The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
<#hehe>
MEgjött a játék! Telepítek.
Felírnátok a faliújságra? 😄 TibeoHUN a uplay nevem 😊
Norbi1990
Minivel is megcsinálja! Tud a sofőrünk valamit az biztos 😄
Én is az 576-ban rendltem, de személyes átvétellel, mikor kedden bementem, RÖHÖGVE annyit mondott, idézem: "Belepukkantak a kamionba, ezért csak holnap lesz belőle valami". Elég nyugodt természet vagyok, ezért csak annyit mondtam, hogy "Mi ezen ennyire vicces?" Félreértés ne essék, nem várom, hogy a s*ggemet is k*nyalják, de az ember elvárna legalább egy sajnálkozást!...

reaper5687
Nekem is random elszáll, ráadásul olyan, mintha bele is piszkáltak volna, mert az elmúlt 2 napban sokkal rosszabb lett. Egyszerűen nem találok olyan beállítást, hogy meglegyen az az élmény, mint a bétában, vagy az első napokban.
Esetleg, ha valaki tud jó beállítást Logitech Profilerben, és játékban, akkor ne tartsa magában.
Nekem DFP-m van, de kb ugyanaz kéne hogy legyen minden Logi kormánynál.
Ráadásul folyton kapcsolgatja a 240-900 között minden alt-tabnál, vagy indításnál. Szerencsére egyelőre játék közben még nem.

Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2014.12.05. 14:20:07
[HUN]FaTaL
Nálam semmi gond az FFB-vel, driverekkel minden ok?

http://goo.gl/gd6Zi5

kemszi2
hmmm nagyon komoly ahogy füstölteti az alap fókán a hátsó kerekeket<#idiota>
Karakter továbbra is indokolatlanul tekergeti a kormányt, az animáció meg kb. 180 fokos fordulásig van megcsinálva. Az FFB jó, feltéve ha éppen működik. Bétához hasonlóan itt is random elszáll és alt taboznom kell hogy újra működjön.
Graf beállításoknál van egy "FOV scale factor", ezt hogyan tudnám működésre bírni?

Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.12.05. 13:39:59
Menj el a fogasztóvédelemhez,és jelents fel őket!!

Uplay: Speeddevil1969

tutuhawer
engem is érdekelne, milyen érzés egy 900 fokos kormánnyal játszani a játékot. Nézegetek videókat éppen a youtube-on, de nyilván nem ugyanaz.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Seangaijin
Fasszopók...

[HUN]FaTaL
Nekem sem, leveleztem velük, keveset kaptak, így jártunk. Plusz még szállítási költséget is számoltak, pedig kettőt rendeltem és a rendelés visszaigazoláson 0ft szerepel (10k feletti vásárlás). Úgyhogy többet nem vásárolok az 576-ban.

Bemásolom a levelezést:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tisztelt 576!

A mai napon vettem át a számű rendelésem, mely 2 darab The Crew Limited Editiont tartalmazott.

Az oldal információi szerint az előrendeléshez (augusztus 31-én adtam le a rendelést) a játékon felül jár:

- MINI COOPER S Street Edition csomag

- US map (Egyesült Államok térkép)

- Multipack DLC (BMW, Dodge, Ford)

A csomagból mindkét játékhoz hiányzik a térkép és a Multipack DLC, érdeklődnék, hogy ezeket mikor kapom meg?

Köszönettel:
Szörényi Ádám
==========================================================
Kedves Ádám

Sajnos a forgalmazótól szokás szerint nem kaptunk eleget ezekből így ezért nem kerültek bele a csomagba 😞

üdv Antoniewicz Péter
Kedves Péter!

Úgy gondolom elvárható lett volna, hogy erről tegnap, a telefonos adategyeztetés során tájékoztatást kapjak. A térkép készlete véges, ezt el is tudom fogadni, esetleg a DLC-ből várható, hogy újabb kódokat kapnak és utólag, e-mailben kiküldésre kerül (ahogy történt ez pár évvel ezelőtt a Test Drive Unlimited 2 esetében) ? Azért is tartom meglepőnek a dolgot, mert elég régen (augusztus végén) rendeltem elő a játékot.

