The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Respect the keyboarders! 😊 De tényleg!
Most is itt szopok, de az autó nem akkor kanyarodik amikor akarom, nem olyan finoman, stb...
Játékélmény amúgy 5ös!
gamertag: kenobita
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
még nem találkoztam a játékban senkivel innen
Goldra is működik, 11k kb a The Crew Gold
http://goo.gl/gd6Zi5
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Asrock ex 3 970 | amd fx 6100 ~4ghz | tk frio | kingston hyper x blu 2x4gb | gigabyte hd 7870 256bit 2gb oc Uplay : fakerka12 Origin :faker Steam: faker[hun] Regi TDU 1 nick : ladicsHUN / ladics12
már a gépet is újra indítottam.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem olyan problémám lenne, hogy a játék kb. 3-4percenként "be laggol" le esik az FPS-em 3ra eltelik 2-3másodperc és visszaáll 60ra.
Próbáltam a grafikát állítani de lowon és high-on is ugyan ezt csinálja.
Esetleg valakinek van valami ötlete erre a hibára?
Akkor nézd meg a papír hátulját, hogy jó platformra kaptál-e kulcsot. Ha nem fogadja el, akkor írj a boltnak, ahonnan származik.
http://goo.gl/gd6Zi5
Megvettem a játékot, működik, király, de ajándék volt egy mini cooper, és egy 3db kocsiból álló csomag, amit nem tudok aktiválni, nem fogadja el, többször is be írtam, máshová is, a játékból is próbáltam, de sehogy, mi lehet a probléma?? fontos lenne, mivel marha jó gépek, amúgy a mini cooper-t elfogadta.
Akkor nálad vmi nem volt stimmel sztem... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy én csak 24 estétől- 25.-éntől fogok csapatni veletek! Ez most hozzá van adva a karácsonyi listához valójában.... 😊 Jelenleg a Far Cry 4-et tolom.
Szabi, hozzáadsz a játékos listához? Upay-en is az a nicknevem mint itt az sg-én.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
De akkor érdemesebb azt megvenni, még ha 5-k val drágabb, mint a T100?
A béta alatt annyira megtetszett a játék, hogy én is megvásároltam. Ahogy eddig észrevettem, nem sok minden változott.
Jelenleg egy skyline r34 tulaja vagyok, és lenne is egy ehhez irányuló kérdésem. A boltban a leírásoknál a gyorsuláshoz, és a végsebességhez nem írtak semmit. Ebből laikusként arra következtettem, hogy a játék készítői tisztában voltak vele, hogy az r34 -es valójában csak a Japán korlátozások miatt lett 280 lóerő, és hogy ez, akár a motor megbontása nélkül is könnyen megduplázható, ezért nem volt szívük hozzá, hogy a gyári adatokat tegyék közzé. Ennek ellenére, most a 22. szinten még nagyon úgy tűnik, hogy be kell érnem a 280 pacival, és nem számolhatok nagyobb mértékű teljesítménynövekedésre. Vagy van esetleg valami, ami felett elsiklottam? Tud erről valaki valamit?
Amúgy, a játékban Aranytarcsa néven találhattok meg (páran még talán a NFSW -ből ismerhettek Derily -néven).
Igyekszem majd jelölgetni mindenkit a listáról.
Utoljára szerkesztette: FishNoRba, 2014.12.05. 18:33:20
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Szeretnek csatlakozni a kozosseghez, legyszives irjatok fel a jatekos listara.
SG: ACEHUN
Uplay: ACE-HUN (igen kotojellel)
(Bírom, hogy mindenki köpködi a tutorial-t, és közben olyanokat kérdez, amit a játék konkrétan 10 szintenként elmond😊 )
[merlinw.org]

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A LaFerrari a Huayra az Agera a Bentley a Lambok mind jók.Csak ezek számitanak.LA autó szalon és a Miami autó szalonba nézdmeg őket.Meglepetés a GT500.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.12.05. 17:15:11
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A kormányra visszatérve egy T100-as 34-től kezdődik a Logitech meg most 40-ből kijön. Melyiket éri meg inkább megvenni?
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
MiniCooper amúgy nem kapható boltban? 😮
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.12.05. 15:49:47