták oda , mert nem kérted?
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.12.05. 11:39:38
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
06:52 Pásztó 1 posta
Küldemény információ:
A küldemény kézbesítés alatt
húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú embeeeeeeeeeerrrrr, mindjárt itt van 😄
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
[merlinw.org]
380-al tepertem végig mindenen és mindenkin. Végül meglett 4 perccel a leállás előtt... de basszus... még a 60k bucks sem nyugtatott meg.
[merlinw.org]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.