Azt már csak halkan merem megjegyezni, hogy a rendelés visszaigazolásában 0 ft szállítási költség szerepel (10 000 forint feletti rendelés), azonban a futárnál fizetett összeg (és a számla is) tartalmazott 991 Ft szállítási költséget, ezt sem tartom teljesen korrektnek.
Kedves Ádám !

Sajnos a 10000 Ft-os határ az előző oldalon volt érvényben, ez időközben megszűnt.

Mint írtam sajnos ezekből a termékekből egy készletet kapunk és én illetve a kolleganőm a telefonos egyeztetésnél azért nem tudjuk jelezni, hogy ez kifogyott, mert a raktár külön van, így a rendelések csomagolására mi nem látunk rá a telefonálás időpontjában.

Sajnos utólag nem tudjuk pótolni ezeket, mert később már nem kapunk ezekből a forgalmazótól.

üdv Antoniewicz Péter
Kedves Péter!

A terméket még a régi oldalon rendeltem meg (nem értem továbbá, hogy milyen összefüggés van a weboldal és a szállítási költség között?), a rendelés-visszaigazolásban 0 ft szerepel, így az érvet elfogadhatatlannak tartom. A DLC-ket illetően furcsának találom, hogy, van, aki később rendelte a terméket és kapott multipack kódot, tehát a kulcsok kiosztása sem a rendelések időrendjében történt.

Sajnálom, de a jövőben kénytelen leszek a konkurenciánál vásárolni.

Tiszelettel:

Szörényi Ádám

Az utolsó levélre már nem jött válasz. És emelett csak szerdán kaptam meg a cuccot, úgyhogy még egy napot késtek is. Csak azért nem fordulok a fogyasztóvédelemhez, mert túl alacsony összegről van szó és az is kétfelé oszlik.
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2014.12.05. 13:06:42

http://goo.gl/gd6Zi5

Ha nem használod olyan játékhoz amihez kellhet a 900 fokos fordulás akkor elég egy Thrustmaster T100 is szerintem 😊

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Helló! Még most kezdtem a játékot, de ez a billentyűs irányítás nem az erősségem. Most egy kormány vételét tervezem.
Logitech Ezt néztem ki, de nem tudom érdemes-e ehhez a játékhoz ilyenre kiadni a pénzt, vagy megteszi egy 15-20k-s is?
tutuhawer
Most jovok a gyori 576bol, telefonalas utan maris felretettek egyet.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ok, megtaláltam a választ, más is járt így, ezért is lesz maintenance. Ha javítják, akkor elnézem nekik 😉
konkrétan úgy, hogy uplay jelzi, hogy season pass-t felraktam, és tegnapelőtt még ha bementem az HQ-ba, kiválaszthattam az összes előrendelői autót, plusz a ferkát meg a mekit. krúzoltam is vele. Ma meg semmi, csak az alap camarom, amit a játék elején megvettem, és ennyi. Nem értem, de kezd a dolog egyre jobban zavarni... nem azért fizettem, hogy ne legyen benne az extra tartalom, amikor uplay azt állítja, hogy meg is van... 😞
tutuhawer
nekem egyelőre nem vették fel a telefont, a győri 576-ot hívtam. Gondolom, ebédszünet van. Beírtam a kódokat, vissza már úgysem veszik, mert kibontottam a nylont

hali! sikerült valamit intézni az 576-al? nekem is csak a game meg a mini jött :/

i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27

tutuhawer
Nekem a térkép annyira nem kell, van pihe-puha WC-papírom, az jobb <#nyes>

Seangaijin
Annyi van, hogy térkép utólag érkezett, azt most félretette, de a kódok elfogytak, alig kaptak. Úgyh nem lesz + 3 autóm.

tutuhawer
jó, akkor telefonálok én is, dumálhatjuk privátban, mire jutunk
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.12.05. 11:44:18

Seangaijin
Majd most telefonálgatok mert ki van emelve az weboldalon, hogy járnak a kocsik plusz a map. Úgyh parasztgyalázat lesz. Mert így felesleegs máskor előrendelni ha nem kapsz semmivel többet mint az "átlag" user.

tutuhawer
Ugyanez. Én meg annyira kíváncsi voltam, hogy kinyitottam a dobozt, és így nem visszacserélhető a szoftver, amúgy igen.
Rákérdezel, mi a pálya? Érdekes lenne, ha nem lenen kód, mert elfogyott, elvégre te szóltál, hogy neked a nevedre szóló jusson, meglegyen, ne pedig elfogyjon. Nem szóltak, hogy van plusz cucc, mert nincs, nem is volt? Vagy csak nem adták oda , mert nem kérted?
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.12.05. 11:39:38

Seangaijin
Nah. nekem se DLC kód se térkép nem volt az 576-nál pedig előrendelői példány... Egyedül a szaros mini cooper kódja volt a dobozban és ennyi. Többiek?

Skypack
Nálam mindig lenulláz minden statisztikát amikor belépek, km állást szintén.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Limited Edition Ennél van jobb ajánlat valaol ? ár+ ingyen kihozzák...

Hát, tegnap éjszaka volt amikor több mint fél órán át bevolt tolva(Chicagoban próbálkoztam mert eddig ott sikerült valaha playert találni) és mindgvégig 0/4 et írt.

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Sziasztok ,teszteltem a bétát még anno PC-n és nagyon tetszett viszont engem lehet csak a sztori meg a tuningolás/kocsikázás érdekel így is érdemes megvenni ? Meg ha igen akkor melyik verziót éri meg a legjobban és honnan ? :$ 😄 Mert eléggé jól néz ki és lehet már ma megrendelném ha van úgy is értelme hogy sokat nem multizok vele... 😄

2014.12.05
06:52 Pásztó 1 posta
Küldemény információ:
A küldemény kézbesítés alatt
húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú embeeeeeeeeeerrrrr, mindjárt itt van 😄
Overburner
Hogy érted?

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

öööö. más járt úgy, hogy megvette a goldot/season pass-t, és eltűntek a spéci kocsik a választhatók közül?! Most kicsit ideges vagyok. Na jó, nem kicsit.
Igen. G27-el játszom

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

Overburner
<#eljen>

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

LeWyTy
Én bent vagyok és játszom... de hol vannak a kocsijaim?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

tutuhawer
látom ,ott az aláírásodban a G27, te azzal játszol vagy csak nem figyeltem a fórumot, és már írtad?

3-tól 3:05-ig irtak server down-t most toltam 20 percet, mondjuk Loading-ra sokat kellett várnom

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

tutuhawer
nem pont ide tartozik, de a steam is baszta az anyját, alig tudtam belépni, mindent alig nyitott meg nálam kora reggel.

Nekem is hasonló problémám van...

Ozzyehh
próbálnék játszani, de nem megy tovább a loadingnál...

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

szasztok! mennek jelenleg a szerverek vagy sem? mert egnap délben tudtam belenézni egy kicsit, gondoltam este folytatnám, de azóta nem tudok belogolni uPlayre, csak nálam van ez a hiba, vagy valóban 5 órája elérheetlen a uPlay ? köszönöm a válaszokat
Külsőre olyan lett ez a játék grafikailag, mintha a World Racing 2 és ProStreet keveréke lenne, picit műnek tűnik. Nem mintha Test Drive vagy a Driver: San Francisco élethűbb lett volna...
MerlinW
Én most toltam vagy 8 futamot. Told be a free for all-t aztán csinálj valamit amíg össze nem jön a banda. Van amikor 1 perc van amikor 10.

[merlinw.org]

MerlinW
Csinálok egy 1 órás faction circuit futamot, 45 perce tolom, erre felugrik a csík, hogy 15 perc múlva szerverleállás lesz... Mondom a k@&*4...
380-al tepertem végig mindenen és mindenkin. Végül meglett 4 perccel a leállás előtt... de basszus... még a 60k bucks sem nyugtatott meg.

[merlinw.org]

Eléggé bugos a statisztika még mindig...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Faction Missionökön kívül még PVP vel lehet sok pénzt keresni.Minden egyes verseny ad 18 ezer bucksot ami még gyorsabb pénz szerzési lehetőség lenne kb. mint a faction mission ha találnék is valakit aki pvpzne. 😞

Rev Hard
Még nagyon az elején jár a műsor de alakul, hétvégén szerintem alvás nem nagyon lesz.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W